Keresés

Részletes keresés

Ditmar Clodo Creative Commons License 2006.05.09 0 0 10746

Hali,

Hát ezt asszem nem(csak) a jelzett olvti írta, hanem én is emlegettem, és egy kedves topiktárs lejjebb vhol egész rendesen bekopizta..

Az a "szakember" (-nek nevezett büdös kötsög féreg) valóban ezt állította. ez nem demagógia, hanem felháborodás a rosszindulatú, sötét hülyeség térnyerésén! Tőlem aztán ne várja el egyetlen ilyen, burokban élő nyomorult okostojás sem, hogy a sz@r csicskás, gengszterimádó elveit magamévá tegyem!

Ha rajtam állna, az efféle sz*rkeverő hangulatkeltő bűnöző-seggcsókosokra is simán rárohadna a műa. lakat egy olyan cellajtón, ahol bent csak kigyúrt homi kancigányok vannak rajta kívül... aztán ott majd szeretheti őket, meg azonosulhat orálisan és análisan P. Richárd elítélt és társai hímivarszervével...

:-)))))

Előzmény: John Doe3 (10740)
Ditmar Clodo Creative Commons License 2006.05.09 0 0 10745

"Ezekután gondolj bele, hogy mi fog maradni az új Kombiné villamosokból két hónap múltán... :(
Üdvözlünk Demszkygrádban!"

Mi maradna? Ami a Ganzokból: Kosz, retek, szarrá karcolt ablakok, ocsmány filctollas-neoluxos firkák...mert ugye még olyanról kis fővárosunkban nem lehetett hallani, hogy akár egy kiskötsög vandált megfogtak volna, és vele vagy a T. Szülőkkel kifizetteték volna a többszázezer-többmillió forintos kárt, amit a nagy tolerancia jegyében a kedves gyermek okozott!

(mi még tizenévesen nem ilyen beteg dolgokra élvezkedtünk... az osztályban senki sem attól volt nagyfiú, hogy összemázolta a járműveket, vagy köpködött és cigizett volna a vilin... Nem, mi piróztunk, ittunk,csajoztunk, motoroztunk, de sohasem vandálkodtunk! És ma mi van? :(((  )

Előzmény: numizmata (10735)
B.B85 Creative Commons License 2006.05.09 0 0 10744
Tudom!Csak akkor a körözésben arabok szerepeltek!Azóta kiderült hogy lenegyel romák!
Előzmény: John Doe3 (10739)
omen007 Creative Commons License 2006.05.09 0 0 10743

Mi bajuk lehet??? ........ferit jobban őrzik már mint a geogét. - Persze nem értem......... aki ekkora közszeretetnek örvend, annak nem lenne szükség rá. -és hát itt a "kitűnő" közbiztonságunk

Előzmény: dos48 (10742)
dos48 Creative Commons License 2006.05.09 0 0 10742

" Nem kívánom egyik illetékes döntéshozónak sem ..."

De én kívánom,tiszta szívemből és sokszor.   Mindegyiknek.

Előzmény: friss nick (10741)
friss nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 10741

Nem kell ezt cifrázni, megrágtuk már soxor: robotolok, adózok, gyereket nevelek, barátkozom, büntetlen előéletű vagyok - minden lehetséges definíció szerint hasznos tagja vagyok ennek a társadalomnak nevezett csoportosulásnak.

Ugyanakkor ugyanez a társadalom tudomásom szerint semmit nem tart értékesebbnek az emberi életnél.

Milyen jogon tagadják hát meg bárkitől a jogos önvédelem LEHETŐSÉGÉT (a technika jelen állása szerinti leghatékonyabb önvédelemét = lőfegyver), azt feltételezve, hogy eztmegazt csinálna, ha és amennyiben. Tudomásom szerint még a körözött bűnöző is ártatlan a bíróság jogerős ítéletéig.

No de eről nem is pofázok többet, mert sok hatása nincs. Nem kívánom egyik illetékes döntéshozónak se, hogy magán vagy valamelyik családtagján kelljen megtapasztalnia mindannak a negatív hatását, ami ebben az országszerűségben a bűnözés-népszerűsítés terén tettek az elmúlt évtizedekben, főleg az erőszakos bűncselekményeket illetően, bár nem világos számomra, hogy ezen vagy egy forradalmon kívül ugyan mi ébreszthetné rá őket arra, hogy már minden határon réges-régen túlmentek.

Na ez jó hosszú lett...

