Keresés

Részletes keresés

tomci Creative Commons License 2001.09.26 0 0 2672
Mindegyiknek van saját honlapja, azokon találsz bővebb infót (+ t'án mp3-akat is.)
Előzmény: tzuiop (2671)
tzuiop Creative Commons License 2001.09.26 0 0 2671
Milyen zenét játszanak ezek a zenekarok?
Előzmény: BIBIKE (2670)
BIBIKE Creative Commons License 2001.09.26 0 0 2670
Srácok!

Megjelent a beherangozó cikk az ESŐRE VÁRVA lemezbemutató buliról a zenefórum oldalán:

www.zeneforum.hu - a hírek első sora!

Ellentétben a cikkel, valószínű, hogy lesz Hetedik Érzék is, csak ha nem épül fel az énekesnőjük a koncertig, akkor a többi csapat énekesei fognak vendégszerepelni.

Szóval: szept 29. szombat Josefina Blues Bell, f9-es kezdés:

JERRYBO
EDDISON S. G.
KÉRDŐJEL
HETEDIK ÉRZÉK

Akinek jó a csütörtöki időpont (09.27): a Vekkerben játszunk az ESG-vel kb f9-től!

Pyramyd Creative Commons License 2001.09.25 0 0 2669
Szilikon?
Á dehogy...
Szicilikon!
Vigyázz mer megmondalak a keresztapukámnak! :o)

Előzmény: AORBandi (2645)
Pyramyd Creative Commons License 2001.09.25 0 0 2668
Hi urakok!
'mouse!:
Dehogy ugrott, csak bosszant a helybe topogás!
A Nahi jelentkezett, de nem tudok senkit se felhivni, mert nincs egy vasam se...
És te se telefonálsz wazze!
Szal jó lenne, ha felhivnál, mer én nem tudlak...
Ennyi...
És ne húzd fel az orrod, mer' akarok veled muzsikálni.

tomci: egyenlőre még mellékállás, mert nem annyira ismert még...
amit meg keres, az elmegy a fenntartására...
Illetve az elmúlt 3 hét már nyereslges, de mivel 2 hónapja nem gályázom, marha kevés lávém van.

Nagy Krisztián: de van nyomtatottan, meg gyáriban az Awake is!

Hát urak aszittem nagyobb lesz az érdeklődés az összeröffenést illetően.
Eddig senki se hivott fel...
De az ajánlatom még mindig áll!
Hivjatok:06-303-896-986

Üdvi mindenkinek:
Pyramyd

Bye
Ed

StratoFan Creative Commons License 2001.09.25 0 0 2667
A csoportos leckék archivumát én is nézegettem, elég jók, nekem pont jó a szintjük. A privát lecékéknél a 30 perc = 30$ kb 8-9000 Ft, szóval mondjuk 16.000 ft egy óra? Elég húzós, de ezt az árat nem láttam sehol, a jelentkezős űrlapra nem reagáltak semmit. Ott ez ennyire megy hogy 30 perc gitároktatást ennyiért lehet eladni neten keresztül? Ahhoz képest a cd-k nem is drágák...
Előzmény: tomci (2666)
tomci Creative Commons License 2001.09.25 0 0 2666
Én is nézegettem megint. A csoportos leckék ingyenesek. A Cd-k kerülnek pénzbe, viszont amit én találtam privát leckét az is pénzes (30 perc=30 dollár). Ja és szerintem 8 órát kell hozzáadni az általuk megadott időponthoz. Ha jól láttam, tán minden hétköznap van egy lecke. Plusz az archívumok, amit bármikor megnézhetsz. Érdemes megnézni a linkeket tartalmazó oldalt is, ott a tanáraik szerinti csoportosításban találsz anyagokat. (Ilyen a theguitar.net is, amiről a hocus-pocus riffet linkeltem be.) Jó szórakozást!

