Keresés

Részletes keresés

renegade Creative Commons License 2010.12.30 0 0 982

Muszáj neked kényszeresen trollt etetni?

Előzmény: Fejtágító (978)
renegade Creative Commons License 2010.12.30 0 0 980

„Ha én rózsa volnék...”

Lassan újra aktuális lesz. (Hát istenem. Akkor is kibírtuk, most is ki fogjuk. És most nem fog 40 évig tartani. Én 20 évet jósolok, ennél csak rövidebb lehet, hosszabb nem.)

Előzmény: Törölt nick (967)
Fejtágító Creative Commons License 2010.12.30 0 0 978

a holokauszt-tagadása és az obszcén szavak között jelentős különbség, hogy az előbbit kor és vetítési időponttól

függetlenül nem lehet nagy nyilvánosság előtt, így a két dolgot nemigen lehet összevetni.

viszont az angol és az olasz nyelvű trágárkodás között esetünkben nincs minőségi különség.

Előzmény: Törölt nick (955)
moziga2 Creative Commons License 2010.12.30 0 0 977

Jól hallottam. Nem a qrva, hanem a durva anyád. Ez jó! Lehet így is káromkodni. Kabbbe a nyalókámat! Lótöcsköt a pici popócskádba! Ez már nem III-as katt egó ria? ;-)

Előzmény: Törölt nick (964)
boci boci tarka Creative Commons License 2010.12.30 0 0 976

Szerinted ezen maygarok közül hányan ismerik Jannus Pannoniust? És hányan a Magyar Erato-ban is megjelent néhány verseit, melynek címét nem is idézném, mert még a klavi is elprul, Szannamari pedig esetleg új lapot alapítana rájuk.. :o))

:)))

Te csak ne adjál ötleteket!:)

Előzmény: Törölt nick (861)
amorall Creative Commons License 2010.12.30 0 0 975

És a tekintetes hatóság mit csinált szept. 2-a óta?

Miért épp most???

Pater Altenberg Creative Commons License 2010.12.30 0 0 974

Hja, az én koromban azért Kassákot meg a szürrealistákat vagy Apollinaire-t azért olvastuk. Távoli rokonok.

Előzmény: Törölt nick (971)
renegade Creative Commons License 2010.12.30 0 0 973

Csak ennyi volt: "Ó, ezek az oroszok!" És ment vagy fél évig, naponta tízszer, aztán egyszer csak az akkori O. Á.-nak* feltűnt ez a pár szó a szám legvégén, és többé nem játszották. (A rádióban. A házibulikon ment tovább.)

* Ha jól emlékszem, így jelölik a Tilos feljelentőjét.

Előzmény: *ridonli* (962)
Pater Altenberg Creative Commons License 2010.12.30 0 0 972

Mondom, nem rossz! (az eredetit nem ismerem, gondolom, az se rossz - és most illegálisan fog terjedni).

Előzmény: Törölt nick (964)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.30 0 0 971

És öröm látni felvilágosult idősebb embereket. :)

Előzmény: Pater Altenberg (954)
Pater Altenberg Creative Commons License 2010.12.30 0 0 970

Vagina-monológok. Liberális közönség tapsa kísérte. Kritikusok dícsérték. Miután az a közönség nem megy kukát borogatni, nem lesz ilyen se könyv-formátumban, sem sznházban, pláne tévében, és az a közönség kussolni fog. gy kerek a világ.

Előzmény: bibibi102 (961)
moziga2 Creative Commons License 2010.12.30 0 0 969

these vagy those nem emlékszem

Előzmény: moziga2 (966)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.30 0 0 967

Sőt, a Révésznek meg a Szörényinek is volt olyan száma, ami nem kerülhetett fel 33-as korongra. De SZERencsére volt rövidhullám. :-))

Pill., most már benyakalok egy bólét...

moziga2 Creative Commons License 2010.12.30 0 0 966

Még csak ez sem. Csak annyi volt a végén. "Oh ezek az oroszok." Oh these Russinans. Rosszalló hangsúllyal. Na meg Raszputyin akkor biz rossz putyin volt. ;-)))))

bibibi102 Creative Commons License 2010.12.30 0 0 965

És velük mi lesz:

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.30 0 0 964

Belga cenzúrázott verzió.

