Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A térfigyelő kamerák körül már futottunk itt egy kört a topicon. Olvass vissza! Én pl. azon a véleményen vagyok, hogyha a rendőrség valamit figyelni akar, oda állítson ki egy talpast posztra, mert az esetleg csinálni is tud valamit, nem csak felvétel készül arról, ahogy felhentelnek valakit. Olcsóbb is. Meg egy rendőrt nem lehet ellopni és elvinni a MÉH-be. Meg az utca közepén állva nem tud aludni, a monitorok előtt ülve viszont kiválóan.
Hát szerintem se!De az a baj hogy csak beszélnek-beszélnek!Felhoznak minden hülyeséget meg marhaságokból csinálnak statisztikákat!De az a baj hogy nem fejtik ki soha hogy hogyan gondolják!Csak a blabla megy!Ja meg a térfigyelő kamerákról is szóltak!Na az nem hülyeség kivételesen!
"Együttműködés" a túrót. A melójuk kellemetlen próbálják lepasszolni. Tipikus "fogjuk meg és vigyétek". Tutira nem arra gondolnak, hogy mostantól lakossági önkéntesek is bírságolhatják a gyorshajtókat :)
Hali!Nem tudom tegnap néztétek e az M1 et.De szó volt a közbiztonságról!Konkrétan hogy idejétmúlt az az elképzelés hogy a közbiztiért egyedül a rendőrség felel!Ez csak a lakossággal összefogva lehet elképzelni!Csak sajnos azt nem fejtették ki hogy ezt hogyan képzelik csak beszéltek ilyesmiről érthetetlen szakkifejezéseket használva!
Igazad van nem vagyok az!De vannak dolgok amik felett nem lehet elmenni!Hiába teszi a média!(Az emberek sajna nap mint nap találkoznak ilyesmivel!)Pedig úgy tudom szólás és véleményszabadság van!Egyébként a németeknél már peddzegettek hasonló témát csak a jogvédők lehurrogták egyből azokat a politikusokat!
Igen, de azért nem kéne itt ilyen rasszista nézeteket terjeszteni, mert ezzel csak azokat igazolja, akik a fegyvertartókat pszichopata, fajgyűlölő, idegbeteg állatnak tartják... ...ez pedig nem visz előlre!
U.i: NEM AZT MONDOM, HOGY B.B85 az, CSAK ANNAK HISZIK!
A fegyverellenesek sas szemekkel keresik, hogy mibe köthetnek bele. NEm kéne nekik okot adni a kötekedésre!
Ez a KRETÉN az ORFK-fejese?Ezt be kellene zárni!Az mondjuk nem lenne rossz ha az etnikumot is nyilvánosságra hoznák!Egyébként ha megfigyelitek mondenhol a kisebbséggel van a baj!Kelet EU a rajkók NY-on a bevéndorló arabok!
"Aki kezet emel egy nőre, azzal tényleg nem kell szerénykedni."
Ez így, lesarkítva nem állja meg a helyét. Gondolj csak arra a taxisra, akit két tinilány kólásüveggel agyonvert, miután etyepetyére csalták, majd ellopták a kocsit.
Ha egy nő bűnöző, azzal szemben ugyanúgy jogos az önvédelem, mint bárki másnál.
Azért én nagyon csodálkozom, hogy ennyire szegényes az ezredes úr fantáziája. A bűncselekményeknél minden lényeges adatot rögzíteni kellene, az elkövetők etnikumát is.
Már látom is lelki szemeimmel a hétfői újságcikkeket... "Civil szervezetek azonnali szigorítást követelnek: Senki ne kaphasson engedélyt illegális fegyvertartásra!!!" :-)))
Na, ez sem kert enegdelyt illegal fegyoval valo meszarlas elott:
"
Egy negyvenhárom éves férfi április 20-án, csütörtökön este vitába keveredett egy huszonöt éves fiatalemberrel Szabolcsveresmart egyik kocsmájában. Az idősebb férfi megütötte 25 éves fiatalembert, aki ezután elhagyta az 1600 lelkes község presszóját és hazament. "Vitapartnere" még mindig indulattól fűtve utána indult, de mielőtt elment volna ellenfelének lakására, előbb saját otthonába ment, ahol magához vette engedély nélkül tartott 7,65 mm-es pisztolyát.
