Engem leginkább azért döbbentet meg mert a múlt héten még az esettől néhány méterre az Academicaban laktam és naponta tízszer mentem el a robbanás helye mellett. Fura volt az ismerős helyet látni a hírekben. Finnországban egyébként sem számít ilyenre az ember. Azért én nem aggódok és jövőre is visszamegyek :))
De a helyzet az hogy innen Turkubol meg tegnapelott meg helsinkibol nem tudtam semmit a dologrol az elet ugyanugy ment mint szokott, ellenben a magyar webrol tudok infot szerezni.
Ergo ugy ertem tobb az info a magyar weben errol mint az osszfinnmediaban...
Egyelőre tisztázatlan körülmények között felrobbant egy Opel Kadett Helsinki belvárosában kedd reggel 7 óra körül, a Helka hotel előtt. Az autó utasa életét vesztette, a mellette parkoló járműben ülő személy pedig megsebesült. Az áldozatot eddig még nem sikerült azonosítani. A detonáció kitörte a szálloda üvegeit, de az épületben tartózkodók nem sebesültek meg. A rendőrség lezárta az egész környéket.
figyusz, mit ronthatok el, ha nem sikerul feliratkoznom arra a bizonyos levlistara? Sem a webes feliratkozo form, sem a subcribe mailcimre kuldott levellel nem sikerul feliratkoznom. Jon egy "confirm your request" tartgyu mail, en arra valaszolok is ,aztan semmi. Sem hibalevel, sem "success" level nem jon vissza.
Mi nem jo?
SZia Webber
ugy latszik, lehet, hogy nekem se jo ez a levlista, mert a TE hirdetésedre nem irt még senki, pedig igazán csábitó...nem tudom mi lehet a baj
Webberke :
Utald at a lovet (bar amilyen alacsonyak a repcsiarak ki tudnam meg pengetni), es beszelj a fonokommel, hogy engedjen szabira, es mar megyek is! Meg szallast is szerzek magunknak!:)))
Sziasztok !
Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot !
Én most júliusban fogok Finnországba utazni !!! Mit tanácsoltok, milyen ruhát érdemes magunkkal vinni, nyáriasat, vagy inkább melegebbet ? És mit tudtok a finn belföldi járatokról, mennyibe kerülnek ? Előre is köszönöm a segítséget !
Felírtak végre engem is a listára a baj hogy ha küldök nem megy el, nem kapja meg senki. Más levelét viszont megkapom. Nem mindenki van lemoderálva ezek szerint? Vagy mi van??