Előzmény: Pater Altenberg (954)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.30 0 0 963

Hál' Istennek, már nincs monyikasó, meg josibarát sincs. Hát, tetszettek vóna szavazni a Vona, azt akkor már retekell meg tévékettő se vóna. Semmi kár nem ért vóna:-))

Előzmény: moziga2 (958)
*ridonli* Creative Commons License 2010.12.30 0 0 962

Dehogynem. A 70-es években nálunk is be volt tiltva a Boney M. "Raszputyin" című száma, mert már nem emlékszem pontosan a szóra (akkor még egy kukkot sem tudtam angolul), de a végén volt hogy .... Russians, szóval valami oroszokat szidó jelző, és ezért évekig nem mehetett a magyar rádióban.

Előzmény: renegade (957)
bibibi102 Creative Commons License 2010.12.30 0 0 961

Rontsuk tovább az ifjuságot: :-) 

Izgultok? Izgultok ugye? Én is izgultam. Ezért vágtam bele ebbe az egészbe. A vagina miatt. A vaginám miatt. Féltem attól, amit a vagináról gondolunk, ahogy ő is szokott izgulni értem. Megértő társakra volt szüksége...vaginákra. A vaginák sötétségben és titokzatosságban élnek; olyanok, mint egy "Bermuda Háromszög", ahonnan még senki sem tért vissza, soha.
Nem könnyű megtalálni a vaginádat. A nők hetekig, hónapokig, néha évekig feléje sem néznek. Egyszer egy jól menő üzletasszonnyal készítettem interjút, aki azt mondta, nem ér rá a vaginájával foglalkozni.
"Ha a vaginádat akarod látni - mondta -, az egész napos munka. Csak hanyatt fekve tudod megnézni, nagy, lehetőleg földig érő tükör előtt. El kell találnod a helyes pozíciót, a jó megvilágítást és a megfelelő szöget. Teljesen ki kell csavarnod. Begörcsöl a nyakad, sajog a hátad. A végére egészen kimerülsz. Nincs nekem erre időm - mondta az üzletasszony -, ehhez én túlságosan elfoglalt vagyok.
Elhatároztam, hogy beszélni fogok a nőkkel a vaginájukról, hogy vagina-interjúkat készítek. Ezekből lettek a vagina-monológok. Több, mint kétszáz nővel készítettem interjút.

Beszéltem idős nőkkel, fiatal nőkkel, férjezett nőkkel, egyedülálló nőkkel, leszbikusokkal, egyetemi professzorokkal, színésznőkkel, üzletasszonyokkal, kurvákkal, fekete bőrű nőkkel, spanyol nőkkel, ázsiai nőkkel és amerikai nőkkel, indián nőkkel, fehér nőkkel, zsidó nőkkel.
Az elején nehezen ment, a nők nem nagyon akartak erről a témáról beszélni, szemérmesek voltak. De ha egyszer belekezdtek, le sem lehetett többé állítani őket. A nők maguknak sem vallják be, de imádnak a vaginájukról beszélni. Izgatja őket a dolog, talán pont azért, mert eddig soha senki nem kérdezte őket erről.

