Keresés

Részletes keresés

vicunye Creative Commons License 2013.06.11 0 0 83

A refluxom az van, marad is, ha nem operáltatom meg a gyomromat. A panaszok enyhültek.  Ezt a torokszárazsagot az összes gégész tudja, nekem nem a Baczonyi irta meg elöször, hanem az egyik grazi doki ejtett el egyszer egy megjegyzést, hogy a száraz nyálkahártyát a savas göz még jobban irritálja. csak én nem forsziroztam, hogy az mi, mert laikusként azt gondoltam, mert nem iszom eleget.......Az orrsövényferdülésemet is látta az összes doki, mert nem hülyék-egy szóval se állítottam-csak nem tudtak segíteni, mert tudták, hogy az ö módszerükkel az orrsövényem nem lesz tökéletes, meg a bajom se múlik el, a reflux okozta panasz.  A Nten találsz még dokit, azt hiszem ugyanezen a fórumon, aki szintén ir erröl a dologról-gégész-hogy a száraz nyálkahártyát ingerli a sav, az orrsövényferdüléstöl.  Ö a dupla adag PPI-t javasolja.  meg azt irja, hogy gyakorlatilag ez egy eléggé nehéz dlog. A gasztroenterologusok is tisztában vannak ezzel a dologgal, legalábbis ahova én járok, az egy házaspár-a pasi a sebész, a nö a gasztroeneterologus, a magán praxisukba járok, a nö egy kvazi SZTK-ban föállásban a"Fö gasztromokus".  Úgyhogy én mindkét oldalról el vagyok látva, sebészi véleménnyel is, meg  gasztroeneterologiaival is..Voltam más gasztromokusoknál is, egy professzornál, az azt mondta, ha nem segit a PPI akkor konzultáljak a gégésszel, mert akkor gégészi dolog......Na ez van.......   A refluxátum feljön a torkomig, az összes-3 darab röntgen mutatta, még tök szerencsém van, hogy nekem nem marja, tehát nincs ilyen égö érzésem, csak ritkán fáj  a torkom, mert pld a hetvégen is ettem Sacher tortát......nem nagyon tudok ennél többet irni, mint amit már megirtam, kevés szénhidrát, az se gabona, kevés édesség, és lehetöleg sok tengerparti tartózkodás, kevés stressz, salvus viz, és kevés fekvés, jo ha sokat megyek....  A magyar viszonyokat nem tudom, ott biztos nem operáltatnám meg magamat, mert számomra világos, hogy ezek a mütétek akkor sikerülnek, ha sokat csinál belöle egy orvos, egy team. Ahogy itt elnézem, meg utána olvastam, itt lehet a bibi.  Nálunk egy kórházban évi több mint 100 mütétet csinálnak iylen antirefluxosat, nem sok orvos....... Ezt azért irom, hogy értsd, a panaszokat nagyon lecsökkentette az orrsövénymütét, különben is nagyon jó hogy megcsináltattam, de ezt már leirtam.  Ettöl függtelenül, majdnem bizos vagyok benne, hog ezt a mütétet egyszer meg kell csináltatnom, ugy tiz éven belül, mert a sebész megmondta, fel fog a gyomrom csuszni a mellkasba.......  A polipkivételek után meg többet tudok majd neked meselni, novemebrben, hogy akkor hogy fogom magamat érezni.  A reflux is fenntart iylen gyulladásos folyamatokat, ez is van nekem, inne a polip....Többek közt.

Előzmény: eszter7109 (82)
eszter7109 Creative Commons License 2013.06.10 0 0 82

Ez azt jelenti, hogy az egész refluxod sokkal enyhébb, kezelhetőbb lett volna orrsövényferdülés nélkül, ami alapvetően fenntartotta a torokszárazságot? Volt olyan gasztrodoki, aki ezt a problémát felvetette neked vagy gégész modta? Én csak a Baczonyinál olvastam róla... a Te eseted. Szóval nagyon érdekelne, van-e olyan gasztrós Mo-on, akik az arcüreg problémáival is kalkulál...Vagy jól látom, hogy a különböző területek képviselői csak akkor konzultálnak, ha a beteg a végső stádiumban van? Vicunye, szeretnék veled részletesen is beszélni erről, ha nincs ellenedre, privátban. Lenne néhány kérdésem. Lehet róla szó? Nagyon köszönöm előre is!

