Keresés

Részletes keresés

BIGdaddy Creative Commons License 2000.11.10 0 0 topiknyitó
A következők miatt kezdeményezen ezen topikot:

kb. 2,5 hónapja derült ki, hogy nekem nyelőcsőfekélyem van, abból kifolyólag, hogy a gyomor és nyelőcső közötti izom nem jól zár, ezért a gyomorsav felkerül a nyelőcsőbe, ez kevésbé viseli el a gyomorsav jelenlétét, ezért a gyomorsav kimarja és apró pici lyuk keletkezik a nyelőcső falán. Mindegy, akinek hasonló problémája van, az úgyis tudja miről van szó.

Szedtem gyógyszert 2 hónapig, amely a gyomorsav felkerülését is megakdályozza és a fekélyt is gyógyítja (ja és közben no alkohol, no cigi, no kávé, no zsíros és fűszeres kaja). Hamarosan leállok vele, elvileg a fekély elmúlt, azonban - és itt kezdődik a gond - ez a probléma (gyomorsav problémák, fekély) kiújulhat, és nem feltétlenül szűnik meg.
Az orvos sem bíztatott semmi jóval, az általam szedett gyógyszer elvileg az egyik legjobb, de TB támogatás nélkül 7e HUF egy havi adag és ami "gondabb", hogy hosszú távú hatásai nem ismertek.

Azügyben várok véleményeket, tapasztalatokat, miegyebet, hogy én azért szeretnék még egy nagy steak mellett sörözni, szóval valami megoldás érdekelne, amivel ezt a problémát valami módon orvosolni lehet. Saját tapasztalatok, orvosi tanácsok, bármi jöhet. Még egy jópofa nullázás is...

Egyébként még az orvoshoz vissza kell mennem, de mivel nem sok jóal bíztatott, ezért teszem közzé ilyen irányú kérdéseimet.

Mindenkinek kösz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!