a hétvégi Cellect Arena Bowl kupa összes meccséről készült videó és fotó. Ezeket szép lassan elkezdtük feltenni az oldalra. Itt megtalálhatjátok őket a videó rovatban: http://www.hunrun.com A filmek jobb minőségben is kiadásra kerülnek, ugyanezen az oldalon kaphattok erről infót még a héten.
Figyelsz mint mindig. :))))))))))) 22.00-tól van gyülekező, de ha nem hiszed akkor nézd vissza a fórumot. (9232 hozzászólás) Nem is te lennél.........:))))))))))
nem mert abban a minőségben amivel asztali dvd recorderrel átmásoltam dvd-re a kameráról nagyobb helyet foglal.2,5 azaz 3 dvd kell hozzá.meg lesz majd az a formátum is ahogy a kamera felvette(olyan mint amit pénteken edzésen próbáltunk nézni)az összevághatóság kedvéért de ahhoz még nem volt időm.
Szép volt srácok végig néztem az egészet igazán megérdemelt volt ez a 3. hely. Kedvenc jelenetem pedig mikor Csonti kedvesen arréb tessékelte a sárga zászlót :)
Azt a felvételt amit Tomi(megjegyzem nagyon profin,köszi) csinált az én kamerámmal azt már megcsináltam dvd-n lejátszhatós formátumba.Este viszem.végignéztem itthon az összes meccset és szóhoz sem jutok annyira jó.Senkit nem lehet kiemelni mert az amit láttam az fantasztikus,összehangolt és pusztító erejű volt. Egyszerűen CSAPAT volt amit a felvételen láttam.