Keresés

Részletes keresés

Stms Creative Commons License 2004.04.06 0 0 282
Majd ábrázollak "félmetszet-félnézetbe"...

Azért amolyan "namondokmégvalamit szinten":
A helyszíneket úgy értem, hogy van ami befér egy kocsmába (pölö, hogy úgy játsszuk a nótát, hogy gőzünk sincs róla), de ezt egy színpadon (ahol a közönség elvileg nem iszik, hanem zenét hallgatni jön) már nem szerencsés megtenni.

Én azt tartom gáznak egy zenész részéről, hogy mindent rutinból akar megoldani, illetve a régi dicsőségből akar megélni. Sok példa van rá, ellenpélda kevesebb...

Jó, játsszon boldog boldogtalan, jaj de jó - bár nekem nincs küldetéstudatom :). Csak ezt valamekkora felelősséggel kéne művelni, mert nem egyesével nézik a manuszokat, hanem cuzammen. És nem szeretem, ha mások trehánysága miatt nekem nehezebb a dolgom. Akiknek inge felveszik magukra, igaz, úgyse olvassák ezt a grafomán őrületet...
;)

Na, amíg felébredsz azt fogom hinni, hogy enyém az utolsó szó. :o)

Előzmény: ptolgyes (280)
Pistike369 Creative Commons License 2004.04.06 0 0 281
Na, igen!!! Nem kellene ritkítani a csapatot, meg mi lenne Countrygirl-lel és velem nélkületek!!!:-D
ptolgyes Creative Commons License 2004.04.06 0 0 280
"szerintem valahol az igazság a két vitázó fél metszéspontján lehet!!!"

Hat, azert bicskazasig csak nem fog fajulni a dolog... :)

Előzmény: Pistike369 (278)
Pistike369 Creative Commons License 2004.04.05 0 0 279
Ja, tényleg!!!
Countrygirl, a fórum tali jó ötlet!!! Végülis előnyt jelent nekünk, hogy a country nem elég széles körre vonatkozik, mert így csak négy embert kell összehoznunk, gondoljatok bele, ha ez a Megasztár fórum lenne!!!:-D Na, mondjuk a nehézség, hogy az ország négy különböző pontján élünk, de majd megoldjuk!!!
Pistike369 Creative Commons License 2004.04.05 0 0 278
Jujj, felpezsdült az élet a fórumban, na ez már tetszik!!!

Nos, sajnos már nem voltam ott a Country Roads-on, mert el kellett érni az utolsó metrót, mert csak azzal tudtam az utat biztosan!!! Úgyhogy én az egészért a BKV-t okolnám!!!:-D
De komolyra fordítva a szót(bár én nem sok vizet zavarok a szakmában) szerintem valahol az igazság a két vitázó fél metszéspontján lehet!!!
Szerintem akár kocsma szinttel is ki kell állni, hogy minél több emberhez eljusson, nyomni kell a stílust, ahol lehet, mert tényleg elég gáz, hogy mindenki röhög egyet, mikor elmondom, hogy szeretem a country-t(a bluegrasst mondani sem merem, mert akkor két lehetőség van.: vagy megkérdezik, hogy az mi?, vagy pedig kijavítanak, hogy az blues, nem bluegrass! Ezek megtörténtek tényleg!!!)mindenki nevet egyet, majd, mikor megkérdezem, hogy mi a probléma, azt válaszolja, hogy Mikimanó!!! Komolyan, nincs semmi bajom a Mikimanóval, csak zavar, hogy ennyi jut el az emberekhez!!! Éppen ezért mondom, hogy akármilyen szinttel álljanak ki emberek zenélni, mert így is terjed a műfaj!!! Vannak minden stílusban, akik nulla-szinttel koncerteznek, de ettől még senki nem utált meg egy zenei irányzatot sem, de legalább megismerte jobban!!! Ha valaki elcseszett bluegrasst is játszik(mint az én "zenekarom"), legalább páran felkapják a fejüket, hogy hohó, ez nem is Mikimanó és esetleg utánajár, hogy hogy is csinálják ezt a nagyok!!! Sokan a baráti körömből töltögetnek le dalokat a netről, pedig csak vagy a próbánkon voltak, vagy mondtam neki, hogy van ilyen!!! Kíváncsiságból utánanéztek és még eddig nem kaptam negatív visszajelzést!!! Lenne rá igény, csak az a baj, hogy nincs választási lehetőség!!! Nem könnyen beszerezhető zenék ezek, mert boltokban Johnny Cash-en kívül nem kapható semmi!!! Neten napokba kerül utánajárni, hogy átlássam, hogy mi fán is terem ez az egész, sokan ezt nem teszik meg!!! Ezért marad az egyetlen megoldás a koncert!!!

