Keresés

Részletes keresés

szandika19 Creative Commons License 2019.01.10 0 0 268

Sajnos a lemez radiátorok az újak is pattognak, az enyém is ...pont ami a hálószobában van.

Ez mondjuk nálam a legkisebb probléma...

Előzmény: cirone (267)
cirone Creative Commons License 2019.01.03 0 0 267

Sziasztok!

Vadiúj Fég márkájú öntöttvas konvektorokat vásároltunk a régi lemez konvektorok helyett,a pattogás miatt.

A 2 szobában rendben van nem pattog,a nappaliban viszont nagyon.

Rettentő idegesítő,ugyanis itt vagyunk a legtöbbet.

Mit lehet tenni?

Válaszotokat előre is köszönöm!

 

Torika79 Creative Commons License 2018.12.13 0 1 266

Kedves Szandika19!

 

Köszönöm szépen a válaszát.

Felvettem a kapcsolatot a cég munkatársával (alexa.nemeth@mpfholding.com )aki nagyon segítőkész volt és utasította a garanciát vállaló szerelőt a javításra. 

A szerelő napokon belül hozott egy új! konvektort!

 

üdv: Krisztián

Előzmény: szandika19 (254)
Hooti Creative Commons License 2018.12.08 0 0 265

Mekkora a főégő lángmagassága? 20-25mm megvan kb?

Előzmény: rezso54 (263)
beastmode Creative Commons License 2018.12.08 0 1 264

Sziasztok!

 

Fég f8.60ef erp termosztátos konvektorral kapcsolatban a fagyást elkerülendő, megosztanék pár észrevételemet.A szerelő nem értett a programozáshoz azt mondta majd jön egy kolléga,aki azóta sem ért ide(kb 1 hónapja).Saját tapasztalatimat írom le feltételezve,hogy mindenkinek úgy van bekötve mint nekünk.

Amikor 10-ik kattintás után sem gyulladt be az őrláng valami már gyanús lett.Feltételeztem,hogy fűtés állásba kell kapcsolni, mivel fűteni szeretnék.Nem, a kapcsolónak ki állásban kell lenni ,két kattintásra begyulladt,amit ha fentről belenézel kis tükör jelez mivel a konvektor eleje nem lukacsos, hanem zárt.

A készülék alapból be van állítva egy gyári programra ,így ha nem programozzátok át  azt fogja követni.A használatiban amúgy ezek le vannak írva érdemes elolvasni, csak egy jó szem vagy nagyító kell hozzá!A gyári beállítás amúgy szerintem senkinek nem lesz megfelelő mert 17c ill. 21 c-ra van állítva az általános napi aktivitás függvényében és ez is csak akkor lenne jó ha valós számokat mutatna ,de nem!Amíg nem programozod át hiába nyomod fel a plusszal a hőmérőt csak ideiglenes lesz,mert amikor elérkezik a gyári időbeállítás szerinti váltás visszaáll 17 re vagy 21 napszaktól függően!Nagyon szívatós,mi a készüléket nem celsius hanem fahrenheit beállítással kaptuk, aztán néztünk miért van 23-nál hideg,Tehát mindenképpen át kell állítani celsiusra!Lépései:

A kapcsolót( aminek egyik vége fűtés másik ki) ki állásba kell tolni csak így férsz hozzá a menűhöz.A D gomb mellett kell lenni ilyenkor a MENÜ feliratnak.Megnyomod így minden gomb mellett lesz egy felirat. Az A gomb mellett az lesz ,hogy Tech Set ezt kell nyomni folyamatosan kb 3 mp-ig,amíg megjelennek technikai adatok Az  A mellet most az lesz.hogy Next step(köv.lépés)ezt addig nyomkodod amíg meg nem jelenik fent egy F betű alatta számmal(ez a Fahrenheit )a mínusz gomb átváltja celsiusra C- re ha végeztünk a a Prev step-el visszalépkedünk amíg megjelenik a Cal felirat(kalibrálás):A szoba hőmérsékletét kell megadni úgy,hogy a készülék a különbséget kéri,tehát ha hőmerőd 23-az mutat a készülék 25-öt akkor  -2  kel megadni igy ezentúl 23-at fog kijelezni!Ez is közelebb visz a meleghez,nem lesz pontos mivel a mérője a háta mögött van,amit érdemes kihúzni amíg engedi és a falhoz ragasztani

Programozás:itt már profik vagyunk az összevissza nyomkodásban tehát:kapcsoló ki állásban Menü majd most a Set ched gombot megnyomva lehet beéllítani először a hétköznapokat óra /hőfokra majd a hétvégéket tetszőlegesen.Én mindenhova 22-at írtam így nagyon nem lőttem mellé.Amikor nem kell a fűtés, ki állásba nyomjuk a kapcsolót így csak őrlángon megy.

