Hát igen, nekem is a sebességgel voltak gondok...
Még az oktávos részek csak-csak mentek, de van benne egy-két ujjtekerös téma, na ott megakadtam.... :)
Szóval nincs meg valakinek a kottája?
Na, akkor sztem az intro D dúr és Fisz dúr. Nem értem, mit barrésítasz. A D párhuzamos mollja a h-moll, tehát barrésítva leginkább h-moll 7-re hasonlít. Abban végül is igazad van, hogy a h-moll 7-hez hasonló fogással fogod a D-t, kivétel a basszus, ami természetesen D, az A húron az 5. fekvésben.
:))
Sziasztok!
Nincs meg véletlenül valamelyikötöknek az Extreme Midnight Express számának a kottája a Waiting For The Punchline albumról?
Már idötlen idök óta keresem.
Át lehet,de nem érdemes,mert nem fogod tudni jól eladni,mert egy Floyd rose régen is kb.40.000 volt+beépítés,mert kikell vésni a giár testáből+a nyak végére kell tenni satut amihez általában nincs sok hely.
Szóval macerás,de ha lecseréled egy superstratra,vagy egy FR karos gitárra Pl:Ibanezek,Washburn N2,N4,stb.
De egy hangszerboltban ezt mind pontosan megmondják!
Nem tudja valaki, hogy 1 síma fender strato utánzat gitárt, amin van kar, de nem floyd rose, át lehet-e alakítani floyd rose-osra?
Azt tudom, hogy a Richie Sambora modellen Floyd Rose van, tehát szerintem valahogy biztos +oldható a dolog, a kérdés tehát inkább az, hogy hogyan és +közelítőleg mekkora befektetést igényel a dolog?
Egy sima C dúr akkordot fogsz barréval,valahol és azt bontod,majd átmenőhangok a felső húrokon,majd asszem E moll barrézva ugyanott,szintén bontva,stb.
Eddison SG: Hard Rock prog beütéssel. (kicsit turbósított Led Zep-szerű, néhol speed...a fene tuggya)
Hetedik Érzék: Metál, de dallamos (mint mondjuk a Maiden) és lány énekessel!
Jerrybo: 90-es évek Hard Rockja (olyasmi, mint a Guns, csak modernebb)
Kérdőjel: Dallamos rock, tök igényes hangszereléssel és szöveggel.
Mindenki nagyrészt saját anyagra építi a műsorát, és ez a bekategorizálás most nagyon nem volt szép tőlem, de irányadónak nem rossz.
Nekem tetszik, bár ki ne dícsérné a saját lemezét? Negatív kritikát még nem hallottunk a lemezről, ennyi asszem elöljáróban elég.
Megjelent a beherangozó cikk az ESŐRE VÁRVA lemezbemutató buliról a zenefórum oldalán:
www.zeneforum.hu - a hírek első sora!
Ellentétben a cikkel, valószínű, hogy lesz Hetedik Érzék is, csak ha nem épül fel az énekesnőjük a koncertig, akkor a többi csapat énekesei fognak vendégszerepelni.
Szóval: szept 29. szombat Josefina Blues Bell, f9-es kezdés:
JERRYBO
EDDISON S. G.
KÉRDŐJEL
HETEDIK ÉRZÉK
Akinek jó a csütörtöki időpont (09.27): a Vekkerben játszunk az ESG-vel kb f9-től!
Hi urakok!
'mouse!:
Dehogy ugrott, csak bosszant a helybe topogás!
A Nahi jelentkezett, de nem tudok senkit se felhivni, mert nincs egy vasam se...
És te se telefonálsz wazze!
Szal jó lenne, ha felhivnál, mer én nem tudlak...
Ennyi...
És ne húzd fel az orrod, mer' akarok veled muzsikálni.
tomci: egyenlőre még mellékállás, mert nem annyira ismert még...
amit meg keres, az elmegy a fenntartására...
Illetve az elmúlt 3 hét már nyereslges, de mivel 2 hónapja nem gályázom, marha kevés lávém van.
Nagy Krisztián: de van nyomtatottan, meg gyáriban az Awake is!
Hát urak aszittem nagyobb lesz az érdeklődés az összeröffenést illetően.
Eddig senki se hivott fel...
De az ajánlatom még mindig áll!
Hivjatok:06-303-896-986
A csoportos leckék archivumát én is nézegettem, elég jók, nekem pont jó a szintjük. A privát lecékéknél a 30 perc = 30$ kb 8-9000 Ft, szóval mondjuk 16.000 ft egy óra? Elég húzós, de ezt az árat nem láttam sehol, a jelentkezős űrlapra nem reagáltak semmit. Ott ez ennyire megy hogy 30 perc gitároktatást ennyiért lehet eladni neten keresztül? Ahhoz képest a cd-k nem is drágák...
Én is nézegettem megint. A csoportos leckék ingyenesek. A Cd-k kerülnek pénzbe, viszont amit én találtam privát leckét az is pénzes (30 perc=30 dollár). Ja és szerintem 8 órát kell hozzáadni az általuk megadott időponthoz. Ha jól láttam, tán minden hétköznap van egy lecke. Plusz az archívumok, amit bármikor megnézhetsz. Érdemes megnézni a linkeket tartalmazó oldalt is, ott a tanáraik szerinti csoportosításban találsz anyagokat. (Ilyen a theguitar.net is, amiről a hocus-pocus riffet linkeltem be.) Jó szórakozást!
Nézegetem ma egész nap ezt a Tomci által ajánlott webhelyet, és úgy látom (lehet rosszul) hogy csak a CD-k kerülnek pénzbe. A csoportos leckék mintha ingyen lennének, de jelentkeztem valami privátabbra is egy űrlapban, és ott sem kértek hitelkártyaszámot. Nincs kedve még valakinek kipróbálni? A csoprtos leckéhez van chatroom, a priváthoz netmeeting kamerával. Ma (holnap) éjjel kettő körül lesz legközelebb lecke ha jól láttam a kiírást + 7 órányira vagyunk tőlük. Sajna az egész site szélessávra épít, de hátha van valakinek otthon :-).
SF
aki anno feltette a klasszikus kottákat a renegád oldalunkra, lécci kűdjön má' nekem egy emilt, mer most, hogy nem lehet oda felmenni, nem tom letölteni a maradékot, pedig már csak az utsó tíz Paganini hiányzott... (meg a bach kivételével az összes, de ez most mindegy is). szal lécciléccilécci...
emcsé! A Darxon elég régi, de elég jó, No Thrills a lemezük címe, szeritnem ezzel el is tűntek a süllyesztőben. A Malice egy régi Judas utánzat (Licence to Kill), de annak elég jó. Akkor elvileg a többit ismered. Buzzcocks-ot is keresek :)
SF