(Nekem is csak a munkahelyemen van internetem./

Előzmény: StratoFan (2664)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.24 0 0 2665
G.G. Annó én upload-oltam fel a scan-elt kottákat. Most hova tegyem fel? üdv. from z.w.
Előzmény: Sveriges fana (2663)
StratoFan Creative Commons License 2001.09.24 0 0 2664
Nézegetem ma egész nap ezt a Tomci által ajánlott webhelyet, és úgy látom (lehet rosszul) hogy csak a CD-k kerülnek pénzbe. A csoportos leckék mintha ingyen lennének, de jelentkeztem valami privátabbra is egy űrlapban, és ott sem kértek hitelkártyaszámot. Nincs kedve még valakinek kipróbálni? A csoprtos leckéhez van chatroom, a priváthoz netmeeting kamerával. Ma (holnap) éjjel kettő körül lesz legközelebb lecke ha jól láttam a kiírást + 7 órányira vagyunk tőlük. Sajna az egész site szélessávra épít, de hátha van valakinek otthon :-).
SF
Előzmény: tomci (2660)
Sveriges fana Creative Commons License 2001.09.24 0 0 2663
aki anno feltette a klasszikus kottákat a renegád oldalunkra, lécci kűdjön má' nekem egy emilt, mer most, hogy nem lehet oda felmenni, nem tom letölteni a maradékot, pedig már csak az utsó tíz Paganini hiányzott... (meg a bach kivételével az összes, de ez most mindegy is). szal lécciléccilécci...

GG

StratoFan Creative Commons License 2001.09.24 0 0 2662
tomci!
Ez a site tényleg nagyon jó. Kár hogy itthon ritka a szélessáv, mert az azért nem árt hozzá.
Előzmény: tomci (2660)
Wankie Creative Commons License 2001.09.24 0 0 2661
Tudom, hogy ez 1 gitáros topic, de hátha mégis tudtok nekem segíteni:

Frissen alakult zenekarba keresünk jó hangú énekes-frontembert. A stílus mondjuk blues-rock, hard rock, ilyesmi... a Hendrix-től a GN'R-on túl.

emilcímek: wank@freemail.hu vagy nnt@andnow.hu (itt lehet "jelenkezni")

thanx

tomci Creative Commons License 2001.09.24 0 0 2660
Egy kedvenc riffem (egy része):

http://www.theguitar.net/hocus_pocus.htm#

StratoFan Creative Commons License 2001.09.24 0 0 2659
emcsé! A Darxon elég régi, de elég jó, No Thrills a lemezük címe, szeritnem ezzel el is tűntek a süllyesztőben. A Malice egy régi Judas utánzat (Licence to Kill), de annak elég jó. Akkor elvileg a többit ismered. Buzzcocks-ot is keresek :)
SF
Előzmény: emcsé (2658)
emcsé Creative Commons License 2001.09.24 0 0 2658
StratoFan! Huha! az a Darxonom pl. mi a csuda??? Malice-m nincs van Melidian; Lion, Leatherwolf, Loudness, Crimson Glory, Tyrant, Enuff Z'Nuff. ezek a skandinávok pedig... főleg a finnek... valaki hallott (=van valakinek) dominoe, domain (kingdom), axxis '96+új ??? 10-én a Gammáék mossák le a Sonatat, vagy a Sonata söpri el a GRay-t?? B-)
Előzmény: StratoFan (2657)
StratoFan Creative Commons License 2001.09.22 0 0 2657
emcsé!
De igen, nagy kedvenceim a germánok és az európaiak, említhetném a Scorpionst és a Stromwitchet is de minek, a PC69 és a Pretty Maids is, mostanában a skandinávok tarolnak nálam, Stratovarius, Hammerfall, Lost Horizon :). Sajnos a régi kazetáim már nincsennek meg, azért keresem most a régebbi kedvenceimet. Van pl. Darxonom, Malice-m, Lion, Leatherwolf, Loudness, Crimson Glore, Croming Rose régről ami megmaradt és elég jó, de van Vampyr, Crossfire, Tyrant, Enuff Z'Nuff ilyesmi...
SF
Előzmény: emcsé (2656)
emcsé Creative Commons License 2001.09.22 0 0 2656
StratoFan! Csak nem germán zene-mexállott vagy?? Én régebben az voltam, még ma is érdekelne sok minden: roko, railway, beejay, blue velvet, stranger meg a fenetudjafejbőlhirtelenmégmi. Ha valakinél ezek (is) megvannak, szóljon plíz!!!
SHADOW GALLERY rúúlz (nem, mintha német lenne...)
StratoFan Creative Commons License 2001.09.22 0 0 2655
Hello!
Accepteket és UDO-kat keresnék elsősorban, de Saxonokat is pl. régről. Cserébe vannak nekem is régebbi és újabb felvételeim, nem túl sok, de akad. Listám sajna még nincs, de csinálok ha kell.
SF
Előzmény: emcsé (2653)
StratoFan Creative Commons License 2001.09.22 0 0 2654
Hello!
A Loner itt van:
http://www.guitartabs.cc/fetchurl.php?filename=/m/moore_gary/the_loner.tab
nagyon sok más tab-al együtt, vannak Malmsteenek is meg mindenféle :) http://www.guitartabs.cc/
SF
Előzmény: Nagy-Krisztian (2651)
emcsé Creative Commons License 2001.09.22 0 0 2653
namámeginén. Szívesen csere-berélgetnék olyan emberkékkel, akik szintén DALLAMOS zenét hallgatnak (és talán játszák is). cca. 700 zene, főleg AOR, HR, HM, de van mindenféle (klasszikus is), amibe egy csepp dallam is szorult. 30/346-6045. lista word7-re.
emcsé Creative Commons License 2001.09.22 0 0 2652
Hello! bundokat szeretnék cserélni. Telefonon az egyik barlang (várjunk csak, melyik is...) eladója azt mondta, sok mindentől függ, hogy milyen kell. Azt hittem, csak a nyak hosszától, bund fajtájától (gömbölyítettmegjumbomegilyenek), esetleg az érintő hosszától (ami gondolom a nyak hossztól, > a beosztástól függ), meg talán az érintőlap bevágásától függ. Há'most mi a helyzet ? Milyen kell egy 21 érintős strato-tip. nyakához?
Nagy-Krisztian Creative Commons License 2001.09.22 0 0 2651
haliho! meg nem jott el a telapu