!Csak az Otthon melege program miatt vetünk ilyet, ajánlani nem tudom,mert például az egyik a 3 közül akkorát kattog, hogy kiugranék az ablakon,amúgy elem kell a termosztáthoz és még a konnektorba is be kell dugni a készüléket!Bocs ha hosszú és zagyva lett  a használatiban ez( majdnem) jól le van írva

rezso54 Creative Commons License 2018.12.06 0 0 263

Senki nem tud válaszolni? Vagy ennyire leült a fórum?
Még egyszer felteszem a kérdést, mi okozhatja ezt és mi a megoldása?

 

-A gáz égése lobogó, emiatt durrogó dörgő hangot ad az egész test.  Mintha nem nyomná teljesen a gázt az egész gáz égő sor.

-3-4 -es szint felett mintha nem adna több gázt, nem is hallani hogy adja erőteljesebben égne.
-A szikragyújtó vezetékénél ahogy a kémlelőnyílásnál megy be, ott sercegő hang hallatszik. Mintha kissé lötyögne is.

 

 

 

Előzmény: rezso54 (261)
grey209 Creative Commons License 2018.12.03 0 1 262

Üdv!

Tavaly tél végén lett felszerelve az a bizonyos F8.60EF ErP államilag megtámogatott konvektor. Jól is működött, aztán az idei fűtési szezon indultával őrlángon kívül semmit nem volt hajlandó csinálni. Próbáltam sok mindent, már a szerelő is meg volt rendelve, amikor észrevettem, hogy a programozható termosztát levételekor az egyik (azt hiszem a barna vezeték) elszakad. A használati útmutatót elolvasva ez a vezeték adja 12V-ot a mágnesszelepnek, amikor a a termosztát úgy ítéli meg, hogy hideg van és be kell kapcsolni az égősort. Hallani is a kattanást, amikor a vezérlés megüzeni a mágnesszelepnek, hogy szezám tárulj, de mivel nincs meg a 12V, ezért nem történik semmi. Kis ügyeskedéssel a törött vezetéket visszanyomtam a helyére. Forrasztani kellene, de nem találtam a pákát. Na szóval visszakerült a helyére a vezeték és láss csodát, beindult a fűtés. Minden frankó. Két hét múlva megint ugyanaz a jelenség. Leveszem a termosztátot, most egy másik vezeték törött el, a 12V másik pólusa. Visszadugom a helyére, és megy is minden tovább. Viszont csak nem hagy nyugodni, hogy miért törtek el ezek a vezetékek. Ahogy nézem, (lehet, hogy csak nálam), de a konvektor palástja bizony pont ott fekszik fel konvektorra, ahol a termosztát vezetékei összefutnak, és folyamatosan dörzsölik egymást. Elég párszor levenni (pl takarításhoz), megigazítani a palástot, bekapcsoláshoz felnyitni a tetejét és bizony a vezetékek elnyíródnak, kitépődnek a helyükről. És ez kerül 150e Ft-ba + beszerelés. Azért írom le, hogy akinek hasonló hibája van, az ezt az egy dolgot igazán egyszerűen meg tudja oldani. Nem vagyok sem gázszerelő, sem elektroműszerész, csak középiskolai elektronika órákon figyeltem oda.
Viszont.
Ennek a konvektornak három fokozata van: őrláng, csökkentett gázterhelés és teljes terhelés. Első és utolsó jól működik. A csökkentett gázterhelés is működik, csak hangos. Nem arra gondolok, amikor felfűtés közben kattogó hangot ad ki a hőtágulás miatt, azt ismerem. Ez inkább ilyen gargalizáló, rotyogó, bugyborékoló hangot hallat. Arra még nem jöttem rá, hogy ezt a köztes "csökkentett" üzemmódot hogyan lehet kikapcsolni, de gondolom van értelme a létezésének.  Normális ez a bugyborékoló hang? Más is tapasztalt ilyet?
Köszi.

rezso54 Creative Commons License 2018.11.25 0 0 261

Sziasztok,

 

Egy lakás felújítás után vadi új Fég F8.50 -as konvektorok kerültek fel az ősrégiek helyére.

