Keresés

Részletes keresés

Tonio 2.0 Creative Commons License 2024.08.08 0 0 2283

Hát a kieséssel úgy tűnik, a gólkirálynői cím is elveszik, Hagman rendkívül aktív és eredményes, bár a végén ő is kihagyott egy ziccert Glauserrel szemben. Bundsen is kiváló.

lunanoctis Creative Commons License 2024.08.08 0 0 2282

Fantasztikus védelmek kiváló kapusokkal, igazi csemege semleges nézőként.

Előzmény: lunanoctis (2281)
lunanoctis Creative Commons License 2024.08.08 0 0 2281

Isabell Klein az imént összefoglalta pár tőmondatban, ő miben látja Tamara Horaček értékeit:

• nagyon jól lát a pályán
  • meglehetősen kevés technikai hibával játszik
  • nem igazán ingadozik a teljesítménye
  • lövőhöz képest meglehetősen jó százalékkal lő

Elfeledkezett a védőmunkájáról és a hétméteresekről :)

Tonio 2.0 Creative Commons License 2024.08.08 0 0 2280

Most azért lehet drukkolni, hogy Hagman és Horacsek minél kevesebb gólt dobjon.

GoGabo Creative Commons License 2024.08.08 0 0 2279

Valószínűleg Juhász is épp így járt volna - tökmindegy. Hát 12,5 milláért, talán nem bánta volna, ha ő padozik Kácsor helyett és onnan nézi a meccseket. 

Igazság80 Creative Commons License 2024.08.08 0 0 2278

Jó de erre írtam korábban  hogy ugye többféle elképzelés  is szóba jöhetett a  "left back"   rovatra.  

Háfra eleve szóba sem jöhetett most.   Zácsikra tett egy kísérletet a szöv. kap.  ,  nyilván  nem volt még megfelelő  az állapota.     Valahogyan meg kellett oldani ezt és szerintem ennek megoldása egészen sikerült is azzal hogy  "center back"  játékosokkal  lett ez megcsinálva.    Ebbe nem hiszem hogy bele lehet különösebben kötni mert jól sült el ez a dolog.  

Azaz Kácsornak nem is "kellett"  így játszania sem nagyon.   Valószínűleg Juhász is épp így járt volna,  szóval mondhatnánk is hogy tök mindegy ki padozik,  vagy padozott volna éppen...

Előzmény: ducikenyér (2276)
Nicknack Creative Commons License 2024.08.08 0 0 2277

Majd nézheted jövőre az oroszokat helyettük. :))

Előzmény: Bamberg58 (2264)
ducikenyér Creative Commons License 2024.08.08 0 0 2276

Beletekertem néhány 2019-es Fradi meccsbe, és Klujbert mindig cserélték a rövid oldalon.

Kuczora teljesítménye a vb-n pedig tényleg méltatlan volt a válogatotthoz, de utána láthatóan összeszedte magát Vácon is. Meg sérült volt Zácsik, Háfra 0 perceket kapott, Kácsor egy nagy nulla volt már akkor is, Juhászt pedig nem volt kedve Vovának beépíteni. Tehát kizárásos alapon maradt Kuczora, szerintem a vb-s teljesítményével is a keretben maradt volna. 

És én azt írtam, melyik edző, nem pedig, hogy melyik szurkoló, tehát irreleváns, hogy Botond03 meg mások mit gondolnak Simonról.

Előzmény: Igazság80 (2273)
Peter1495 Creative Commons License 2024.08.08 0 0 2275

Mit mondott Ballai Albekről?

Előzmény: Bamberg58 (2246)
Gojira Creative Commons License 2024.08.08 0 0 2274

Lehet visszakeresni Botond03 hozzászólásait a múlt hétről.

Előzmény: Igazság80 (2273)
Igazság80 Creative Commons License 2024.08.08 -3 0 2273

Klujber nagyon sokáig nem volt cserélve sem a klubjában,  sem a válogatottban.   Azt hittem ez közismert.))

"Szerinted melyik edző nem vezette be volna be Simon Petrát vagy Kuczorát ? "

Sokan nem,  mondjuk bár gondolom nem vagy edző, de te magad sem.  Mindig elfelejtik az emberek hogy a korábbi leírásaik azok bizony továbbra is  itt vannak az interneten.))

