Keresés

Részletes keresés

thehassan Creative Commons License 2006.04.27 0 0 10695
Ez a civilekkel együttműködés dolog csak a polgárőrségekről szólt. Én is felkaptam a TV-felé eső fülemet, aztán végighallgattam, és olvastam tovább...
humberto Creative Commons License 2006.04.27 0 0 10694

Térfigyelő kamera...! Mi a francnak? Kurva sokba kerül az üzemeltetés és mire jó?

Ha valakit megkéselnek ( kb. 10 másodperc ) akkor mit érnek kamerákkal?

Utána nagyokosok elemzik a felvételt de az a megkéselt fickót nem támasztja fel!

Tényleg rendőr kéne helyettte! OLYAN RENDŐR aki használhatja is a fegyverét, nem csak dísznek aggatja magára!!

Előzmény: B.B85 (10692)
lurker1 Creative Commons License 2006.04.27 0 0 10693
A térfigyelő kamerák körül már futottunk itt egy kört a topicon. Olvass vissza! Én pl. azon a véleményen vagyok, hogyha a rendőrség valamit figyelni akar, oda állítson ki egy talpast posztra, mert az esetleg csinálni is tud valamit, nem csak felvétel készül arról, ahogy felhentelnek valakit. Olcsóbb is. Meg egy rendőrt nem lehet ellopni és elvinni a MÉH-be. Meg az utca közepén állva nem tud aludni, a monitorok előtt ülve viszont kiválóan.
Előzmény: B.B85 (10692)
B.B85 Creative Commons License 2006.04.27 0 0 10692
Hát szerintem se!De az a baj hogy csak beszélnek-beszélnek!Felhoznak minden hülyeséget meg marhaságokból csinálnak statisztikákat!De az a baj hogy nem fejtik ki soha hogy hogyan gondolják!Csak a blabla megy!Ja meg a térfigyelő kamerákról is szóltak!Na az nem hülyeség kivételesen!
Előzmény: lurker1 (10691)
lurker1 Creative Commons License 2006.04.27 0 0 10691
Mármint a melójuk kellemetlen részét...
Előzmény: lurker1 (10690)
lurker1 Creative Commons License 2006.04.27 0 0 10690
"Együttműködés" a túrót. A melójuk kellemetlen próbálják lepasszolni. Tipikus "fogjuk meg és vigyétek". Tutira nem arra gondolnak, hogy mostantól lakossági önkéntesek is bírságolhatják a gyorshajtókat :)
Előzmény: B.B85 (10689)
B.B85 Creative Commons License 2006.04.27 0 0 10689
Hali!Nem tudom tegnap néztétek e az M1 et.De szó volt a közbiztonságról!Konkrétan hogy idejétmúlt az az elképzelés hogy a közbiztiért egyedül a rendőrség felel!Ez csak a lakossággal összefogva lehet elképzelni!Csak sajnos azt nem fejtették ki hogy ezt hogyan képzelik csak beszéltek ilyesmiről érthetetlen szakkifejezéseket használva!
B.B85 Creative Commons License 2006.04.24 0 0 10688

Igazad van nem vagyok az!De vannak dolgok amik felett nem lehet elmenni!Hiába teszi a média!(Az emberek sajna nap mint nap találkoznak ilyesmivel!)Pedig úgy tudom szólás és véleményszabadság van!Egyébként a németeknél már peddzegettek hasonló témát csak a jogvédők lehurrogták egyből azokat a politikusokat!

Amúgy bocsánat hogy mondtam ilyen dolgokat!

Előzmény: humberto (10686)
Epikurosz Creative Commons License 2006.04.23 0 0 10687
Ne légy ennyire naív. Aki kötekedni akar, az beleköt még a villanypóznába is.
Előzmény: humberto (10686)
humberto Creative Commons License 2006.04.23 0 0 10686

Igen, de azért nem kéne itt ilyen rasszista nézeteket terjeszteni, mert ezzel csak azokat igazolja, akik a fegyvertartókat pszichopata, fajgyűlölő, idegbeteg állatnak tartják... ...ez pedig nem visz előlre!

U.i: NEM AZT MONDOM, HOGY B.B85 az, CSAK ANNAK HISZIK!

A fegyverellenesek sas szemekkel keresik, hogy mibe köthetnek bele. NEm kéne nekik okot adni a kötekedésre!

Előzmény: Epikurosz (10685)
Epikurosz Creative Commons License 2006.04.23 0 0 10685

Ő nem fejes, hanem szóvivője az ORFK-nak (médiafejes).

