Keresés

Részletes keresés

Pyramyd Creative Commons License 2001.09.19 0 0 2637
Nos urak kissé visszaolvastam...
Hát érdekes ahogy összekaptak...
Szal Blindmouse olyan arc (én asszem öllég jól ösmerem), aki imondja azt ami a szívét s más egyéb testrészeit (gyomrát), nyomja, megfekszi...
Izé... Bandus meg már rólam is leszedte a keresztvizet egy másik fórumban...
Szerintem felesleges civódni, tartsuk már tiszteletben egymás nézeteit...
Bár nem szíttam mellre :o)

Pl 'mouse-nak annyira fekszi a gyomrát Szekér, mint nekem Kirk Hammett, az örökös hintázásával...

Ez az Ő egyéni véleménye oszt kész...
Tessék ezt is elfogadni...
Mer' nem vagyunk egyformák!

ABBAN MEG IGAZA VOLT HOGY MI A FASZT "KERESKEDIK" EGY EKKORA FORMÁTUMÚ EMBER, MINT A SZEKERES EGY QRVA DOMAIN NÉVVEL...

Aki késik lemarad...
A piaci törvények meg diktálnak...

És minden tiszteletem PELE mesteré aki görcsölt érte, kifizette a domain név díját, és ŐNKÉNT lemondott róla...

Az összeröffenést tekintve hívjatok fel a 06/303-896-986 -os számon, nálam a SoundCheck Stúdió -ban megejthetjük a dolgot, hely van bőven: 70m2 es a terem, van hűtő a sörnek, fej/ládák és kés/kiskanál a dzsemnek, még dobost is hívok ha köll, csak értesítsetek teflonon, mer' nemigen vagyok net közelben...

Üdvi mindenkinek, várom a teflont:
Pyramyd

Pyramyd Creative Commons License 2001.09.19 0 0 2636
Tsá Urakok!
Nagy a kihaltság errefele...
Vagy "mindenki" munkanélküli lett, mint én...
Már 6 kilót fogytam... (van miből!)
Éhkopp, koldusbot, miegymás...

Örülök, hogy hozzáértő kollégák is kerültek bé a körünkbe... (ezt a csöves cuccokhoz való hozzá értésre gondolálom).

Van nekem eladó:
24/8/2 keverőpult + 30m csoportkábel és stage box, 120 pénz,
Laney GH-120 fej, 100 pénz,
TORNADO P.A. 50 csöves fej, 120 pénz,
de csere is érdekel...

Temesi Berci: ha még megvan a Trace akkor lécci híjjá fel. 06/303-896-986

Ha valaki esetleg tud valami komolyabb bandát szóljon már, a héthúrosom meg én nagyon szívesen bészállnánk valami okosságba.
Próbahely és komoly(!) stúdióháttér biztosítva!

Üdvi mindenkinek:
Pyramyd

ControlDenied Creative Commons License 2001.09.19 0 0 2635
Nekem is Vox Distortion Boosterem van, és nagyon szeretem. Kicsit drága volt ugyan, kb. 19e, viszont teljesen zajtalan, és nekem tetsző hard rock-blues karaktere van. Zúzni is lehet azért vele! :)) Szerintem érdemes kipróbálni, bár ez is csak csöves erősítőn fog igazán megszólalni.

üdv,

ControlDenied

Előzmény: Nagy-Krisztian (2624)
tzuiop Creative Commons License 2001.09.19 0 0 2634
Nálam ugyanaz,mint Szekeres bírom,értelmes,jófej,de a játéka nem győzött meg a zsenialitásáról,persze ez rajtam is múlik,mert ritkán hallgatom őket!
;))
Előzmény: Deepfreeze (2633)
Deepfreeze Creative Commons License 2001.09.19 0 0 2633
A klasszikus gitárról yut eszembe: szereti itt valaki rajtam kívül Benkő Dániel-t?
Szerintem királyfi.
tomci Creative Commons License 2001.09.19 0 0 2632
:o))))))))))))))))))
Előzmény: AORBandi (2631)
AORBandi Creative Commons License 2001.09.19 0 0 2631
Úgy érti, lekvároskenyeret akar enni a sörhöz.
Előzmény: tzuiop (2629)
tomci Creative Commons License 2001.09.19 0 0 2630
Jó lenne találkozni, de szerintem nehéz lesz időpontot egyeztetni. Ráadásul pl. nekem vidékről Pestre menni (gondolom ott találkoznánk), pláne motyóval... Háát!
tzuiop Creative Commons License 2001.09.19 0 0 2629
Jammelésel egybekötve!
:)))
Előzmény: BIBIKE (2628)
BIBIKE Creative Commons License 2001.09.19 0 0 2628
Tomci!

