Keresés

Részletes keresés

Caitlin Creative Commons License 2007.08.04 0 0 952
miert? szerinted en tobbet tudok? :) ...csak ulok es hulyesegeket beszelek.... :)
Előzmény: stunc (951)
stunc Creative Commons License 2007.08.04 0 0 951

Szép a hangja? Az gyanús. Van a szerelőknek kis beépíthető hangchipjük is, amitől úgy duruzsol a gép, ahogy a gazdi hallani szeretné, de NEM MOS! Csak vizez. Majd ellenőrizd az ilyen olyan foltokat a felső-és alsóruhákon:DDD

(Bizony, Teve, ez a egy ravasz világ;))

Caitlin: nem tudom, hoyg hol van olyan tanulmány, vagy mifene, amit keresel. Csak azt tudom, hogy a turizmus ma és holnap a világon mindenütt a nagy reménység, a szépen fejlődő gazdasági ág. Mi még sehol sem vagyunk, bár már itt is megközelíti a GDP 10 százalékát a produktum. Mondjuk, a kereskedelem meg olyan, hogy mindig volt/van/lesz. Nekem kevés volt az infó, amit megadtál...

Előzmény: sipric_ (949)
Caitlin Creative Commons License 2007.08.04 0 0 950
szerintetek hol tudnek utananezni, h mennyi ertelme van ma egy turizmus/idegenforgalmi diplomat megszerezni? ferjjel ezen beszlegetunk: mit is tanuljak. szeirnte a kereskedelem/marketing szaknak tobb ertelme van. en meg azon is filozok, h nem lenne-e eleg egy felsofoku okj szakkepesites, nem pedig meg +1 diploma.....
sipric_ Creative Commons License 2007.08.04 0 0 949
öhöhö... inkább fizetek 17k-t (szivattyúcsere + munkadíj), mint kiadok alsó hangon 80 000 Ft-ot egy új mosógépért... most egyébként békésen mos, idehallatszik a zümmögés, tiszta idill :D
Előzmény: stunc (947)
babyteve2 Creative Commons License 2007.08.04 0 0 948
Micsoda összeesküvés-elmélet! :oO Főleg a kis időzítő tetszik! :o))))))))))
Előzmény: stunc (947)
stunc Creative Commons License 2007.08.04 0 0 947

Mennyi volt a számla?

Egyébként nem tudom, mit szórakozol a szereléssel, ha egy gép elromlik, ki kell dobni. Úgyis el fog romlani, főleg, ha szerelő már belenyúlt, mert ezek beleraknak egy kis időzítőt, amitől bizonyos időn belül megint k.o. a gép. Különben éhen halnának, nem tűnt még föl?

Előzmény: sipric_ (946)
sipric_ Creative Commons License 2007.08.04 0 0 946
csillag, örök hála :))) nagyon korrekt volt az arc, pontosan érkezett, még 1,5 hibát gyorsan kiküszöbölt, és nem is volt olyan drága. sz'al köszi!!! :)
Előzmény: sipric_ (945)
sipric_ Creative Commons License 2007.08.04 0 0 945
gyors helyzjel:
csillag, most érkezett meg az SOS mosógépszerelő... izgulok (lehet, h mégis stunc lesz?)

majd megpróbálok visszaolvasni, most el.
Caitlin Creative Commons License 2007.08.04 0 0 944
azert vannak a baratok/ismerosok, h ha kell veled nevessenek, ha kell lelket ontsenek es ha kell meghallgassanak.... szerintem. masik dolog ami eszembe jut ilyen szituaciokban, h a nyugati kulturak egyszeruen nem hagynak teret a gyaszmunkanak, a felkeszulesnek. pedig az elet veges, ezt nagyon pontosan tudjuk :(
Előzmény: Törölt nick (943)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.04 0 0 943
Köszönöm, hogy ezt mondod. Próbálom ezt az "önző" elvet követni. Tudom, érzem, hogy most a gyerekeim a legfontosabbak, rájuk kell elsősorban koncentrálni.

Egyébként tegnap este derültek még ki cifraságok, amikor is felhívtam a nővéremet és már kiabáltam vele, hogy hagyják abba a titkolózást, azzal nem segítenek. Jobb tudni a biztos rosszat, mint a bizonytalanság és önámítás ... (legalábbis nekem).

Megpróbálok nem rágódni a témán, nem akarok itt hangulatot rontani ezzel.