Amúgy a veszély reális, engem, illetve egyes alteregóimat szoktak kitiltani innen, de vissza-visszajövök :-)

Előzmény: humberto (10684)
humberto Creative Commons License 2006.04.23 0 0 10684
Ez így van, de ezt itt ne nagyon hangoztasd; senkinek nem lenne jó, ha rászállnának a fórumra!
Előzmény: B.B85 (10683)
B.B85 Creative Commons License 2006.04.23 0 0 10683

Atyapicsa!

Ez  a KRETÉN az ORFK-fejese?Ezt be kellene zárni!Az mondjuk nem lenne rossz ha az etnikumot is nyilvánosságra hoznák!Egyébként ha megfigyelitek mondenhol a kisebbséggel van a baj!Kelet EU a rajkók NY-on a bevéndorló arabok!

Előzmény: Epikurosz (10678)
B.B85 Creative Commons License 2006.04.23 0 0 10682
Ezt senki nem vitatja!De az amit te mondasz egész más szitu!
Előzmény: Epikurosz (10679)
humberto Creative Commons License 2006.04.23 0 0 10681

Jó, itt is vannak kivételek! Akkor pontosítok: én arra gondoltam, aki ideges és ezt úgy vezeti le, hogy le*asz egyet a csajnak. Ez nem elfogadható.

Amit Te írtál, ott igen!

Előzmény: Epikurosz (10679)
Toto_HU Creative Commons License 2006.04.23 0 0 10680
Szerintem ez alapján betiltják a veszekedést....
Előzmény: maestro (10677)
Epikurosz Creative Commons License 2006.04.23 0 0 10679

"Aki kezet emel egy nőre, azzal tényleg nem kell szerénykedni."

Ez így, lesarkítva nem állja meg a helyét. Gondolj csak arra a taxisra, akit két tinilány kólásüveggel agyonvert, miután etyepetyére csalták, majd ellopták a kocsit.

Ha egy nő bűnöző, azzal szemben ugyanúgy jogos az   önvédelem, mint bárki másnál.

Előzmény: humberto (10675)
Epikurosz Creative Commons License 2006.04.23 0 0 10678

Garamvölgyi László ezredes szerint:

"Egyszóval nincs időjárási, évszakos, vagy választási időszakhoz köthető jellege ezeknek a gyilkossági gyakoriságoknak. A társadalmi konfliktusok nem így képeződnek le" - felelte az ezredes arra a felvetésünkre, hogy valamiféle kimutatható trend, vagy hatás húzódna meg a gyilkosságok gyakorivá válása mögött. "Ezek mind szubkulturákban előforduló esetek, kriminalisztikailag jól megmagyarázható körülményekkel, és bár soknak tűnik olykor a számuk, átlagban nem tapasztalható érdemi növekedés."

Azért én nagyon csodálkozom, hogy ennyire szegényes az ezredes úr fantáziája. A bűncselekményeknél minden lényeges adatot rögzíteni kellene, az elkövetők etnikumát is.

Előzmény: Toto_HU (10667)
maestro Creative Commons License 2006.04.23 0 0 10677
Már látom is lelki szemeimmel a hétfői újságcikkeket... "Civil szervezetek azonnali szigorítást követelnek: Senki ne kaphasson engedélyt illegális fegyvertartásra!!!" :-)))
Előzmény: gvass1 (10676)
gvass1 Creative Commons License 2006.04.23 0 0 10676

Na, ez sem kert enegdelyt illegal fegyoval valo meszarlas elott:

"

Egy negyvenhárom éves férfi április 20-án, csütörtökön este vitába keveredett egy huszonöt éves fiatalemberrel Szabolcsveresmart egyik kocsmájában. Az idősebb férfi megütötte 25 éves fiatalembert, aki ezután elhagyta az 1600 lelkes község presszóját és hazament. "Vitapartnere" még mindig indulattól fűtve utána indult, de mielőtt elment volna ellenfelének lakására, előbb saját otthonába ment, ahol magához vette engedély nélkül tartott 7,65 mm-es pisztolyát.

A férfi fegyverrel a kezében a fiatalember lakására indult, ahol folytatódott a heves veszekedés. A fegyveres férfi végül lövöldözni kezdett a lakásban, ahol többen is tartózkodtak. Életveszélyesen megsebesítette a huszonöt éves fiatalembert, majd lelőtte a fiatalember egyik menekülő rokonát. A huszonkilenc éves férfi azonnal meghalt, áll a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki közleményében.

A dühöngő végezetül önmaga ellen fordította fegyverét és fejbe lőtte magát. A férfi azonnal meghalt. Az életveszélyesen megsebesített fiatalembert a nyíregyházi kórházban ápolják. A rendőrség orvos és fegyver-szakértők bevonásával vizsgálatot indított az eset pontos körülményeinek tisztázására"

humberto Creative Commons License 2006.04.21 0 0 10675

"ha megüti elkapjuk és megdolgozzuk?"

