Keresés

Részletes keresés

SAGA Creative Commons License 2003.01.28 0 0 3780
Azt lehet tudni, hogy melyik pályán lesz a meccs csütörtökön?
RG Creative Commons License 2003.01.28 0 0 3779
Ja, Andronic szerintem is jó lesz.
Előzmény: SAGA (3774)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.27 0 0 3778
Andronic tényleg nagyon tehetséges srác. Sokat fut, technikás, van benne vállalkozó kedv, 1-2 év és stabil kezdő ember lehet belőle.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: SAGA (3774)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.27 0 0 3777
Az Általad leírt kezdő csapat (Hajdú-Molnár, Komlósi, Győri, Füzi-Zavadszky, Jezdimirovic, Illés, Rednic-Ferenczi, Silva) szerintem is nagyon jó lenne. Ha Ferenczi helyett még tudnánk igazolni 1 hozzá hasonló felépítésű erőcsatárt, aki jobban bánik a labdával, akkor a támadásaink biztos veszélyesebbek lennének.

Remélem Győri kiszorítja Eleket a kezdőből, ahogy fokozatosan formába lendül biztos észreveszi Egervári Sándor, hogy klasszisokkal jobb Norbinál.

Állítólag fogunk védőket is tesztelni, ami mondjuk nem árt, mert nem bővelkedünk bennük. Ha a fent leírt védősor játszana, akkor Smilja, Elek és H. Levente ülne a kispadon. Smilja és Komlósi viszont gyakran eltiltott, Elek nem megbízható, tehát csak Levente maradna és ez így kevés. Egy jól fejelő játékos kéne, mert a beívelések rendre gondot okoznak.

Sajnos a Zenit elleni edzőmeccs elmaradt, legközelebb csütörtökön, a DVTK ellen játszik a csapat. Remélem Silva ott is bizonyít, és akkor leigazoljuk.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: RG (3773)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.27 0 0 3776
Köszi az információt. :-)))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: cSz (3775)
cSz Creative Commons License 2003.01.27 0 0 3775
Az eheti Sport Pluszban van egy kétoldalas interjú a Bélával. Csak gondoltam szólok.
SAGA Creative Commons License 2003.01.27 0 0 3774
Kell azAndronic is!
Előzmény: RG (3773)
RG Creative Commons License 2003.01.27 0 0 3773
Győri Jani!!!!
Komlósi mellőzésével nem értek egyet, a védősorunk mindazonáltal nem a legerősebb. A felállás is érdekes volt, egy csatárral, öt középpályással. Ha Silva kedvéért kihagyja Ferenczit a kezdőből, akkor persze lehet technikás focit játszani elöl, de azért kell oda egy fizikailag jól felépített csatár is. Lehetne mondjuk Hajdú-Molnár, Komlósi, Győri, Füzi-Zavadszky, Jezdimirovic, Illés, Rednic-Ferenczi, Silva.
De Smilja, meg úgy néz ki Elek Norbi is kezdő lesz.
Előzmény: Kék skorpió (3770)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.26 0 0 3772
Mára kiderült, hogy a Zenit lesz az ellenfél hétfőn Cipruson.

Forrás: WWW.MTKHUNGÁRIA.HU

"Bár eredetileg úgy volt, hogy hétfõn egy újabb cseh csapattal, nevezetesen a Jabloneccel játszunk edzõmérkõzést, mégis változik a program, ugyanis a csehek a tervezettnél hamarabb fejezik be felkészülésüket Cipruson.
Második (és egyben utolsó) edzõmeccsünk azonban nem marad el. Ellenfelünk az orosz bajnokság tizedik helyezettje, a Zenit Szentpétervár lesz.
A mérkõzés fontosabb pillanatairól és az eredményrõl természetesen beszámolunk weblapunkon."

Szóval 7főn irány a honlap. :-)))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Kék skorpió (3771)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.25 0 0 3771
Változik a csapat hétfői programja.

Forrás: www.nb1.hu

"A hétfői ellenfél a Jablonec lett volna, ám a csehek lemondták a találkozót, ezért az MTK valószínűleg valamelyik Protarason táborozó orosz csapattal játszik majd. "

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.25 0 0 3770
Győzelem!!!!!

3-2 leléptük a cseheket!

Mindenki nézze meg a honlapon tudósítást!
(www.MTKHUNGÁRIA.hu)

Silva gólt lőtt és állítólag jól is játszott. Aminek viszont még jobban örülök az Győri Jani remek visszatérése. Remélem végleg felépül a sérüléséből és akkor végre ismét 1 király védősorunk lesz.