Jujj, bocsi, ömlesztve minden!!! Na, szedje ki mindenki magának belőle a lényeget!!! Inkább hagyom mára ezt a témát!!!

Másrészt az 1-3 engem is felhúzott, azt hittem, hogy direkt van, mert nyilván Csocseszt várják!!!:-D Viszont a jobb oldal nagy része tudta az ütemet normálisan ütni, bár én pont kifogtam pár olyat, aki össze vissza tapsolt és a falra másztam tőlük!!! Köztük barátom, aki életében először hallott ilyet!!! Amikor rájött, hogy valami gáz van az ütemmel, akkor elkezte mind a négyet ütni!!! Na, mindegy, ez részletkérdés!!!

Hát, röviden ennyi mára!!! Legyetek jók és hallgassatok Tony Rice-ot, a Fare Thee Well című feldolgozásukat, én is azt hallgatom most!!!

countrygirl Creative Commons License 2004.04.05 0 0 277
Sziasztok,

én is hazaértem.

Stms,
kövezz meg, de nekem bejött a Countryroads... mégpedig azért, mert "kezdő country"-s lévén ez az egy szám volt, amit ismertem is....:)))) És örültem, hogy volt egy olyan, amit velük tudtam dudorászni.
Sztem kell, hogy az ilyen nem-gyűjtők, de country-t (NAGYON!) kedvelők, és a steel-gitártól elolvadók (ja, ezzel kapcsolatban még akarok írni, ne felejtsem el!) is felismerjenek legalább egy számot!:)

Mindezek ellenére (vagy ezek miatt, nem tudom, hogy helyes) nagyon tetszett a koncert, ... Publix-ék nekem is jobban bejöttek, de Attila basszgitározása ász volt.:)) Talán ha többet hallgatnám őket, megszoknám és megismerném az ő hangzásvilágukat is.

Na, és Bruce... húúú, de mérges vagyok rá!!! Ahogy a steel-gitárt utánozta!!! GRRR... néztem is Stms-t, azt hittem oda fog felém fordulni "Ugye, megmondtam!?"- képpel... de nem. Csak Bruce idegesített!:) Meg Tibor100, ahogy azon nevetett, hogy lilul a fejem!:))

Mikor lesz a köv. country-fórum-tali?:)))) Amúgy nagyon örülök, hogy mindenkit láttam "face to face", igaza van Pistikének, tényleg jó arcot is tenni a véleményekhez (hehe, kivel hogy lehet packázni...:)))).

Na, puszi mindenkinek!
Timi

Előzmény: ptolgyes (276)
ptolgyes Creative Commons License 2004.04.05 0 0 276
Szerintem odavalo volt, dehat ezert nem vagyunk egyformak... Milyen vacak lenne, ha Tommy Emmanuelt hallgatnek, majd Panterat... :)

A kocsmai szintu zenelesrol alkotott velemenyeddel egyetertek, mondjuk a mi bandank se valo jobbra (sot, talan meg arra se). Ennek ellenere felengednek minket Gardonyban a szinpadra, es ennek orulunk. De kulonben miert mondod, hogy kulonbseg van egy kocsma es a Fono szinpada kozt? Mi kulonos van egy fono szinpadaban? Mert mondjuk a PECSA-ba ne menjenek koncertezni par szaz embernek, de azert egy Fono, ahova csak az ismerosok, rokonok es a szakma jon szerintem ez elmegy. Reszemrol mindegy lett volna, hogy Fono, vagy csak beulunk egy kocsmaba.

