Kicsit játszani kell vele, hogy a megfelelő erővel tudd csinálni...
Szal úgy üsd be a hangot, hogy a húr ne érjen le a fogólaphoz,
Excercise:
prószáld az A húr 3. bundjáról indulva játszani a C dúr skálát, nem pengetsz, hanem helyette a skála hangjait beütöd egy oktávval feljebb, vagyis a 15. bundon kezdve...
Sárgulok...
Ennyi kedvencerm eccerre (meg még a billishíhen is ottan van!)...
Én meg itt a "nagylavóron túl"...
Gyülllölllöm az igazságtalanságot...
Buhúúúú!!!
Hi all! Hogy mertetek nélkülem ilyen sokat beszélni ? :)
... A multkor volt valami téma, hogy fogsz egy hangot, valahol fentebb megütöd a húrt => üveghang ... kipróbáltam, nem rossz, de valamiért nem fogott meg. Ennek csak annyi a lényege, hogy az a hang szól amit megütöttem + a mélyből egy kis szín hozzá? Vagy én vagyok béna?
Eladnám a gitárom, ami egy hohner Rockwood, de nem is ez a móka benne, hanem az alsó pick-up ki lett cserélve egy nagyon komoly Seymour-Duncan (Invader) pick-upre (ujjonan 40 ezer Ft)
A gitár így 40, de ebből nem engedek.
És ugyanitt Metal Zone torzító 10 e Ft, ill. Ibanez Power Lead szintén 10 e Ft. Valamint egy Laney Twin 100 Wattos erősítő két 100-as Celestion hangszóróval szerelve. ir. ár.: 150 e Ft.
Ha érdekel, akkor írj mailt!
13.000 Ft-om van jelenleg... nemtom mikor lesz több. Majd kiszámolom és feltétlen értesítelek! Apám épp most mondta, hogy hagyjam az álmodozást... de azért szülinapomra egy rakat lét fogok kérni + zsebpénz... remélem még idén összejön a dolog. Azért nagyon köszönöm a türelmed!
(OFF: holnap me flies Londonba, kéretik drukk, hogy ne zuhanjon le! ON)
da Silva!
emtudom mennyire baráti ez az ár. 89-re tartom, minimális alku lehetséges.. szóval ez egy JRR94-es modell, japán, fixhidas, 2 humbuckeres cucc.. erőteljesen megkímélt állapotban (értsd a bundozás alig kopott.)
sérülés is alig van rajta, a felső szár hátsó csücske volt megütve picit.. egyébként fekete a cucc.. ja és jár hozzá keménytok, ami önmagában sem szokott olcsó lenni ezekre a cuccokra..
Kép melléklet :)
sürgősnek jelen pillanatban nem sürgős, bár filózok hogy veszek valami effektprocit, és akkor azt ebből fedezem... izé, fedezném.. vagy lehet hogy becserélem egy ADA MP1-re, bár nem tudom mennyi az használtan mostanában..
Helló!
na végre itthon vagyok, vasárnap repülök Londonba.
Köszi, akik válaszoltak!
Jackson-húrozást majd megkérdezem, csak 2-3 hétig nem találkozom az ipsével.
Blindmouse!
télleg van egy "baráti áron eladó" Randy Rhoadsod? Mennyire baráti az az ár? Meg egyéb additional infók stb. Tood, szülők pénztárcája a korlát. November végéig ráér a dolog?
Porkoláb tényleg qrva jó ládákat csinál és nem is olyan vészesen drága. A basszusgitárosunknak ő építette a ládáját, úgy szól, hogy ihaj. A múltkor Charlie után játszottunk egy egyetemi bulin és még az Egri Jancsi is dícsérte a Porkoláb ládákat.
Ha ezt sem felejtem el megkérdezem a kontaktot.
nem fogja, csak tompítja...
ez is artifical harmonix, a pengetés olyan 16 -od szinten (perszehogy tempó függő) a balkéz, sok-sok pull-off (csak!), és a jobbkéztől jönnek az üveghangok...
George Lynch és Paul Gilbert a nagy "mágus" még ebben...
Van egy 5letem, dobjunk össze dellát páran, vegyük meg, oszt másolás, vagy kepcsör...
Szal ezt a koncertet is érdemes videón megnézegetni. Nekem tökre teccik, amikor A Satriani jobb tenyéréllel lefogja a húrokat, ballal meg pörgeti a hammeron pulloffokat, és közbe a jobb kezét fel- le huzigálja (ezt sem tudom nevesíteni) és közbe meg az ufó szemüvegében jobbra balra hajlong, hogy fokozza a showt. Amúgy ez nincs meg valakinek másolási célra (bár a Violinba pőlő meg lehet kapni, csak állati drága).
Napáá:
GG
Ha jó csinyátatott ládát szeretnél a kkor Keresd meg valahogy a Porkoláb Csabát!!!
Pár éve hallottam nem egy ládát amit a fickó épített...
Qrva jól szóltak...
viszont sajna nem tudok kontaktot fejből a régi cetlijeim közül megprószálom előásni...
Nagyon kérném azt a tisztelt kollégát(kollégákat) legyen(ek) szíves(ek) megdobni egy méllel...
Gitároktató vidiók ügyében, hamá ízelítőket tett(ek) fel a "gitarmania/kep" könyvtárba...
Volna némi cserealapom, meg amúgy is beszéljünk má...
Én ismerek egy Pokorádi István nevű arcot, aki olcsó. a cége neve PEEK. keress rá a magyar neten. Az tuti, hogy olcsó, de hogy jó-e? Mert ami cuccok a próbatermében vannak (csak saját gyártmány) azok bizony nagyon le vannak harocolva, és nem szólnak jól.
Pele barátom!
Köszi a gyors reagálást, meg segítséget!
Időközben megoldódott a dolog... (Nemcsak én voltam ráizzítva, hanem mások is, és volt, aki gyorsabb volt nálam)
Rob: Ne b@ssz!!!!!! Hova lesz akkor a sulyos hangzas?????
A telefonszamert koszi, egy kicsit korulmenyes lesz a hivas (ha egyatalan osszejon).
Szerintem ha engem hivna az meg iszonyat draga lenne:-))))