John Doe3 Creative Commons License 2006.05.09 0 0 10740
Hát igen a "Szakember "szerint az ilyesmi baleset és együtt kell érezni az elkövetővel!
- írod. Hát ez azért sztem ordas nagy demagógia, amiben csak úgy tudsz megingatni, ha pontos forrást adsz. Gondolj csak a szentkirályi rémre, aki most a műanyag lakat mögött gondolkodik, hogy talán mégse kellett volna... Elég sok sz@r van úgy is, nem kell még tódítani is rajta.
Előzmény: B.B85 (10672)
John Doe3 Creative Commons License 2006.05.09 0 0 10739
"Belgium:17 éves srárot szúrt le 2 arab geci a Mp-3 as lejátstója miatt a pályaudvaron a tömeg szeme láttára!Azét el kellene gondolkodni kelle nekünk minden moslékot beengedni? " - írod. Csak a jegyzőkönyv kedvéért: az elkövetők lengyelek voltak, és azért kellett őket beengedni, mert Lengyelo. is EU-tag (mint mi). És ez fog vonatkozni Romániára is, ahogy teljes jogú tag lesz...
Előzmény: B.B85 (10672)
lviz Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10738

Ha engem is hurcolásznának luxusautókkal, testőrökkel, nekem is minden bjutiful end medzsik lenne :-)

Előzmény: lviz (10737)
lviz Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10737

Kérem a T. belügymini Asszont, ugyanmár jöjjön el 'civilben' egy diszkónapon éjjel a nagykörúti négyeshatos villamosra városnézni....

Hülye lesz. Há' miért vettek neki akkor Audi A6-ost meg mire van a sofőr/testőr? :-)

Előzmény: Ditmar Clodo (10720)
omen007 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10736

100%-osan egyetértek, gondolom még nagyon sokan, rajtam kívül. Béketűrő ember vagyok, nem szeretem az erőszakot és amit lehet tárgylásos úton rendezek. Viszont az általad emkített "Jöhet egyetlen pillanat,......" miatt tartok olyan fegyvert ami jelenleg engedélyezett az önvédelemre. Sajnálom, hogy megfoszák a tisztességes törvénytisztelő embereket a hatásossabb védelem lehetőségétől. Csak minket ezt a tábort, mert tudvalévő akik nem riadnak vissza az erőszakos bűnözéstől, azok nem riadnak vissza a jelenlegi fegyvertörvény áthágásától sem.

Előzmény: Toto_HU (10734)
numizmata Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10735
"Kérem a T. belügymini Asszont, ugyanmár jöjjön el 'civilben' egy diszkónapon éjjel a nagykörúti négyeshatos villamosra városnézni....

Mint az elmúlt péntek éjjel, amikor is a tömött vilire a Blahán fellszált vagy 5 félpuporka tizenéves kiskancsó, az egyik a cigéjét hóttnyugodtan szívta tovább a tuján, a másik meg lazán odaköp egy hatalmasat a padlóra... mindeközben üvöltve 'beszélgetmek' egymással..."

Ezekután gondolj bele, hogy mi fog maradni az új Kombiné villamosokból két hónap múltán... :(
Üdvözlünk Demszkygrádban!
Toto_HU Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10734
Igazából amíg valaki személyesen nem élt át életveszélyes támadást, vagy a szeretteit nem támadták meg, addig jön ezzel a rózsaszín idealista filozofikus f.szveréssel.
Utána fogja tudni, hogy elég egyetlen ilyen helyzet a kib.szott élet során, és a számára legfontosabb dolgok (szerettei élete, saját élete) veszhetnek el vagy maradhatnak meg, azonnal. Jöhet egyetlen pillanat, és az addigi kényelmes értelmiségi filozogálgatós, tudálékos szájkaratés bölcsész élete egyetlen élet-halál harcban dőlhet el. Vagy ő, vagy a támadója, az utca (dzsungel)törvényei szerint.
És ezt a sok k.csög képtelen felfogni. Nem kell, nem is szabad rettegésben élni, de megfelelően fel kell készülni minden helyzetre. Ez olyan mint a biztonsági öv, vagy a légzsák. Soha nem akarom, hogy a légzsák eldurranjon - de azért lapuljon ott szépen a műszerfal alatt, és mentse meg az életemet, ha kell.
Na ebben akadályoz meg minket a sok k.csög.
Előzmény: B.B85 (10733)
B.B85 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10733
Hát igen!A rohadt médiával kellene valamit csinálni!Az ilyen naplopót összezárni a fegyencekkel aztán vinni kényszermunkára!
Előzmény: Ditmar Clodo (10732)
Ditmar Clodo Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10732

Az a baj, hogy hiába halnak ki a csökött vén f*szok, megvan az utánpótlás így is, lásd lentebb "gyökér bölcsészek", kevés kivételtől eltekintve valóban csak álomvilágban létező, élősdi f*szlengetők, semmi szüksége az országnak ennyi álértelmiségi naplopóra! Oszt mégis ittvannak... :(

