Mióta Bélát olvasom oj mertékben lerromlotttt a helysirásrol elnevezet kézügyességem, hogy a minap allig tudtam beirni a jelszóparancsomat a FFelhasználónév elnevezésüü téglalapssszerüségbe. Szerencsere a kielyttésem még jó! Legalabbáis azt remelem. Elnézést a képhibáért.
A másik lényeg lemaradt: Az adatokat közlő adatlapon az adatok között ki kell javítani az életkorra vonatkozó adatot, mivel a Mester már elmulott 44 éves. Az uj életkori adatot jelölő adatsor helyesen: 45 /negyvenöt/.
Marcius, ezt nagyon szepen megfogalmaztad! Kulonosen az a resz tetszik hogy "itt az ideje, hogy valamit visszaadjunk a sok jobol!". Es a dalok kivalasztasa is jo izlesre vall.
Elnézést a késésért de nálunk is a TÚL-ról elnevezett ÓRÁT kellett végrehajtani. Szakács Béla úr boldogságos születésnapot kívánok Önnek kollégáim nevében is, akik gyakran olvassák az Ön Naplóját. Mondjuk ma még nem, mert a munkát akadályozta volna.
Kálmánról már írt régebben Béla. A Kálmán a Béla iskolatársa volt! Középiskolában! Béla egy hónappal fiatalabbkálmán nál! A nővéréről viszont eddig nem hallottam.
De jó, hogy észrevetted. Remélem nem basznak ki a rádióból. Megjegyzem aztóta rengetegen telefonáltak azóta, hogy ki ez a Szakács Béla. Valami író? Aztán egy másik telefonáló. Ez az a Szakács Béla aki azt a Nobel díjas könyvet írta? Kár, hogy ezeket nem rögzítettem.
Hölgyeim és Uraim! Eddig azt gondoltuk Debrecen egy üres, unalmas város. Itt nincs földrengés, árvíz, bennünket még a római légiók is elekerületek. Háromnegyed éve azonban új időzónába kerül Debreceni illetve az itt élő lakóközösségek! Megjelent Szakács Béla az ő frappáns naplójával és értelmet adott a cívis városnak. Azóta érzem második otthonomnak ezt a várost, azóta nézek reménnyel az 1-esről elnevezett villamosra és eszem jó étvággyal a gombapörköltet!
Sokat adtál nekem, nekünk kedves Szakács Béla! Itt az ideje, hogy valamit visszaadjunk a sok jóból! Ma április 4-én Szakács Béla 45-ik születésnapján magam és az Index.hu Szakács Béla rajongói klubjának nevében a következő dalok neked szólnak! Isten éltessen! a következő három dalal Szakács Bélának kedveskedünk!
dalok: Tereskova- Cicalány
LGT- Gyere ki a hegyoldalba
30 éves vagyok musical- Születésnap