Ha gondolod bármikor szó szerint idézlek,  egyértelműen kijelentetted hogy  Kuczora szerinted a kukába való,  és el kéne őt felejteni a válogatott kapcsán.   Úgyhogy ezek után inkább ne vonj kérdőre ...

Ez itt alig néhány hónapos "szakvéleményed"  ,   Simon kapcsán ugyan ilyenről nem tudok részedről,  de tucatszám tudnám  sorolni a felhördült hozzászólásokat mikor ő bekerült a válogatott látókörébe,  ezerrel ment az a szöveg hogy ez a felnőtt válogatott és nem óvoda ,  hogy itt játszogasson és hasonlók.   Csak közben már Simon egyre többször bizonyított azóta,  így ezek a hangok természetesen már mára elhalkultak,  de nem oly régen igen is nagyon megosztó volt az ő válogatottságának még a puszta ötlete is. Ezek le vannak írva és visszanézhetőek adott esetben.

Tehát sokaknál nem lenne válogatott valószínűleg,  mert senki sem születik 23x válogatottnak,  hanem  oda be is kell vezetni valakit, és vállalni a legtöbbször  kezdetben  még gyakori kudarcos szerepléseket is,  amelyek ilyenkor "természetesen"  felhánytorgatásra is kerülnek...

Előzmény: ducikenyér (2268)
Bamberg58 Creative Commons License 2024.08.08 -12 1 2272

Miután az Eurosport szakértője, jó hogy belenéz!

Csinálj már úgy mintha örülnél!;-))

Klujber,Simon,Vámos  alapból vagányak, hozzájuk némileg most felnőtt Kuczora, Tóvizi, a szélsők és a kapusok meg mindig elfogadhatóak voltak.

Ők hozták ezt a szereplést, a Kókler ellenében. 

Ha van egy jó kapitányunk és a szakmai, korrekt válogatás, most meglenne a legjobb 4, így is közel voltunk.

Ami meg Golovin javára írandó, megpróbált végig nagyon gyorsan játszani, ismét a szélsőkre is fókuszálva, de sajnos, nagyon kevés játékossal.
Így egy tornán tartósan nem lehet, ez persze nemcsak az ő hibája, de vastagon benne van.

Ez azt jelenti, ha vékony is a jég, jobb képességű volt a jelenlegi válogatott a korábban gondoltnál.

A jövőben, a következő ciklusra is marad, a Klujber,Simon,Vámos,Tóvizi, Kuczora,Márton mag, plusz a kapusok, bár Blani közben biztos babázni is fog. A két szélső kérdéses, nem fiatalok..

Eleknek nagy köszönet, Klujber nem lenne ezen a szinten, ha nem bízott volna végig az átlövő képességeiben, pedig évekig lebénult a kritikus téthelyzetekben, mikor nagyon figyeltek rá.

Simont is ő dobta a mélyvízbe,nagyon fiatalon.

Előzmény: Tonio 2.0 (2266)
Bamberg58 Creative Commons License 2024.08.08 -12 0 2271

Orosz, mint még min. 10 millió Ukrajnában született társa.

https://oroszhirek.hu/golovin-mindig-ukrannak-neveznek-de-orosz-vagyok/

“Állandóan ukránként emlegetnek, pedig nem igazán érzem magam annak. Orosz vagyok. Amikor a Szovjetunió összeomlott, mindenki annak a területnek az útlevelét kapta, ahol született vagy regisztrálták. Ennek alapján kaptam ukrán állampolgárságot, bár apám orosz, és a születési anyakönyvi kivonatom szerint én is orosz vagyok” – szögezte le Golovin Vlagyimir.

Előzmény: Csökött--Pandacsöki (2269)
Gojira Creative Commons License 2024.08.08 -1 1 2270

Na és? Attól még simán lehet orosz.

Előzmény: Csökött--Pandacsöki (2269)
Csökött--Pandacsöki Creative Commons License 2024.08.07 -3 0 2269

Golovin ukrán, Odesszában született

Előzmény: Bamberg58 (2249)
ducikenyér Creative Commons License 2024.08.07 0 1 2268

Szerinted melyik edző nem vezette volna be Simon Petrát és Kuczorát? :O vagy melyik nem cserélte volna Klujbert a rövid oldalon?

Előzmény: Igazság80 (2267)
Igazság80 Creative Commons License 2024.08.07 -1 1 2267

Néhány másodperc kivédekezésén múlt így is az extra.   De most voltak azért jó húzásai is az embernek. 

