Pentax SMC 55-300 - amról a cirk. polár szűrő elfogyott családon belül, így az ár 65 ezerre csökkent. Mint már írtam, alig használt, kifogástalan állapotban, dobozban, tokban, napellenzővel keresi új tulajdonosát. mail publikus.
(tudom nem illik ugyanazt a kerdest 2 topicban is megkerdezni de perpill gyors valasz kellene,szal sry...)
azt is tudom h eleg hulye kerdes a ferrari forumban rakerdezni h ferririt v lambot vegyek,de igazabol mar dontottem,csak megerosites kellene es nemi szakertoi tapasztalat kellene(pentaxom meg nem volt)
szal a szitu: perpill holnap reggelig boldog fuji s100fs tulaj vagyok,holnap delutan pedig szeretnek venni egy masik gepet... ez egy k20d lenne... vagy egy nikon d90...
a pentax jobban tetszik,ahogy neztem a kiegeszitok valemelyest olcsobbak mint nikon...(obi.vaku, stb..)
lehetosegek:
k20d+18-55 kit obi + (hasznaltan) 80-200 f2.8 elso kerdes az lenne h ez a regi obi menne e egyaltalan a k20d vel? ez amugy egy jo obinak tunik,a 80 fontos hasznalt ara pedig eleg barati(igen,angliaban elek...sry az ekezet hiany miatt is...) ez az egesz lenne durvan 650 font
v k20d+16-45+80-200,durvan 850font
v nikon d90+18-105vr
kerdeseim tovabbi h az a 16-45 meger e durvan 200 font kulonbseget?(nem vagyok profi fotos idom sincs sok... de fuji fole szeretnek lepni,sokat utazok,sok szep helyen jarok,es a szivemhez a 10-20mm kozotti "tartomany" all a legkozelebb... szal 3dik obim valami ultra wide lesz...erre 5letek?)
ha a 80-200rol barki barmit tud az biztos h tobb mint amit en tudok....
A K20D váz elkelt! Továbbra is eladó: Pentax 16-45 obi 60k Tamron 70-300 tele 30k. Kérem továbbra is telefonon keressen akit érdekel! Tel. harminc/649-6566
Munkábajáráshoz kell vennem még egy verdát, így sajnos el kell adnom a K20D-t. A vázban 1000 expo van. 3 hónapos, a 16-45-ös obival és a Tamron 70-300 telével egyben 220k. A Tamron megy külön is 30k-ért, de a váz csak a 16-45-el együtt 190k. K200D-t vagy K100D Supert max.5000 expoval KIT obival beszámítok, ha garanciális! Kérem telefonon keressetek mert nem nagyon vagyok net közelben.
- PENTAX K20 D váz + PENTAX smc DA 16-45 mm f/4 ED AL : 190,- - PENTAX smc DA 55-300 mm f/4-5.8 ED : 70,- - PENTAX D-BG2 markolat + Pentax akksi(1.620 mAh) : 35,- ----------- 295,-
Egyben 260 ezer forint.
Minden darab újszerű, kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban van. Doboz, papírok, magyarországi garancia (55-300 nem.hiv.), stb.
Vettem egy Tamron 18-250 obit, ezért eladóak az alábbi objektívek:
-Pentax DA 18-55 II kitobi megkímélt állapotban, kb. 5000 expóval, márciusig magyar garanciával, irányára: 22.000-Ft. -Tamron AF 70-300 F4-5,6 Di LD Macro 1:2 objektív Pentax bajonettel. Új, csak a lakásban lett kipróbálva, egy év nemzetközi garanciával, irányára: 32.000-Ft.
Maradt még egy D-BG2 - es portrémarkolatom. ( K10D / K20D ) Kifogástalan állapotban, még 8 hónap hazai garival, dobozában várja azt a jelentkezőt aki használná is őt. Persze ennek ára is van. Kerek 30 rongyot szeretnék cserébe. (esetleg többet:)))
Ha valaki úgy gondolja, hogy szívesen markolászna egy ilyet, írjon egy mailt! Én pesti vagyok, és szeretnék is itt maradni :)
Akkor valószínűleg nálam ez a gond. De sötétben, ha nagyon muszáj, be lehet állítani a vakut, hogy villogjon pár mp-ig, hogy előre lásd az árnyékokat. Ezt az időt tudom használni fókuszálásra is, de praktikusabb lett volna, ha alapból ezt csinálja a vaku fókuszáláskor.