Kezdjük mindjárt a „vagina” szóval. A legjobb indulattal is úgy hangzik, mint valami fertőző betegség, vagy egy orvosi eszköz: – „Siessen, nővérke, hozza már azt a vaginát!” Vagina… vagina… akárhányszor ismételgeted, soha nem fogod szívesen kimondani. Nevetséges és egyáltalán nem erotikus szó. Képzeld el, mi történne, ha egyszer szeretkezés közben azt suttognád az izgatott férfi fülébe: – „Kedvesem, megsimogatnád a vaginámat?” Aggódom a vaginám miatt, még a neve miatt is aggódom!
Van például, ahol cicusnak hívják. Egy nő mesélte, hogy az anyja mindig azt mondta neki: "-Ne vegyél bugyit a hálóinged alá kicsim; hadd szellőzzön a cicuskád."
Máshol viszont kutyusnak nevezik, megint máshol résnek. De hívják muffnak, kutyulinak, luknak, nuninak, pinának, picsának, asszonypajtásnak, brekinek, mézesbödönnek, szárcsának, marisnak, nindzsónak, puncinak, nunának, punának, puncusnak, pucának, gyapjas tarisznyának, sufninak, fióknak, bögrének, lavórnak, kisfazéknak, kéjbarlangnak, vágásnak, bukszának. Van, ah ol Miminek nevezik, máshol prémnek vagy nyílásnak.

Aggódom a vaginámért.

Pater Altenberg Creative Commons License 2010.12.30 0 0 959

Hja, a Kádár-kor végefelé a puhuló diktatúra ve konyulóban volt, most az Orbán-kor hajnalán a keményedő diktatura felfelé keményedik. Persze kis börtön is kell majd!

Előzmény: renegade (957)
moziga2 Creative Commons License 2010.12.30 0 0 958

Na de itt erről van éppen nagybaszó! Valamit tenni kell!

Hát tegyenek is ez ellen! Én aztat mondom.

Előzmény: Törölt nick (952)
renegade Creative Commons License 2010.12.30 0 0 957

igen, mert eddig úgy tűnik nincs forrás (precedens), hogy valamely médiumot azért büntettek volna meg, mert idegen trágárkodott volna.

Arról már ne is beszéljünk, hogy ha ezentúl ez lesz a divat, akkor minden egyes számot előbb le kell fordíttatni, eldönteni, mehet-e a rádióban és mikor, kell-e elé figyelmeztetés etc... Ez már önmagában nonszensz, és akkor még a Tilos válaszában fel is sorolnak vagy másfél tucat nyelvet, amiken szóló dalokat leadtak már. Ezekre mind fordítót készenlétben tartani, hát ez így nem megy -- vagyis jó magyar szokás szerint van egy betarthatatlan szabályozás, amit azok ellen lehet fordítani, akiknek a pofája nem tetszik az éppen uralkodó hatalomnak.

Mellesleg idáig még Kádár idején se merészkedtek. Emlékszem, Udo Jürgens Honeckert fikázó dalát simán lejátszották a balatoni diszkóhajón. A keletnémet csajok röhögve hívták fel a figyelmemet rá, én is csak akkor kapcsoltam, amikor kezdtem tudatosan odafigyelni a szövegre... :-)

Előzmény: Fejtágító (947)
Pater Altenberg Creative Commons License 2010.12.30 0 0 956

Szerintem nem rossz. Ha az én 18 éves koromban lett volna ilyen, tapsoltam volna. Persze titokban, mert akkor is tiltották volna.

Előzmény: szilkó (953)
Pater Altenberg Creative Commons License 2010.12.30 0 0 954

Kösz, ez érdekes. 74 éves vagyok, nincs unokám, tehát eddig nem nagyon ismertem a rep (rapp?) szövegeket, a dallamra nem áll a fülem, csak a szövegre majd. Mert mától kezdve, a tiltótörvény óta érdekelni fog.

Beírnád, ez melyik?