nah most lattam ez a "beteg" satrini valamikor 2000ben eljacotta egy stadion kozepen az amerikai himnusz egy szal gitaron valami wah-hal
Szerintem veszelyes. Nekem tetszik.
Satriani.com-rol letoltheto video es mp3 formatumban.

Pyramyd: veletlenul nincsen neked image&words kottad nyomtatot/ annak szkennelt formaja?

Aztan keresek The Loner kottat is.
Mert sajna vagy ket frazis nem hallok ki rendesen.
Jah voltam ma Ossian meg Fabrik koncerten.
Sajnos kihalnak a jo gitarszolok kicsiny orszagunkban legalabbis en igy velem.

Muskulus Creative Commons License 2001.09.21 0 0 2650
Eladó egy Laney PL100 Twin 100 Wattos gitárerősítő combo 100. 000Ft, zengető, beépített torzító, 2db 100 Wattos Celestion hangszóró. Ugyanitt egy Hohner Rockwood elektromos gitár, Seymour- Duncan Invader (humbucker) pick-uppal szerelve (tok, kábelek) 40. 000Ft. Tel.:06302952403
Sveriges fana Creative Commons License 2001.09.21 0 0 2649
asszem nekem ujra kéne bundoztatni a Washburnömet...

ha valakinek vannak ismerősei hangszerboltokban (medgyesi, stb), ahol szerivizelnek is, az lécci szóljommá' vagy emilen, vagy itt, merthogy jó lenne, ha kicsit jobban odafigyelnének, meg a havert mégse vágják már át. A segítséget maghálálom.:)
na puszi mindenkinek :)
GG

tomci Creative Commons License 2001.09.21 0 0 2648
Rulez! Most találtam:

www.riffinteractive.com

Élő és archív gitárleckék ingyér (és pénzért is). Egy mini programmal a böngészőn keresztül nézhetsz tabot, hallgathatsz midit, lejátszhatsz médiát (videót) és az élő leckék idején chatelhetsz a tanárral.

Addot már leckét Steve Lukather v. Albert Lee, frank Gambale is.

Sz'al szerintem érdemes megnézni. :o)

Patkó Creative Commons License 2001.09.20 0 0 2647
Vintage '52: 1/329-9241, 20/944-3770
amber smith Creative Commons License 2001.09.20 0 0 2646
SOS segítsetek, kérlek! A Vintage új száma kéne, elköltöztek a Radnóti utcába....kösz.
AORBandi Creative Commons License 2001.09.20 0 0 2645
Így tettem volna?
Nem is emléxem rá, de biztos igazam volt. :-))
Jó, hogy nem szívtad mellre. Ártana a szilikonbetétednek...
Előzmény: Pyramyd (2637)
tomci Creative Commons License 2001.09.20 0 0 2644
Pyra?

Hogy-hogy munkanélküli, ha ott a studió? vagy nem az a fő (az lehet...)

De kösz a felajálást a dzsemes kiskanállal!! Én nagyon élvezném, asszem!

Többiek?

michael- Creative Commons License 2001.09.20 0 0 2643
Blindmouse: mert mindig elfelejtem a jelszavamat :)

Előzmény: Blindmouse (2642)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!