Előzmény: vicunye (74)
sogormail Creative Commons License 2013.06.10 0 0 81

Orros vizsgalat, 2 kör

Előzmény: sogormail (79)
sogormail Creative Commons License 2013.06.10 0 0 80

Altalaban az olyan oldalaktol hidegrazast kapok ami healing:) De ezen egesz jo dolgokat is irnak:)

Emlit egy uj muteti eljarast amirol eddig meg nem olvastam. Ellenben ugy tunik a hollandoknal/nemeteknel mar volt pelda ilyen mutetre.

http://www.youtube.com/watch?v=M-KGv3bMVAU

Beraknak egy olyan pacemaker jellegu dolgot, ami elektromos inpulzusukkal erositi a gyomor zaroizmait. Kicsit ellenszenvesen hangzik, hogy egy "eszkoz" is behelyezesre kerul.

BAr nem tul invaziv a dolog es eltavolithato. Kicsit utananezek..

Előzmény: eszter7109 (67)
sogormail Creative Commons License 2013.06.10 0 0 79

Orros vizsgalat akart lenni:)

Előzmény: vicunye (74)
sogormail Creative Commons License 2013.06.10 0 0 78

Tevedesben vagy! Egy rakas ember nyalja be a hulye dietakat, csodakat igero marhasagokat. Akik emiatt leallhatnak a hagyomanyos kezelessel!! Sajnos az ismerettsegi koromben is volt ilyen. BAr o a lugosito-tisztitokurara ment ra. 

A paleo magyarazata egy baromsag, nem kerdes. Ez a genetikai adoptacio hianya a glutenhez es tejhez szinten. Nem szendi marhasagait kene elolvasni. Az, hogy sok embernek segit hajra, soknak meg turot se er. Ha van glutenerzekenyseged hajra. Vagy esetleg cukorbeteg vagy hajra.

Jo pelda egyebkent mogyoro. Mogyoroallergia nagyon ritka, de altalaban olyan sulyos, hogy bele lehet halni. A mogyoroallergiasokra a mogyoro halalos. Megsem terjeszted, hogy mindenki hulye aki mogyorot eszik es azt sem terjeszted, hogy a mogyoromentes dieta gyogyito hatasu! Ugye?

Ettol fuggetlenul en elhiszem, hogy valakinek hasznalhat, biztos nem hazudik. Csak ilyenkor nem art megnezni az ok okozati osszefuggest. MErt ha valaki lapatolja a gyogyszereket, lefogy kozben 15kg-t, vegre nem a kanapen fekszik, kozben esetleg paleozik, raadasul gyogyszer okozta refluxa van:), akkor ne kezdjen magyarazni a paleorol, mint legfobb jotevorol.

Előzmény: vicunye (73)
Murder Incorporated Creative Commons License 2013.06.10 0 0 77

Tudnivalók

Magánterület. Szabályokkal. Minden hozzászólásnál elfogadjátok.

Törölt nick Creative Commons License 2013.06.10 0 0 75

Vicunye, Sz.G. az illető személyes ismerőse. Nem írtam volna, amit, ha nem lennék tisztában a háttérrel.

Előzmény: vicunye (73)
vicunye Creative Commons License 2013.06.10 0 0 74

Az ooros vizsgalatoknal a 2 kor teljesen felesleges.  Sogormail, itt mit akartal irni, mert nem ertem......Mi az a kor?