Előzmény: Törölt nick (948)
szilkó Creative Commons License 2010.12.30 0 0 953

Mi ez a szar?Ezt te költötted :DXDD

Előzmény: Törölt nick (948)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.30 0 0 952

Te, biztos teát ittál? Amit leírtam az a "hivatalos" emeszempé álláspont volt az ifjúság mételyezéséről. A zenéjükről már nem is beszélve, mert azt szídták orrba-szájba. Nyilván nem a sztálinos csasztuskákat fújtuk. Egyébként pont annyi idős vagyok, hogy amikor katona voltam akkor volt kirakva a következő szu diktátor gyászkeretes pofalemeze a laktanya főbejáratához. (brezsnyev et.)

Előzmény: moziga2 (944)
Fejtágító Creative Commons License 2010.12.30 0 0 950

...idegen nyelven...

Előzmény: Fejtágító (947)
renegade Creative Commons License 2010.12.30 0 0 949

Aláírta hát! De miért húzták eddig az időt a közléssel?

Holnap Szilveszter, holnapután január 1-je, majd vasárnap... Hétfőn kit fog érdekelni egy négynapos hír? Jól ki volt választva, melyik napon kell aláírni.

Előzmény: Pater Altenberg (938)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.30 0 0 948

Ha hiányzott a Gólemről a lakáskassza, most itt van és az állam megadóztatja. A-pukádnak a tejfölös kis naptára, eltűnt mint az anyád bicskája. Egyszer rárontottam a módszertanárra. Jó volt, de nem hiába húzott meg utána.Lefogod a kofát te kis keki szemű, ha nem tudod, hogy három zokni milyen számszerű. Az öcsiéknél fáraós az ágynemű. A távolságban te leszel a sasszemű. Lukács G.-né tojik rá a fickókra. Gyere velem támaszkodni Kispolcra. Jól elmegy a .. vettem ruhát,a köszi szóval köszöntem az új ruhát! Elraktam vagy megraktam, szétkaptam, avagy szétraktam, átgondoltam és megmondtam, elméláztam, na ez voltam. Szombat,szombat, szombaszombat, jól megkopasztlak.

ref.
Egy-két-há durva a nyár
négy-öt-hat, dobd be magad,
hét-nyolc-kilenc-tíz,a Demjén Edit még mindig segít!

Az Imre bá növessze bokáig a passzodat a labdára. Sötét úton Piri íveli, akinek az nem elég, ha Erzsébet .. hm.. enyém. Dzsingiszkán, mit akarsz? Ott áll már egy Merci! Ezt is lehet, így is lehet szeretitek, szeretik. Nekem semmibe sem kerül úh áh. Ha kiment a fejedből, hogy milyen az élet, kóstolj egy kis fagyit, de olyat, ami krémes. Jé, kishörcsög nem ugat. A passzodat a mentőnek mutasd. Mutasd a passzodat a mentőnek, mutasd a passzodat az utcának, mutasd a passzodat labdának, ja héroszi a garbó ha ma kell. Akinek az inge, tudod, az kispálya. Oltja le is, de ő nem bántja. Indexelhetsz Pomáznál.

ref.

Múltkor levágta a pajeszomat a fodrász. Ólba tettem, aztán gazt dobtam neki. Puszi Lajos! Köhögsz? ez a divat? Túrt a hajába, nem gazolta ki a kertet. Kasszába a pénzt be kéne tenni. Itt védekezek,passzolom a szert a Lajos kitámad. Toljál ki Monorig Lilla még az út és buli velem! Szobnál tartasz, mert én is itt jól rágok a szájba babot gurítok. Nyafog a macska most.Egy kútnál, degeszre tömöm ki a reumás sarkú majomnak a kamrám sötét, kamrám sötét, kamrám sötét, kamrám sötét, kamrám sötét!

Fejtágító Creative Commons License 2010.12.30 0 0 947

igen, mert eddig úgy tűnik nincs forrás (precedens), hogy valamely médiumot

azért büntettek volna meg, mert idegen trágárkodott volna. pedig ellentétben

az Ice-T által használt szlenggel, a vaffanculot a fél ország ismeri a Keresztapa

c. filből.

Előzmény: Törölt nick (945)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!