Druszám érdekes a meglátásod,Én sajnos helytállonak érzem....Én még ilyen barátságtalan embert nem láttam......"meg kell kösszönni ha egyáltalán válaszol."
Ha meg zavarunk hogy pénzért alkatrészt vennénk akkor mondani kellene, hogy bocs most nem jó mert valami miténbánom....
Igazából semmi közöm egy haverom vett töle egy két dolgot ,én mint kibic voltam de csodálkoztam hogy pl ahogy ahogy a többi topiktárssal beszélgetünk itt semmi barátságos "ej de esik az eső rád is?"Nem be akartam magamat hivatni kávéra csak ....
....meg csak ugy unalmamban "szörföltem" a youtubon a vonatos,meg buszos videok közt
aztán nézdmá háezmiez.Hallottam már a nevét ennek a megoldásnak de nem tudtam hogy az első általuk hallott zene igy "megfog"Iszonyat válogatós vagyok zeneileg.
Az a baj, hogy az már most is drága. Pont múlt héten nézegettem a 840Ci-ket, nekem az az álmom, hát bakker... elszálltak az árak. Pár éve még elfogadhatóak voltak, olyan 1-1.5m között, egy szépért már nem sok a 2 se.
Nekem 350-et mondott a fényezőm, hogy annyi lett volna, ha nem csinálom meg magam a szopó részt (összes falc becsiszolása, színre fújása, lakkozása, meg a külső csiszolás, kittelés)