HAJRÁ MTK!!!!

el_CHArlaTAN Creative Commons License 2003.01.25 0 0 3769
Annyira azért nem teljesen pocsék játékos, hogy az igencsak pénz- és játékoshiánnyal küzködő Sopron ne tegyen egy próbát, hiszen ingyen kapná kölcsön az MTK-tól...nekünk meg ez azért jó, mert pénzt így se - úgy se kapunk érte, fél év múlva lejár a szerződése, (igaz ingyen is igazoltuk) és ingyen mehet ahova akar...viszont addig így fél évig más fizeti legalább a bérét, ha megfelel a próbajátékon. Közepes képességű, de nagyon lelkes, hajtós játékos, én remélem összejön neki...ha nem is a képességével, de a hajtásával és akaratával szimpatikus volt nekem. (azért nem látnám szívesen a kezdőben :o) )
3:2re vertük a Banik Ostravát, kíváncsi vagyok hogy játszott Silva, és lőtt-e gólt...sajnos a kezdő védelemnek Elek, Komlósi, Smilja, Molnár állt fel...Eleket és Komlósít el lehetne már felejteni...mi a fene van Győrivel? Füzit miért vitte fel a középpályára? Kíváncsi vagyok Dani mit produkál a csatársorban. Tudom, hogy ez csak próbálgatás, de 1-2 játékost így is el lehetne felejteni...remélem Ferenczi eligazol...Oroszországba, Üzbegisztánba, Kuala Lumpurba, nekem mindegy, csak el innen. Ja, és Juhászt is viheti magával!

Ch'

perlasca Creative Commons License 2003.01.25 0 0 3768
Egyre erősödik az az érzésem, hogy az mb1-et működtető 100 ember összebeszél és előre megbeszélt taktika szerint hülyének néz mindenkit. Most mondjátok meg, aki látta Lazicsot egyszer is, csak tíz percre is "játszani", és eszénél van, képes meghívni próbajátékra?
Pontosan megjósolható, hogy ha elmegy Sopronba, fél év múlva páros lábbal toloncolják vissza.
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.24 0 0 3767
Nem értem 1es játékosok mit képzelnek magukról. Sérülten elmennek próbajátékra jelentkezni, aztán csodálkoznak, ha nem jön létre az igazolás. Dujmovics legalább el se ment. Állítólag Ő még vissza lesz hívva valamikor az első ciprusi túra után. Milovanovicsnak viszont nincs túl sok esélye.
A holnapi edzőmeccsen mutatkozik be Silva. Kíváncsian várom.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: el_CHArlaTAN (3766)
el_CHArlaTAN Creative Commons License 2003.01.24 0 0 3766
Baromi jó....azaz kicsit fura...eddig 3 próbajátékosról szólt a fáma, kettő el sem jutott az edzőtáborig sem...szép kis erősítési tervek...

Ch'

r.tonyo Creative Commons License 2003.01.24 0 0 3765
Bocs nem vettem észre
Előzmény: Kifli007 (3760)
r.tonyo Creative Commons License 2003.01.24 0 0 3764
Üdv ujra itt
Hallottam, hogy Lazic és Lambulics esetleg Sopronba tart
Előzmény: biancoblu (3759)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.23 0 0 3763
1 ehhez a témához kapcsolódó hírt találtam (igaz, már tegnapi):

Forrás:http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20030122sopronba.html

"Szerdán délután - egyelőre próbajátékra - Sopronba érkezett a Matáv futballcsapatához az MTK két jugoszláv futballistája, a védő Mladen Lambulic és a középpályás Bojan Lazic.

Amint arról Bognár György, a távközlési klub igazgatója beszámolt, sikerült megállapodnia abban az MTK vezetőjével, Fülöp Ferenccel, hogy a két labdarúgó ingyen, térítésmentesen költözne fél évre kölcsönbe, Sopronba."

"Innen gyakorlatilag két jugoszláv labdarúgón múlik, a tavaszt Sopronban töltik-e. Amikor az MTK-nál edzősködtem, mindketten játékosaim voltak, ismerem tehát őket. Hogy valóban szükség van-e rájuk, azt természetesen az edzőnk, Komjáti András dönti el a próbajáték alapján. Ha úgy véli, kellenek a játékosok, akkor két futballistával kell megállapodni. Ez viszont már az én asztalom lesz. Azt azért tudni kell, az anyagi lehetőségek terén a Matáv azért nem MTK" - mondta Bognár."

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Kifli007 (3760)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.23 0 0 3762
Szia BIANCOBLU!

Rég hallotam (olvastam) Rólad. Örülök, hogy újra látlak (olvaslak).

HAJRÁ MTK!!!!

Kifli007 Creative Commons License 2003.01.23 0 0 3761
Viszont Jezdivel ugyanaz a posztjuk...
Kifli007 Creative Commons License 2003.01.23 0 0 3760
Lazic már biztos nem. Elment Sopronba Lambulic-csal. (És asszem nem csak kölcsönbe.)

Hajrá MTK!

biancoblu Creative Commons License 2003.01.23 0 0 3759
Az nagyon jó lenne. Bár lehet, hogy Lazic kiszorítaná a csapatból:)
Előzmény: Kék skorpió (3758)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.23 0 0 3758
A mai NS-ben megjelent 1 interjú Halmai Gáborral, melyben elárulta, hogy voltak már puhatolózó tárgyalások közte és az MTK között. A szerződéséből még 4 hónap van hátra, utánna lehet, hogy hazajön.