És ezek a buzzancsok ottvannak rengeteg fontos poszton is, keresztbetéve nekünk a zavaros elveikkel, miközben az utcákon tombol az erőszakos, primitív elemek terrorháborúja a normális népességgel szemben! De ezt ők nem tapasztalják testközelből, ha meg mégis, akkor becsicskulnak a bűnözőknek meg a garázda kötsögöknek! Meg együttéreznek ezekkel az elemekkel, mint ahogy vagy száz hsz-szal lejjebb bevolt kopizva az a fő-fő vadparaszt, aki konkrétan erre biztatott.. rothadnának meg!

Előzmény: Toto_HU (10730)
B.B85 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10731
Hát nem!1-2 évtized talán!Arra azért meg nem kellene előre jósolgatni!
Előzmény: Toto_HU (10730)
Toto_HU Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10730
Ez a tekintélyelvi időkben felnőtt gyökérsereg azér' bízom benne hogy egy idő múlva elkorhad. A töménytelen elhintett ostobaságot kiirtani viszont nem 1-2 évig fog tartani...
De már nem bízom benne hogy ezt megérhetjük. Mert ugye itt van a nálunk teljhatalmú, önhitt, gennytől csöpögő média.
Előzmény: gvass1 (10728)
B.B85 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10729
Hát igazad van!Ha rajtam múlna téged tennélek Belügyminiszternek!Egyébként a "köz"rendőröknek is tele van a töke az ilyen hülyeségekekl pont tegnap dumáltunak rendőrhaverral a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről!Hát ha ezt a főnökei hallották volna!
Előzmény: gvass1 (10728)
gvass1 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10728

Hmm,

sztem itt meg csak nem is annyira a f...szopo politikusaink adjak a problema gyokeret.

Hanem mondjuk a kozeptol felfele rendori vezetes csokottsege (amit sikeresen atadnak a frissebb generacioknak: "civilnek fegyvert, nemar"), plusz a jogalkotasban resztvevo miniszteriumi impotens ven f..kalapok gyulekezete. Ezek egyutt barmit el tudnak baszni...es kozben jol az EU-ra mutogatnak.

Es ehhez vedd hozza a mediaban oly elterjedt alomvilagban elo gyoker bolcseszek hadat.

Probaltad mar elmagyarzni ujsagironak, hogy mennyi a 7,5 J? Azt sem tudja, hogy eszik vagy isszak...

Előzmény: Toto_HU (10726)
B.B85 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10727
Hát ez azért szép!Én azt hittem azért mert olyenektől eshetne a népszrűség!Akkor kivinni őket testőr nélkül az "igazi"éjszakába!Az elesett megtévedt "szerencsétlenek" közé!
Előzmény: Toto_HU (10726)
Toto_HU Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10726
"Hát nam biztos hogy okvetlenül be kellene tiltani őket, csak valami normálisra cserélni!Lásd Condolisa Rise(Usa,nő)aki kiáll a szabad fegyvertartás mellett a legnagyobb médiumokban is!Egyébként lehet hogy most hülyeséget beszélek de szerintem ők is tudják hogy mi van!Csak b@sznal l rá!"