Nekem nagyon jo hogy nyolcnal jartam, mert a nyolcadik mondta meg mi a bajom........Utána pedig az elso is megeerositette.......Amit az is tudott meg a masik hat is csak nem akartak elmondani...... mert az ö erdekuk ug ykivanta..... de ez az orr topik ügye....:-))))  meg mar kiveseztuk...

Előzmény: sogormail (59)
vicunye Creative Commons License 2013.06.10 0 0 73

Na most itt kéne megállni!!!!!!  Ugye nem olvasod a Szendi fele oldalt?  A hirleveleket?  Ugyanis akkor tudhatnád, hogy a paleo nevében sokan visszaélnek a dologgal, és minden alap nélkül igérnek gyógyulást...........Erre külön felhivja a figyelmet. Nem ismrem az esetet, de valószinüleg menthetetlen volt........ Mert ha nem az lett volna, az orvostudonány megmenti........

Előzmény: Törölt nick (69)
savage123 Creative Commons License 2013.06.09 0 0 71

ja, s az újságirók mindig "megélhetésiek", vagyis profik, akik pénzért teszik dolgukat, mint a gyógyszerészek, a vegyészek, az orvosok, s mindenki...a megélhetési szó rosszízű, politikusokkal kapcsolatban emlegetik, elavult értelemben, még azokból az időkből, amikor a politikai szerepvállalás még becsület s tekintélyhez kötődő passzió dolga volt, főként azokra a korokra nyúlik vissza, amikor  patriarchális közösségekben  egy becsületes embert megválasztottak sherifnek, vagy egy tekintélyes üzletembert városatyának...na ők nem voltak megélhetési potentátok, aztán azok lettek, mert professzionalizálódtak, ahogyan ma már - a politikus is - megélhetési, profin teszi dolgát, szép summáért. Az újságirók leminősitése megintcsak Téged minősit. Most elkanyarodtam a fórum témájától, de a Te támadásod hibájából, s annak a szakmának a védelmében, amelynek jóvoltából erre a faliújságra irogathatsz, szakmád igazát védelmezve..!

Előzmény: Törölt nick (68)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.09 0 0 69

A csodatévő paleoról pedig annyit, hogy egy számomra nagyon kedves ember épp a napokban tudta meg, hogy haldoklik. 4 éve műtötték agydaganattal, azóta a paleo diétát alkalmazta, mint hatékony rákmegelőzési módszert. 5 éves a kislánya, aki hamarosan anyuka nélkül marad, nekem pedig megszakad a szívem és Sz.G.-nak, aki ehhez vígan asszisztált, legszívesebben kitekerném a nyakát :-((

Előzmény: sogormail (65)
eszter7109 Creative Commons License 2013.06.09 0 0 67

Sziasztok!

Elnézést, hogy nem köszöntem meg Vicunyénak az orrműtéttel kapcsolatos leírását, de látom mást is érdekelt:) Munka, gyerek miatt nem tudtam idelátogatni. Nagyon izgalmas, amit írtál: el kell rajta gondolkodnom, belevágok-e egy ilyen műtétbe (jobb, mint a refluxműtét, nem?!). Baczonyi nálam is orrsövényferdülést állapított meg, ami valóban súlyosbbíthat a refluxomon.

Jelenleg 2-szer 40. Controloc mellett is gyakran van szájapdláségésem és nyelvfájdalmam (a torokfájást a gyógyszer elég jól karbantartja): még az is lehet, ez nem a reflux, hanem a gyógyszer mellékhatása....fogalmam sincs....szar, szar. Lúgos vízzel és zsályateával próbálok öblögetni. Esetleg van valakinek tippje erre a vacakra?

A neten találtam a légúti tünetektől szenvedő refluxosoknak hasznos infókat angolul, ha valakit érdekel: http://www.healingwell.com/community/default.aspx?f=45&m=2535318

Mindenkinek jobbulást! 

sogormail Creative Commons License 2013.06.09 0 0 66

"Tavaly úgy emlékszem a másik topikon volt egy srác, aki jelentkezett valami programba (talán Svédországba?), ahol elvégeztek volna rajta egy új műtétet (talán a TIF-t?). Nem tudunk róla valamit? Vagy csal az emlékezetem?"