Jó lenne nyártól újra a keretben tudni Gabit.

HAJRÁ MTK!!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.23 0 0 3757
"Kék skorpió optimizmusa és pozitív megközelítései utolérhetetlenek."

Ismerek nálamnál pozitívabban gondolkodó szurkolókat is.
Egyszerűen csak nem hagyom, hogy a klubbal kapcsolatos gondok (pl: VG a Fradit részesíti előnyben) túl elkeseredetté változtassanak.
Ez nem azt jelenti, hogy nem veszek tudomást a problémákról, gondolom ez az eddigi hozzászólásaimból ki is derült.
Tudom, hogy nagyon kevés reális esélye van annak, hogy megnyerjük a bajnokságot, de még hiszek benne. Megpróbáltam bedumálni magamnak, hogy ez csak önáltatás, úgysem sikerül, de nem megy. Sajnálom. Ilyen vagyok. Biztos rossz érzés lesz majd csalódni a szezon végén, ha nem mi nyerünk, de akkor is, még mindig reménykedem benne.

"Már testfelépítés alapján is bizakodik."

Nézd, Te is tudod, hogy 1 sportoló testfelépítésénél teljesen mások a tulajdonságok értékei, mint 1 átlag, hobbi szinten edző embernél. (Remélem az átlaggal nem sértettelek meg.) Jómagam is hiába vagyok egy 90 kilós, heti több alkalommal edző ember, az MTK-ba mégsem férnék be.

"nagyon szeretem az MTK-t"

Látod, ebben az egy dologban biztos egyezünk. Az MTK-t én is nagyon szeretem. :-)))))

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: RG (3756)
RG Creative Commons License 2003.01.23 0 0 3756
Helder???!! Szerintem azzal a hozzáállással (szevasztok faszszopók, eljöttem hozzátok levezetni egy kicsit, de így is én vagyok a király) senki és sehol nem tud megélni. Egyetértek perlascával, inkább fiatal, pörgős, ismeretlen fickók, mint kiégett sztárok. Egyébként persze: hát milyen kvalitású légiósok jönnek a magyar bajnokságba? Tisztelet a kivételnek.
Kék skorpió optimizmusa és pozitív megközelítései utolérhetetlenek. Már testfelépítés alapján is bizakodik. Én 180 centi vagyok, 82 kiló és nagyon szeretem az MTK-t. Beférek?:)
Ja, még valami: biztos helyről származó infó, hogy a Bodajk február 01-én edzőmeccset játszik a Hungárián a Láng SK csapatával. Én ott leszek, aki akarja Kantáékat nézni, b there.
Előzmény: perlasca (3755)
perlasca Creative Commons License 2003.01.23 0 0 3755
Egy kézen meg lehet számolni, hány használható megmozdulása volt Heldernek. Határozottan idegroncs benyomását keltette. Aztán, kegyelemdöfésként még a JENŐ maga is megmondta a tévében, hogy Helder idegen elem a csapatban, és ezt már nem bírta. (Talán ez volt az a történelmi, mindeddig egyetlen pillanat, amikor egyetértettem Jenővel).
A lényeg: ha már választani kell, inkább fiatal fekete lovak (Rednic...), mint bizonyítottan alsó-középszerü vagy rosszabb "valamiből csak meg köl élni" futballisták.
r.tonyo Creative Commons License 2003.01.23 0 0 3754
Hát ez az. Volt benne fantázia, csak már nem volt fiatal. És az is érdekes, hogy attól az edzőtől kapott kevés lehetőséget aki idehozta, aztán meg lelépett
Előzmény: SAGA (3753)
SAGA Creative Commons License 2003.01.23 0 0 3753
Szerintem Helder beérett volna, ha hagyták volna. Nem játszott rosszul, csak kevés lehetőséget kapott és mindenki (illetve sokan) azt várta Tőle, hogy lefocizza a mezőnyt.
Előzmény: Kék skorpió (3752)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.22 0 0 3752
"fél tucat klubból a jelek szerint egyiknél sem vált be"

Ez tényleg így van, és ezen már én is sokat rágtam magamat. Azonban az a helyzet, hogy nagy nevű játékost nem tud leigazolni a klub. Annak idején sajnos Helderrel is befürödtünk, pedig amikor megtudtam, hogy leigazoljuk nagy reményeket fűztem hozzá (és gondolom, hogy nemcsak én voltam így vele).

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: perlasca (3750)
Kék skorpió Creative Commons License 2003.01.22 0 0 3751
A brazil játékosban lehet fantázia. Nem azért, mert gólt rúgott, hanem a testfelépítése alapján. Mindenesetre jó érzés, hogy játékosokat próbálunk ki, ez jelzi az erősítési szándékot. A másik 2 támadóról vegyesek az elképzeléseim, de majd idővel meglátjuk mit tudnak, és hogy lesz-e rájuk szüksége a csapatnak.

HAJRÁ MTK!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!