Gondolok olyanokra hogy Kuczora és Simon bevezetése,   vagy Klujber  tehermentesítése a támadás/védekezés cserével,  amivel  így voltaképp hátul és elől is javultunk az ügylettel...

Előzmény: Bamberg58 (2252)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2024.08.07 -2 0 2266

Xavi Pascual most belenézett néhány magyar női kézi meccsbe, eddig gondolom, nem nagyon érdekelte, de most idejött edzősködni, gondolta, belenéz.

Mással nem tudom magyarázni, hogy most tűnt fel neki Klujber, akiről kb a 2019-es BL szereplése óta lehet tudni, hogy milyen képességei vannak.

Más kérdés, hogy a válogatottban évekig szenvedett (a nagy tornák fontos meccsein).

Előzmény: Bamberg58 (2259)
RnD Creative Commons License 2024.08.07 -2 4 2265

Íme, egy cikk 2009-ből, a világbajnokság után. Van néhány hasonlóság (ma azért nem lennénk ennyire optimisták):

Bamberg58 Creative Commons License 2024.08.07 -12 1 2264

Vámost meg sem említette..;-))

Örölünk,Vincent?;-))

Azért Simon, a kevés lehetőség ellenére, neki is feltűnt.

Ilyen fiatalon, kevés az ilyen mentalitású játékos.

Klujber is sokáig küzdött az árnyékával, de most átlépte, remélem végleg.

Előzmény: Gojira (2263)
Gojira Creative Commons License 2024.08.07 -2 2 2263

"Pascual arról is beszélt, hogy az átlövő Klujber Katrint látta a legjobbnak, a tornán mutatott játéka szerinte kellemes meglepetést jelentett, klasszis szinten, kiemelkedően teljesített. Mellette Kuczora Csengét, valamint Simon Petrát emelte ki."

Nocsak nocsak.

RnD Creative Commons License 2024.08.07 -3 4 2262

Jó, hát Xavi Pascual persze h jókat fog rólunk mondani.

Az itt leírt néhány dicséretnél azért elvetette a sulykot.....

Most mondjam azt hogy a 2009-es vb-n több külföldi edző azzal jött h a miénk a jövő csapata és Londonban mi leszünk az olimpiai bajnokok....? Aztán Londonba ki sem jutottunk.

Azosztigen12 Creative Commons License 2024.08.07 -1 2 2261

Most erre mit lehet mondani, ha valaki meg csak téged olvas, az tuti döntőbe várja a csapatot, mert annyi klasszisunk van...

Amúgy igyekeztem becsomagolni a véleményemet, ennél sokkal markánsabb gondolataim vannak egyes játékosok képessége, fizikai állapota vagy játékintelligenciájával kapcsolatban. Meg Vova 3 évével kapcsolatban is. De tök felesleges ezen vitatkozni, parttalan. Majd az idő választ ad arra, hogy ki milyen szuper játékos vagy edző...

Előzmény: hatosfalat (2251)
RnD Creative Commons License 2024.08.07 -3 4 2260

"Tóvizi amúgy az utolsó meccsig kifejezetten bíztató volt védekezésben...."

Védekezésben....? Túlzásba azért ne essünk...

A hollandok ellen a második félidőben volt két labdaszerzése, ez jó, de a falban gyengén védekezett, most is csak ide-oda rohangált, leütköző faultok nélkül.

Előzmény: hatosfalat (2251)
Bamberg58 Creative Commons License 2024.08.07 -12 1 2259

Nagyon kiegyensúlyozott mérkőzés volt, bármelyik csapat nyerhetett volna” – mondta Xavi Pascual, a Veszprém kézilabdacsapatának új vezetőedzője, az Eurosport 2 Bonjour Paris című reggeli műsorának szakértője azután, hogy kedden a női válogatott hosszabbításban 36-32-re kikapott Svédországtól és kiesett az olimpiáról. A hatodik helyen zárta a tornát.

Pascual szerint a magyarok a saját játékukat játszották, végig nyomás alatt tartotta a svéd együttest. „A favorit csapatok sokat szenvednek, amikor nem tudják megtörni az ellenfél védekezését, ez történt most a svédekkel is. A magyar válogatott szilárdan védekezett és rengeteg tiszta helyzetet alakított ki. Talán egy kicsit nagyobb hatékonyság hiányzott a támadásoknál” – magyarázta.