Az szerintem en voltam:) Meg volt megegy erdeklodo. De mikor jelentkeztem volna, mar nem valaszoltak..

Az endrogastricsolution aki gyartja az endoszkopot a TIF mutethez, nem forgalmazza es supportalja az eszkozt az USAn kivul. PAr hete kerdeztem oket, a masik forumra ki is tettem. Egyelore ez a muteti tipus nem elerheto USAn kivul.

Előzmény: GBR68 (57)
sogormail Creative Commons License 2013.06.09 0 0 65

Olvasd el meg parszor, hatha megerted:

"A masik forumban savage volt a paleo szovivo, a paleo jo a refluxra es o meggyogyult. Majd a hosszas beirasokbol kiderult, hpogy kozben vegig PPI gatlot majd H2 blokkolot szedett es amugy is gyogyszer okozta refluxa volt. Na most ilyenkor mi van? A paleo, a gyogyszerek vagy szimplan az a teny gyogyitott, hogy nem szedte a refluxot kivalto gyogyszereket:) "

Ebben semmi tudomanyos nincs, jozan paraszti esz. Ok-okozati osszefuggesek felismerese. Senki nem hivott, pelda volt a torteneted a tipikus ok-okozat ondiagnosztikai felremagyarazasara. Ha az ember gyogyszereket szed (tobbfelet), dietazik, elkezd sportolni, leall azzala gyogyszerrel ami a refluxat okozta, na akkor vajh mitol gyogyul meg? Nem, nem kell valaszolj:)

Előzmény: savage123 (64)
savage123 Creative Commons License 2013.06.09 0 0 64

Te hivtál engem elő a példálódzásoddal, miszerint a MEGKÖZELITÉSEM tudománytalan...az idézett cikk elég tudományos és a Te alaptézisedet cáfolja, miszerint ami tudományos-gyógyszeriparos az csakis jó lehet, az a mérce...az hivatkozott-idézett cikk szorosan összefügg a hozzáállásoddal...(ha már velem példálózol)

sogormail Creative Commons License 2013.06.09 0 0 63

Van ennek koze a refluxhoz? Nincs. Akkor tudod hol talalod a masik forumot..

Előzmény: savage123 (61)
savage123 Creative Commons License 2013.06.09 0 0 62

csak Edward Griffin gyermekkoráról, meg arról hogy már az iskolában hazudós volt, szóval ezeket a köritéseket hagyjuk:))))

savage123 Creative Commons License 2013.06.09 0 0 61

sógorbácsi, Te olyan soxor dobálódzol üzleti szempontokkal, amúgy pejorative, s a paleoval, meg Gyurkabá-val kapcsolatban:)

akkor erre mit lépsz?

http://webhir.com/549_rakellenes.html

sogormail Creative Commons License 2013.06.09 0 0 60

Ha mar a szkeptikussagnal tartunk, akkor a bizonyitasnal az is nagyon fontos, hogy megfelelo korulmenyek kozott legyen bizonyitva! Az egyeni megtapasztalasokbol levont altalanos kovetkeztetesekkel nem csak a placebohatas a problema, hanem a kerdes, hogy mi kovetkezik a kulonbvozo dolgok egyuttallasabol. A masik forumban savage volt a paleo szovivo, a paleo jo a refluxra es o meggyogyult. Majd a hosszas beirasokbol kiderult, hpogy kozben vegig PPI gatlot majd H2 blokkolot szedett es amugy is gyogyszer okozta refluxa volt. Na most ilyenkor mi van? A paleo, a gyogyszerek vagy szimplan az a teny gyogyitott, hogy nem szedte a refluxot kivalto gyogyszereket:) 

