szeretnék segíteni a bringásoknak, ezért sebtiben regisztráltam a testbikén (pedig úgy emlékeztem, valamikor már megtettem), most éppen ráérek (hétvégi ügyelet, nulla esemény, sok üresjárat) azonban ez fogadott:
"24 órán keresztül maximum 1 hozzászólást írhaszt és nem küldhetsz levelet a TestBike-on keresztül!"
:-(
pedig elkezdtem volna az összes láncomat, fékpofákat stb. véleményezni, de így... nem tudom, mikor lesz megint ennyi időm - erre.
Nyerési esélyeim egyre inkább a nulla felé konvergálnak :-D ráadásul még segíteni se hagytok... :-)
Bocs ha esetleg off lenne, ám szeretnék a gyerekek és a család örömére 4 kerekű, többszemélyes "kerékpár" szerkezetet készíteni.
Kerestem a neten mindenfélét, de ott elakadtam, hogy milyen anyagokból, elemekből, méretezésből álljon a gép:). Sajnos hasonló járművek részletes rajzát, műszaki leírását, szükséges alkatrészek felsorolását nem találtam, biztonságos bringa előállítása lenne a legfontosabb.
A házilagos alkatrészek elkészítése a szerszámok tekintetében nem okoz gondot, amit meg vásárolni kell azt megvenném.
Tanácsokat, tippeket, tapasztalatokat köszönettel elfogadok, természetesen használtam a fórumkeresőt is.
> de én sem fogok csak ezért véleményezni cuccokat. Ha igen, akkor nem a nyeremény motivál majd,
> mivel arra elenyésző esélyem volna.
Kevés olyan bringás van, aki olyan régóta bringázik mint TE, és akinek így annyi tapasztalata van a kerékpáros termékekkel kapcsolatban, mint neked. Vásárlás előtt sok bringás lenne kíváncsi a TE véleményedre is, hogy jól tudja meghozni döntését!
Azaz elsősorban segítesz a bicikliseknek, és ha nem is óriási, de van esély arra, hogy te nyered valamelyik bringát (úgy gondolom akármelyik nyereményt elfogadná bárki)! Tehát most véleményezz 2011. szeptemberig :)
mivel nem fehér és hosszanti irányban vannak a küllőkön, így a basztató rendőr kiválóan bele tud kötni: "nincsen rajta HACCP EU/1848 jelzés, itt írja alá, hogy egyetért a büntetéssel".
a nem basztató rendőrt meg nem érdekli a küllőprizmád, csak a rendes világításod megléte (az is csak sötétben), neki kár így összeragasztgatni.
Hefi, akkor jól hallottam fent a HHH-n a fél füles infót... :-) de én sem fogok csak ezért véleményezni cuccokat. Ha igen, akkor nem a nyeremény motivál majd, mivel arra elenyésző esélyem volna.
A "nincs szükség F@szbuk fiókra" kicsit olyan, mint a chips zacskójának belső felén lévő "nem kötelező vásárolni a nyereményhez" felirat.... :-D Illetve annyira talán nem, viszont itt is jóval kisebb eséllyel indul az, akinek nincs kukikönyv fiókja. Nekem pl. nem is lehet (munkahelyi ártalom), az a lehetőség pedig, hogy véleményezz olyan terméket, amihez még senki sem írt, egy idő után "elfogy", tehát ezzel sem lehet kompenzálni.
Az a baj, hogy nem sárga... :-P de amúgy jó ötlet, nekem is mindkét bringámon ilyen módon van "prizmám", csak nálam nem ilyen hosszú részen, viszont minden küllőre tettem sárga fényvisszaverő matrinyát.
Sajnos még nem volt érkezésem rá, most is bringával jöttem be - szolgálatba... viszonylag siettem, haza csak hétfő délután megyek majd, így jövő hétre marad a nyírás.
Jogilag nem hinnem hogy korrekt, viszont minden ketseget kizaroan betolti a celjat, es szerintem meg allatul is nez ki. Asszem eloturom en is a 3M matricat valahonnan a fiok melyerol... :o)
Emlékeim szerint nagyjából szabad a 10-es, néhol van egy-egy saroknyi (100-200 méter :D) teljesen értelmetlen tiltás, amit nagy ívben le kell szarni. Nem tudom, hogy ezek pont a téged érdeklő részen vannak-e, vagy más településeknél.
Nemcsak nálunk vannak rendőrök, Contadort is leszállították. Arról nem szól a hír, hogy bírságot is kapott volna.
Egyébként épp most készültem el a Szentendrei Ellenséges Terület történeti gazdaságtanáról szóló kismonográfiával, melyet hamarosan egy túrabeszámoló részeként fogok publikálni.
"Elismerést vár, amiért megmentette vkinek az életét" - Ó, szerintem még csak ezt sem kell feltételeznünk róla. Vaószínűleg tényleg aggódik, és azon csodálkozik fölöttébb, hogy az itteniek nem aggódnak ugyanúgy, mint ő. Legalábbis annyira nem, hogy elvégezzék helyette az utánanézést (telefonálgatást). Engem csak Meli2011-nek ezek a másokat ugráltató, kalambónak csúfoló nógatásai zavarnak: az őszinte buzgalmát nem vitatom és nem is kárhozatom.