Keresés

Részletes keresés

Latex Bond Creative Commons License 2023.02.01 0 1 18558

A legkevésbé sem OFF a műbőr!

Naná, hogy vannak itt műbőr kedvelők is.. Példának mondjuk itt van a topic gazda. ;)

Attól, hogy a topik címében anno nem soroltam fel az összes fetisizált anyagtípust, attól még sok ezekkel rokon téma vagy akár más, szerteágazó fétiskategória is bőven beletartozik a topic-ba.

 

Műbőr ruhák szerencsére mostanában nagyon felkapottak lettek, így fellelhetők sok helyen, leginkább nagyobb bevásárló központokban érdemes szétnézni.

Az említetteken kívül (Reserved és NY) be lehet kukkantani a Pull&Bear-be, a Stradivarius-ba, Bershka-ba, Zara-ba vagy akár a kínai Shey's-be. (Utóbbiban pl. pont most láttam műbőr overallt, amivel már nagyon régóta nem találkoztam a kínálatban.)

De a Shey's-nél kevésbé "nívós" vidéki kínai üzletekben is szoktam látni néha műbőr szoknyát ceruza-, harang- vagy rakott- szabással.

Kétségkívül a legnagyobb választék a NY-ben szokott lenni.

 

Azt persze nem garantálom, hogy ezekből mindenütt éppen most fellelhető műbőr szoknya is, de az biztos, hogy mindegyikben láttam (vagy vásároltam már) különféle műbőr holmikat és a szoknya (még ha műbőr is) leginkább a tavaszi kollekcióban szokott szerepelni, úgyhogy szerintem még csak ezután fogják vinni őket az üzletekbe.

Előzmény: déliszomszéd (18557)
déliszomszéd Creative Commons License 2023.01.31 0 1 18557

Sziasztok!

Bocs az OFF-ért.

Van valaki itt aki műbőr kedvelő? Néhány éve vettem a helyi kínai áruházban egy térdig érő bőrszoknyát. Most felvettem. Pereg a műbőr a hordozórétegről. Kuka. Szerencsére divat a műbőr. Szerintetek hol érdemesebb inkább szoknyát venni? New Yorker, Rezerved vagy valahol máshol?

LatexésBondage Creative Commons License 2023.01.31 0 0 18556

Csak annyit mondok, hogy HUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhaaaaaaaaaa! De jól néz ki így együtt. Jól áll.

Előzmény: Ubul86 (18549)


Latex Bond Creative Commons License 2023.01.30 0 1 18555

Fura, hogy ezekre a kérdésre még mindig nem válaszolt senki...

 

Biztos vannak itt nagyobb partiarcok nálam, mert én utoljára több, mint 3 éve voltam bármiféle tematikus buliban, úgyhogy nem mondanám magam hiteles információforrásnak, különösen nem Freedom tekintetében. (Már csak azért sem, mert ősidők óta Frusztráció-elkötelezett vagyok, de igazából arra sem járok már évek óta. :) )

 

Hangulatát tekintve - mint minden fétis parti - inkább a "disco-hoz" hasonlatos, ha már a disco vs. swinger klub tengelyen kell valahol elhelyezni, de ez így eléggé sarkított. Szerintem vannak fenn a rendezvény saját oldalán fotók is, abból azért kaphatsz némi betekintést a hangulatába.

Lehet táncolni, beszélgetni, ismerkedni, "performerkedni", játszogatni (akár a partnereddel, akár olyan jelenlévővel, aki erre hajlandóságot mutat), de nyilván ennek is megvannak a maga íratlan és írott szabályai. Az írottakat megtalálod a rendezvény hivatalos oldalán a "Szabályok" menüpontban.

A felszabadultság - mint olyan - meglehetősen széles skálán mozog, de ez is próbál a fétiskategóriák keretein belül maradni. Más kérdés, hogy ez mennyire sikerül az éjszaka és az elfogyasztott alkoholmennyiség előrehaladtával. :)

Jó néhány külföldi partin megfordultam régebben, a kissé "öregesnek" számító vacsorázós, divatbemutatós, diszkréten szórakozóstól, az exkluzív, állófogadásos jellegű privát partikig, de abban mindegyik közös volt, hogy a full meztelenség sehol nem tartozott bele a dresscode-ba.