Amit a Remóról mondtál: teljesen egyetértek. Amennyire ismerem, nagyon korrekt, jószándékú, világosan látha, hogy mit akar csinálni, szóval le a kalappal előtte, és a munkássága előtt.

A Szekeres számomra szintén szimpatikus, és aláírom, hogy sokat tett a ZENÉÉRT! Az más kérdés, hogy a játéka szerintem is lehetne sokkal karakteresebb, általában lenyúlja a McAlpine, Malmsteen, V. Moore féle témákat. De ettől függetlenül én szívesen hallgatom a lemezeit, örömmel megyek ki (amikor egyáltalán van) a koncertjeire. Ja, és ne felejtsük el, hogy Ő legalább olyan mértékben klasszikus gitáros is, mint rockgitáros. És a klasszikus területen is sokat tesz le az asztalra, sőt: szerintem ott karakteresebb is, mint a rock műfajban.

Nagyon bánt, hogy ezen össze tudtok veszni (AORBandi vs. Blindmouse)
Ez valóban ízlés kérdése, és el kéne fogadni egymás másságát. (most nem a melegekre gondoltam ööö)
Ne bántsátok egymást! Kis hazánkban sajnos csak ritkán tudtak igazán jó zenészek együttműködni, mert összevesznek, rivalizálnak. Mi szerintem legyünk ennél egy fokkal intelligensebbek! Ne szídjuk egymást, pláne ne egy internetes felületen, ahol mindenki szívtelenül elküldhet mindenkit a k. anyjába...

Mindenki!
Mi lenne, ha egyszer összehoznánk egy találkát a fórum hozzászólói közt?
Persze csak akit érdekel. Lehet ez egy koncert előtt, vagy egy sima sörözés, biztos szóban más a szitu...

Előzmény: tomci (2601)
tzuiop Creative Commons License 2001.09.19 0 0 2627
Ha tudsz szerezni Me-5 -öt(Nuno Bettencourt,Nagy Ádám,Felkai Miklós,stb.) akkor azt vegyél,mert olcsóbb és jó,de nem lehet venni,mert ritkán adják el!

Amúgy szerintem
Jó gitáros+jó gitár+jó csöves combó
és ezzel is lezúzhatsz bárkit!
Az effektel meg csinján bánjatok,mert a sok effekthez nem jók a régi gitárok,erősítők!
Ha effektjános akarsz lenni,akkor nézd meg mit használnak a nagyokPl:Steve Vai
Ha szokványosabb sound kell akkor isPl:Robben Ford

Előzmény: xhris (2625)
michael- Creative Commons License 2001.09.19 0 0 2626
Hi!

xhris: Nekem epp van egy Digitech RP-7 Valve effektem elado (90,000 ft):)

az erositon az nem effect send-return veletlenul ?

Miki

xhris Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2625
Valami komolyabb, de nem túl drága multieffektet tudtok ajánlani? Pl.Boss ME-6-ot erdemes-e venni, vagy más márkában van-e valami használható? Ja alter stílushoz kéne.
Meg mégvalami.Egy nagyon hülye kérdés.Mire jó az erősítőn az Effect Send-Release-aljzat?
Nagy-Krisztian Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2624
MEZABUGYI VÉTVÍN RULZ!

Szerintem kedves kollega vegyel egy Vox Distortion Boostert vagy Marshall Shredmaster.t, bar ezekhez jo erosito kell. A Boss overdrive pedaljai igenylik a csoves fejet , sajnos.
En is osztom a masok velemenyet, ha jo soundot akarsz, akkor az valahogy igy nezz ki.
Jo gitaros:) ->Jo gitar-> Vox wah pedal->Marshall/Mesa stb fej -> jo minosegu DIGITALIS effektproci->Vegfok->Lada.
Ehhez egy hallom penz kell.
Ez egy alaphangzas feltetele.

