Minden lehet! :)))) Valami annyit ér, amennyiért el lehet adni! Ezt hívják értékesítésnek! Hiába röhögteti ki magát valahol 120 ezres árral a kereskedő, ha máshol 69-ért meg lehet kapni! Akkor az annyit ér! :(
Ki tudja, hol és ki gyártja, matrica meg van, hál' istennek! :( 70 alatt elektrolux, nem gyanús? Vagy nem eredeti, vagy nem márka már ez sem, melyik válasz tetszik jobban! :)
Ma volt eszemben, ahogy szedtem a száraz ruhákat le a fregoliról, hogy még nem is mondtam, pedig már többször volt eszemben, hogy mondom majd, csak mindig eltereltek...:)))))
Még egy nagy pozitívum a G....max-szal kapcsolatban: mióta fent van, azóta a vasalnivalóm is lecsökkent, illetve amit kell vasalni, azt sokkal gyorsabban, könnyebben átvasalom...mióta ennyire lágyak és puhák a rucik, sokkal kevésbé gyűrötten jönnek ki a gépből mint előtte, és pillanatok alatt vasalhatóak. :P :P
Szétnéztem ma jópár helyen, főleg hipermarketekben ott voltak a legolcsobbak a gépek de mindenhol szinte csak olyan márkák voltak amelyeket nem ajánlottatok (Candy, Haier, Whirlpool..) A többi gép meg jóval drágább volt. Végül betértem a közeli Euronics-ba és talaltam egy gépet ami igaz drágább ezektől (69k) de 5év garanciat adnak rá.
Tipus: Electrolux EWF-10149 W
Mit gondoltok erről a géről vagy esetleg egy tuti tipp ezért az árért /nállam ez a plafon most sajnos :( /.
Törülközőknél a túl sok öblítőtől csökken a nedvszívó képesség. A 7 kg töltethez rakok egy kupakkal, így még okés.... ha több, akkor érezni, hogy nem szívja a vizet annyira.
Ügyes vagy, hogy nős ember létedre be tudod egyáltalán kapcsolni a gépet! :)
Akkor tényleg szar a mosógép! MOndták már amúgy nekem hogy küldjem fel kermibe! De erősen gondolkozok rajta hogy a whirlpoolomat megcsináltatom! Végülis nekem mindig büdös volt a ruha! Majd holnap kiderül hogy milesz mert mosok 60fokon törölközőket! Majd beszámolok!
Figyelj, nem cikizésből mondom....az egy dolog, hogy látványra tisztának tűnik....mint a szárítózás utáni végeredmény mutatja, mégsem tiszta....a tiszta ruha öblítő nélkül sem szagos.