Itt tudtommal az is beletartozik. Nincs ezzel semmi baj, akinek inkább erről szól a fétis.

A zenéhez végképp nem tudok hozzászólni, egyrészt mert már nem emlékszem, milyen stílusúak mentek (de abban biztos vagyok, hogy több helyiségben többféle stílusban keverték a DJ-k, néha egymást túlharsogva), másrészt én soha nem táncolni megyek egy fétispartira, így számomra teljesen irreleváns a háttérmuzsika.

Talán akik többször is megfordultak már ott, hasznosabb válaszokat tudnak adni a kérdéseidre, tőlem mindössze ennyi tellett. :)

Előzmény: adokveszek00 (18542)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.30 0 0 18554

.."csak már teli vagyunk lakk leggings-szel.."

Üdv a klubban! Ezt nagyon átérzem. :)

 

Ja igen, arra C. ezüst lakk lycrára még emlékszem is, hogy itt hirdettétek.

Tényleg az is nagyon jó fajta "harisnyapótlék" volt lakkimádóknak.. Persze muszáj volt abból is vennem egyet.

A borvörös (bordó) is nagyon ott van látványilag, azt is láttam Alin több eladónál (még a termékfotója is azonos).

Arról viszont nem tudom, milyen lehet a valóságban, mert végül kihagytam a már fent említett okok miatt.

Előzmény: Ubul86 (18551)
Ubul86 Creative Commons License 2023.01.29 0 0 18553

amúgy legjobb, most hogy leakcióznak a boltok, lásd az előbb írt Tezenis, vagy Pull & Bear, jönnek a haszonlesők, és tripla annyiért hirdetik meg egyes csoportokban, pl facebook :D 

Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2023.01.28 0 1 18552

https://jp.shein.com/SHEIN-Men-Slant-Pocket-PU-Leather-Pants-p-11397265-cat-1978.html?lang=jpen

 

Én ezt a gatyát vettem meg valamikor november végén; hát ez egy csoda! Ilyen kényelmes és izgalmas anyagú lakk gatyám még nem volt. Ajánlom mindenkinek!

Előzmény: Latex Bond (18550)
Ubul86 Creative Commons License 2023.01.28 0 1 18551

őket is felszokta hozni a face, néztem már :) csak már teli vagyunk lakk leggings-szel (vagy vinyl,pvc, ki minek hívja, meg hát ugye az anyag viselkedéséből kifolyólag is)

A P&B is thermo, szóval tavasszal már nem lesz jó, most is eléggé meleg neki, de még használható. A Gate-esből tavaly feketét vettünk (nem a mostani kollekcióból) vagy 2-t, meg 1990-ért árulták kiárúsítás idején már :D anyagilag bírja, nem kopott, talán kicsit mattult. Mostaniakból nem rendeltünk be, a barna nem lenne rossz (és érdekes mód P&B-ből is lett volna barna, de azt nem hozták be Magyarországra, csak ASOS is felszokta dobni őket, és mikor megvenném, akkor írják, hogy azt pont nem lehet megrendelni csak az adott országokban :D )

 

Még New Yorkerben volt tavaly előtt, mostani időszakban nem találtunk, annak is volt zsebe, meg valami kialakítása a fenekén hogy azért nézzen is ki valahogy.

 

Amit írtál aliról, azt láttam én is korábban ,de végül nem rendeltük be szintén, mert nem tudtuk hogy majd milyen méret fog jönni :D lehet hogy anyagilag 1:1 a P&B-vel meg gondolom olcsóbban jött volna ki , még vámkezelés előttről.

