Lassan vege az idenynek, akinek van kedve a sajat meglátása szerint összeállithatná az évcsapatát. En ugy gondolom a Fradi es Győr csapatat vegyük a listabol mert szinte csak onnan lenne bent jatekos ha ezt nem tesszuk.
Mondjuk én pont nem szoktam, nem is tetszik, bárki teszi.
De most arról van szó, hogy egy csapat hivatalos honlapján -hogy szándékosan, vagy félreértésből az mindegy- még két nappal azután is olvasható a valótlan állítás, hogy bebizonyosodott, nem mondott semmi Kudorra nézve sértőt.
Érdekes a puta Győr zászló nem csípi egyik őrök szemét sem, amikor sportszerű szurkolásról van szó. Sőt, még a játékosaitokkal együtt fotózkodtok vele.
Az viszont teljesen méltó volt ahogy a debreceni szurkolók cigányozták a csapatot, mikor a győzelmet ünnepelték, de a vendégjegyek elosztását is teljesen sportszerűen oldotta meg a klub.
Ja, ahogy Deliben, meg Szabóban is. Az utóbbi hisztizését illetően már méltó versenytársa! Csak éppen kikésziti a játékosok idegeit s kétlem , hogy képes objektív lenni/maradni velük szemben.
"Egy fecske nem csinál nyarat!" ez érvényes mind az edzőségre, mind a politikára is a nők esetében.
A norvég csodaedzőnőnek sem előtte sem utána nincsenek megközelitői sem, a próbálkozók hamar felhagyt(n)ak az utánzással. Nálunk sem regnáltak sokáig, sem Mátéfi, sem Szabó, sem Deli. Kudor s a váci új edzőnő sem fogja megváltani a renomét. Az edzői kvalitások nem járnak együtt a női gondolkodásmóddal, érzelemvilággal. Ezt nem cáfolja az, hogy rengeteg rossz/gyenge férfi edző is van, csak hát azok a fránya arányok.
Az pl. semmi se volt, amikor Bordás elöl(!) elpöckölte a labdát. Úgy nehéz valakit visszahúzni, ha elötte vagy és közben a kezdet arra használod, hogy elüsd a labdát:
Szekeres jobb keze Bordás keze és a labda között van, az égvilágon semmit se csinált, ami akár csak a legkisebb mértékben is szabálytalan lett volna, ugyanis függölegesen fölfelé ugrik, Bordás meg rá, azért is esik el utóbbi, mert viszi elöre a lendület.
A második kiállításához (az teljesen jogos volt) kisértetiesen hasonlókért egy debrecenit se állítottak ki (azaz, ha ez nálunk két perc, akkor a debrecenieknél (nem egyszer, hanem legalább három esetben) ugyanúgy 2 percet kellett volna érjen), mert nálunk -Kovács kisasszonnyal ellentétben- senki nem játszotta el a nagyhalált, pedig oka többeknek is lett volna, élükön Szucsánszkival, mert amit a hentesektöl kapott, az 5 meccsre is sok lett volna.
Le, de ki kiellett volna ott egyből állítani és később is elmaradt nála egy 2 perc ha nem tévedek, Szucsánszkival szemben, utóbbi nézett is a bírókra, hogy ezt így hogy.
Az időkéréses hazugság eltűnt már a honlapotokról?
És tegyük hozzá, hogy a NEKA kb. a rekorder a csapatok közül, akiknél a legtöbb covid miatti leállás volt, pontosan nem tudom mennyi, de legalább 4-5-ször, utoljára még most áprilisban is.
Szilágyi nem lesz ott kényelmes helyezetben, mert szerintem a vezetőség már inkább Kudort választaná, de ez már korábban eldőlt. Mivel Kitti is marad Debrecenben, ezért Szilágyi tojáshéjon járkál, egy rossz lépés vagy eredmény és már cserélik is. Ha Kudor marad a csapatnál, akkor lesz még ő ott vezetőedző.