"Miért van az, hogy Tibi hozzájutott a legutóbbi Cash albumhoz, és két nap múlva játszotta?"
A miert eleje: mert elviszem neki... :) (persze csak most).
Az meg hogy jatszotta azzal van kapcsolatban, hogy van benne annyi fanatizmus Cash irant, meg annyi zeneiseg, hogy meg tudja jegyezni. De nehogy azt mondd nekem, hogy Tibi leult otthon egy gitarral es 2 napon keresztul gyakorolta a lemezeken levo notakat! A masik meg, hogy amikor o megy valahova jatszani mas emberekkel altalaban az is csak kocsmai szintu zeneles. Kb. egy ember van, akivel tudjak egymas dolgait, es az az Attila.

Előzmény: Stms (275)
Stms Creative Commons License 2004.04.05 0 0 275
Én annyiról beszéltem alapjáraton, hogy szerintem egy Kantrirócc egyszerűen nem oda való volt.

A fő lényeg az, hogy kinn Rómában egy utcazenész gyerek jobban játszik a kis erősítőjén ülve, mint jópáran a "szakmában". Ennyit a technikáról. Egy szóval nem mondtam, hogy ne álljunk ki zenélni, hanem tegyünk azért különbséget egy kocsma sarka, és a Fonó színpada között (vagy akár mondhatom Gárdonyt, ill. Abaligetet).

Engem, mint közönséget (és itt tessék elfelejteni, hogy "zenészként te nem vagy közönség, mert másképp nézed", mert igenis meg tudom csinálni) CSAK az adott produkció érdekel. Úgy, zenekarilag.
Nem érdekel, hogy családja van, vagy hascsikarással megy fel a színpadra. A maximumot akarom tőle (pontosabban: van egy magas szintű minimum, amit egy zenésznek mindig tudnia kell nyújtani - utána én mint közönség eldöntöm, hogy ez a szint megfelel-e nekem, vagy sem).
Ezt másfél éve értettem meg, amikor az egyik korai Publix szeánszra lehívtam Légrády Petit. Utána harapófogóval tudtam csak kihúzni belőle, hogy "jó ez ide". Magyarul a zenekar az adott pillanatban kitűnően megállja a helyét egy kocsmában, de színpadon még nem.

Az más kérdés, hogy szakmai szemmel nézve tisztában voltam vele, hogy ki volt a kakukktojás az este folyamán. Annyira te is ismered a zenészeket, hogy ne kelljen nevesítenem a zenekarokat, és embereket. Gyakorolni KELL. Miért van az, hogy Tibi hozzájutott a legutóbbi Cash albumhoz, és két nap múlva játszotta?

Azért utálom ezt az egész helyzetet, mert Palásthy Zsolti hiába rakta be ide, hogy játszok a klubjukban, jópár ismerősömnek kellett magyarázkodnom, hogy nem Paff a büdös sárkányt fogok játszani, és Zsoltiék sem. És mindezt csak azért, mert a topikcímben szerepel a country szó.
Vagy említhetem azt a nyári esetet, amikor balatoni bulit úgy tudtunk szerezni, hogy Matyi a country szót lecserélte a "new acoustic style"-ra, és máris megvolt a buli...

A Publix pont azért tart ott ahol, mert ott nincsen demokrácia. Nem is lehet. A zenekar egyetlen embernek van alárendelve, ezt vagy eltűri valaki, vagy nem. A demokratikusan működő zenekar nem ér el sok mindent (lásd LLE, hogy saját példát említsek).
Pont ezért tudom elismerni azt, amit csinál Viktor, még ha a hogyannal nem értettem egyet. Ez az ő zenekara, és jórészt az ő érdeme a siker.