sogormail Creative Commons License 2013.06.09 0 0 59

Lehet, hogy a paleo hivoknek jo, de a magas kakotartalmu csokoladeban magasabb a teobromin es koffein tartalom, ami izgatja a gyomrot. Ergo refluxoskent kifejezetten a tejcsoki, de inkabb a fehercsoki ami belefer. Eleg konnyen kiprobalhato. Es pont ezert baromsag a paleo. Egy krealt elmelet kore szott divathobort, konyv es eletmodbiznisz. Persze lehet, hogy tenyleg glutenerzekenysege van valakinek es neki hasznalni fog. Meg az is lehet, hogy szimplan lefogy az ember es csokken a gyomorra nehezedo nyomas. VAgy szimplan csak elkezd odafigyelni az ember az eletmodjara es kevesebbet fekszik a kanapen a tv elott:)

Az ooros vizsgalatoknal a 2 kor teljesen felesleges. MAjd ha tobb eve rendszeresen jarsz mindkettohoz akkor rajossz miert:) Ettol meg nem hiba, az "orvosi second opinion" mindig fontos.

Előzmény: vicunye (58)
vicunye Creative Commons License 2013.06.08 0 0 58

nem tiltja a xcsokoladet, magas kakaotartalmu az jo, meg abbol nem akarsz sokat enni egyszerre.

GBR68 Creative Commons License 2013.06.07 0 0 57

Koszonom a visszajelzést! Én próbáltam a paleót kb fél évig, és azt tapasztaltam, hogy bizonyos szénhidrátok hirtelen és nagyon felfújnak, így jönnek is a fájdalmas tünetek, míg mások egyáltalán nem. Tejtermékkel kapcsolatban semmi gondot nem tapasztaltam, hüvelyesekkel kapcsolatban sem, de azt amúgy is ritkán eszem. Én is inkább abban hiszek, hogy bizonyos mértékig egyformák vagyunk, tehát van néhány mindannyiunkra érvényes szabály, azon túl pedig mind különbözünk, tehát a többit egyénenként kell kikísérletezni. Nekem úgy tűnik az jön be, hogy kevés szénhidrátot eszem. Egyébként magam is elég szkeptikus vagyok: azt szeretem, ha a dolgok bizonyítva vannak, és sajnos nehezemre is esik elhinni azt, ami nem nyert még bizonyítást, pedig jó lenne hinni, mert az, ugye, bizonyított h a placebohatás nagyon is működik. Persze, lehet h a paleo kipróbálásánál hibát követtem el, mert közben egy ideig szedtem PPI-t, és a paleo elmélete szerint minél magasabb gyomorsavval rendelkezünk, annál kevésbé tenyészhetnek bennünk a cardiát gyengítő mikroorganizmusok és annál jobban (gázképződés nélkül) megemésztjük a táplálékot. A személyes tapasztalatom egyébként a csokoládéval az volt, hogy még enyhíti is a torokkaparásomat, mert a maga ragacsos mivoltában betakarja a nyálkahártyát egy darabig, pedig a csokoládét mind a kurrens szakmai, mind a paleo megközelítés tiltja. Hát, a fene tudja...

Tavaly úgy emlékszem a másik topikon volt egy srác, aki jelentkezett valami programba (talán Svédországba?), ahol elvégeztek volna rajta egy új műtétet (talán a TIF-t?). Nem tudunk róla valamit? Vagy csal az emlékezetem?

vicunye Creative Commons License 2013.06.07 0 0 56

szerintem nem pénzkidobás, de ezt itt nem taglalnám, ha érdekel, megirom miért nem, mgánban, sogormail mindig szkeptikus:-)  De igy szeretjük:-)

Előzmény: sogormail (55)
sogormail Creative Commons License 2013.06.07 0 0 55

Menj a doktornohoz egybol az orroddal, felesleges mashol kezdeni, mert csak penzkidobas. 

