Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nézd, a forrás a szíriai ellenzéktől származik. Az pedig egyenlő terrorista. Persze tudom, tudom, mindenkivel össze kell állni az oroszok ellen, a lefejezős, emberi májzabálós terroristával vagy az ukrán neonácival is... És természetesen ezek szava megkérdőjelezhetetlen...
Látod, ez a te színvonalad. És még csodálkozol rajta, hogy sokan hiteltelennek vagy egyenesen trollnak tartanak téged.
Tudom ez sem hiteles mert nem az oroszok irtak de azert erdemes elgondolkodni mennyi lehet a valosagtartalma az ismert lelovesek es a hianyzo "lelott" gepek roncsainak a hianyaban. Az oroszok is inkabb mar a Torban biznak es nem a Pantsirban. Valami oka csak kell hogy legyen.
én csak azt tudom, hogy már annyi hülyeséget összehordtál itt, leginkább gyerekesen a saját marhaságaidon vitatkozva önmagaddal, hogy semmi gusztusom belemenni valami primitiv cicaharcba veled.
Éééééés a cikk első mondata el is árulja, hogy ez az oldal is csak egy hazug nyugati propagandaoldal... Innentől fogva semmit nem lehet elhinni amit itt írnak.
Maguk a a szirek vegeztek egy tesztet meg 2012 ben amikor az Eszak Koreaiak elakartak adni nekik zavaroberendezeseket es kiprobaltak a legkorszerubb Pantsirokon amelyek a zavaras hatasara teljesen harckeptelenek lettek. Eszk Koreai technika 2012 bol.
Es ezzel mit akarsz mondani ? Mi az amit ugy gondolod hogy erdemes felhivni az olvasok figyelmet ?
Amugy nekem ugy tunik hogy 1 az az egy muszakihibas patriotrol keszult az osszes felvetel. Esetleg azt akarod mondani hogy az S-300 nak sosem volt muszakihibas inditasa ?
Egy érdekes cikk az orosz sajtóból (vagyis lehet, hogy fake news) arról, hogy nem vált be a pancír sz1 sziriában. A lassan repülő kisméretű célokat nem észleli, sokszor nagyméretű madarakat lát célpontként és emiatt hatástalan a drónokkal szemben, emiatt áprilistól tor-m2u megy sziriába, amely be is vált.
Lehet, hogy patriotot akartak venni a jó indiánok, csak amikor hirtelen tele lett a jútjúb a rijadban földbe álló rakéták videóival akkor gyorsan meggondolták magukat.
No azért voltak ott kisebb -nagyobb cirkuszok más cégekkel is, hiába no, nem lehet mindenkit kielégíteni megfelelő közvetítői százalékkal:), bár ez hozzáállás kérdése hogy elég-e 0,5% egy 260 milla USD-s projektből :) (pld. a Barak lérak esete).
Ha jót akarsz szórakozni keress rá a neten az Abishek Verma és Anca Verma nevekre, vagy kérdezz rá indiai cimbiknél hogy is volt az a sztori, pár éve történt:), volt benne zsarolás, korrupció, volt Miss Romania aki átalakult warlord-nénak, stb...:)
Az orosz eljárással nekem más a bajom: egyrészt a saját gyártási kapacitás túlbecslése ( klasszikus példa a 90-es évek időszaka, amikor divat volt rövid szállítási határidőket bevállalni olyan időszakban amikor pld. 2 db. 29-est tudtak gyártani /hó) másrészt az hogy ha beszáll valaki egy projektbe attól még nemigen van lehetősége azt követni -ez a Szu-57-es /HAL gyártás esete
Ez egy ilyen ipoarag. Ellenben van egy apro kulonbseg. Van hoogy azert terpeszt vagy fizet valaki hogy szemet hunyjon a nem teljesites vagy hibas teljesites kozott. Van aki meg azert hogy szimplan megvegyek a portekajat.
Indusokra vissaterve idaig meg nyugati cuccokkal nem volt vagy nem igazan volt problema. Az orosz szallitasoknal meg az a ritka ha idoben , es az erkezik amit igertek.
No, hát ez elvi kérdés, van aki a hazáért minden áldozatra kész leányzókat vet be ( dőljön hátra és gondoljon a rogyinára:)), mások meg zsebpénzt adnak osz't szerezzen magának ízlés szerint:)
Vajon hogy fogjak fogadni az indik ha az oroszok eladjak ugyanezt a raketat a kinaiaknak ? Vagy lehet hogy az nem ugyanez lesz hanem egy teljesen "masik" ?
Az arannyal meg joljarhatnak mert viszonylag stabil es valsag eseten meg el is szall az ara. Kerdes hogy vegul is mi van a megallapodasban mert jelenleg csak talalgatunk. Kerdes hogy hany orosz holgyemeny vett reszt a targyalasokon a'la rephordodo projekt :-)
Igen erdekes modon az oroszok akkor jelentettek be hogy nalluk rendszerbe allt az aktiv radaros S-400 raketa amielott az indikkel megallapodtak. Napokkal elotte. Szerintem, de csak is szerintem a raketa nincsen keszen hanem oroszosan igertek egyett mint a rephordozonal az IL-20 nal a MIG-29K nal vagy a PAKFA-nal a....nal....nal..... Az indik ugyanis ezzel a tipusu raketaval rendelik a rendszert . No az oroszoknak meg aktiv radaros lerak nem sok annyi nincs keszen es sosem volt. Az az hirtelen a buveszkalapbol huztak elo egy ilyen befelyezett fejlesztesu raketat. A indik eloszor is kesve es nem 2019-2020 ban fognak kapni valamit. Inditoallvayt radart igen de az aktiv radaros raketa nem lesz leszallitva hataridore. ( tipp ) Ha megs leszallitanak valamit arrol meg ki fog derulni hogy messze van attol amit az oroszok igertekes kezdodik a balhe.
Idaig a harckocsikat leszamitva minden projektuknel kestek az oroszok es sosem azt kaptak az indusok amit a oroszok megigertek.
Szerintem Mansi baratom fogja a fejet hogy mar megint mit csinaltak a politikusok mert a katonak mar regen szeretnenek lejonni az orosz vonalrol.
na.. ha jól láétom a Barak 8-al indik kb egy rephordozó összegét írtákalá csak erre a két lérakra. kiváncsi leszek, mikor lesz a visszatáncolás: Tippem: amikor a szír Sz-300 a mennybe megy, mármint az IAF látogatása után. (látványosan és darabokban)
Amit ugye vagy a USD hez vagy valami hasonlo "valutakosarhoz" kotnek. Ebbol kifolyolag gyak mintha USD lenne a fizetoeszkoz mert annak az erteke /arfolyama hatarozza meg az ellenerteket.
Annyibol egyszerubb a szitu hogy a fizeteskor lehet otthon "nyomtatni" a zsetont mig az inflacioban csak cca 3-9 honap mulva jelenik meg.
Az oroszok tele lesznek indiai cuccokkal. Autok teherautok stb. A problema ezzel hogy a sajat amugy is gyenge labakon allo termelesuknek vagna ala.