Előzmény: ptolgyes (274)
ptolgyes Creative Commons License 2004.04.05 0 0 274
Nos, elotte levo nap nem voltal ott Blue Timersen, ott hallhattal volna tapsot 2-4-re new country-ra (ahol azert a 2-4 nem olyan egyertelmu). Mindossze annyit kellett bemondaniuk a miksibe nota alatt, hogy "taps".

Mit jelent az, hogy haladni a korral? Ha azt, hogy toljuk el a country-t a country rock iranyaba, akkor nem ertek vele egyet. Ennyire erovel tehetnenk minden ala tucc-tuccot, mert hogy az a modern. Ha nagyon masra gondolsz, nyugodtan fejtsd ki... :)

Ha az emberek tobbsege eljutott volna oda, hogy bizonyos technikai szint alatt nem all ki szinpadra, akkor a szinpadgyartok ehen haltak volna (es en tuti nem foglalkoznek zenevel - persze ez meg akar jo is lehetett volna :)). Arrol nem is beszelve, hogy azt nem tudom elkezpelni, hogy egy zenekar 10 evet gyakorol otthon a szobaban, hogy vegre elmenjenek jatszani valahova.
A "gyerekek" tulleptek a felnotteken teljesen igaz, de csak mint zenekarra. Ha kiveszed oket a kornyezetukbol, akkor mondjuk egy Bordacs Attit vagy egy Bruce Lewist nehez megszorongatni. Ami latszik, hogy a Publixban nagy munka van. Viszont hogy ennek milyen emberi velejaroi vannak, azt lathatod Matyi kilepesen (vagy akar a sajatodon... :))
Azt, hogy Edeek nem gyakorolnak heti haromszor azt nem csodalom. Egyreszt az osszes zenekaraval kene akkor (marpedig ez a formacio az utobbi 7-8 evben nem igen jatszott - pl. Szlovak Lacit az eletemben nem lattam meg, pedig azert lattam mar par bulit), masreszt mivel felnott, csalados emberekrol beszelunk nem is tudnak megtenni (nem is beszelve arrol, hogy a legtobb zenesz kenytelen munkat is vallalni).

Ja, es egy Fekete Dako es Uhrin Benedeket hallgato kozonseget ne akarj Bluegrass-szel atnevelni, nem fog osszejonni. :) Meg ha Ohio helyett Fox on the runt is jatszol nekik.

Előzmény: Stms (273)
Stms Creative Commons License 2004.04.05 0 0 273
Ha az emberek ismerték volna a műfajt, akkor kapásból 2-4-re tapsikoltak volna, ahogy az a műfajhoz illik, és nem 1-3-ra, mint a Csárdás Királynőben. Ezt Kniesz Viktor felismerte, és a Publix péel ettől jobb mint bármelyik zenekar itthon.

Az a baj, hogy nem haladunk itthon azzal, ami kinn történik. És nekem az a bajom, hogy azok a "dinoszauruszok" (hogy Ebedácsi hasonlatával éljek), akik technikailag és anyagilag megtehetnék, hogy haladjanak a korral még mindig Alan Jacksonnál tartanak, amikor már Garth Brooks is kiöregedett.

El kéne jutni odáig, hogy bizonyos technikai szint alatt NEM ÁLLOK KI a színpadra (nem a kocsma sarkáról beszélek). Ez az, amit pénteken lehetett érezni. Felnőttek a gyerekek, és túllépnek az öregeken. Technikailag biztosan, és nagyon remélem, hogy nótailag, és gerincileg is.

Uff... :)

