Egerben én is megállnék! :) Régen, 30 valahány éve, sokat jártam Győrben, na ott mindíg kibuktam! Pestről indulva 100 km autópálya után beérve Győrbe, a 2x2 sávos főúton is 40-nel mentek az ottaniak, mindkét sávon, előzni nem lehetet miattuk, na ott lincs-hangulatom volt mindíg! :(((
Teljesen ki vagyok bukva, találtam az indexen egy nick-et, akinek 516488 hozzászólása van! Lala Te egy szófukar, mufurc alak vagy hozzá képest! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mindketten rosszul tudjátok! A gyalogosnak a zebrán (gyalogátkelőhely) MINDÍG elsőbbsége van! A gépjárműnek meg kell állnia, ha már a zebrára lelépett a gyalogos! Ha ácsorog a járdán, naná, hogy nem fogok megállni, örüljön, hogy nem megyek fel utána a járdára! :)))) (a gúny az OFF miatt volt) :-D)
Azt meg tudja valaki mondani (de tényleg tuti biztosra), hogy most végül is életbe lépett az a szabály (kresz), hogy ha a gyalogos a zebránál áll a járdán, tehát egyértelmű, hogy át szeretne menni, akkor az autósnak KÖTELEZŐ megállnia.
Mert nekem valami olyasmi dereng, hogy mégsem ez lett, hanem csak le kell lassítani 30-ra...
Ez onnan jött fel, hogy ma este játszótér után sokáig álldogáltunk a zebránál, míg végre valaki hajlandó volt átengedni (sok barom, pedig kicsi gyerekkel voltunk, erről ennyit.:s )....és a férjem mondta, hogy pedig már él ez a "kötelező megállni"...én meg, hogy nem, csak lassítani (mondjuk azt sem tették meg:s :D)
A villanyóraszekrény a bejárat mellet szok lenni, azt a távolságot még én is le tudom futni! :) És ez nem is tilos, mint az elektromos kerítés, de üt akkorát! :)))
Sajna tompinak igaza van.....de mióta ..... (nem írom ki, mert jöttök, hogy reklám:D), azóta elvétve használunk testápolót, mert nem feszül, húzódik, viszket zuhanyzás után.:p
Ilyen vidékeken sajnos kisgyerekeknél is sokkal gyakrabban előfordul ekcéma és stb., a víz "besegít" az orvosok szerint is....sajna evvan.:((