 

Jah, IVET shop, még ott találtunk borvöröst, de abból se rendeltem még be, pedig az is jól néz ki színileg, meg nem olyan durva rikító piros (már akit az zavar) https://www.ivet.hu/hu/product/79335/blanche-bordo-leggings.html

 

Calzedonia-ból tavaly előttről van ezüst és arany színű fényesebb és kellemes anyagú leggings, azt is már kiárúsításkor 2-3000 ft-ért dobálták...előtte meg 12K :D de teljesen jogos, az anyag minőségi, talán az is mattult már, de jóval többször volt használva (https://fashionchickshop.hu/Calzedonia-ezust-borhatasu-leggings ez volt az)

Előzmény: Latex Bond (18550)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.28 0 2 18550

Az irizáló fekete anyag valóban ütős, érdekes, hogy csak ezen a télen lehet először kapni hazai üzletekben, mert az Aliról már kb. 2 éve rendelhető ilyen leggings. (Sőt, azóta már irizáló piros lakk is van.)

Ezzel jó vásárt csináltatok és gyönyörűen is áll a párodon, gratula hozzá! ;)

 

A C.-s valóban túlárazott, ebben egyetértünk, de nekem a termo jellege és a rugalmassága miatt nagyon ott van a topon és emiatt bőven kárpótolt a drágaságáért.

 

Tezenis-es leopárdmintásba sajnos én is belefutottam, kidobott pénz volt. Minimális húzásra is átlátszik a fedőrétegen a hordozó fehér színe, ezért úgy tűnik, mintha már első viseléskor peregne róla a bevonat. Ha kifeszítve végigsimítom a felületét, akkor is érezni, hogy sprőddé válik és nem marad tükörsima Nagyon durva mellényúlás volt és óvok mindenkit a megvételétől. "Csodálom" magamat, hogy ilyen amatőr hibát vétettem, pedig ez az első, amit egy stretch lakkon ellenőrzök, hogy hogyan viselkedik széthúzáskor.

 

Gate-est is ismerem, nekem az túlságosan "ormótlan" szabású, kb. amolyan "egy a derék - egy a csípő" és a gumija is elég vacak, úgyhogy akinek vékony a dereka, azt ez a szabás pont nem hangsúlyozza ki.

 

Akkor már inkább Royal Fashion, csillog mint az állat (még kifeszített állapotban is) és a bézs és kávébarna színű is nagyon jól mutat napfényben.

Egyedüli baja, hogy nem annyira magas derekú, cserébe hangsúlyosabb a csípő íve és ennek is nagyon finom puha plüssös a hordozója, így kívül-belül kellemes a tapintása:

https://royalfashion.hu/product-hun-506840-Vilagosbarna-noi-vinyl-leggings-Ruhazat.html
Amúgy lengyel cég és nagyon hamar ideért tőlük a csomag, viszont ez sem kimondottan olcsó, 7.000 Ft a gatya és 1.700 a szállítás.

 

Előzmény: Ubul86 (18548)
Ubul86 Creative Commons License 2023.01.28 0 5 18549

csak hogy kép is legyen, de így nem adja vissza, élőben sokkal jobb látványilag is. Nem egyszer volt, hogy feleségemnél rákérdeztek séta közben, hogy hol lehet ilyet kapni :D

Ubul86 Creative Commons License 2023.01.28 0 1 18548

Ha már lakk leggings/nadrág, mi Pull & Bear-est vettünk, nadrágot, akkor még 8995 volt, de volt néha akcióban zalandonál is

most le van akciózva 3000-re :) piros meg fekete

Nagyon menő, nem kopott már több használattól se

 

https://www.pullandbear.com/hu/skinny-szabasu-vinilnadrag-l08675308?cS=600

 

Feleségem imádja mindkét színt, ennél szerintem jobbat már nagyon nem lehet kapni. Szerintem itt már a Calzedonia-s is túlárazott (néztük azokat is, de ez csillogásban jobb volt , plusz a fekete nem csak fekete, hanem fényben szivárványos árnyalatú)

Tezenisnél vannak még, de ott pl a leopárd mintás vinil hatású nagyon szar minőség, már két használattól kezdett kopni

 

Gate-nél vannak még, rózsaszín, barna, fekete, őket még ajánlom árukhoz képest jó minőség (most 3600 kb)

