Keresés

Részletes keresés

Conci Creative Commons License 2004.10.17 0 0 123

Köszike, válasz ment.

No elég volt már a napi munkából, lassan hazaballagok.

Előzmény: Törölt nick (120)
hopihe30 Creative Commons License 2004.10.17 0 0 122
Legalább most már azt felfogtam,h TE mit akarsz. A saját nevedet kell átirni az msn-be és kész. Nem ügy. Személyes beállitások,saját név.[size20]:-))))))[/size]
Előzmény: Törölt nick (120)
hopihe30 Creative Commons License 2004.10.17 0 0 121
Egyrészt nem értem,hova nézzek feljebb.Feljebb a falon lévő jegyzeteim lógnak itt a monitor felett. Másrészt nem értem,mi az,h saját jegyzet ami nekem van. Szintén a falon van,nem az msn-en. Lehet,h ez nem az én napom. Ha esteleg azt akartad mondani,h nézzem meg hogy kell,megnéztem. felirtam egy rahedli kódot,szintén a falon lóg az is,de miért nem működik?
Előzmény: Törölt nick (120)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.17 0 0 120

Conci, most küldtem emilkét neked. :))) nem csodálkozni:))

 

Pihe, amikor irod az üzit, szerkesztheted is, mint egy kicsit bugyutább wordben. :))

vastag betű, dőlt, aláhúzott, ide-oda zárt, méret, szin. csak nézz kicsit feljebb.

 

Te meg hogy csinálod, hogy saját jegyzet van, hogy miért vagy távol?? msn-n??

hopihe30 Creative Commons License 2004.10.17 0 0 119
Hogy a francba raksz be nagyméretű betűt? Nem beszélve a szinesről. El ne küldj megnézni a FAQ-ba vagy bárhova,mert sikítok. Honnan tudja,h milyen szinnek mi a száma grrrrrrr......
Előzmény: Törölt nick (116)
hopihe30 Creative Commons License 2004.10.17 0 0 118
Tudom,h folynia kell,fel lettem homályosítva. Ilyen dokink van,tépi a száját rendesen,megdolgozik a hálapénzért. Azt mondta,h 1 napra még el is dugulhat amikor nagyobb hártya válik fel a sebről,de nem baj mert ki fogja hapcizni. Csak azért írtam,mert Barb mondta az orrcseppet. Az valami régebbi szemlélet szerint kellett. A Báni amúgy tök jól van,csak kihasználja erősen,h nem szabad sírnia. Rendesen foglalkoztat,ha nem az van amit ő akar,akkor nyavajog és mégiscsak az van.De legalábbis felveszem. Már nem folyatja annyira a nyálát,csak feleannyira,tehát gondolom nem fáj annyira a torka.

[size16]ettem ránttott halat és karfiolt[/size] már a végét járom,úgy látszik teljesen elromlott minden. Eldöntöm minden nap,h másképp lesz,de mégsincs. Talán holnap visszakerülök a rendes kerékvágásba. Nem lesz Báni miatti ideg,nem lesz anyukám itthon,h ilyeneket süssön,és talán én se fogok ilyen kajákat csinálni.
Előzmény: Törölt nick (116)
Conci Creative Commons License 2004.10.17 0 0 117

Köszike, de még soha nem gondoltam írásra, naplóra. Nem éreztem soha, hogy bármiféle érzékem lenne hozzá.

Megnéztem a képet, ügyesen takar a csemete :-) Nekem csak ilyen volt, vagyis ilyen vagyok képem van. Sajnos:-(

Előzmény: Törölt nick (116)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.17 0 0 116

Szia Conci!

 

Megint elröhögtem magam, mikor olvastalak.:)))  Szerintem neked blogokat kéne irnod vmelyik életmód-táplálkozás újságnak, mert emelnéd a sokszor lapos szinvonalat. Komolyan.

 

Képhez még nem vettem a bátorságot. Főleg az ilyen volthoz. :)) Van, de igazán az tornaszerkós, és hát....ccc.... nem olyan publikus talán. 105 kg, tehát nem 118 eredetiben, és feszes biciklisnadrágban. Ami lehet domborodik rajta. Ami nem, az is. :))) Ha gondolod emilben megkaphatod, de a netre nem tenném fel.(Bár még az emilkét is átgondolnám, amennyire nem is vagyok hiú)  Az ilyenvolt-ilyenlett kép helyett van fent egy nyári, augusztusi kép, az most is él, csak a  hajam hosszabb:)) A családi album részén. FF kép, Dorcival.

 

Pihe, talán ez normális nózifolyat, mert azért bolygatták a nyálkahártyát. Inzultálták rendesen, biztos azért foly... csak foly...csak foly.... majd 1szer vége lesz.

