Nem tudom mennyire szoktátok nézni a különböző Andrei-ről szóló honlapokat, de az egyik orosz honlapot most nagyon kipofozták és felkerült rá egy szuper kép:http://griazev.ru/ Ne keresetek angol részt, mert az egész sajnos csak oroszul van, így max. a képeket nézegethetjük és tesztelhetjük a netes fordító oldalak működését:)))
Vilniusban is 2 show van, az egyik tegnap este volt, a másik pedig ma este lesz. Remélem, hogy valamelyik fórumról esetleg Tallinn-ba is mennek, ott is 2 show lesz majd, bizom benne, hogy néhány kép és videó készül majd esetleg róla is:) Nálunk Yagu fórumokon alapból szeretik Andrei-t. Úgyhogy, remélem, nem feledkeznek meg rólam:)
Ha nem lesz nagyon beteg, akkor biztosan ott lesz. De ezt így előre nem tudom. Remélem, holnap már gép közelben lesznek a német ismerőseim és ők meg tudják írni, hogy tegnap milyen volt Andrei és hogy érezte magát Rigába. Az alapján több esélyünk lesz kitalálni, hogy ma este ott volt-e már Vilnius-ba...:) Mondjuk, annak örülnék a legjobban, ha valaki a Vilnius-i show-ról is írna majd, de az abból lesz még egy holnap is:)
Youtube-ra feltöltötték a You can leave your hat on c. programját a Riga-i show-ból: http://www.youtube.com/watch?v=J_vSbPNQcRw El se hiszem, lassan Andrei-ről is elkezdenek gyűlni a videók, tök jó!!!:)))
Gondolom, ha nem betegszik le, akkor ott lesz:) Most nagyon turnézgat, úgyhogy reméljük a legjobbakat. Egy ismerősöm most ott van Rigába, gondolom a holnapi show-ra is megy. Úgyhogy, képek majd lesznek. Szerintem ők videózni nem fognak:(
Az FSU-n olvastam, hogy Andrei fellépett a Riga-i show-ban. Egy kicsit beteg szegény (Jobbulást neki!!!), emiatt nem igazán volt formában, de ennek ellenére jó volt:)
Ezen a linken találhattok néhány képet Andrei-ről: http://www.russianlook.com/Search.aspx Angolul írjátokbe a keresőbe a nevét, a mellette lévő gombra kattintva előkerülnek a képek:)
off Hát, ösztöndíj az lenne, ha jobbak lennének a jegyeim,de így nincs:( Meg az a baj, hogy nem vesznek fel koleszbe, így az albérletre rengeteg pénz megy el, nem sok marad:( Majd jövőre megpróbálom megint a koleszt, ha sikerül jobb lesz. Meg dolgoznék is, csak nincs időm, így is örülök, ha valahogy összehozom a vizsgáimat.
Meg hát az eb vizsgaidőszakban van, akkor meg nem lehet, mert minden percre szükségem van általában:( Szóval marad a tv, az fsvids(köszi alminar, hogy szóltál róla:) meg a fórum:) on
Nagyon jók a képek, amiket belinkeltetek, köszi, hogy így velem is megosztottátok:)
Én is tudtam, hogy TAT gyűjti a teknősöket, vicces, hogy ha valakiről kiderül, hogy szeret valamit, úgy elárasztják vele, hogy utána könyörög, hogy ne többet! Mint Maya Usova a malacokkal:)
Pjus szerintem tuti nem jönne vissza, ha nem lenne olyan formában, hogy végigveri a világot. Szerintem nem égetné magát, és meg tudja ítélni, hogy mire képes, úgyhogy szerintem ha jön, akkor nyer is:(
Remélem azért talán az EB-n, meg GP-ken látjuk majd Andreit. Mikor derül ki, hogy ki milyen gp-re megy majd az ősszel?
Tudtam, hogy Tarasova gyűjti a teknősöket, már egész nagy gyűjteménye van belőle. Ezért meg is kért mindenkit, aki szereti, hogy több teknős ne vegyen neki, mert már nem fér el tőlük a lakásban:DDDD
majd bemásolom vmikor... nemsoká most elvileg nem is kéne a gépnél lennem..
csak, hogy pontos legyek majd..Platovról olyan édi kép van, azt hittem leesek a székről, bár ő mindig édi, sajna a kép fekete-fehér..Andrejt meg a selejtező után kérdezték, merthogy a B csoportban 3ik lett..
És te tudtad, hogy Taraszova gyűjti a teknőckabalát? mert én nem...