A paleo es magyarazata egy marhasag. A gluten elhagyasa segithet ha van vmi glutenerzekenyseged. Ha neked van ilyened akkor segiteni fog, ha nincs akkor nem fog. Persze a dieta hivok szeretik elmagyarazni, hogy mindenkinek igy kene taplalkozni. Hagyjuk is a temat, a masik forumon kitargyalhatjatok.

Ettol fuggetlenul nyilvan vannak dietak amik segitenek, segithetnek es mindenkinek vannak spec dolgaik amiket inkabb kerul. 

Előzmény: GBR68 (53)
vicunye Creative Commons License 2013.06.06 0 0 54

Ez máig igy van, ha sok szenhidratot eszem-de ez inkabbb a gabonafeleket jelenti-akkor van kaparas, de nem ugy mint a mütet elött, es a salvusviz is elmulasztja. Csokira pld nem reagalok ennyire erösen refluxilag, de a rizs, a knyerek, es suetmenyek azok ellensegeim. Krumplit is birok enni mertekkel, de a paleo legnagyobb ellensege a krumpli pld.  En azt mondom, a paleobol en a mersekelt szenhidratevest vettem at, ugy hogy eszem krumplit-kb ha koretnek eszem, 8 kocka-ezzel meg is volt a szenhidratszuksegletem.... es az elobb emlitett gabonafelesegek kerulese....... tegnap ettem zoldborsolevest, nem volt bajom tole,  de a paleo tiltja az összes huvelyest, kiveve a zoldbabot.   Nem egy ujkeletu dolog ez, nalunk /Ausztria/ a gasztrodik mondjak, ne egyel refluxosan tul sok szenhidratot.  

Már leirtam itt, szerintem az is rossz, ha egyszerre eszed a porkoltet a szenhidratos korettel, nekem ez a szetvlasztos is bejon, de ha a turistaimmal vagyok egesz nap, akkor persze nem nagyon tudom szetvalaasztni...

Voltam egyszer a Feny utcai piacon a paleo boltban, az ott vett toportyus pogacsatol, paleos csokis sutitol se volt semmi bajom.....es milyen finomak.....   Van még egy ilyen kronikus gyulladasom a polipoktol, ha azok is eltunnek, meg jobb lehet a helyzet, de ezzel hogy a gégém mar nincs allandoan begyulladva, en mar iszonyu elegedett vagyok....  Edig a levego kicsit ilyen erdekesen erintette a torkomat, mostanra lett tokeletes erzes, fel ev-ez nem a smirglit ileti-azt hiszem most nöttek ki a csilloszörök az orrban, ezekilyen mikroszkopikus izék, amik meg lettek semmisistve a mütét alatt, és ezek a csilloszörök nedvesitik a levegöt, meg tovabbitjak a váladekot.  Miota ezt a valtozast igy megereztem, azota a komforterzetem meg jobb a torkomban, orromban.....

Alig varom mar, hogy a dokinéni kivegye novmberben a polipjaimat is, es tokeletes legyek orrilag, arcüregileg:-))))

Ja, es biztos olvastad, hogy a nedves tengeri levegö is milyen jo hatasal van, de azt is eszrevettem, ha itt Graban esik az esö-na ebben most nincs hiany-akkor iszonyu jo megint a helyzet:-))))  A tengeri levegot sajna nem tudjuk elöallitani otthon, tönkre megy a lakas ha probalkozol a parasitokkal.......

Sok sikert!

Ui: rengeteg ember van aki ezzel a problemaval szenved, ahogy olvasom, a legtobben ezt a 2x40 mg PPI-t szedik, de én ezt nem vállalnám be, ez nagyon nagy adag szerintem, persze ha ninsc máas megoldás.....

Ettöl függetlenül a rekeszizomservem meg bizos megvan, es lehet hogy egszer nekem is kell mütét, ha felcsuszik a gyomrom....majd megyek összel tukrozesre

Előzmény: GBR68 (53)
GBR68 Creative Commons License 2013.06.06 0 0 53

Kedves Vicunye! Köszönöm a gyors és részletes választ. Jövő hétre már meg is van az időpontom. A honlapon és más „orvos válaszol” rovatokban is ugyanez az orvos a paleo diétát említi megoldásként. Te ugye nem paleózol? A korábbi kommentedben szerepel h ha sok szénhidrátot eszel, akkor még van némi torokkaparás...

