"Biztos lehetsz benne, hogy a Vígszínház azért döntött így, mert tudott ezekről a dolgokról és egyszerűen már nem volt védhető az egész."
Jahh, hát akkor minden oké, a bűnpártolók maradnak a helyükön, elvégre ki más lehetne a garancia arra, hogy ilyen többet ne történhessen, mint ugyanazok, akik 20 évig falaztak. Királyság. Ennyit a megtisztulásról. :) És persze a szopással - nyalással előrejutott színésznők is maradhatnak a helyükön, hiszen ők áldozatok.
Én nem védem Martont, szerintem is sáros, ez a kampány zavar, mert nyugaton már volt néhány ilyen és férfiak ellen irányuló jogszabályok bevezetése lett a vége.
"nagy vonalakban igazak a vadak, es ezt marton lenyegeben elismerte. ennel sokkal de sokkal kevesebbert tavolitottak el most egy brit rendezot a sajat maga alapitotta tarsulattol. en nem igazan a vigszinhazi szinjatszast szeretem, de pont most lattam egy jo marton rendezest, es ugy altalaban tragikusnak tartom az egeszet. igen, egyutt tudok erezni sarosdi lillaekkal, de valamennyire martonnal is. azt remelem, hogy a baratai kitalalnak valami olyan megoldast, ami segiti azt, hogy ezt tulelje."
Biztos lehetsz benne, hogy a Vígszínház azért döntött így, mert tudott ezekről a dolgokról és egyszerűen már nem volt védhető az egész. Inkább azon lenne érdemes elgondolkodni, hogy mi történt volna, ha balos kurzus alatt derül ki ez az egész. Akkor egyebek mellett ebben a topikban is teljesen fordított lenne a szereposztás.:) Illetve hát...nem mai dolgok ezek, szóval a balos kurzusok alatt is minden bizonnyal tudtak róla. Vásárhelyi Mária is teljesen más hangvételű cikket írt volna ebben az esetben.:D
Kedves Mária, én egyébként valóban nagyon tisztelem Önt és a véleményét, de. Nem lehet szabad az a színházi világ és az a művészet, ahol évtizedeken keresztül mindenki félrenéz, ha valami furcsát tapasztal.
Nem csak Marton Lászlóról kell beszélni, hanem a többiről is, mindről. Akár polgármester, akár főiskolai tanár, akár edző - mindegyikről. Szégyenüljenek meg az egész társadalom előtt, mind, egytől egyig.
Magam részéről egy csöpp elégtételt sem érzek, annál inkább szomorúságot.
Azt meg pláne sajnálnám, ha a Vígszínház bukna az esettel!
Nehéz itt okosnak lenni, és árnyaltan gondolkodni, amúgy sem jellemző erre a vitára az árnyaltság.
Egyszerűen fáj látni egy eddig köztiszteletben álló ember összeroppanását, és azért ne feledjük a családját sem (a legkisebb gyereke hatévesforma), jó lenne őket megkímélni, és valamiképpen más mederbe terelni az ügyet.
Nem, nincs, ők még táncolni szeretnének. Igaz, hogy már vége a bulinak, a lemezek és a hangtechnika elpakolva, lassan már csak a takarítónéni van rajtuk kívül a táncteremben, hogy összeszedje a konfettit és kiganézzon, de ezek még verik az asztalt, hogy ők igenis azt akarják, hogy a DJ leadja még Ákostól a Bosszú népét. Ezek ilyenek.:) Meg amazok is, csak ez most nem az a party volt.:D
Mármint a Karc FM-en? Mert ahogy írtad, benyomtam és hallottam még a legvégét valami nő hablatyolásának telefonon, azzal zárt, hogy megölelné a rendezőt, mert hát olyan jóképű.:DDDD