Tűsarkú Palota Creative Commons License 2023.01.27 0 0 18547

Kedves Lakk-Latex kedvelők,

Tettem fel új lábbeliket, érdemes körülnézni a hirdetéseimnél, hátha valakit érdekel:


https://www.jofogas.hu/budapest/Pleaser_Domina_434_tusarku_lakkcipo_pant_nelkul_135293079.htm

 

További jó kopogást ;)

Beteszem a hasonló témákba is, senki ne maradjon le róla. :)

Latex Bond Creative Commons License 2023.01.25 0 5 18546

Miért nem bátorítottad őket egy kicsit? :)

Én amolyan burkolt rávezetéssel szoktam terjeszteni az igét..

Pl. még az ünnepek előtt bent jártam az egyik cipőboltban, ahol egy középidős csaj próbálgatott egy térd fölé érő lakkcsizmát. Keringtem egyet az üzletben, nézelődtem és kb. 20 perc múltán még mindig azt látom, hogy a tükör előtt áll, egy halom nyitott doboz hever már előtte és még mindig nagyon tanácstalannak tűnik a választásban.

Elhaladtam mellette és csak úgy mellékesen (nem tolakodó módon), széles mosollyal az arcomon csak annyit mondtam, hogy "Szerintem a lakkcsizma állt a legjobban, abban voltál a legcsinosabb."

És meg sem várva a reakcióját - nehogy ismerkedésnek vélje vagy valami perverz beszólásának - tovább is álltam.

Nem egész 1 perc múltán az üzlet végéből odapillantva láttam, hogy már megy is a pénztárhoz a lakkcsizma dobozával a hóna alatt. :)

 

+1 hívő megtérítve. :)))

Előzmény: technograd (18545)
technograd Creative Commons License 2023.01.25 0 2 18545

Nézzetek be a Mohito üzletbe (pl. Corvin pláza). Dzseki, csizma, némi gatya :) .

 

3 fiatal pipi ott simogatja előttem a magassarkú csizmit: "Ezt meg is vehetnénk neked, hihi, >>kiscsaj neve a társaságban<<!" Vegyétek, köhömmh, egyetértek!

 

Én ezt vettem pár héttel ezelőtt, 41-esig számozva, full vízhatlan, a sarka a valóságban nem ilyen markáns.

 

Tűsarkú Palota Creative Commons License 2023.01.23 0 0 18544

Kedves latex és lakk kedvelők :)

Teszek fel még új, dobozos, lakk cipellőket 44-es méretűek
Fix ár: 11999Ft/db.

Fehér platformos 11,4cm sarok

Bézs/nude platformos 11,4cm sarok

Piros 10cm sarok

Budapesti személyes átvétellel időpont egyeztetés után
Az email cím publikus.

További jó kopogást mindenkinek ;)

Roli0622 Creative Commons License 2023.01.23 0 1 18543

adokveszek00 Creative Commons License 2023.01.23 0 0 18542

Sziasztok!

Szeretnék kérni egykis tájékoztató jellegű segítséget a márc. 24.-én megrendezett freedom fetish parti(k)róla.Szóval a kérdésem:milyen hangulatú bulit kell elképzelni?

Hogyan néz ki az ottlét (gondolok én a bulira hogy ugyan az mint egy disco ugyan úgy táncolnak  isznak jól érzik magukat az emberek csak egy önkifejező elfogadó környezetben?) 

Ismerkedés az hogyan zajlik  mennyire felszabadultabb az egész?, vagy mint egy normál éjszakai helyen visszafogotabban?

Milyen  stílusú zene megy általában?

Kell e figyelni valamire gondolok én van e vmi íratlan szabálya ennek a környezetnek?

Hogyan kell elképzelni a buli szexuális részét gondolok én itt a játszóterek ill az emberi kapcsolatokra mennyire nyíltan mennek oda az emberhez ha szimpatikus vagy tetszik stb vagy vannak szobák külön helységek szeparációk vagy esetleg ha nem szégyenlős az ember akkor egy kis tömeg elött is akár...??