Volt beszabályozás stb még nyáron. Közben vissza le kellett szedni a munkálatok miatt. Festés parapet feljavítás, egyebek...

 

Most beindítottuk és 3 probléma is van amit még sose láttunk korábban más konvektoroknál:

-A gáz égése lobogó, emiatt durrogó dörgő hangot ad az egész test.  Mintha nem nyomná fullosan a gázt az egész gáz égő sor.

-3-4 -es szint felett mintha nem adna több gázt, nem is hallani hogy adja erőteljesen a gázt.
-A szikragyújtó vezetékénél ahogy a kémlelőnyílásnál megy be, ott sercegő hang hallatszik. Mintha kissé lötyögne is.

 

A történethez hozzá tartozik az is hogy a parapetet is fel kellett újítani, lefesteni, bár nem gondolom hogy valamit rosszul raktunk volna össze, de hátha.

 

Van valakinek ötlete?

 

Dani1230 Creative Commons License 2018.11.21 0 0 260

Értem köszi, hát most jelenleg minsen hol fég konvektor van de már nagyon régiek, és szerintem sokat is esznek, viszont az előszobában egy új van fég f8 50 es van, sajnos azt vettem észre, nem annyira tolja neki mint a régiek, nagyon fel kellene ahoz tolnom, 10 hónapós lányom van szóval muszály lesz, ám most napikban kigondoltam egy kis fejlesztéssel, megtudom ugy csinálni a konvektorokat hogy vízet melegitenek fel, kb mint egy központi radiátór, így remélem egyenletesen fogja a hőt leadni, és tovább mint simán, talán a gáz fogyasztása is le csökken majd a konvektoroknak, azt hiszem ez a tél lesz a teszt neki, ha bevállik majd írom a részleteket! :D

Előzmény: Törölt nick (259)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.20 0 0 259

Csak elmélkedek.

86% a bevallott hatásfokuk. Számolva az 5 KW-os (650 liter/óra) inkább 77%  Ez nem túl acélos, de nem lenne csoda, ha még annyi sem lenne mert eléggé zárt a felépítése. A Hunor meg már túl jónak is tűnik.  0.52 m3 gáz óránként egy 5KW-os géptől ... 96%-os hatásfokot feltétélez. Ez már döfi! Ennyire a nyavalyás FÉG konvektor sem jó, közel 100e-re drágábban. Nálunk van egy 2 KW-os Pelgrim. Évek óta probléma mentesen működik. Most számolom, hogy, ha igaz nem túl jó 76% hatásfokú. 2KW/260 liter óránként.

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a 94%.os hatásfokával az optimális választás, csakhogy számolva 5.8KW névleges teljesítményen/660liter/óra 88 %-ra jön ki. Mondjuk névleges hőterhelésen meg kijön a 94% ... 

 

Döntsd el, hogy neked jó-e? Utána kellene kérdezni, hogy mennyire megbízhatóak és van-e hozzájuk alkatrész?

 

Előzmény: Dani1230 (258)
Dani1230 Creative Commons License 2018.11.20 0 0 258

Sziasztok Aton Optimus konvektorokról érdeklődnék, hogy kb megéri e az árát 

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.16 0 0 257

Akku cserénél javaslok 12 Volt-ot rácsatlakoztatni az akkusarura, így nem kell újra programozni a fedcompot és memória felejtés sincs. 

Előzmény: Korundos (256)
Korundos Creative Commons License 2018.11.16 0 0 256

  Úgy van ahogy írod. Sok mindent túlbonyolítottak.

    Az egyik fivérem éppen most telefonált, hogy akkut cserélt. Ok. 10 eft, de közben valamit elállított az elektronikán és annak javítása /újra beállítása már  15 eft volt.

