Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.29 0 0 2728
Symphony X / The Divine Wings of Tragedy - erről az albumról van a szám. Én csak ennyit tudok. Hogy a videó mi célból készülhetett...? Hmm..
Előzmény: Nagy-Krisztian (2725)
Hamster Creative Commons License 2001.09.29 0 0 2727
Szerintem ez a szó, ami helyett én a tekerést használom...

(Szolgálati közlemény (alias MM): rájöttem, hogy a világ legjobb instrumentális gitárlemeze továbbra is a Not of this Earth Satrijánostól:)

Előzmény: Nagy-Krisztian (2724)
Hamster Creative Commons License 2001.09.29 0 0 2726
Hát, nekem a zenét nem sikerült megtalálnom benne, de ettől még lehet, hogy csak hülyeséget beszélek :) Az első (a dagi) az viszont nagyon tetszik. A slapelős nem egyszerű eset, tud, csak hát az egész ilyen bugyogás lesz, nem zene (ahol akkordok is vannak benne, az tetszene). Na jó, ha én próbálnék így csapkodni, az meg aztán tényleg csak csattogás lenne, de szerintem a technika még nem teszi zenévé a hangok sorát, a gitár meg ugye egy hangszer, és nem egy effektpad ;)
Előzmény: fmsahs2 (2722)
Nagy-Krisztian Creative Commons License 2001.09.29 0 0 2725
Ez a Michael Romeo ez jo!!!
Ez valami okito videobol van kivagva ?
Mi a cime?
Ennek a resznek mi a cime?
Koszi
Nagy-Krisztian Creative Commons License 2001.09.29 0 0 2724
sziasztok!

van egy huje kerdesem mi az a SHREDdeles ?
:)
koszi

Bye

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.29 0 0 2723
Ennek a Romeo gyereknek van szólóalbuma is. Igaz, elég gagyi minőségben van meg nekem. :(
Előzmény: fmsahs2 (2704)
fmsahs2 Creative Commons License 2001.09.29 0 0 2722
Sztem a Coenen olyan szinten izléses szólót nyomat, hogy csoda !!
Előzmény: Hamster (2709)
fmsahs2 Creative Commons License 2001.09.29 0 0 2721
Izé gondolom ezt nem magadtól kérdezted, hanem tőlem, a válasz: sajna nincs.
Előzmény: Törölt nick (2705)
O.tb Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2720
Blindmouse Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2719
Dzsidzsi bazeg neked tényleg komoly problémáid vannak.. egészítsd ki a listát.. kopizd be az eddigit, és írd hozzá magadat.. kaki után is anyu törli ki neked? :)))))))
Előzmény: Sveriges fana (2717)
BIBIKE Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2718
Sztepp!

És ráadásul most tulajváltás is volt a Vekkerben, lehet, hogy nem lesznek koncertek többet :(((

Maga a hely jó lenne, de mivel nics törzsközönsége, tényleg gáz, hogy csak az odahívott saját barátaidnak játszol, akik egyrészt ismernek, másrészt nem szívesen húzol le lóvét róluk a belépőkre.
Sajna kevés olyan hely van, ahol fixet lehet kapni, és közönség is van hozzá. Ha tudsz ilyeneket, örömmel venném, ha elárulnád :)))

És abban meg teljesen igazad van, hogy a közönség létszáma elsősorban nem a zenekar kritikája. Az más, ha mondjuk bent vannak 200-an, elkezdesz játszani, és 150-en kimennek. Ez nem a hely miatt van. De amikor el sem jönnek ??? Mert éppen pont egy plakát sem volt kinn, mert véletlen nem jött le a PestiEstbe, mert véletlen a hirdetőtáblára a vacsoramenü volt kiírva, nem a fellépő banda... Ja, és a poshadt sör meg 300 Ft... Szóval, én sem szívesen járnék ilyen helyekre koncertre.

Előzmény: sztyepp (2715)
Sveriges fana Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2717
OK:
2. sz. versenyző, GG.

mellesleg nem is hagyok ki félmond...
nap...
G...