Előzmény: ptolgyes (272)
ptolgyes Creative Commons License 2004.04.05 0 0 272
Nos, en ebben az el lett hasznalva dologban nem hiszek. Ennyi erovel meg annyi notat nem kene jatszanunk (House of the rising sun, Knockin' on heaven's door, hogy csak kettot emlitsek).
Az, hogy idehaza az ilyesmivel azonositjak a country-t, azt teny es valo, de ha elkezdenek a nepnek Buck Owens notakat jatszani 2 oran keresztul, attol meg nem fogja jobban ismerni es szeretni a mufajt, inkabb csak berogzul benne, hogy ez milyen szar.
Es meg ha igaz is ez a "ciki nota", meg hogy muveljuk a hulye kozonseget, ez akkor se volt itt a helyzet, mivel itt alapvetoen olyan emberek voltak, akik ismerik a mufajt.
Előzmény: Stms (271)
Stms Creative Commons License 2004.04.05 0 0 271
"miert nem ferne bele egy Kan Tri Roads"
Az rossz véleményem lenne, hogy azért mert nem bluegrass, mert brucék elhajoltak swingbe, meg különben se szeretem a műfaji korlátoltságokat.

Szóval: Sajnos bármilyen jó a nóta (mint ahogy a Hóhányó is alapvetően jó, úttörővasutas koromban sokat énekeltük), el lett használva. Érdemes összevetni ezt Esterházy Péter előadásával, amit a Mindentudás Egyetemén tartott.

Már többször kifejtettem a véleményemet, hogy sajnos itthon ezzel a két nótával (és egy illetve két zenekarral) azonosítják a műfajt (na, még mellécsapják Paffot és Mikimanót), és nem hajlandóak továbbnézni. Pont a zenészek felelőssége lenne az ilyen irányú nevelőmunka. Egy kocsmában nincs mese, be kell venni a műsorba, de egy alapvetően zenei koncerten nem. Pláne egy Orange Blossom után...

Előzmény: ptolgyes (270)
ptolgyes Creative Commons License 2004.04.05 0 0 270
1.) es 2.) szerintem is ez volt.
Na de a 3.)... miert nem ferne bele egy Kan Tri Roads? Mondjuk Ti meg egy Ohiot se vagytok hajlandoak jatszani... :)

Timersrol nem is tudom hogy mit lehetne irni. Az elejen a beallasnal mar sikerult jelen lennem, es teljesen rendben volt a hangzas... de persze amint elkezdtek jatszani mindenki belemaszott a hangszerbe, es maris halkak lettek az enekek meg ilyesmi (mondjuk Bruce meg allandoan tul kozel ment penteken a miksihez).
Szula Miki gitarhangzasaba nem lehet belekotni, ugy szol, ahogy az a nagy konyvben... altalaban a tobbi hangszerrel se volt gond, ugyhogy azert jol szolt az egesz, es nem is halkan.
Balazs (B1B, vagy bivanbi, vagy milyen neven irt ide anno) teljes nyalcsorgatast rendezett a Brad Paisley - Mud on the tires notara, de szokas szerint Chris Rea Road to helljetol a Fox on the runig volt minden, jo kis szines musor sikeredett.
Kozonseg inkabb zeneszekbol allt (ugy tunik azok ernek ra csutortok este :)), es nem is voltunk annyian mint penteken, viszont a rendezveny szerintem nagyon rendben volt. Egesz buli alatt a vigyorgas, mokazas ment, es olyan zeneles, hogy ahogy a szakmaban mondjak lefostuk a csizmankat. A demojuk hangzasa kevesbe tetszett, es azutan nagyon jo volt ezt igy hallani.
Mivel Pelyhes Gabor banjojahoz tartozo hangeropedalban kiment a 9V-os elem a vegen meghallgathattunk 2 notat torzitott banjoval, es rogton mondhattuk neki, hogy nem is kell villanybanjot venni... :)
Zsoldos Akos meg mondta a buli utan, hogy nyugodtan menjek fel kiprobalni a basszusgitarjat a szinpadra (Balazs eddigre mar eltunt)... kesobb megbeszeltuk, hogy 1900 juroert vette valahol a sogoroknal (szokasos modon az egesz banda kaparja a penzt ossze ezerrel... :)), ugyhogy jo kis tarsasag ez...

Na, roviden ennyi lenne... :)

Előzmény: Stms (269)
Stms Creative Commons License 2004.04.05 0 0 269
Nahátakkó'!