Előzmény: Conci (115)
Conci Creative Commons License 2004.10.17 0 0 115
Ha be is kaptam megvan rá a gyógyszer. Már semmi bajom. :-)
Előzmény: hopihe30 (114)
hopihe30 Creative Commons License 2004.10.17 0 0 114
Szia Conci! Nem lehet,h bekaptad a hányás hasmenéshez címzett vírust? Az ismét nagyon menő betegség.
Előzmény: Conci (113)
Conci Creative Commons License 2004.10.17 0 0 113

Szia mindenki!

 

Tegnap "isteni " éjszakám volt. Hajnali kettőig folyamatosan hasmenésem volt, és hánytam. Péntek délután voltunk az Árkádban, és ettem egy szelet pizzát. Valami baj lehetett vele, mivel mást nem ettem. Ez volt du. 3-kor. Este 8-kor  elkezdtem kibérelni a család egy szem ülőhelyét. Soxor nem tudtam melyik felemet mutassam neki. Mivel nehéz napokat is most élek, igy azon gondolkodtam, hogy ha most még az orrom is folyna, akkor lenne szép az élet. Minden likon jönne valami.

 Mint mondtam éjjel 3-ig akcióztam, megspékelve hasgörcsökkel. Ez azért volt tök jó, mert reggel 1/2 5-kor kellett kelnem, és jönnöm dolgozni. Bevánszorogtam, egész délelött háztartási kekszet nyammogtam. Piszok rosszúl voltam. És persze nagyon éhes. Bepöccentem, és úgy döntöttem, hogy mivel úgy is rosszul vagyok, viszont éhes is eszek valami normálisat. Mint tudjátok azt nekem a pörkölt jelenti. Gondoltam egy életem, egy halálom megpróbálom. Ha kijön, hát kijön. Mivel nem egy kimondott diétás étel, gyomorrontásra sem kimondottan ezt ajánlják, felkészültem. Nem fogjátok elhinni mi történt. Semmi bajom nem lett, sőt ami volt az is helyrejött. Tehát új módszer gyomorrontásra: Pörkölt tésztával, és uborkasalátával. Nem viccelek.

 

Demi: A Pracli jól viselte a műtétet, nincs áttát, és már piszok rossz.

Pihe: Jobbulást Bánikának.

Saref: Nagyon jó az oldalad. Mikor teszel fel ilyen volt-ilyen lett képet?

 

hopihe30 Creative Commons License 2004.10.16 0 0 112
Ez a protokoll már rég nem protokoll,amit kaptam tájékoztatót,benne van,h fagyit nem szabad adni. Amúgy utánaolvastam a neten még a fülműtétkor,valami olyasmit írtak,h a pillanatnyi fájdalmat csökkenti,de nem tesz jót a sebnek,mert kimarja a hideg. Bárminemű orrcseppet kifejezetten megtiltott az orvos,amúgy semmi dugulás nincs,folydogál a nózicsak úgy lazán. Mindent összevetve,bárki bármilyen tanácsot ad,egyet se tartok be,úgy érzem kutya kötelességem azt tenni,amit a doki mond.Főleg,mivel nagyon lelkiismeretes fazon,ha most felhivnám,akkor is válaszolna a feltett kérdéseimre,ki van próbálva a dolog. Egyébként mindíg elhiszem amit mondasz,és jól is szokott jönni,de ez most nem az a történet. Azért köszike Barb.
:-)))
Előzmény: barbarra (110)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.16 0 0 111

Szegény Barrb!

 

Én ma elővadásztam, és válogattam az összes téli cuccot. Dobozok föl-le padlásjárat, mert közben a nyárit el kellett pakolni. Hiába költöztünk, szekrényünk sajna nem lett több. :((

 

A zsirról én is azt hallottam, hogy zöldség. (mint a csoki, ugyebár :))))))

 

lányok még mindig náthásak, de már mintha valamivel jobb lenne. Kriszti persze nem leli az igazolást, amit a doki adott, és foggalmam sincs hol lehet. Dorci agressziv, nehezen birja már a trutymákot a fejében, torkában, orrában. Ma persze nem is járt odakint, és ezzel arányosan romlott a hangulata.

 

Dédi tegnap hazahozatta magát Szegedről, most este meg vissza akart menni. Hát ezek vannak. Jobb szombatunk is volt már. :)

 

whiskas kiállitás van a PECSÁban, de nem megyünk a nátha miatt, meg attila nem akarja a delegációkat sem látni. Bár inkább a nátha.