Előzmény: Blindmouse (2702)
clisHe Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2716
en most nem jatszom sehol, de akkora magaslabda volt, hogy nem lehetett nem lecsapni! es sorry :) c
Előzmény: sztyepp (2714)
sztyepp Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2715
Egyébként meg tényleg kritika. Csak a hely felé. Ugyanis ezek után bezséltem egy-két arccal, akik állandóan jártak a bulikra, hogy miért nem jöttek, és azt mondták, azért mert gáz a hely. És ezzel a többség így volt. Messze van, lepukkant és drága.
Egyébként csináltunk egy-két teltházas bulit is, ami szerintem ott elég ritka.
Előzmény: clisHe (2713)
sztyepp Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2714
Te biztos mindig telt házak előtt játszol. :-P Ritka ez manapság. Irigyellek.
Előzmény: clisHe (2713)
clisHe Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2713
nem lehet hogy ez a nezőszám valami kritika is? :)
Előzmény: sztyepp (2712)
sztyepp Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2712
Szerintem vidékre eleve csak fix gázsiért érdemes elmenni játszani, mert relatíve ismeretlen zenekarként egyébként tuti pénzügyi bukta. Így, ha esetleg jól sül el a buli, még egy kis zsebpénz is marad.
Mondjuk mi már csak bevételre sehova nem megyünk el. A Vekkerben játszottunk így kb. fél évig, még valamelyest kerestünk is, de amikor a legutolsó bulinkon csak 9(!) fizetővendég jött el, inkább a hagytuk a francba. Most már csak olyan helyre megyünk, ahol van fix gázsi, minimum 35 ruppó, meg valami állandó közönség is, mert akkor talán megismernek az emberek.
Előzmény: BIBIKE (2711)
BIBIKE Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2711
Tomci!

Közönség van vidéken, és igény is van a bulikra. Csak olyan szervező emberek nem nagyon vannak, akik mondjuk rock-klubbot nyitnak, vagy oda mernek adni egy alkalmas termet egy koncertre, esetleg elvállalják az ügy szervezését, bonyolítását.
Sok bulit nyomtunk vidéken. Volt, ahol elsöprő siker várt, volt, ahol sápadt arcok, és tehetetlen jajveszékelések, hogy "ők nem értik, meg nem tudják, hogy miért, meg errefelé olyan izék az emberek" A legnagyobb gáz a tespedtség. És ez Pesten is ugyanígy van. Csak itt talán több emberke van, akit el lehet csábítani egy bulira.
Jó a másik oldalon meg ott az érv, hogy egy vidéki kisvárosban talán ha 1-2 hetente van valami rendes koncert, vagyis a lehetséges rajongók nagy része el is megy a bulira. Pesten minden este kb 30-40 zenekar fellép. Nincs hozzájuk elég közönség.

Ha valaki feldobja annak a lehetőségét, hogy egy vidéki buli nem zárul deficitesen (mivel a benzinkútnál nem mondhatom, hogy kevesen voltak, és hát...) szóval ha kifizetik az utiköltséget (ami nálunk egy furgon+egy személyautó) vagy esetleg valami plusz repi kaja pia is leesik, akkor örömmel megyünk, és játszunk.
De sajnos voltam egy pár vidéki bulin, ahol a végén nekünk kellett a benzinpénzt összedobni:((
Pesten nincs utiköltség, ezért pl a tegnapi bulin nem sokat buktunk. (olyan kevesen voltak, hogy nem akartunk belépőt se szedni) Ha ugyanilyen bulit kell lenyomnom hosszú utazás+pakolás+utiköltség mellett, akkor nagyon nem örülök. Így meg Pesten tartottunk egy nyilvános próbát, és belőttük a szerkót, ami a következő bulin szólni fog. És itt areklám helye:

Esőre Várva K O N C E R T szept. 29-én holnap este f9-től a Josefina Blues Bellben!
Mostmár végleges, hogy itt lesz mind a 4 csapat, és marha nagy bulit csapunk!

Vegyetek részt rajta! (Jerrybo, Kérdőjel, Eddison SG, Hetedik Érzék)

(Bocs az örökös reklámért, de nyilván az a cél, hogy sokan ismerjenek bennünket)

Előzmény: tomci (2707)
tzuiop Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2710
Hogy lehetne még több ilyen oktató anyagot leszedni!
a slappes jó lenne,de mégsem ismerjük.
hmmm?
A dagi az tök malmsteenes.

