Az egyik naponta megjelenő bulvárlapban Fülöp Ferenc beszél az állítólagos átigazolásokról. Sajnos ismét semmi konkrétum nincs a cikkben, legfeljebb annyi, hogy itthoni játékost nem valószínű hogy igazolunk (úgy látszik már le is mondtunk Kiss Györgyről), tehát maradnak a légiósok. A kiszemeltek a felkészülés elején csatlakoznak a kerethez, ez azt hiszem 01.16.
Ki mondta, hogy baj? Én csak a tényket állapítottam meg.Már aki MTKfant én ismerek az mind zsidó.Semmi minősítés, semmi hátsó szándék nem volt a szövegben.Egy kollegának írtam, a saját tapasztalatíimól, mert ő egészen mást állított, mint amit én eddig tapasztaltam.
Inkább te gondolsz a megállapításom mögé mást, vagy amit szeretnél mögöttük látni.Miért? Én még a Csángókat is Magyaroknak tartom, nemhogy a Székelyeket.Ha máson érsz vonj felelőségre!
Ja a svábok azok valóban németek.Ők is ezt állítják.Többségükben.
Szóval előbb nézz körül, azután minősítsd a más mondanivalóját!
És akkor mi van, ha vannak nálunk zsidó származású szurkolók? Attól ők még ugyanúgy emberek, ugyanúgy magyarok. Ha a Te felfogásod szerint nézzük a dolgokat, akkor a svábok németek, a székelyek pedig románok? Ugyan már ez hülyeség, vedd már észre!
A fiatalokra már én is gondoltam, azonban van 1 kis bökkenő. A minap olvastam, hogy Bodajkról nem hozhatunk át játékost, mivel ők igazolt labdarúgónak számítanak. Sajnos csak nyártól játszhatnak ismét a nagycsapatban. (Pedig a Kanta tesók szerintem már simán beférnének a cserepadra és néha a kezdőbe is, sok eltiltott - sérült esetén.)
Azért csak reménykedjünk a bajnokságban, hátha VG ismét magához tér, és nem kell eladni a meccseket úgy, mint idén tavasszal.
ez tényleg nagyon cionista volt amit mondtam. apám, ha ennél egyszerübb lennél, más csak egy amőba lennél dzsekiben.
mindegy, ha így neked egyszerübbnek és boldogabbnak tűnik az élet, hajrá!
1. nem minden mtk szurkoló zsidó, sőt.
2. egy zsidó mtk szurkolónak mi köze is van izr-hez? tudtommal egy charter sem indul a ben gurionról kifejezetten a meccs kedvéért, ergo joggal feltételezem, hogy magyar emberek ülnek a lelátókon. legalábbis körülöttem mindenki magyarul beszél.....
ez az egyszerűség csúcsa. vitázol egy mtk-ssal, majd normális vita helyett elkezdesz zsidózni és előhozakodsz izraellel, amihez nem tudom mi köze lenne egy hungária krt-i szurkolónak.