Igazából erre nagyon kíváncsiak vagyunk a párommal hogy hogyan  miként kell ezt elképzelni mint egy szwinger klubban vagy hogy???

Köszönöm előre is azoknak akik voltak már ilyen vagy ehhez hasonló bulin és elmondják az észrevételüket.!

Sziasztok

technograd Creative Commons License 2023.01.22 0 0 18541

Kicsit folytonossági hiányos lett az a leggings, de megadták a módját:

 

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph6394645174138

technograd Creative Commons License 2023.01.22 0 1 18540

De még az a szerkó! Nagyon tutajos...

 

https://www.youtube.com/watch?v=qsAAoJt-a8c

 

Latex Bond Creative Commons License 2023.01.17 0 1 18539

Nem gumis a dereka, viszont gumiszerű az egész anyag, ezért tényleg nagyon jól nyúlik.

Ahogy írtam is, az L-es mérethez tartozó 80-82-es derékbőség kinyújtható simán 96-98-ra. (Más kérdés, hogy mennyire kényelmetlenül vagy még elfogadhatóan szorítja úgy az ember hasát.)

A problémák inkább a cipzár felhúzásával adódhatnak, de amúgy az anyag jól bírja a strapát. :)

 

Ezt én is roppantul nehezményezem, hogy nincs még többféle színből. :)

Előzmény: déliszomszéd (18538)
déliszomszéd Creative Commons License 2023.01.16 0 1 18538

Szia Bond!

 

Köszönöm én is a részletes beszámolót. A magassarkú topikba felrakott Tezenis műbőr leggingsem L méret. Gumis a dereka, így jó rám, de azért úszógumit csinál. Ezek ha jól látom, nem gumis derekúak. A királykék nagyon tetszik, de legalább 5 centit derékból fogynom kéne. Addig nem merek kockáztatni. Kár, hogy nincs lila vagy bordó :))

Előzmény: Latex Bond (18529)
Tűsarkú Palota Creative Commons License 2023.01.16 0 0 18537

Kedves latex és lakk kedvelők :)

Eladó egy darab nem használt, fekete, 44-es méretű https://www.bonprix.hu/style/lakk-csizma-554688253/?catalogueNumber=946021&type=image&return=ref#product-page

Zacskós, ÁFA nélküli áron, így legyen kereken 20000Ft.
Budapesti személyes átvétellel egyeztetés után, így postaköltség sem terheli.
Az email cím publikus.

Beteszem még a hasonlatos témájú fórumokba is, ne lepődjetek meg ha olvassátok.

További jó kopogást mindenkinek ;)

twins80 Creative Commons License 2023.01.16 0 1 18536

Ha valakit érdekelne Rimba gyártmányú Latex play sorozatból felcsatolható.

Dildó mérete 4x17 cm.

twinsbull@gmail.com

Kovács Pisti? Á, dehogy! Creative Commons License 2023.01.16 0 0 18535

A Calzedonia nagyon jóóó! Mindig betérünk az asszonykámmal, ha olyan helyen járunk.

Előzmény: Latex Bond (18529)
spikeheels Creative Commons License 2023.01.16 0 0 18534

Szia, 

 

Nekem nincs ilyen jo tapasztalatom. Arkad Ors, ahol szoktunka C-ban vasarolni. Inkabb unottak a holgyek, a mosolynal is tuti hianyoztak az iskolabol. 

 

Sajnalatos, hogy nem lathatunk fotot. Igazan kivancsi lennek, hogy milyen outfit resze volt a kek naci 😊

Előzmény: Latex Bond (18532)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.16 0 2 18533

Szia Szylvie, nincs mit! :)

 

Igen, én is így vettem észre, hogy a plüsshordozójú lakkok "simábbak" és épp ez vezetett egyszer régebben arra a "korszakalkotó ötletemhez", hogy a kényelem, az izzadtságelvezetés és teljes ráncnélküliség érdekében plüss belsővel ragasztott latex cuccot készíttessek reformkísérlet gyanánt Krisztával. :)

Valószínűleg itt most sok latexrajongó felhördül, hogy milyen már az, ha nem közvetlenül a latex cirógatja a bőrünket a ruha belső felén is, de vannak helyzetek, amikor más szempontokat is érdemes figyelembe venni mondjuk egy mindennapos viseléshez. :)

És ugye vannak latexre allergiás latex fétiskedvelők is, akiken egy ilyesfajta megoldás szintén segíthetne.

