Baileys ??? Broáfff! Majdnem mondtam valamit! :)))
Franciákkal ne gyere, azok azért nem kapnak infarktust, mert semmi ambíció nincs bennük! Erre már csak az olaszok tudnak rátenni! Csigazabáló ronda banda :))) A germánokat sokkal többre becsülöm, minden hibájukkal együtt!
Azok ott vannak felétek, anyáááám, a múltkor totál kiakadtam, egy szál tangában lejtett az út mellett a minimum 50 éves nőci...mert hogy még a fiatalok...na de eeez??? :s :D
Tudnátok segiteni hogy milyen mosógépet válasszak. Az ár amit rá tudok szanni olyan 50ezer körül van. Legalabb egy 1000-es centris es 5kg-os elöltölthető érdekelne.
Szétnéztem az egyik hipermarketben. Ezeket találtam amik ezeknek megfelelne. Candy C1150 D 50.200Ft Candy CS2 115 48.200Ft Haier HMS1000TVE 45.000Ft
Anyunak Whirlpool van, nagy baj nem volt vele, de a mosopor es oblito tartalyja elég vacak, mondjuk az felültöltős. Annyit halottam hogy Whirlpoolt nem szabad venni.
Van valakinek tapasztalata a fenti markakkal kapcsolatban?
MÉg csak, hogy felbosszant, az egy dolog, de sztrádán életveszélyes, na azért ölni tudnék, amikor a tükörbe szerintem direkt bele sem néz, és nekiáll előzni a 80-nal haladó teherautót 85-el....te meg érkezel hátulról....nekem ez a halálom, annyira utálom!
Sokat vezessél Pesten! :( Én legjobban azt szeretem, mikor a gyalogos (60 fölött) beszalad elém, és mikor látja, hogy jó helyen van, értsd elém került, muszály fékeznem, lelassít, mint aki jól végezte dolgát! Mond, hogy nem ismerős a szituáció!?
Amúgy ez csak duma szerintem, beivódott valahogy a köztudatba, hogy itt több a szép csaj...mindenhol egyformán vannak...na jó, nem Bulgáriáról beszélek, itthoni viszonylatban.:p :)
Nagyon helyes! Engem jobban felbosszant a tesze-tosza, mint a kopasz béjemvés tolakodó! Bár azt is utálom! Ezt a nálam okosabbak farokhosszabbító kocsinak hívják! :)
Olyat is rebesgettek egy időben, hogy a lassú vezetést is tervezik büntetni, autópályán különösen...na ez mondjuk helyes is lenne, az is tud gebaszt csinálni rendesen.:s :(((
Egerben én is megállnék! :) Régen, 30 valahány éve, sokat jártam Győrben, na ott mindíg kibuktam! Pestről indulva 100 km autópálya után beérve Győrbe, a 2x2 sávos főúton is 40-nel mentek az ottaniak, mindkét sávon, előzni nem lehetet miattuk, na ott lincs-hangulatom volt mindíg! :(((