 

Én is elmegyek aludni, jó éjt mindannyiotoknak. Álmodjatok szépeket. (nekem izlett a csoki, twix volt. :))

Előzmény: barbarra (110)
barbarra Creative Commons License 2004.10.16 0 0 110

Na a csokira már nem válaszolok, mert Saref kilőtte. Egyébként összefoglalom a napot, ha eszembe jut valami egyáltalán.

 

Pihe! Adjál a Bánikának fagyit. Ez egészen komoly! Mivel evés közben csillapitja a torokfájást, jól fog neki esni, és ráadásul a gyulladást is csökkenti, hamarabb gyógyul. Csodálnám, ha nem mondták volna a kórházban, mert ez a protokol mandulakivételnél.Ezen kivül ha esetleg dugult lenne a nózija, azt ne hagyd, mert van szegénynek elég baja anélkül is. Egy pici gyerek Nazivin csepp egyáltalán nem árt.

 

A hagymatea tényleg régi bevált hurutoldó, ellentétben a disznózsirral, ami helyett akár pókhálót is kenhetünk magunkra. Erre mondják, hogy javasasszonymódszer. 

 

Demike, légyszives szedd össze magad, ne csak  drága kis kutyikát!. Sétáljatok nagyokat kettesben.

 

Még mit is akartam? Hogy szerintem teljesen jó helyen vagyunk itt, minek mennénk vissza a H.patikára?Legalább egy csomó dolgot megnéz az ember, ha már az Index-en van, és egy csomó őrültség elkerül minket. 

 

Az én napom nem volt könnyű. Saref tudja, hogy milyen átalakulások zajlanak nálunk. Ma szobákat forgattunk. Nem fel, hanem át:) Különös tekintettel a fekhelyekre, amik hogy úgy mondjam, nem újak, ezért aztán van súlyuk. Kicsi jobb kezem a duplája a balnak, ugyanigy a bokám, és még vár rám a holnapi nap. Ha ma hiztam, akkor nincs igazság a földön. Egész nap bútort mozgattam, és össz. egy hámozott grillcsirkemellet ettem salátával, most iszom egy tejes teát. Mást nics, csak hogy nagyon fáradt vagyok.  

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.16 0 0 109

Balról neved alatt a beállitásokra kattintva. A jele csavarkulcs, és csavarhúzó.

portál: olvass alább, benne van:) egyébként ide katt., és jé, megtaláltad!

Előzmény: Kiruska (105)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.16 0 0 108

600 kcal =10dkg

 

mivel egy táblicsku általában 100 g. ezért fél tábla az úgy kbz 300 kcal

Előzmény: hopihe30 (107)
hopihe30 Creative Commons License 2004.10.16 0 0 107
Kirus,mivel te folyamatos hülyeségeket kérdezel,hát én is. Mennyi kalcsi egy fél tábla német tejcsoki,sőt ahogy elnézem magamat,egész tábla???? És az ominózus csokin ez miért nincs rajt???
Előzmény: Kiruska (105)
Kiruska Creative Commons License 2004.10.16 0 0 106

Írtam a házipatikának . Még valyon hány napig nem forumozhatunk ?

Kívácsi vagyok válaszolnak - e !

Tünde

Előzmény: Kiruska (105)
Kiruska Creative Commons License 2004.10.16 0 0 105

Sziasztok !

Pihe !

Gyogyulást a Kicsidnek !

Saref !

Elküldenéd Nekem is a lapod címét ? Utaltok rá Én meg csak nézek mint a moziba...

Dem és a Többiek is !

Én meg mostanában azt hallottam , hogy ha a köhögés nem tud felszakadni akkor egy zsebkendőt be kell kenni disznó zsírral és a mellkasra helyezni . Utána törölközővel befedni . Állítolag hamar hat . Esetleg Valaki prószálta már ?

Tünde

Ui . : Hogy lehet jelszavat változtatni ?

Előzmény: hopihe30 (103)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.16 0 0 104
most ettem meg egy csokit. frusztrált vok
Előzmény: hopihe30 (103)
hopihe30 Creative Commons License 2004.10.16 0 0 103
Semmilyen gyógyszert nem kap,szerintem fáj a torka vagy mittomén. Kaphatna fájdalomcsillapítót,de nem nyávog,nem levert,csak folyik a nyála!!!
Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.16 0 0 102

Szia Fefe!

 

Gratula, Te vagy a 100 hozzászóló! (pedig én akartam, a kis goni)

Előzmény: fefe38 (100)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.16 0 0 101
Szegény Báni, biztos a gyógyszerektől van. Kell szednie valamit? Lehet, hogy nem kellemes nyelnie, azért nem akarja. :))
Előzmény: hopihe30 (99)
fefe38 Creative Commons License 2004.10.16 0 0 100

halika!!!!!!!!!!!!!!!!

megint itt vok:D:D:D:D

 

hopihe30 Creative Commons License 2004.10.16 0 0 99
Szia Demi! Már hallottam ezt a hagymás megoldást,de még sose volt merszem megcsinálni.Nekem csak a nagyfiam szokott köhögni,attól tartok nem inná meg. Egy 30 éves embert nehéz meggyőzni mindenféle népi hülyeségről. A nagyon egyszerű hársfavirág teát sem akarja meginni,pedig az finom.