Előzmény: farkas-j (255)
farkas-j Creative Commons License 2018.11.16 0 0 255

Az a nagy probléma, hogy a régi jó szakik közül is csak kevesen ismerik és látják át az új eszközök működését. Nemcsak a felprogramozáshoz, korrekcióbeállításhoz, se a vezérléséhez nem értenek. Ha valami hiba lép fel a vezérlőpanelnál, akkor egy egyszerű panelcserével orvosolják a dolgot. A javításához elektonikai ismeretekre lenne szükség, de az meg már egy másik szakma. A barátom kombi kazánjában 92.000,-Ft-ért cseréltek vezérlőpanelt amikor meghibásodott. Ez a kazán értékének harmada, negyede. Hozzám került a rossz panel és kiderült, hogy egy optocsatoló, egy triac és 4db elektrolitkondenzátor volt hibás. Ezek együttes ára nem érte el az 1500Ft-ot. Mivel én meg nem fűtéstechnikában dolgozom, így a működési elv és reteszfeltételek ismeretének hiányában a hibakeresés, tesztelés nem volt kivitelezhető. Maradt a józan paraszti ész és a sziszifuszi alkatrésszintű hibakeresés. Elkészülte után meg visszavíve a barátomhoz a panel próbája.
Sajna ma még az oktatás (ha egyáltalán van kit oktatni, hiszen nincs jelentkező) messze lemaradt az új technkikáktól. De írhatom példának a háztartási gépszerelőket is. Szüleim Indesit mosógépe elromlott, 34.000,-Ft-ért akartak vezérlőpanelt cserélni. Én megjavítottam ~400Ft-ból. 3db kapacitásvesztett kondenzátort kellett cserélni, és már működött is.
Egyenlőre ezzel kell együttélni :-((( Nem véletlen, hogy tőlünk nyugatabbra kidobják az ilyen készülékeket. Csak ott van pénzük újat venni.

szandika19 Creative Commons License 2018.11.16 0 0 254

Kedves Krisztián! Ha visszaolvasol egy pár kommentet, csakis ilyen problémákkal találkozol. Mindenki aki ilyet vett, kínlódik. Én közzétettem amit válaszoltak levelemre, Te is próbálkozz, mivel nekem azt írták, hogy senkinek sincs gondja...mpfholding@mpfholding.com Én ide küldtem a reklamációm.

Üdv. Pintér Anna Keress egy sokoldalú jó szerelőt!

Előzmény: Torika79 (253)
Torika79 Creative Commons License 2018.11.14 0 0 253

Sziasztok!

 

Van egy Fég f.8.60 termosztátos konvektorunk.Korábban tökéletesen működött, aztán őrlángról már nem kapcsol fel magasabb hőfokra. Vezetékek és termosztát elenőrizve. kézi programozáson van.

A garanciát vállaló szerelő ki sem jön, nem is ért hozzá (valószínűleg fogyasztóvédelem lesz a vége)

Találkozott már valaki ilyen hibával?

A gyártónál nem találok elérhetőséget (tel. szám, e-mail) Kihez érdemes ott fordulni?

Van valakinek tapasztalata olyan szerelővel ,aki ért hozzá és megadná az elérhetőségét?

 

Köszönettel: Krisztián

 

Dani1230 Creative Commons License 2018.11.14 0 0 252

Sziasztok, konvektor csere előtt állunk, sajnos ahogy nézem tavalyhoz képest nagyon felmentek (elszálltak) az árak. Találtam egy konvektor tipust, Aton Optimus konvektorokról érdeklődnék, vett e már valaki ezt a fajtát vagy már régóta használja, és hogy mi a tapasztalata, előre is köszönöm :D

szandika19 Creative Commons License 2018.11.12 0 0 251

Kedves termosztátos fég konvektor tulajdonosok! Megosztom a FÉG hivatalos válaszát a panaszos levelemre, hátha valaki még értelmezni is tudja...Németh Alexa <alexa.nemeth@mpfholding.com> 13:08 (5 órája)

címzett: én

 

 

Tisztelt...

 

Levelét megkaptuk, az alábbi megoldást tudjuk javasolni a problémára:

 

Kérjük ellenőrizzék a szoba termosztát technikai beállítását, a szoba termosztát gépkönyvének 6. oldalán található táblázat szerint.

Ellenőrizni kell a "CAL" és a "dF HE" pontokban beállított korrekciós értékeket és szükség szerint módosítani kell ezeket a beállításokat..

A "CAL" funkció alkalmas arra, hogy kijelzett és a valóságos hőmérséklet között  megszüntessük az eltérést.

 

Hálás köszönettel tartozunk, hogy vásárolhattunk Önöknél ....majd ha találok erre szerelőt, aki ezt értelmezni is tudja, akkor közzéteszem....SZÉP napot mindenkinek, aki ezzel a fég termékkel színesiti napjait......!

 

Előzmény: Vadrózsaszál (249)
szandika19 Creative Commons License 2018.11.09 0 0 250

Kedves Vadrózsa, megtaláltam az e-mail címüket, még a sok cikket is becsatoltam, hogy tudjanak róla, mennyi gondunk van. Kíváncsi vagyok egyáltalán válaszolnak-e ....