 

Nem állítom, hogy 100%-osan hasznosítható volt az agymenésem, de az irány szerintem nem rossz, ha a latexet valaha is a hétköznapi divatban is látni szeretnénk.

Előzmény: szylvie (18531)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.16 0 2 18532

Ja-ja kezdek nagyon slendrián lenni. :) (A kidolgozásos epizódot utólag szúrtam be és lusta voltam átsorszámozni.)

Nem csak hogy magamra kaptam a kéket, de abban is mentem el plázázni a mindenre kiterjedő teszt érdekében (jól meg is néztek benne), csak iszonyúan bénák a szelfijeim, ezért - szerintem sokunk megnyugvására - inkább nem tenném ki sehova. ;)

 

Amúgy lenne még itt egy sokak szemében kimondottan lényeges 6. pont is, mégpedig az eladók hozzáállása. Bár ez nem a terméket osztályozza, hanem az adott üzletet, ahol történetesen vásároltam a cuccot, de itt kell, hogy megemlítsem, hogy a C. eladó lányok kedvessége, segítőkészsége és toleranciája egészen kiemelkedő volt. Lehet, hogy nem minden üzletükben van így és még ezen az 1 üzleten belül sem minden műszakban dolgozó eladójuk ilyen, de itt le a kalappal előttük, mert ritkán tapasztalok ilyet. (Utólag ezt majd meg is fogom még egyszer köszönni, ha ismét arrafelé járok.)

Előzmény: spikeheels (18530)
szylvie Creative Commons License 2023.01.14 0 1 18531

Szia Bond!

Köszi a kimerítő infót. :)

Nekem az a tapasztalat,hogy ezek a plüssös belsős lakkor sokkal jobban bírják a gyűrődést és nem 'törnek' annyira mint a másik fajta lakk anyagok.igyekszem ilyeneket vadászni.pár éve sikerült beszerezni egy ilyen rucit.nem nyúlik annyira viszont szép fényes marad minden körülmény között. :)

Előzmény: Latex Bond (18529)
spikeheels Creative Commons License 2023.01.14 0 1 18530

Szia, 

 

Nagyon szepen koszonjuk a kimeriteo, es reszletes termek tajekoztatot. 🙂

 

Felhaborito, hogy ket 3. pont szerepel. Tessek mar jobban figyelni 😉🥰😘

 

A C. sosem volt olcso, de nekem a parommal az a tapasztalatunk, hogy nagyon jo minosegu cuccokat gyartanak. Regebbi darabok is alljak a sarat. Nem nyulnak, nem pattog a varras, minosegi anyagok, stb-stb. 

 

A keket magadra kaphatnad egy foto erejeig 🙂

Előzmény: Latex Bond (18529)
Latex Bond Creative Commons License 2023.01.13 0 4 18529

Szia Déliszomszéd!

 

Na, gyorsan be is szereztem párat az általad ajánlott C.-s lakk gatyákból (köszönet érte még egyszer!) és íme a részletes értékítéletem segítség gyanánt azoknak, akiket érdekel vagy aki épp vacillál a megvásárlásán.

 

1.) Rugalmasság és méretek:

A leggings érezhetően minőségi lakkból készült, habár a fekete - anyagát tekintve - alig észrevehetően kissé eltér a színesektől (csak zöld, kék és pink színekben kapható a feketén kívül). Ez leginkább a nyúlékonyságán érhető tetten, mert míg a színeseknek csaknem 20%-os a rugalmassága (L-es méret esetén a kb. 80 cm-es derékbőség simán nyújtható akár 96 cm-ig is), addig a feketéé csak kb. 10-15% között mozog.

