Kb. 2 hete jósolt nekem egy cigány asszony....nagyon érdekes volt, olyan dolgokat elmondott rólam/rólunk, hogy nemtom honnan szedhette?? :o ...a rontáslevételről és stb.-ről jutott eszembe...
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Szeretnék mosógépet venni, és talán ti tudtok segíteni nekem a választásban. Azt hallottam, hogy a Whirlpool nem túl jó... akkor az csak marketingre nyomott sokat? Érdemes 120eft-os gépet venni, vagy jó a 80eft körüli is?
Jó, Te gondoltál, én meg nem tudhattam....meg eddig nem is gondoltam rá, ezért kérdeztem....semmi tehülyeénhülye, semmi...senki nem mondott ilyet....ne gondolj ilyeneket pluszban hozzá, mert megemeli a vérnyomást. ;) :))
Ha akarta volna, már rég megtehette volna! Nem értem a palit, senki nem utálná, ha nem a hülyeségeivel jönne! Még a mérsékelt reklámot is elnéznénk, de valami okból nem tud értelmesen közeledni!? :(((
Nálunk cora van, ott nincs, de 3.-án nyílik egy metro (nem a 4-es :))) azt dempszli elbacta), ott is keresem. Már a norbi-ábdét-tel :))) is megbarátkoznék, ha lehetne kapni!
OFF Ma adják át a Megyeri-hidat, már nagyon várom! :))) ON
Annyi kell csak, hogy felrakja a linkeket, ahhoz a sokat emlegetett fórumhoz is...egyből látszik, hogy igazat mond, neki is ez a legegyszerűbb módja, hogy ne kételkedjen senki....nem? :)
Nem nézted még azt a sót Spar-ban, tesco-ban, hasonló helyen? VAgy felétek nincs? VEhetek, ha gondolod....
Nyelvtanulás, ez érdekes.....az oroszt mi is nagyon utáltuk, de az angolra ráhasaltunk, és szerettük is...és nem hiszem, hogy azért, mert akkor, gyerek fejjel a politika ebbe bármilyen szinten közrejátszott volna...egyszerűen baromi nehéz az orosz, az a rengeteg ragozás és nyelvtan, na meg nem is a legszebb hangzású, szerintem nekünk legalábbis azért volt ennyire utálatos...de asszem az összes gyerek így volt ezzel akkor.:)))
(jah, a többes szám az akkori osztálybéli gyerekekre vonatkozott:)
Ezt sohasem fogod megtudni! Az ilyen emberek akkor sem őszinték, ha kérdeznek!
:(
Bár engen nem érdekel egyik verzió sem! Csökkentett nátrium-tartalmú étkezési sót azóta sem kaptam, a többi meg maszlag!
OFF Ma a sláger rádióban Bocskorék arról szörnyűlködtek, hogy a magyar ember nem beszél idegen nyelveket! De arról nem, hogy a gyarmati 40 évben kötelezó orosszal mindenkit elrettentettek a nyelvtanulástól! Én meg kezdő angol nyelvkazettákat (cd-t) keresek, na azt sem kapni! :(
Na de ezért mondtam, hogy csak a fordításokat küldözgeti a "klubtagoknak" is??? Mert abban aztán már bármi lehet....ha az eredeti nem ellenőrizhető, nem vethető össze a fordítás vele... szóval azért érdekelne, hogy a regisztráltak a linket is megkapják, vagy csak a fordítást?
De, olvastam....az optikai fehérítővel kapcs. szöveg ki van másolva egy linkről, már valahol láttam épp a napokban, szóról szóra így van fent a neten....szóval én csak azt nem értem, hogy miért annyira "titkosak" azok a linkek?? :o :s
Klub....nem feltétlenül kell vásárolni sok helyen, elég, ha regisztrálsz, és kapod az adott oldal (legyen az bármilyen) hírlevelét automatikusan. Quellétől, samsungtól, tesco-tól, nívea-tól is jön mindig...aztán vagy elolvasom, ha van időm, vagy törlöm...de nem kell vásárolni ezért.
Igen, a mosódió sztem. teljesen jó, pedig én tudod, heppes vagyok a mosással kapcs., de klasszul kiszedi a foltokat is, szóval okés teljesen.:p