A férfi fegyverrel a kezében a fiatalember lakására indult, ahol folytatódott a heves veszekedés. A fegyveres férfi végül lövöldözni kezdett a lakásban, ahol többen is tartózkodtak. Életveszélyesen megsebesítette a huszonöt éves fiatalembert, majd lelőtte a fiatalember egyik menekülő rokonát. A huszonkilenc éves férfi azonnal meghalt, áll a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki közleményében.
A dühöngő végezetül önmaga ellen fordította fegyverét és fejbe lőtte magát. A férfi azonnal meghalt. Az életveszélyesen megsebesített fiatalembert a nyíregyházi kórházban ápolják. A rendőrség orvos és fegyver-szakértők bevonásával vizsgálatot indított az eset pontos körülményeinek tisztázására"
Igen!És ezt nem értik meg sokan!A mi törvényink nem az ő törvényeik!Ők csak az erőből értenek!Az emberek szerintem a félelem miatt nem mernek közbelépni!Azért ez szerencsére nem mindenhol így van!Volt még tavaly nyáron hogy egy szórakozóhely előtt egy pasi meg egy csaj csúnyán összekaptak aztán úgy nézett ki hogy a csávó meg akarja verni a csajt!Erre haverom szól nekem hogy ha megüti elkapjuk és megdolgozzuk?(Nála volt vipera)De aztán elült a dolog!Úgyhogy azért van még akibe szorult egy kicsi!
Igen. Az a baj, hogy a suttyó utcai patkányok ellen nehéz a törvénynek fellépni, mert nem félnek semmitől! Most mit veszíthet? Lecsukák. ÉS? Ott sem rosszabb mint az utcán...
Ezek ellen kell felfegyverkezni.
Meg az általad leírt esetben az a szomorú, hogy az emberek látnak egy késelést és nem lépnek közbe? Azért ez durva. Az embereknek mindegy, felőlük aztán meg is dögölhetsz, inkább elfordítják a fejüket. Birka-népség.
Olvastátok a Népszabadságot?Újabb idős házaspárt öltek meg a saját házukban!Megfojtották őket és a pöcegödörbe dobták!
Hát igen a "Szakember "szerint az ilyesmi baleset és együtt kell érezni az elkövetővel!
Másik Belgium:17 éves srárot szúrt le 2 arab geci a Mp-3 as lejátstója miatt a pályaudvaron a tömeg szeme láttára!Azét el kellene gondolkodni kelle nekünk minden moslékot beengedni?Nem?
Hát nem is! Most megáll valahol és az utasa hirtelen előkap egy kést és beleszúrja, valószínűleg olyan hirtelen történik, hogy fel sem fogja mi történik, nemhogy fegyverért nyúlna!
Engem szerencsere meg sosem szurtak meg, de azt mondjak, hogy a kesnek kifejezetten kicsi a megallitoereje (itt is tobb kesszurasra volt szukseg). Vagyis jo esellyel az elso szuras utan fegyvert tudott volna rantani, es leloheti a tamadot, majd utana mentot hivhat. Azt persze nem tudhatjuk, hogy idoben erkezett volna-e (vagyis mar az elso 1-2 szuras nehany percen belul halalt okozott).
Hát nem is! Most megáll valahol és az utasa hirtelen előkap egy kést és beleszúrja, valószínűleg olyan hirtelen történik, hogy fel sem fogja mi történik, nemhogy fegyverért nyúlna!
Mondjuk ha a kollégái kilukasztanák a tettest azt csak helyeselni tudnám...!