Sanyo 2700mAh-s elemekkel használom. Te is Sigma 17-70-nel használtad? Mert ez a típus kevés fényben hajlamos félremérni, ezért lett volna nekem fontos a stroboszkópos AF segédfény. Egyébként a K20D-n a beépített vakut be lehet állítani, hogy ne villogjon fókuszáláskor?
Hmmm... Nekem ilyen gondom nem volt. Nem lehet, hogy a vakuval van valami gond? Vagy az akksival? Vagy az ég tudja....Én 4 db 2850 mAh - es Ansmann energy - t használtam. Lehet, hogy ez is számít. Nekem több méterről is simán működött. Még ott is élesre állított, ahol én már nem is láttam, semmit.
Szerintem nagyon gyenge a fénye, még a keresőben is alig látszik, ha 1 méternél távolabbra akarok fókuszálni. Sötétben a Sigma 17-70-emnek 1 méteren túl kb. semmit sem segít és sokszor képtelen fókuszálni. A beépített vaku stroboszkópos villogtatásával ilyen gondom nincs.
Nekem canonhoz volt ilyen vakum, és nagyon szerettem. Fontolgatom is, hogy a Pentax vakumat is ilyenre cserélem. A lényeg, hogy ilyen beállításról nem tudok. Nem is értem igazán. Nem jó a piros háló amit vetít? Nekem mindig sikerült fókuszálnom vele. Nálad mi a baj?
Sziasztok! Sikerült beszereznem a K20D-mhez egy Metz 58AF-1 vakut. Csak azt szeretném kérdezni, hogy be lehet-e állítani a gépet vagy a vakut úgy, hogy sötétben, AF állításkor ne a külső vaku piros ledjét használja, hanem magát a vakut villogtassa? Előre is köszönöm a választ!
Eladóak az alábbi objektívek: -Tamron AF 70-300F4-5,6 Di LD Macro 1: 2 objektív Pentax bajonettel. Vadi új, csak a szobában lett kipróbálva, egy év nemzetközi garanciával. irányára: 35.000-Ft. -Pentax DA 18-55 II kitobi megkímélt állapotban, kb. 5000 expóval, márciusig magyar garanciával.irányára: 25.000-Ft.
Keresek megkímélt állapotú Pentax DA 18-250 vagy Tamron AF 18-250 objektívet.
Kb. 2 hónapos kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú 16-50 f/2,8 SDM obi eladó. Eredeti csomagolás, napellenző, stb. Ára: 150ezer forint, vagy igény szerint több:)))
Feleslegessé vált továbbá egy BG-2 portrémarkolat is.(K20D) Természetesen ő is eredeti csomagolásban, újszerű állapotban várja új gazdáját. Ára: 30ezer forint.
Én a elektromos boltban vettem 4 méter sztereó audió kábelt, egy 2,5-es jack dugót (kis méretűt) meg két gombot, összesen 300 forintért, összeforrasztottam, azóta azt használom távkioldónak.
Nem jegyeztem meg, de mivel ugyanaz a bemenete, mint az MZ6-om távkioldójának, ezért gondolom azóta nem változott. (Az MZ6-hoz gyártott kioldóm simán működött K20D-vel.)
Én is a néma topikkövetők közé tartozom/-tam egészen eddig :) Azt szeretném megkérdezni, hogy a kiváló K20D masinériához is megfelelő (egyben hazaáruló) választás a Canon RS60-E3 távkioldó? K10D-ig írták, ahol kiírták, szóval ezért kérdezem, hátha csak lemaradt (mindenhol :))
Koszonom a figyelmeztetest. Az infonak azert orulok, mert ezek szerint nincs athaghatatlan tecnikai akadalya es nem olyasmit szeretnek ami sehol nincs. Egyelore varok, talan egy frissites vagy egy uj vaz a rendszeren belul is megoldast hozhat.