Koncertbeszámoló és demófikázás egy menetben:

Sajnos csütörtökön nem tudtam elmenni Bluetimersre, állítólag nagyon jó volt, majd Peti ír valamit róla, ha akar

1.) Kezdett Publix. Kérem szépen, itten irgalmatlan fejlödés történt. Ede bácsi jól fogalmazta meg, hogy meg lett szorítva a tökük az öregeknek. A brancs színpadképes, hihetetlen biztonsággal oldottak meg mindent.
Remélem a tőlük szokatlan visszafogottság csak most volt jellemző, az utolsó nótákra már a jól ismert energia jött le a színpadról.
Pintér Zsolt gitározása kifejezett élményszámba ment.

2.) Kentucky Homeboys (Szlovák Laci, Ede bácsi, Bruce, Bordács Atti)
Hát, ha nincs Bruce és Atti, akkor a koncert eleje elveszik. Szlovák Laci a 3. számtól megtalálta magát, onnantól üdítő pilinszkázást rendezett. Vége felé Ede bácsi is sikeresen meg- megvillant, feledtetve a kezdeti botladozásokat.

3.) Jam. Én azt a Kántriróccot az adott helyen nagyon nagy kapufának tartottam. Ez nem az a rendezvény volt, ahova befér.

--------------------
Akkor demófikázás:
Kezembe került a Publix új demója. Egy két nóta belassult, finomabban ki lett dolgozva, ismét azt kell mondjam, hogy a lendület rovására (azért a "be allright tomorrow" dörren). A vokálokkal egyszerüen nem lehet vitatkozni. A két saját nóta (föleg a Föld címü) teljesen hibátlanok, jól felépítettek. A hangarányok, hangszínek is kellemesek, mindenből nagyjából annyi szól, amennyi kell.

Szép munka. :)

ptolgyes Creative Commons License 2004.04.04 0 0 268
En is azert kedvelem a Country rajongokat (es azokat akik nem rajonganak, csak mint jo zene meghallgatjak azt is - ld. Stmt... :)), mert teljesen jo szokott lenni a legkor, zeneszeknel sincs arcfenthordas, mindenki kozvetlen mindenkivel.
De hat akkor is, hogy egy forum tali igy osszejojjon! Szervezni se lehetett volna jobban...
Előzmény: Pistike369 (267)
Pistike369 Creative Commons License 2004.04.03 0 0 267
Sziasztok!
Na, hazaértem végre BPestről!
Mostmár tudom a kérdéseimre a választ!:-D Astoriától 47-es villamos! Móricz Zsigmond körtértől a negyedik megálló!
Nagyon jól éreztem magam, jobb így hallgatni, mint a gép előtt ülve és a netről töltögetett dalokat mazsolázni!
Örültem a találkozásnak, mostmár oda tudlak képzelni Titeket a hozzászólásaitokhoz!
Fura, mert olyan otthonosan éreztem magam, pedig úgy mentem oda, hogy senkivel sem találkoztam még személyesen az ott lévők közül!
Köszönöm Nektek!
Remélem, hogy még sok buli lesz a bluegrass műfajában, amin tudok, ott leszek és remélem, hogy Ti is!
Péter, Neked mégegyszer külön köszönök mindent!
Valamit majd kitalálok még a bluegrass találkozóig Neked!!!
ptolgyes Creative Commons License 2004.04.03 0 0 266
Na, megvolt az ossznepi forumtalalkozo is... :)
Nekem teljesen tetszett a koncert, bar mintha a Kentucky Homeboys kicsit kohogosen indult volna, de nehany nota utan az is beallt... A poenkodas a 2 banda reszerol meg egyenesen frenetikus volt... a konnyem folyt a rohogestol.
A vegen a 9 ember a szinpadon is teljesen jo volt.

Itt egy kep ha valaki be akarna rakni az archivumaba.