Pintér Anna Mária (fönt vagyok a f.-on)

 

Előzmény: Vadrózsaszál (249)
Vadrózsaszál Creative Commons License 2018.11.08 0 1 249

Kedves Szandika 19! 06/25 50 79 09  A garanciális papíron szerepel. Lehet, hogy e-mail cím is van, már nem emlékszem.   Nekem eleinte elutasító volt a hölgy, de később segítőkésszé vált, és felhívta/megsürgette a szerelőt. A reggeli, délelőtti órákban veszik fel  a telefont. Délutáni időpontban nem jártam sikerrel. 

Előzmény: szandika19 (248)
szandika19 Creative Commons License 2018.11.08 0 0 248

Kedves Vadrózsa!Sajnos az adott oldalon, kínai, USA, stb. elérhetőségek vannak, de magyarországi telefonszám nincs!!!Nem tudom, hogyan tudtad őket felhívni, de még e-mailt sem találok....Nagyon mérges vagyok...Az is benne van, hogy nyugdíjba ment a fejlesztésért felelős valaki, meg egy csomó minden csak amit keresek azt nem találom...MPF ...

 

Előzmény: Vadrózsaszál (246)
szandika19 Creative Commons License 2018.11.08 0 1 247

Köszönöm, hogy ezt megírtad, mert akkor én is oda írok...Most már valamennyire jobb a helyzet, hogy ki lett szedve az a fűtőszál, de még közel sem mér pontosan....

 

Előzmény: Vadrózsaszál (246)
Vadrózsaszál Creative Commons License 2018.11.07 0 1 246

Kedves  Szandika 19!  Tegnap  felhívtam az MPF FÉG Kft. Minőségbiztosítási főosztályát! Azt mondták, hogy rajtam kívül senki nem tett még panaszt!

 

Előzmény: szandika19 (244)
Karthikeyan Creative Commons License 2018.11.07 0 0 245

Sziasztok!

 

Jó pár éves FÉG parapetes konvektorom "házán" van egy hajszálrepedés. Gondolom ez nem túl egészséges... Rosszat teszek vele, ha hőálló pasztával "eltömítem"? 

 

Köszönöm,

 

Ákos

szandika19 Creative Commons License 2018.11.04 0 0 244

Kedves Vadrózsa! Mivel a tekintetes pénzt felvett hivatásos listán (garancián) lévő szakember nem jött ki, a régi mezei gáz-szerelő tegnap nálam járt a fürdőszobai berendezést mindig ő tisztítja ki, egyből megcsinálta azt, amit itt válaszként írt egy fiatalúr (számomra bonyolultan), az laikusan fogalmazva így néz ki : felemeled a tetejét ennek a szerencsétlen konvektornak és ott találsz egy összegubancolt szürke vezetéket, melynek a vége egy fehér valami (!!!) na ezt kell kiemelni, kivezetni amennyire messzire tudod...NEKEM TEGNAP EZ A MEZEI SZERELŐ EGYBŐL megtalálta és lőn csoda, a három konvektorból most kettő helyesen mutatja az értéket! A harmadik a legnagyobb úgy látszik még nem jó helyen van, falhoz ér az a nyavalyás, de majd kitalálok egy "szőke nős " valamit függönycsipesszel fellógatom a függönyhöz, vagy tudomisén....Szóval a dolog egyik része úgy néz ki, hogy NAGYON RONDA, de megoldódott...A másik, hogy nem fűt jobban az talán azért lehet, hogy nem engedi, hogy most ilyen melegben megsülj???!!! - és ellenkezik...persze ezt csak kínomban írom..Komolyra fordítva lehet, hogy úgy van beprogramozva, hogy ne legyen max. több mint 22 fok????? A programot ki kell iktatni (nálam ez történt) és csakis fixre éjjel-nappal 22 fokra van jelenleg állítva...Próbáltam 24 fokra csak a +/-  gombot használtam és akkor nagy nehezen feljebb ment...Remélem, hogy kissé laikusabb módon leírva, használni tudjátok ezt a nagyon idegesítő konvektort....Ja, és nevezzük Józsinak a tegnapi szerelőt, szerinte 300 ezerből (ha sima régi típusú konvektorra cseréltem volna ), a 700 ezerrel szemben. NA EZ JÓ BULI VOLT (valakinek)...Szép napot a termosztátos konvektorral becsapott társaimnak!!!

