Nem tudom. De téged mintha ez jobban érdekelne a kelleténél! :) Régen mondta nekem egy "tiszttességes asszony", hogy a "feleség a legolcsóbb kurva, mert egy havi fizetésért hajlandó minden nap"! Ezt nem én mondom, Ő mondta, jót röhögtünk, és nem is igaz, mert a havi fizetésből lejön a rezsi, meg ki akar minden nap! Na ugye??? :)))
Érdekképviselő, mondom! Hivatalnok! De ha azt hiszed, hogy a nagy lóvét a lányok teszik zsebre, kiábrándítalak! Ők egyszerű rabszolgák, melóznak reggeltől-estig, illetve fordítva, de a nagy pénz nem az övék.
Sokkal prózaibb, mint gondolnád! :( Sok törülközőt mosnak a lányok, mert nincs külön személyzet erre, minden az ő nyakukba szakad, a mosógép meg eltömődik a szösz-mösztől, meg hamar csapágyas lesz! Ennyi! :)
Whirlpool AWG 681, de kidobja és vesz másikat! Mire vagy még kíváncsi???? Ne tartsd vissza, mert szövődményes lesz! Kupiról meséljek? Oda is hívnak, mosógépet javítani, meg klimát is! :)
A héten voltam a Főnökasszonyuknál mosógépet javítani! Tudod, a tv-ben sokszor meginterjuvolják :) érdekképviselőjük na! Ilyesmiről nem beszéltünk, de nekem az a véleményem, hogy nincs kínálat kereslet nélkül! Ha igény van rá, akkor megjelenik a kínálat, tetszik, nem tetszik, így van!