Pistike369 Creative Commons License 2004.03.31 0 0 265
Na, végre itt, újra!!!
Szóval lenne pár kérdésem a pénteki bulival kapcsolatban!!!
A Keleti pu.-tól hogy tudom megközelíteni???
Mennyi a belépő???
Meddig tart???
Hát röviden ennyi!!! Aki nékem megválaszolja, csókot adok érte!!!(de ne e miatt ne reagáljatok rá semmit!!!)
Köszönöm szépen előre is a segítségeket!!!
Sziasztok!!!
ptolgyes Creative Commons License 2004.03.29 0 0 264
Nos, igazsag szerint mar keresem, hogy mi legyen a harmadik... Elethez valo epeszu hozzaallasom eddig se volt... :)
Előzmény: Stms (263)
Stms Creative Commons License 2004.03.29 0 0 263
Gratulálok!
Többet ne szedj össze, mert 2 fölötti diplomaszám jelentősen redukálja az élethez való épeszű hozzáállást! :)

Akkor kedden iszunk?

Előzmény: ptolgyes (262)
ptolgyes Creative Commons License 2004.03.27 0 0 262
Hat, valami szolid biztos... majd kedden a Poloban a szulinapommal egyutt... :)
Előzmény: countrygirl (261)
countrygirl Creative Commons License 2004.03.27 0 0 261
Gratulálok, Peti!:)
Lesz ünneplés is?
Előzmény: ptolgyes (260)
ptolgyes Creative Commons License 2004.03.27 0 0 260
Na, ha valaki kerdezne, hogy ismertek-e ketdiplomas country zeneszt, akkor megemlithetitek, hogy mai naptol szemelyemben igen... :)
Stms Creative Commons License 2004.03.26 0 0 259
OK, remélem te tudod, hol van a Fonó... :)
Előzmény: ptolgyes (258)
ptolgyes Creative Commons License 2004.03.26 0 0 258
Bizony, erre is el kene mennem... Majd egyeztetunk esetleg a kozos menetelrol...
Előzmény: Stms (257)
Stms Creative Commons License 2004.03.25 0 0 257
Még mindig pontatlan:
ápr. 1. Fonó: New Blue Timers - igazából ők szervezik az egész 2 napos hóbelevancot...
Előzmény: countrygirl (256)
countrygirl Creative Commons License 2004.03.25 0 0 256
JAVÍTÁS!

Azok a programok, amiről én tudok a következők (most már jó, Tibi?):

márc. 27-28. River-koncert (Utazási Kiállítás, Szeged)
ápr. 2. "Fonó" Kentucky Homeboys és Kentucky Publix koncert (lehet, hogy más is lesz még a fellépők között, de arról nem tudok)
jún.4 . Fonográf-koncert
jún. közepe: Pesterzsébeti country-feszt.
JÚL. 16-18. SZEGED KAMIONOS COUNTRY-TALI
***JÚL. 30-31. GÁRDONY COUNTRY-FESZT. ***
aug. 13-15. Abaliget Bluegrass-feszt.

Előzmény: countrygirl (224)
countrygirl Creative Commons License 2004.03.25 0 0 255
JAVÍTÁS!

Azok a programok, amiről én tudok a következők (köszi az infokat Tibi!):

márc. 27-28. River-koncert (Utazási Kiállítás, Szeged)
ápr. 2. "Fonó" Kentucky Homeboys és Kentucky Publix koncert (lehet, hogy más is lesz még a fellépők között, de arról nem tudok)
jún.4 . Fonográf-koncert
jún. közepe: Pesterzsébeti country-feszt.
JÚL. 16-18. SZEGED KAMIONOS COUNTRY-TALI
***JÚL. 30-31. GÁRDONY COUNTRY-FESZT. ***
aug. 13-15. Abaliget Bluegrass-feszt.

Előzmény: countrygirl (224)
countrygirl Creative Commons License 2004.03.23 0 0 254
A steelgitárt még ha 100m-ről is "vinnyog", simán meghallom!!!
Előzmény: ptolgyes (253)
ptolgyes Creative Commons License 2004.03.23 0 0 253
Ja, ezt felreolvastam (annak, hogy akkor teged se). "Enekem" szerintem belehallatszodna... nem vinnyogok en mint egy steelgitar! >:)
Előzmény: ptolgyes (252)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!