Hát akkor már késő!! Előtte kell elvenni a kedvét.

Aki kezet emel egy nőre, azzal tényleg nem kell szerénykedni. 2x pepper az arcába 20cm ről, aztán viperával megcsapkodni. Utána keménykedjen ha tud!

Előzmény: B.B85 (10674)
B.B85 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 10674
Igen!És ezt nem értik meg sokan!A mi törvényink nem az ő törvényeik!Ők csak az erőből értenek!Az emberek szerintem a félelem miatt nem mernek közbelépni!Azért ez szerencsére nem mindenhol így van!Volt még tavaly nyáron hogy egy szórakozóhely előtt egy pasi meg egy csaj csúnyán összekaptak aztán úgy nézett ki hogy a csávó meg akarja verni a csajt!Erre haverom szól nekem hogy ha megüti elkapjuk és megdolgozzuk?(Nála volt vipera)De aztán elült a dolog!Úgyhogy azért van még akibe szorult egy kicsi!
Előzmény: humberto (10673)
humberto Creative Commons License 2006.04.21 0 0 10673

Igen. Az a baj, hogy a suttyó utcai patkányok ellen nehéz a törvénynek fellépni, mert nem félnek semmitől! Most mit veszíthet? Lecsukák. ÉS? Ott sem rosszabb mint az utcán...

Ezek ellen kell felfegyverkezni.

Meg az általad leírt esetben az a szomorú, hogy az emberek látnak egy késelést és nem lépnek közbe? Azért ez durva. Az embereknek mindegy, felőlük aztán meg is dögölhetsz, inkább elfordítják a fejüket. Birka-népség.

Előzmény: B.B85 (10672)
B.B85 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 10672

Olvastátok a Népszabadságot?Újabb idős házaspárt öltek meg a saját házukban!Megfojtották őket és a pöcegödörbe dobták!

Hát igen a "Szakember "szerint az ilyesmi baleset és együtt kell érezni az elkövetővel!

Másik Belgium:17 éves srárot szúrt le 2 arab geci a Mp-3 as lejátstója miatt a pályaudvaron a tömeg szeme láttára!Azét el kellene gondolkodni kelle nekünk minden moslékot beengedni?Nem?

Előzmény: humberto (10670)
belic Creative Commons License 2006.04.21 0 0 10671
Hello!

Hát nem is! Most megáll valahol és az utasa hirtelen előkap egy kést és beleszúrja, valószínűleg olyan hirtelen történik, hogy fel sem fogja mi történik, nemhogy fegyverért nyúlna!

Engem szerencsere meg sosem szurtak meg, de azt mondjak, hogy a kesnek kifejezetten kicsi a megallitoereje (itt is tobb kesszurasra volt szukseg). Vagyis jo esellyel az elso szuras utan fegyvert tudott volna rantani, es leloheti a tamadot, majd utana mentot hivhat. Azt persze nem tudhatjuk, hogy idoben erkezett volna-e (vagyis mar az elso 1-2 szuras nehany percen belul halalt okozott).

Bel
Előzmény: humberto (10670)
humberto Creative Commons License 2006.04.21 0 0 10670

Hát nem is! Most megáll valahol és az utasa hirtelen előkap egy kést és beleszúrja, valószínűleg olyan hirtelen történik, hogy fel sem fogja mi történik, nemhogy fegyverért nyúlna!

Mondjuk ha a kollégái kilukasztanák a tettest azt csak helyeselni tudnám...!

Előzmény: Toto_HU (10667)
__Sparrow Creative Commons License 2006.04.21 0 0 10669
Ha a késsel kenyeret kennek, akkor nem. Ha meg emnert akarnak vele ölni, akkor  meg az mp5 is jogszerű.
Előzmény: B.B85 (10668)
B.B85 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 10668

Sajnaos lesz is még ilyen z tuti!Tényleg kés ellen jogszerű a lőfegyver?A Sz-Sz-B megyeiről bővebbet tudtok?

Toto_HU Creative Commons License 2006.04.21 0 0 10667
Természetesen betiltommónika szerint ennek a szerencsétlennek sem lett volna egy fikarcnyival nagyobb esélye ha fegyvert hord magánál, ugye...???

http://index.hu/politika/bulvar/taxisgy0421/
B.B85 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 10666
Ezt csak megemlítettem mint eszköz!Egy haverom hordott magánál egy darabig amikor meg akarták verni a kokszosok!
Előzmény: humberto (10664)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!