Inkább Ibanez,de ennyi pénzért én inkább egy használtat vennék,bár én nem vagyok egy Metáljános,de egy jó Artist az nem egy rossz hangszer!
Feltéve ha jó ár/minőség arányú,sokoldalú hangszert keresnék!
;))
Hiall!
Nagy kérdés : Szerintetek most milyen gitárt érdemes 150pénz körül venni? És hol? ( A barátom, akinek kellene úgy sejtem, hogy 24 érintőset szeretne )
A válaszokat előre is köszönöm.
Címünk postafiók, 463542119326541187964357481.
Sajnos le vagyok égve,így pénzért kínálnám kottáimat!
Joe Satrianitól,több lemez anyaga is megvan.
Joe Passtól is van jópár!
Van egy Lee Riteneur lemez is.
Hendrix,ZZ top,Chili,SRV,stb.
Most több nem jut eszembe.
BIBIKE!
Én még most fogok elkezdeni tanulni. Gondolom tanulni Te sem zenekarban kezdtél, illetve ha igen azt furcsállanám :). Egyelőre bőven elég ha itthon cincogok. Ha majd csoportos zenélésre kerül a sor, valakinek csak lesz egy hangolója :).
Én zenész vagyok, és nem szívesen vinnék ki egy PC-t a színpadra a hangolás miatt. Otthoni gyakorláshoz persze bőveg elég egy ilyesmi.
Asszem az a baj velem, hogy mindent a zenei oldalról közelítek meg, vagyis eszem ágában sem volt soha otthon egymagamban gitározgatni, mindig is zenakari ambícióim voltak, és talán azt hiszem, hogy mindenki így van ezzel.
Pedig egy rakás gitárost ismerek, aki otthon játszogat, sőt nem is akármilyen szinten, és nem akar zenekarban játszani... Szóval bocs a félreértésért.
MÁS: MINDENKINEK!
EDDISON SQUARE GARDEN CSÜTÖRTÖK ESTE A VEKKERBEN !!! (XI. Prielle K. u. 2.)
fél9-kor kezdünk, kapható a helyszínen az Esőre Várva album, ja, és remélem jó buli lesz!
Akit érdekel, örömmel látjuk.
BIBIKE!
Mint alant kifejtettem, a sok gagyi szoftver után kifejezetten csodálkoztam, hogy találtam egy normális hangológépet :). Már így is túlköltekeztem, legalább ennyi örömöm legyen hogy a hangolót megúszom ingyen :). A szoftveres hangeffektek tényleg használhatatlanok egy átlagos PC-n. De hangoláshoz jó :))).
StratoFan
Ha érdekel, eladom neked a hangológépemet, úgysem nagyon használom.
Ez egy Korg cucc, kb 2 éve vettem, de karcmentes, van doboza, meg doksija, digitális, tud félhangonként le-fel hangolást (kromatikus) automatikus hangfelismerős, mikrofonos, stb, ja és kicsi, és pontos! (ez fontos, asszem mindenki ezt várja egy hangigéptől.) Én annak idején 5 körül vettem, most nem tom, hogy alakulnak az árak, mogyuk 4-é a tied.
Megjegyzem, hogy én pl. irtózom mindenféle szoftveres fa..kodástól, a gitár SOHA nem fog jól szólni egy gagyi PC-s hangkártyán, mivel a jelfeldolgozási része nem erre van kitalálva, lassú, buta, döglött, stb...
Ezek szerint tuti jó programot választottam hangológépnek :) megtartom :). Azért kérdeztem, mert letöltöttem pár szoftvert, és elég gagyik. Mire ezt felraktam, már el sem akartam hinni hogy képesek valamit rendesen megoldani szoftverből. A Guitar FX Box 2.5 pl. kifejezetten vacak az én gépemen, a hangoló része is, az effektek meg még inkább. Lehet hogy másnak jó, de nálam 1000 baja van. Örültem hogy találtam valamit végre ami tökéltes :-). Viszont ha az A húrt behangolom géppel, pontosan, néha valamivel összerezonál és falramászok tőle... A kezdőknek a legrosszabb :(((.
szal hallgatgatom a schizophonicot, hát a riffek telleg eléggé grunge-osak, deazér azt a nirvana cuccost nem eröltetném, amit monanak:
szeretett volna a Cobain így szólózni. Persze nem csak a szólókat hallgatom, hangulatos az anyag, csak másképp kell hozzáállni. És különben is: Nuno Bettencourtnak mindig igaza van...:)
tehát alapvetően teccik az album.
GG
A wigwamban lesz Stratovarios Helloween Gamma Ray est:
http://www.heavymetal.hu/cikkek/helloweengammaraystratovarius_est.php3
Más:
Akartam venni egy hangológépet, de találtam a neten helyette egy free szoftvert (többet is, de ez nagyon jónak tűnik):
http://www.audio-phonics.com/products.html
szeritnem szuper. Szeritnetek? Elég pontos?
Szóval volna valaki, aki betársul Troy Stetina örökérvényű Metal Lead Guitar I-II-jébe? A két könyv CD-vel 13.000 pénz. Ha igen, akkor kérnék egy rövid levélkét a rajongói vonalon :).
Az volt :) de csak félig :) mert szeritnem egy akármilyen alaptudást akármire is lehet használni, így igazából ha annyit tudnék, mint amennyit nem tudok, akkor jobb lehetnék a saját műfajomban :)