Előzmény: Vadrózsaszál (240)
Vadrózsaszál Creative Commons License 2018.10.29 0 0 243

Kedves Zsolt! Tudna segíteni? Nálunk a hőérzékelő vezeték rendben van. Már több dologra rájöttem magamtól, de sok minden kérdéses még! A legnagyobb problémám most az, hogy a 85 éves Anyukám konvektorán manuális beállítással + jellel emelem a hőmérsékletet  1 fokkal, és a gáz azonnal kialszik. Nyomogatom én a C gombot 14 másodpercig, de hiába! A gázláng kialszik! Egyre nehezebb visszakapcsolni! Az Anyukámnak meg nagyon rossz a vérkeringése és fázik! 

Előzmény: Hámori Zsolti (241)
horex Creative Commons License 2018.10.28 0 0 242

400W hőteljesitmény szinte semmi növelés

Bizonyára megtalálható a neten milyen teljesitmébny szükséges milyen hőfokra hány légköbméter melegítésre

Annyiban vagyok csak érintett, hogy a FÉG öntöttvas 3,6kW kb 60m3-t melegít, illetve nem melegiti fel kellőképpen

Leszabályoz akkor is ha a hőérzékelőjét kirakom a fal mellé

Csak lusta vagyok még szerezni egy gázost aki kicsit feljebb szabályozza a nagyláng méretét

Emellett mindig is rá volt állitva egy asztali ventilátor a nagyobb teljesitményű konvektorra is hogy keringesse a levegőt és ne maradjon a meleg a plafon közelében

Szinte csodát tud tenni

Előzmény: frauzini (238)
Hámori Zsolti Creative Commons License 2018.10.27 0 1 241

Kedves Szandika19 és mindenki akinek új Fég f8-60 konvektorra van és nem elégedett vele!

A hőérzékelő vezetéke ki van vezetve a készülékből és rögzítve van mögötte falon? Mert ha nincs akkor a termosztát a készülék belső hőmérsékletét méri és azért nem működik megfelelően.Azért indult el ha felnyitották a tetejét a hőmérséklet le esett az érzékelőnél.

Itt megtalálja a használati utasítást: konvektor

https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.aosztalyukonvektor.hu/doc/f860hasznalati.pdf&ved=2ahUKEwiJxcK7habeAhVF6qQKHZpHDnsQFjABegQIAxAB&usg=AOvVaw1x4QEWDocd9T_uitv4_dkx

 

és termosztát ebben van leírva a hőérzékelő:

https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.aosztalyukonvektor.hu/doc/feg_termosztat.pdf&ved=2ahUKEwiS1NjFhqbeAhVmMewKHax0BrIQFjACegQIBhAB&usg=AOvVaw24nV_UBWlcYreEReXJQ4w_&cshid=1540623732322

Ha nem tudják kivezetni az érzékelőt hívják ki a beüzemelőt gariba

Előzmény: Vadrózsaszál (240)
Vadrózsaszál Creative Commons License 2018.10.25 0 0 240

Kedves Hadadiné Szécsi Erzsébet! Nekünk is iFÉG F8-60 EF ERP  konvektoraink vannak, de már teljesen kész vagyok tőlük! A megkérdezett 24 gázszerelőből 23-an nem értenek hozzá, az egyetlen hozzáértő hónapok múlva majd talán megnézi. Ugyanazok a problémáim, mint Neked! Írtam a gyártónak, forgalmazónak, hívogattam Őket telefonon, de sehol semmi! Az egyik készülékben naponta kialszik a láng, a  20 fokra beprogramozott hőmérséklet magától visszaesik 14 fokra, közben a kijelező szerinti szobahőmérséklet 22 fok. A másik szobában meg az egekig emelkedik. Ti megtaláltátok már a megoldást? 

Előzmény: Hadadiné Szécsi Erzsébet (229)
Vadrózsaszál Creative Commons License 2018.10.25 0 0 239

Kedves Szandika! Nekünk is ilyen konvektoraink vannak, de már teljesen kész vagyok tőlük! A megkérdezett 24 gázszerelőből 23-an nem értenek hozzá, az egyetlen hozzáértő hónapok múlva majd talán megnézi. Ugyanazok a problémáim, mint Neked! Írtam a gyártónak, forgalmazónak, hívogattam Őket telefonon, de sehol semmi! Az egyik készülékben naponta kialszik a láng, a  20 fokra beprogramozott hőmérséklet magától visszaesik 14 fokra, közben a kijelező szerinti szobahőmérséklet 22 fok. A másik szobában meg az egekig emelkedik. Ti megtaláltátok már a megoldást? 

Előzmény: szandika19 (232)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!