Én próbáltam a paleót kb. fél évig. Egyértelműen volt hatása (pl. a szénhidrát engem rendesen puffaszt), de megoldást nem jelentett.

Ha jól láttam, még Sógormail próbálkozott paleoval, de úgy tudom, neki sem jelentett megoldást. Kedves Sógormail, ha olvasod, légy szíves cáfold vagy erősítsd meg! Köszi.

Előzmény: vicunye (52)
vicunye Creative Commons License 2013.06.06 0 0 52

Szia!  Elöször egy komoly 3 dimenzios CT-re kell menned, www.sinolaser.hu    itt megtalálod az orvost, aki elöször megvizsgál - kérj töle idöpontot, rajta van a honlapon a kapcsolat-alaposan, gégészetileg, majd elküld erre a bizonyos 3 dimenzios Ct-re, amit aztán kiértékel, részletesen elmagyaráz neked, és ha ugy találja, hogy meg kell müteni, akkor elküld a doktornöhöz, aki jelenleg valoban egyedül csinálja az orrsövénymüetet és also orrkagylóeltávolitást endoszkóposan Magyarorszagon.  Idöben ez ugy néz ki, hogy egy héten belülre kapsz a doktor urtol hozzá idöpontot, számits rá hogy kb két órát leszel ott, beleértve azt is, hogy elmész a rendelöjétöl gyalog pár percre található 3d ct vizsgálatra.   Az ilyen smirglipapir érzésnek oka a torokszárazság, (is)sok tényezö játszhat egybe, autoimmun betegség, vashiány, pajzsmirigy, és erre jön rá a refluxos savgöz.  Na és persze a fö ludas az orr.   nekem a reflux, többi nincs.

Aztán ha a doktor úr megvizsgált, ad papirt, amiket elolvasol, es bejelentkezel a doktornönél vizsgálatra Emailben.  Elmész hozzá, ö is megnézi a 3d ct-det, és megbeszélitek a mütét idöpontját, egy hónapon belül erre is sor tud kerülni.   Jelentkezz be bátran, mert csak jobb lehet.  En is bejelentkeztem az ujabb mutetre öszre, a polipok kivételére, meg üregek tágitására.

Sok szerencsét!

Előzmény: GBR68 (51)
GBR68 Creative Commons License 2013.06.05 0 0 51

Kedves Vicunye! Új vagyok a fórumon, de már egy ideje olvasom. Örömmel hallottam, hogy gyakorlatilag meggyógyultál. Úgy tűnik, nagyon hasonló cipőben járok, mint Te a műtéted előtt: toroktüneteket okozó refluxom van és orrsövényferdülésem. Hozzá kell tenni, hogy két gyomortükrözésem is volt, ahol nyomát sem találták refluxos tüneteknek, de a diagnózist mégis megerősíteni látszik, hogy napi 2x40 Controloc + 3x1 Motilium hatására a „smirgli” – ahogy Te hívod – majdnem teljesen elmúlik. Ha a topik-etikett nem tiltja, megadnád a doktornő nevét/elérhetőségét, aki műtött, és akiről írod, hogy Magyarországon egyedül ő csinálja ezt a műtétet az említett technikával? Előre is köszönöm. A többi topiklakónak pedig mielőbbi gyógyulást! J

Előzmény: vicunye (36)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.31 0 0 50

Szerencsére nekem nagyon jó orvosom van és amikor a 6 hetes kontroll tükrözésen nem találta a gyomorfekélyemet és megkérdezte, hogy mit csináltam, nem röhögött ki, amiért azt válaszoltam, hogy felmondtam a munkahelyemen :-))

Előzmény: savage123 (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!