Nem tudja valaki megmondani,hogy ha én Hersonissosból mennék hajóval Santorinibe az kb hány euróba kerül? Nem megy valaki véletlenül amúgy július első hetében Hersonissosba,ha igen írjon!
Megint van Aegeannál 60k Ft-ért athéni átszállással repjegy, pl. szept. 21-29. Ez már 20k g-os feladott poggyásszal van, kézivel csak 48k Ft.
Sok ez is persze, csak azért írom be mert mindig kínlódás megy olvasom, hogy most hogy lehetne úgy eljutni, hogy Krétán vagy Athénban se kelljen megaludni egyet, esetleg hajózás se legyen benne + ne kerüljön 100-120k Ft-ba sem.
Hát ezzel a kérdéssel most megfogtál.Megnéztem a menetrendet és én is úgy látom,hogy csak este vannak hajók Santoriniről Krétára. Én tavaly egyik reggel hajóztam át Santorinire,másnap délután a 17:55-kor induló hajóval mentem vissza Krétára. Szét nézek még,hátha találok valamit.
Én tavaly megrendeltem a jegyet már itthonról,de sokan voltak akik ott helyben indulás előtt vették meg a jegyet.Végül is ha van hely a hajón,akkor kapsz jegyet a ott a helyszínen is.
Én is hajózni szeretnék Santoriniről Krétára. Azt nem tudom, rendeljem meg a jegyet neten, vagy elég helyben megvenni? Tudtok tanácsot adni? Június elejéről van szó.
Szeptemberre foglaltunk a Wizz-nél repülő+szállást1 hétre 100,000/fő illetve Santorinin 45,000/2 éjszaka szállást,Loizos hotel. Hátha valakinek megtetszik ez a kombo. :)
Utobbi evekben nem volt charter (miota a malev kifujt), lehet h azota hivatalos ut sincs. Ha opcio, akkor esetleg erdemes Becsbol tamadni (Gulet, Tui).
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy melyik magyar utazási iroda szervez utakat Santorinire? keresgélek a neten de nem találok semmit. Szüleimet szeretném befizetni, ajándék lenne az út , így az egyéni szerevezés ebben az esetben kilőve. Köszönöm előre is
Bocs, nem tudok olvasni :( Nem vagyok jártas benne, azt hittem a Santorini a település neve! Én buta! Megvan, elolvastattam a szomszéddal :P Skala Potamias