naszal a szombati koncertsorozat csúcspontja az volt, amikor a két énekes (nevezhetjük őket MC-nek?) közül az egyik baüvöltötte a szám címét, mig ezzel egyidőben a másik beüvöltötte az első szót, majd a közönségtől várta a folytatást, és kiabálta, hogy "nem hallom!", oszt ezután bambán egymásra néztek, hogy mi van. Az énekes pedig nem köszönt nekem a buszmegállóban, noha én előre köszöntöttem, igaz, a multkor eleven holdon megmondtam a roadnak, hogy jók voltak, de csak mer abs nem érdekelt a koncert, oda se figyeltem, és ugy láttam, hogy a kijárathoz közelít egy gitárt cipelő megfáradt ember, azt mondom: legyen egy jó napja, mondom neki, jók voltatok. aztán jöttem rá, hogy az a road volt. namindegy. ennek egyébként a blindmouse is szemtanuja volt. Most szombattal viszont a koncerten nem volt semmi baj, mondhatnám nagyon rendben volt, utána viszont nemtom hogy jön a Tankcsapda, meg pokolgép... biztos vagyok benne, hogy aznap este még kispál is lement...
GG
hogy kicsoda Zakk Wylde?
ha akar, olyan, mint egy szobafestő pemzli, vagy egyujjas kifordított bundakesztyű, vagy papucs orrán pamutbojt ...
most leginkább egy szőrsapkához hasonlít, ahogy ül egy ágon, egy szép hosszú ágon ... föl, le ... mivel egy szellő hintáztatja az ágat
:)
nos, aki lastminute csatlakozni akar, a móricon találkozunk 9-kor, vagy híjjon fel, én megkockáztatom, hogy beírom a számom:
0630 2427152, deaztán semmi telefonbetyárkodás...irgum-burgum...
GG
BIBIKE
www.est.hu/apro
Itt a zene alatt van néhány olyan hirdetés, ahol énekesnő keres zenekart. Nemtudom milyenek (nem ilyen területen mozgok :)), meg nem tudom milyen zenéhez kerestek, csak gondoltam hátha segít :) első olvasásra van néhány figyelemreméltó hirdetés...
CD!
Az énekesnős Edd (ami miatt bennünket át kellett keresztelni ESG-re, pedig a mi vonalunk volt a gyökér, és ma is az egyetlen élő ág) szóval nincs énekesnőjük, és nagyon kevés fellépésük volt a Kingával is. Viszont ott a két CD, amit azért összehoztak, tehát jó lenne, ha lennének koncertek, azonban kicsit lelankadt a lelkesedés a srácokban, mivel meghallgattak pár jelentkezőt, de valahogy egyikkel sem sikerül megállapodni...
A fő vonal most (szerencsére) az ESG, elég sok lekötött bulink van, nyitunk újabb területek felé, és tervezzük az új anyagot...
Annak nagyon örülök, hogy nem TI voltatok azok, akik kimentek (bár szerintem a jegyszedő kergette el őket, mert nem akarták kifizetni a 400Ft-os beugrót)
Megjegyzem, jobban örültem volna, ha maradnak, mert szemlátomást azért tetszett nekik a dolog, csak biztos nem akartak lóvét kidobni rá... Legközelebb beszélek a csajjal, hogy aki aktív ellenállást tanúsít, az bent maradhasson kizetés nélkül.
BIBIKE, azok nem mi voltunk, mi maradtunk volna. :) Sajnos a tesóék nem értek rá, egyedül meg nem volt kedvem. Az Eddison nem szokott koncertezni, nem tudod? Találtak már énekesnőt?
Inkább Ibanez,de ennyi pénzért én inkább egy használtat vennék,bár én nem vagyok egy Metáljános,de egy jó Artist az nem egy rossz hangszer!
Feltéve ha jó ár/minőség arányú,sokoldalú hangszert keresnék!
;))
Hiall!
Nagy kérdés : Szerintetek most milyen gitárt érdemes 150pénz körül venni? És hol? ( A barátom, akinek kellene úgy sejtem, hogy 24 érintőset szeretne )
A válaszokat előre is köszönöm.
Címünk postafiók, 463542119326541187964357481.
Sajnos le vagyok égve,így pénzért kínálnám kottáimat!
Joe Satrianitól,több lemez anyaga is megvan.
Joe Passtól is van jópár!
Van egy Lee Riteneur lemez is.
Hendrix,ZZ top,Chili,SRV,stb.
Most több nem jut eszembe.
BIBIKE!
Én még most fogok elkezdeni tanulni. Gondolom tanulni Te sem zenekarban kezdtél, illetve ha igen azt furcsállanám :). Egyelőre bőven elég ha itthon cincogok. Ha majd csoportos zenélésre kerül a sor, valakinek csak lesz egy hangolója :).
Én zenész vagyok, és nem szívesen vinnék ki egy PC-t a színpadra a hangolás miatt. Otthoni gyakorláshoz persze bőveg elég egy ilyesmi.
Asszem az a baj velem, hogy mindent a zenei oldalról közelítek meg, vagyis eszem ágában sem volt soha otthon egymagamban gitározgatni, mindig is zenakari ambícióim voltak, és talán azt hiszem, hogy mindenki így van ezzel.
Pedig egy rakás gitárost ismerek, aki otthon játszogat, sőt nem is akármilyen szinten, és nem akar zenekarban játszani... Szóval bocs a félreértésért.
MÁS: MINDENKINEK!
EDDISON SQUARE GARDEN CSÜTÖRTÖK ESTE A VEKKERBEN !!! (XI. Prielle K. u. 2.)
fél9-kor kezdünk, kapható a helyszínen az Esőre Várva album, ja, és remélem jó buli lesz!
Akit érdekel, örömmel látjuk.
BIBIKE!
Mint alant kifejtettem, a sok gagyi szoftver után kifejezetten csodálkoztam, hogy találtam egy normális hangológépet :). Már így is túlköltekeztem, legalább ennyi örömöm legyen hogy a hangolót megúszom ingyen :). A szoftveres hangeffektek tényleg használhatatlanok egy átlagos PC-n. De hangoláshoz jó :))).