Köszi a választ. Meggyőző mostmár a dolog. A legtöbb helyen a Solid Audio-t ajánlják. Én MS-40-ben gondolkodnék. Abban tudnál segíteni? És mit jelentene ennél egy akciós ár? Persze, ha van...
Sziasztok. Van egy autóm, 4 ajtajában egy-egy hangszóró. Ha a 2 elsőbe rakok 2 utas koaxot erősítés nélkül, hátra mélyközép komponenset erősítéssel, meg szeretnék a csomi tartóba kettő passziv mélyládát, akkor hány csatornás erősítőt kell vennem? Mindezt JBL-ből és szerintetek 100E Ft-ból kijönne?
Üdv! a Tisztelt Autó-Hifi Fórumosoknak! Egy "Infinity Car Audio Demo Disc" Sheffild Lab-os CD-ét szeretnék a Vaterán elboltolni. Mivel ezen a területen nagyon nem vagyok otthon, azt szeretném megtudni, hogy mi lenne szerintetek a reális ár. Az Ebay-on találtam egy ugyanolyat mint az enyém, de nem tűnik olcsónak.... (15Eur + 8Eur a küldés) Üdv. mndenkinek! András
A héten vettem egy használt Pioneer DEQ-9200 DSP-t. Bekötöttem a készüléket, de audio jel egyik kimeneten sem jelenik meg. Minden funkció kiválasztható, beállítható, a kijező működik, de nem érzékel bejövő jelet. (kb. 20mp múlva demo üzemmódra vált át.) Segítséget szeretnék kérni ezzel a probémával kapcsolatban, ha valaki használ, vagy ismeri ezt a tip. készüléket, esetleg javaslatot megbízható szervízre.
Szükségem lenne egy kis segítségre. Van egy SONY CDX-GT20 as fejegységem.A bekapcsolás után folyamatosan és halkan (csak lehalkított állapotban (vol 2..3) hallható) csipog. A bekötés jó,már háromszor le lett ellenőrizve.Mi lehet a baj?Már kezd az idegeimre menni.Lassan kitépem a helyéről......
kötelező lenne, de akkor se adnak. Én is Kenwood-ot vettem nemrég, és nincs hozzá. A neten is próbálkoztam a kereséssel, de semmi. Úgyhogy majd rájövők a dolgokra
Sziasztok Segítségre lenne szügségem. Rendeltem az interneten keresztül egy Kenwood KDC-W4537UG autórádiót és nincs hozzá magyar nyelvű használati utasítás.Nem lehet valahonnan letölteni?
Új autó Hi-fi szaküzlet nyilt Debrecenben, és mivel nagyon elegédett vagyok velük irok róluk.. én is csak nehezen és véletlen találtam rájuk... kicsit eldugott hellyen vannak de megéri felkeresni őket!
www.extrem-audio.hu a weblapjuk és az ott sokat dicsért Clarion és Morel párossal vagyok mostmár gazdagabb, az árak korrektek és végre valami egyedi és különleges van az autómba. nem a megszokott macaudio és acr.... akit érdekel látogassa meg őket...
Az is meg lett írva, hogy ezek a készülékek csak akkor működnek, ha az autó nyitva van, legalábbis a kulcs benne van és el van fordítva. Mert ha nem, akkor semmi értelme, hogy úgy felejtődjön, stb. Jó ez így, de az ilyen bekötőemberek simán odafigyelhetnének erre!