Szerintem igen, pl. ha nem teli fény van hanem mondjuk 2-3 elemet fújnak akkor evidens a teli polir mert hülyén fog kinézni 3 elem új fénnyel a többi meg mattabb kiadásban.
a hátulja fentebb van kicsit, de majd beáll, most több, mint egy hónapig állt kipakolva könnyített fenékkel, lökhárító, meg egyéb hülyeésgek nélkül, be fog állni. Én nem szeretem mikor ráül a kocsi a seggére.
Nameg a suzukis, aki beleszaladt decemberben, köszönjük a biztosítónak a pénzt. :)))
A kocsi amúgy 1993 óta van a családban - ezt sokan, főleg a régiek tudják - és tulajdonképpen eddig sem volt romhalmaz. Sőt, soha még. Volt már törve, többször is, eleje is, hátulja is, de úgy ahogy azért rendben van. ;) A kocsi megjelenését jó ideje alakítgattam már, az ideiglenes végleges - jelenlegi - formáját kb. 3 éve nyerte el. A kaszniban már lassan fél millió km van, a motorban nem tudom, volt egy téves/felesleges motorcsere pár éve, régi sztori, visszakereshető.
Mindezzel együtt én is gyöngyszemnek tartom, legnagyobb erénye, hogy 17 éve a miénk, és van szerető gazdája. :)
A hátulja lehetne alacsonyabb, azt hiszem ezt lehet valahogy állítani. De igazából nem vagyok biztos benne. :) Nekem tetszik így, nem szarok a fekvőrendőröktől, és mondom, az elején a lökhárító alját rendszeresen karcolják a padkák parkolásnál.
Urak! Egy nagytestű kutyának (hálistennek neki nem lett baja) köszönhetően szükségem van bal első indexre, de akkor már párban cserélem és fehér lesz! lucid.hu-n találtam szimpatikus árban. Kérdésem az lenne, hogy ehhez még szükségem lesz izzóbúrára? Mert ugye ez "üres", ehhez mit kell még szereznem?
djzolko! Grat a géphez! Nagyon szép lett! Tudsz abban nekem segíteni, hogy hogyan érted el, hogy ilyen szépen áll az autód futóműve? Hátsó részen cseréltél valamit, hogy ne olyan tipikus E34 "ülése" legyen? Tavasszal Én is meglépnék valami ilyen futómű variálást!
Én láttam frissen készült narancsozás javítást jött egy mókus hozta a gépeket, pasztékat 1,5 óra alatt 2 elemet rendbetett, nem vártak ott semmire mert délután jött a tulaj és narancsosan nem vitte volna el :))
Röhögjetek ki, de szerintem ez a vízbázisú festékek hibája. Minden vadi új autó is narancsbőrös. Fényezés után múgy nem alap a polírozás, mármint azt nem csinálja meg a fényező automatikusan?
Lehet később kap majd egyet, nem gondolkoztam rajta.