Talán épp ezt az árnyalatnyi anyagösszetételbeli különbséget akarták kompenzálni azzal, hogy míg a színesek csak S-L-ig vannak méretezve, addig a feketéből XL-es is kapható. Méretválasztásnál tehát ezt érdemes belekalkulálni és ha feketét akarsz, akkor inkább a nagyobbat választani, mert az nem nyúlik annyit, mint a többi, de alapvetően a rugalmassággal nincs baj. Talán még annyi észrevételként, hogy bár gumiszerű az anyag (visszaugrik eredeti méretére), tartósabb viselés esetén mégis kicsit hajlamos a kitágulásra. (Ez jól tetten érhető az utolsó fotón is, mivel a kéket már utcán is felavattam és szembetűnő a viselésből adódó pár centis derékbőség növekedése.)

 

 

2.) Hordozó (belső) és külső felület:

Nyújtás hatására sem mattul, sőt, mintha még fényesebbé is válna és tapintásra is határozottan "gumiszerű és az általam oly annyira zavaró szövetszálszerkezet sem válik láthatóvá, mint ami pl. a lycra hordozójú lakkokra jellemző. A hordozó belső felülete plüssös jellegű (thermo), úgyhogy fázni sem lehet benne. Nálam a plüss belső egyértelműen plusz pontot érdemel.

 

3.) Kidolgozás:

A varrások nagyon rendben vannak, nem pattannak el még erősebb ráncigálásra sem és a lábak között is precíz az eldolgozás.

A leggings - ahogy a fotókon is látható - oldalcipzáras, amit a magam részéről sosem találtam praktikus zárási módozatnak, mert mindig olyan érzésem van, hogy 3 kéz kell a felhúzásához. :) Habár érdekes módon a nők sosem panaszkodnak, hiszen a szoknyák is többnyire ilyenek (vagy amit még kevésbé találok kézre esőnek: hátul cipzárasok). Szóval ez akár mínusz pont is lehetne, de mégsem az, mert a cipzár könnyedén felhúzható, nem csúszik le magától (mert ilyennel is gyakran találkozom) és ami pláne szimpatikus megoldás és oldalt elhelyezkedő cipzáraknál nagyon ritkán találkozom: a bőr véletlen becsípődésétől védő fülecskét is varrtak alá. Mivel jó párszor kapta már be a cipzár húzókája a deréktáji hájamat, higgyétek el, hogy ez nagyon lényeges tulajdonság tud lenni. :)

 

3.) Fazon:

Magas derekú fazon, úgyhogy nem kell tartani az alig csípő fölé érő leggings-ekre jellemző állandó lecsúszkálástól. Ezt egyébként a plüss "bélés" is minimalizálja, mert a bőrre szorosan rásimul a belső felület, viszont hosszú távon sem válik izzasztóvá.

A hossza még épp elfogadható (épphogy bokáig ér az én 180 centimmel), de mondjuk ezt sem langaléta csajokra tervezték, ahogy ez már szinte általános érvényűvé vált leggings-ek esetén.

Sajnos nem kimondottan fenékbe vájó ülepmegoldással varrták, amitől annyira el tudunk alélni, de szerencsére nem is az az "egybe mosódó" formátlan hátsójú szabás.

 

4.) Ár - érték:

A nadrág ára jelenleg 14.800 Ft, ami meglehetősen sok egy leggings-ért még ha az "termo" is, de szerintem tartós darab, szerintem a tipikus "lakkbetegségekre" (pl. hámlásra, mattulásra, ráncosodásra) sem lesz hajlamos és idővel a C. úgyis csinál majd akciókat a szezon vége felé. (Hacsak addig el nem kapkodják. :) )

 

Összességében szerintem nagyon megéri az árát még a relatív drágasága ellenére is, mert egy jól kombinálható, időtálló darabhoz juthatsz.

(Nincs Calzedonia részvényem, nyugi! :)) (

Aki eddig ezen információk hiányában nem mert venni magának, annak remélem, tudtam valamennyit segíteni a döntésben. :)

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!