A Báninak mindenbe belelóg a nyála,szó szerint lóg,már hülyét kapok tőle. 4x átöltöztettem,de hiába. Lassan a bokámig ér ez a nyúlós izé. Jó lenne ha már lenyelné végre.
Előzmény: demene (97)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.16 0 0 98

Dem, próba, majd cseresznye.

 

Azt hittem látsz engem a cicmices topicon is:)))) Bevallom, foglalkoztat egy új cicc gondolata. Csak horror drága, amilyet én szeretnék. Szibériai, vagy Main Coon jól jönne. :)))

Ő az utóbbi.

 

De ha átmégy ide és visszakeresed simoo cicáját, az valami gyönyörű.

Előzmény: demene (97)
demene Creative Commons License 2004.10.16 0 0 97
Lejjebb már nem mehetek!

Macsekok= macskák, cicusok. Vagy bocs! elcseréltelek Benneteket???? Fuma kiscicusai felől volt érdeklődésem...
Bocs Saref!

A hagymatea, viszont jól jöhet még Nektek is:
Cukrot karamellizálunk: 3-4 ek.cukrot melegítünk, ha barna- folyékony, vízzel felöntünk, kikakarjuk, tűzről levesszük, beleteszünk egy nagy fej karikára vágott vöröshagymát, lefedjük kb 10 percre. Leszűrjük, és okosanyamódjára megkanalaztatjuk az okos gyerekünkkel.
Mert ténlyeg okos a gyermek. Mi a tv-ben hallottuk először ezt a teát, és az akkor még kicsifiam tudomásul vette, hogy ez segít rajta, és bár nem volt túl jó íze, de gyógyír volt, és megitta, kanalazta. És mint a mesében, rögtön érezhető volt a hatása , jó pár évig csak ez volt köhögésre, megfázásre a gyógyító erő. (gyógyszerek sem kellettek). PIHE, SAREF!!!! (kisgyerekesek!) Fogadjátok meg!!!!
( A sok gyógyszer után én sem akartam hinni benne, de az ember mindent megbróbál) .l
Pusza
dEMI
Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.16 0 0 96
Demi, ha lejjebb mész a hozzászólásnál, alul van az üzi, amire válaszolsz. Bár jobb egyszerre, ha még ritkán jöhetsz. :))
Előzmény: demene (94)
Törölt nick Creative Commons License 2004.10.16 0 0 95

macsekok???

 

hagymatea??? bővebb info?

Előzmény: demene (94)
demene Creative Commons License 2004.10.16 0 0 94
Éntükhülyevagyok!
Mire bejelentkezem, -- jentkezhetem-- , elfelejtem, hogy kinek, mit akarok írni.
Az se látszik, hogy kinek válaszolok!!!AKUTYAMINDENIT!!!
Fefe! készítettem a szendvicssütős csirkemellet. Fincsi volt. Csak fura helyen szeli át...
Sertéscombot is próbáltam, az nem nyerő!

Saref!
jól vannak már a lányok? Én mindenkinek ajánlom a hagymateát, bár szerintem nagyon kevesen veszik komyolyan, és készítik el. Főleg 10 év alatti korban hatásos, és köhögésre a legjobb természetes gyógymód.

Szia Barb!
Hát mínuszokkal nem dicsekedhetem, - sajna - tudod nincs ami inspiráljon. (használjuk, de még soha nem írtam le ezt a szót. Tél- vagy nyár, nehéz .
Most már döngetem a 77-et. Nem is érzem jól magam. A harmadikra alig bírok feljönni, főleg ha balkezemben 10 kiló kaja, a jobb hónom alatt meg a drága kicsi Lüszi.l A doki ajánlotta, ha tehetjük, ne lépcsőztessük a kisdrágát! (emlékeztetőül: ő a mi kis tacskó kutyusunk, már 7. éves, velem egyidős.) Bár mire észbe kapok, már a második emeleten tart. Igaz én rám csak ritkán kerül sor, hogy sétáltassam, leginkább a FÉRFINÉP dolga.

De fogyiznunk kéne mind a kettőnknek!

Bobecske! Ufffol még???

Conci ! Mi van a "kicsikével"???
Rendbe van a mútét óta?

Saref! Eltüntél a kis macsekokkal?

dEMI

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!