Üzletünkben használt de felújított DT80as motorkerékpárok kaphatóak. Szívesen veszem észrevételeiteket és tanácsaitokat. Ha van videótok,leírásotok vagy bármi ami DT-vel kapcsolatos kérlek titeket h küldjétek el nekem.
hát nem tudom mennyire elég egy tartály olaj. én már úgy keverem a tankba. a lényeg, hogy full szintetikust használj, mert a félszintetikus olajok is ilyen fordulaton, amin ezek működnek elkokszosodik, és beül a gyűrűhoronyba és megragad a gyűrű.
Hat annyit tanakodtam mit csinaljak azt fogtam elvittem szerelohoz majd megmondja mi a baja !De abban van valami amit mondtal mert amennyit mostanaba mentem vele ahoz kepest sok olajat evett meg a tartalybol.Szerinted mennyire jo ha benn van a termosztat vagy nincs benn?Hat telen akkor pappirozni kell a hutot de nyaron jobb lehet neki?
Dt125-r kapcsolatban szeretnek kerdezni ,hogy mas is tapasztalta ezt a jelenseget ?Minden reggeli inditasnal vagy 30-szor meg kell rugni ,hogy valamennyire eltudjon indulni.Ha el is indul eppen ,hogy megy a motorja erre meg tobbszor ra kell szivatnom ,hogy elkapja es rendesen jarjon a motor.De ugyan ugy van ,hogy alapjaratrol oda huzom neki es befullad(horog) nem all le de fel kell porgetnem ,hogy eltudjak vele indulni .En ugy erzem szerintem veszitett az erejebol is .A karburatort egyszer mar kipucoltam de semmit nem talaltam benne es azota is ugyan az .Szerintetek mi okzhatja problemat ,vagy valaki mar jart igy?Elore is koszonom a valaszokat!
Eladó egy full felújított RD/50-es. A blokk minden alkatrésze ki lett cserélve, ezen kívül új láncot, lánckerekeket, gumikat, akksit, és festést kapott.
Azt halottam, hogy a DTkre jellemző, hogy a berugókar fogaskereke könnyen elkopik, ahogy az enyém is tette, csak a hideg időjárás miatt még nem jutottam odáig, hogy szétszedjem és megnézzem.
Vajon az megoldás lenne a problémára, ha ismerőssel készítettnék egy ugyanolyan fogaskereket erősebb anyagból? Vagy akkor pont, hogy rosszabbul járnék, mert valami fontosabb, drágább alkatrész menne szét a nagyobb igénybevételtől?
Majdhogynem dísz az a fogaskerék hjlamos az elkopásra ez az egy nagy hibája van a dt-k nek abból jó ha van otthon 2-3 db vagy ha tudsz akkor kompletten tengellyel együtt venni mert a rugó is hajlamos a fáradásra
Azt meg tudod nekem mondani, hogy a berúgókarnál milyen fogaskerék van? Mert az nekem úgy viselkedik, hogy nagy hidegben (minuszokban) abszolút nem fog semmit (mintha csak dísznek lenne), de ha betolom és jól bemelegszik a motor utána annyira már elég, hogy lefulladás, leállítás után gyorsban be tudja rugni az ember.
Dt 80 hoz érdekelne a berúgókarnál lévő fogaskerék, kuplung kar fékkar (tárcsás) és gázbowden. van valakinek valami vagy mondjatok bontót/ szküzlete (de inkább bontót) Köszi
Érdekelne, hogy a gyújtás elektronika, meg a tank megvan-e még a motorból, és hogy milyen állapotban vannak. nekem sajna a tankom az lyukas, és hiába foltozom. az elektronika meg nem 100-as. ha megvan, akk kérlek írj e-mailt:manoszi@hotmail.com előre is kösz.
Ha minden igaz a 80-as DTkbe NGK B7HS vagy BR7HIX gyujtógyertya kell.
De szerintem tökéletesen megteszik a B7HS is (~1000), bár az is biztos, hogy a BR7HIX nagyon ütős lehet, még talán akkor is megy vele a motort mikor már kifogyott a tank (közel 5000 ért:).