A Barcelonával háromszoros Bajnokok Ligája-győztes tréner a magyar válogatottról azt mondta, egy lépésre van a topcsapatoktól, Norvégiától, Franciaországtól és Dániától. „Ez a három nemzet egy lépéssel az összes többi előtt jár, és a legmagasabb szintet képviseli. Utánuk következik az élmezőny másik fele, amelyek a negyedik-tizedik pozícióért küzdenek. A legfontosabb, hogy Magyarország ebben a mezőnyben van. Emellett rengeteg fiatal játékosuk van, akik lehetőséget is kapnak a bizonyításra. Szerintem ez csodálatos. Biztos vagyok abban, hogy még ennél is jobb eredményeket érnek majd el.”

Pascual arról is beszélt, hogy az átlövő Klujber Katrint látta a legjobbnak, a tornán mutatott játéka szerinte kellemes meglepetést jelentett, klasszis szinten, kiemelkedően teljesített. Mellette Kuczora Csengét, valamint Simon Petrát emelte ki. Előbbiről azt mondta, jól játszott, sok és fontos gólt szerzett, utóbbit pedig a nemzeti csapat jövőjének nevezte. „Nagyon fiatal, és nem retten meg az egy az egy elleni szituációktól. A kézilabdában nagyon fontos megtalálni az ilyen típusú játékosokat.”

RnD Creative Commons License 2024.08.07 -4 4 2258

"Planéta jobb játékos, mint Albek...."

Planéta védekezésben egy félidőnél többet nem bír és a gyors játékosok kétszer is körbefutják őt. A magyar NBI-ben sem számított jó védőjátékosnak. Albek ennél többet tud (ami evidens lenne mindenkinek ha nem kapná sorban a (gyakran) kamu-kiállításokat....)

Elöl Planéta beállóban - Hámori Konival kombóban - jó ötlet lehetett volna de Koni megsérült.....:(((

Előzmény: ducikenyér (2245)
RnD Creative Commons License 2024.08.07 -3 3 2257

"Bennem még az merült fel, hogy Albeket, Papp Niki és részben Bordás cseréjének szánta. Azaz 3-as védőben akarta túlbiztosítani a csapatot. Mivel Niki bírta a strapát...."

Niki lehet h 'bírta a strapát' de vacakul védekezett és aztán SWE ellen a végén még vacakabbul. Ha Vova tényleg hármas védőnek szánta Albek Annát - ez egyébként nem valószínű - akkor miért hagyta pályán a védekezésben rosszul teljesítő Kiss Nikit....?:O

Előzmény: tomzz (2243)
Bamberg58 Creative Commons License 2024.08.07 -13 0 2256

Valószínűleg Pigniczki is így gondolta, mert a hosszabbítás előtt már ő beszélt?

Egyébként honnan tudod?
Tán hallgatóztál?

Ha te kint vagy akkor is más lett volna, mint Debrecenben?

Te is hibáztál vagy én hűtöttem be korán a pezsgőt?

Előzmény: Tonio 2.0 (2253)
RnD Creative Commons License 2024.08.07 -1 3 2255

"Igazad van, minden meccsen kellett volna neki adni egy félidőt...."

Látom még mindig nem érted.

Arról van szó hogyha behívsz valakit 'mert nincs jobb csak ő van' és utána nem küldöd be a pályára vagy csak egy-két percre, az olyan mintha nem is lenne a csapatban. Azaz behívtad de mégsem hívtad be.....

Itt nem arról van szó h Albek kapott volna tíz-tizenöt percet négy meccsen h tehermentesítse Klujbert. És arról sem h csak azért volt kint hogyha Klujber megsérül akkor legyen balkezes játékosunk aki helyette beáll. Mert ilyen kevés játékidővel hiába állt volna be, nem lett volna formában.

Mátyás királyról szólt az a mese ahol az okos lány 'vitt is ajándékot meg nem is'. Itt most Vova 'behívta Albek Annát meg nem is'. De ennek így semmi értelme....... legalábbis kézilabdában.

Előzmény: Omega12 (2240)
hatosfalat Creative Commons License 2024.08.07 -3 4 2254

Tolod a szart itt évek óta szinte az összes játékosunkra, most meg hirtelen olyan jók lettek nálad a lányok, ha nem Vova a kapitány, akkor olimpiai bajnokok lesznek. 

Előzmény: Bamberg58 (2252)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!