Jah van egy elado:
Korg Ax1-G-m
Valakit erdekli ezen informalodhat:
06203255317
ui.: teflonbetyarok kimeljenek. :)

Hamster Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2623
Háemkettő, háemkettő :))
Előzmény: tzuiop (2613)
Blindmouse Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2622
És mégis ki a faszom vagy te hogy megmonnd nekem hogy szerintem ki legyen a király? az a te dolgod, hogy így teljes nyelvszélességgel kiállsz mellette, vagy mögötte, de engem hagyj már ki belőle.. a véleményemhez egyébként meg jogom van.. és az jelen pillanatban az hogy szerintem kibaszott jellegtelenül teker..

egyébként meg hogy ki kivel játszik, és kinek a kezébe kerül a lemezem, az egész egyszerűen pénzkérdés nálunk..

Előzmény: AORBandi (2599)
tzuiop Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2621
Your welcome!
Előzmény: Zolach (2620)
Zolach Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2620
Thanks.
tzuiop Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2619
Vidd be a gityód és úgy hallgasd meg,hogy melyik a jobb!
Először simán dugd a gityót egy csöves erősítőre,tisztán,majd ezután dugd közé a pedált is, hogy halld változtat-e a hangszered karakterén-e.(Meghagyja-e az ízét,zamatát a gitár természetes hangjának)
Ha meghagyja és elegendő torzítást tud kihozni magából, akkor fizess!
Előzmény: Zolach (2618)
Zolach Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2618
Köszi szépen a segítséget. Megpróbálok egyet beszerezni valahogy. Találtam olyat, hogy Boss Blues Drive, és Boss Overdrive. Árak nem voltak mellette.
tzuiop Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2617
Ha olcsóbb kellene,akkor van a DOD (asszem)nek egy kis pedálja,amin csak két pedál van egymás mellett és van belőle basszushoz való,stb verzió is.
kb.2 éve volt 24000 és egész türhető hangja volt,tehát otthonra,gyakorolni ideális,de hallgasd végig az összes benne levő gyári hangszínt!
Előzmény: Zolach (2616)
Zolach Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2616
Ejha. Ebben is tucc nekem mondani valami márkát, amit érdemes keresni?
tzuiop Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2615
20 000-től
Előzmény: Zolach (2614)
Zolach Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2614
Aztán mennyiért vesztegetik a multieffektet? Kisebb vagyon?
tzuiop Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2613
Boss OD-1,OD-2(asszem így hívják)
OD=Overdrive

De vehetsz egy multieffekt pedált is, amivel sokkal élvezetesebb lesz a gyakorlás!

Előzmény: Zolach (2612)
Zolach Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2612
Hát sajnos most lovéval nem vagyok nagyon eleresztve, meg nem is nagyon bandázok még, ugyhogy szerintem elég lesz pillanatnyilag a pedál. Van valami olyan márka és árfekvés, amit javasolni tudtok?
tzuiop Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2611
Combo a hordozhatónak mondható erősitő+hangláda egyben.
Bedugom a jacket és már mehet is!

Kb 50-60 W-os már elég egy próbahelyre,klubbozni!
A kisebbek otthonra, a nagyobbak meg a roadok szivatására jók.:))
Próbálj meg szerezni használtan,úgy olcsóbb.Legyen benne overdrive(túlvezérlés)+zengető!

Ha nincs stex akkor otthonra vegyél egy 'overdrive' pedált.
Ne 'distortion'-t,mert az metálzsizsi hangú!

Ki kell próbálni egy csomó pedált,de inkább vedd meg először a combót,aztán a pedálokat ami ízesíti az 'alapételt'!
:)

Előzmény: Zolach (2610)
Zolach Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2610
Meg fox lepődni, de nem tudom, hogy pontosan mi as az, hogy csöves combo. Egy Frontline 15-ös kicsi erősitőm van, amin gyakorolok.
tzuiop Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2609
Akkor vegyél egy jó csöves combót!
Előzmény: Zolach (2608)
Zolach Creative Commons License 2001.09.18 0 0 2608
Blues és rock. Egy M66-os De Armond gitárom van. (Les Paul formájú)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!