Röhögni fox, de tényleg fingjuk sincsen!
Van egy rokonom, kib.szottul el van eresztve, és folyamatosan azt hangoztatta a 90-es években hogy nem érti hogy az emberek meg a sajtó miért panaszkodnak folyton, ő olyan jól érzi magát, utazgat, keveset dolgozik, jó a kedve, stb. Vannak akik olyannyira el vannak már rugaszkodva a napi valóságtól, annyira csak a (kozmetikázott) papírokból dolgoznak, hogy tényleg nem érzékelik reálisan a körülöttük lévő valóságot.
Na kb. lamertmónika is ez az eset.
Nem hiába van fejlettebb országokban meghatározva hogy bizonyos tisztségeket mennyi ideig tölthetsz be, mert beszűkülsz, elveszted a realitásérzékedet, és rossz döntéseket hozol. Ld USA, ott New York polgármestere sem lehetett tovább Giuliani, hiába imádta a nép többek közt azért is amit 9/11 idején tett.
Hol vagyunk mi még itt bratyisztánban ettől.....
Előzmény: B.B85 (10725)
B.B85 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10725
Hát nam biztos hogy okvetlenül be kellene tiltani őket, csak valami normálisra cserélni!Lásd Condolisa Rise(Usa,nő)aki kiáll a szabad fegyvertartás mellett a legnagyobb médiumokban is!Egyébként lehet hogy most hülyeséget beszélek de szerintem ők is tudják hogy mi van!Csak b@sznal l rá!Ha flvetnék a valódi problémákat az nagyon aláásná őket(az elvakélt hívek szemében) és kiderülne hogy ez a nagy embeijogi meg toleráns liberális maszlag a való életben eleve képtelenség!
Előzmény: Toto_HU (10723)
BigDaddyZ Creative Commons License 2006.05.08 0 0 10724
Gondolom a Bimbó utcában vagy a Vérhalom utcában a fegyveres biztonsági őrség és sorompó mögött valóban k*rvajó lehet a közbiztonság. Az előttem szóló kollégákkal együtt tudnám javasolni, hogy éjjel tessék lebattyogni a Szondi utcán (vagy pl. az Aradin) a Körúttól a Hősök teréig mindenféle önvédelmi eszköz nélkül...
Előzmény: Toto_HU (10723)
Toto_HU Creative Commons License 2006.05.07 0 0 10723
Be lehet a politikusokat is tittani, csak azt ugy híják hogy diktatúra. Azt meg többet köszönjük de nem kérünk. OK befejeztem az offolást.
Azé remélem hogy lampertmónika nem lesz újabb 4 évre belügyminiszter, mert még a végén még a hw40-esem vagy egy fasza éles konyhakés tartásához is engedélyt meg pszichológiai vizsgálatot kell szerezni.....
Előzmény: Ditmar Clodo (10722)
Ditmar Clodo Creative Commons License 2006.05.07 0 0 10722

Na ja. És még mi???

Én a hülyeséget meg a politikusokat tiltanám be ha lehet... az a baj, hogy mostmég nem lehet!

:-(((((

Előzmény: Toto_HU (10721)
Toto_HU Creative Commons License 2006.05.07 0 0 10721
Ennyire.
De ha nem vigyázol a szádra, Te is be leszel tiltva!!! :))))
Ditmar Clodo Creative Commons License 2006.05.07 0 0 10720

Hogyne, persze, érezzük..a saját bőrünkön!

Kérem a T. belügymini Asszont, ugyanmár jöjjön el 'civilben' egy diszkónapon éjjel a nagykörúti négyeshatos villamosra városnézni....

Mint az elmúlt péntek éjjel, amikor is a tömött vilire a Blahán fellszált vagy 5 félpuporka tizenéves kiskancsó, az egyik a cigéjét hóttnyugodtan szívta tovább a tuján, a másik meg lazán odaköp egy hatalmasat a padlóra... mindeközben üvöltve 'beszélgetmek' egymással...

Tegnap éjjel Kökin az egyik buszmegállóban 4 fiatal 'kommunikál' vmi zenéről, az egyik közülük átlag 6 másodpercenként ordítja a szép magyar kifejezést: g*ci!!!

Csövesek, románok, az ország legelmaradottabb körzeteiből feljött alkoholista falusiak, kötekedések, bicskázások...vandalizmus, fiatal genyók azt csinálnak amit akarnak, békés járókelőket molesztálnak.. :(

Rendőrök, rendőri intézkedések...egy szál se!

Nekem is azóta van csak vmiféle biztonságérzetem, mióta a csőre töltött GP ott figyel az oldalamon még a budin is, az anyám kiskésiről nem is beszélve...

Kedves Lankadt Mónika néni, ugye nem gondolta komolyan amit állítani méltóztatott???? Vagy ennyire hülyének néz minket?

Előzmény: B.B85 (10716)
omen007 Creative Commons License 2006.05.07 0 0 10719

Hmmm............ igen, én is hasonlóképen vagyok felszerelve, valóban fokozottan javul a "közbiztonágunk".

Javítjuk a statisztikát! :)

Előzmény: Toto_HU (10717)
B.B85 Creative Commons License 2006.05.07 0 0 10718
Hát már hogyne az ő érdemük lenne!Hány fegyvetartásit  vontak be rendkívül veszélyes egyénektől!Akik biztosan a világ elpusztítására törekedtek mivel nem adták be időben a hosszabbítási kérelmet vagy az orvosival késtek!
Előzmény: Toto_HU (10717)
Toto_HU Creative Commons License 2006.05.07 0 0 10717
"Ma hallottam Belügyminiszter asszonyt hogy javult a közbizonság és csökkent a bűnözés!
Ti is így érzitek?"

Én így érzem!
Amióta HW88-al plusz backup eszközzel - gázdezodor, backup öntöltő - járok, kifejezetten nagyobb biztonságban érzem magam az utcán.
Ehhez persze semmi köze nincs a rendőrségnek....
Előzmény: B.B85 (10716)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!