Na,egy barátom leveléből idéznék,malmsteen tisztelők részére!
"A Malmsteen beszaras volt,,de gondolom a x.y.ugy is elarulta,hogy
mennyire aradoztam,,,Ja mert Atlantaban lekestem a fickot,,pedig csak 4 orat
utaztam ezert,,,hi-hi,,,de mindegy,mert igy most jobban jartam,,mert
Atlantaban egy nagy stadion szeruben jatszott,,ott biztos,hogy nem 1 meterre
altam volna Malmsteentol,,viszont itt Floridaban,,Jacksonvilleben csak egy
kis klubban lepett fel,,voltunk vagy 150-en,,de igy mar full haz
volt,,kicsit feltem is ettol,hogy ilyen kis hely nem fogja beinditani az
arcot,,,lenyomja a musort aztan huz is,,de bazz egy pocsnyi szimpadra
feltettek 8 Marshall fejet 8 ladaval,,lobogott a fulem,,hi-hi,,a ficko ugy
jatszott,hogy csorgott a nyala,,,egyszeruen ha gitart kap a kezebe vege
van,,:)))Porgette a gitart a nyaka korul,,,letepkedte a hurokat,,a fogaval
gitarozott,,dobalta a pengetoket,,,be is gyujtottem egyet,es csak harom
embert kellet erte levernem,,,tisztara mint a hulye gyerek
koromban,,,hi-hi,,,keszitettem fotokat is,,a Malmsteen osszes cucca meg
van,,a rackjai,,a gitarjai,,itt ez a kis klubb meg erre volt kiraly
,,lehetett fotozni,,,amit altalaban azert nem szoktak engedni,,Szoval nagy
kiralysag volt,,Es csak 15-dolcsi volt a jegy ami rohely ha
belegondolok,hogy otthon egy mozi jegy 700-forint es itt az emberek azert kb
10-szer annyit keresnek mint a magyarok,,,Az e-moll a helyen volt ezt
tanusithatom,,hi-hi-hi!!!"

Előzmény: Hamster (2709)
Hamster Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2709
A két RealVideo szerintem nem igazán tartozik a zene témakörébe, ez inkább a Fürge Ujjak különszámának melléklete lehetne :))
Előzmény: fmsahs2 (2704)
sztyepp Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2708
Meg ráadásul messze is van. Mondjuk Tiszaújváros...:))))
Előzmény: tomci (2707)
tomci Creative Commons License 2001.09.28 0 0 2707
Koncertről jut eszembe:

Kedves urakok! Mi ez a nagy Bp. központúság?? Tessék vidékre is jönni!!!
;o))

Ja, és nem érdekelnek olyan érvek, hogy nincs közönség, meg tök ráfizetés az egész...
;o)))))))))))))))))))))

Zrec Creative Commons License 2001.09.27 0 0 2706
Tunert vennék!!!

max 7e ft

zubika@freemail.hu

Előzmény: Törölt nick (2705)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.27 0 0 2705
... ne izélj, a Romeo-s mpeg nincs tovább???
Előzmény: Törölt nick (2703)
fmsahs2 Creative Commons License 2001.09.27 0 0 2704
Még nem nagyon láttam megemlitve Michael Romeot a Symphony Xből mint napjaink egyik legtechnikásabb játékosa. Ugyan én nem sok gitármágust ismerek, de azért nekem Petrucci viszonyitási pont, és tartok tőle hogy Romeo elvtárs veri shreddelésben (zeneileg azért messze nem). Sőt, megkockáztatom hogy Malmsteeni magasságokat ér el párszor (na ezért kapni fogok asszem :) Szal rájöttem, hogy van énnekem egy videóm róla, aztán arra is, hogy nemcsak róla, úgyhogy gondoltam felteszem őket mindeki okulására. Én nem birom őket elégszer megnézni.

Michael Romeo MPEG 0:41 2M
Marcel Coenen RealVideo 0:48 0,2M (ez elég gány minőségű, de megéri megnézni)
??? RealVideo 1:15 2M (itt nem tudom kicsoda penget, de kész voltam tőle :)

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.27 0 0 2703
G.G. emil megy...
Előzmény: Sveriges fana (2701)
Blindmouse Creative Commons License 2001.09.27 0 0 2702
Oké..

I. Gitármánia Topic találka..
-----------------------------
1. tomci.

mindenki egészítse a listát amint lesz dátum nyomom azt is..

GG.. te miért nem olvasod el a hozzászólásokat rendesen? teljes fél mondatokat kihagysz ezexerint..

Sveriges fana Creative Commons License 2001.09.27 0 0 2701
hátaszt én is szeretném tunni... gondolom tul nagy ahhoz, hogy emilen elküldd... neked nincs ötleted? nekem ami most per pillanat eszembe jut, meghekkeljük a microsoft oldalát, és fölnyomjuk az egész cuccost... degondolom neked van jobb ötleted is.

a Pyramidot meg hívjuk már fel ezerrel. majd én is felhívom, csak most lusta vagyok hozzá...
napááá, urakok (idézve az említettet)

GG

PS.: Blind! te mióta iszol sört???
:)

Előzmény: Törölt nick (2665)
sztyepp Creative Commons License 2001.09.27 0 0 2700
Ok. De épp most kaptam egy telefont, lehet, hogy mégsem lesz koncert. Megint szaroznak a szervezők. Hogy én ezt hogy utálom. :((
Előzmény: BIBIKE (2699)
BIBIKE Creative Commons License 2001.09.27 0 0 2699
Sztepp!

Sajna aznap nem érek rá, de a következő alkalommal is írj egy beharangozót, szívesen megnéznélek benneteket!

Előzmény: sztyepp (2694)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!