M.
Előzmény: Caitlin (942)
Caitlin Creative Commons License 2007.08.03 0 0 942
en nagyon onzo megoldast tudok csak. gondolj pottyre es matera. allj anyukad es apukad mellett, de 1-2 lepes tavolsagba. a gyerekekkel nem teheted meg, h osszetorj. amikor lesz ra alkalmad (ejjel, gyerekmentes napokon, idovel, egyszer) akkor pedig szepen lassan feldolgozod. legabbis nekem igy sikerult atveszelni. a feldolgozas pedig a mai napig is tart.... pedig 1 eve temettuk el nagymamamat. es a legvaratlanabb bugyrokkbol jon emg mindig egy kis lelkiero es tamogatas, h atveszeld.
gandi006 Creative Commons License 2007.08.03 0 0 941
Köszönöm!
Előzmény: mamua (939)
babyteve2 Creative Commons License 2007.08.03 0 0 940
Hajrá-hajrá! :o)))))))))
Előzmény: gandi006 (938)
mamua Creative Commons License 2007.08.03 0 0 939
Osztálytalálkozó - 2007. augusztus (szeptember?)

Babapiskóta
babyteve (helyszín és időpont tekintetében alkalmazkodó vagyok)
Bobka
Caitlin
Cicafül
gandi
Kismazsi (fel tudom ajánlani a házat+kertet helyszínül, de szívesen megyek bárhova is)
lillia (csak aug. 21. után)
mamua (hozzám igazán nem kell alkalmazkodni, de szeretek listákban szerepelni:))
sipric
stunc (többszörösen bukott, túlkoros, de nem reménytelen)
veron (aki hol ebbe, hol abba az osztályba látogat, és aki augusztus 9-12-ig nem elérhető)
zsizzsik (akinek elsősorban hét közben jó, de hét végén is megoldható csak akkor tudni szeretné jó előre az időpontot)
Előzmény: gandi006 (937)
gandi006 Creative Commons License 2007.08.03 0 0 938
kész, ezt is elrontottam.. Valaki javítsa ki plííz!
Előzmény: gandi006 (937)
gandi006 Creative Commons License 2007.08.03 0 0 937
Jujjjj. Senki sem szúrta eddig ki, hogy rosszul írtam a tali címét...

Itt a javítás:
Osztálytalálkozó[b/] - 2007. augusztus (szeptember?)

Babapiskóta
Bobka
Caitlin
Cicafül
gandi
Kismazsi (fel tudom ajánlani a házat+kertet helyszínül, de szívesen megyek bárhova is)
mamua (hozzám igazán nem kell alkalmazkodni, de szeretek listákban szerepelni:))
sipric
veron (aki hol ebbe, hol abba az osztályba látogat, és aki augusztus 9-12-ig nem elérhető)
zsizzsik (akinek elsősorban hét közben jó, de hét végén is megoldható csak akkor tudni szeretné jó előre az időpontot)
Előzmény: Törölt nick (934)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.03 0 0 936
Öööö, töredelmesen bevallom, hogy nem aludtam. Anyukámmal lelkiztem telefonon, aztán meg sorozatot bámultam meg pletykalapot olvastam ... és mire rájöttem, hogy aludni kéne, addigra M úgy döntött hogy vége az alvásidőnek :)
Előzmény: stunc (935)
stunc Creative Commons License 2007.08.03 0 0 935

Remélem, jót aludtatok, khmmm...

Előzmény: Törölt nick (934)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.03 0 0 934
update:)
Osztálytalákozó - 2007. augusztus (szeptember?)

Babapiskóta
Bobka
Caitlin
Cicafül
gandi
sipric
=***= Creative Commons License 2007.08.03 0 0 933
:-)))
Előzmény: bobka2006 (906)
=***= Creative Commons License 2007.08.03 0 0 932
Kismazsi - annyi minden történhet még, és köztük jó dolgok is! A legfontosabb, hogy kiderült és már kezelik. Annyi mindennel meg lehet szépíteni egy beteg ember életét: neki ott vagy Te, az unkojája és a kis Pötty - hidd el, már ezzel is tudsz erőt adni.
És ami lényeg, kifog jönni a kórházból és akkor vele lehetsz.

Vituális ölelést küldök!!!
Előzmény: Törölt nick (913)
Cicafül Creative Commons License 2007.08.03 0 0 931
mazsi, engem kihagytál.... én is mennék.
Előzmény: Törölt nick (884)
bobka2006 Creative Commons License 2007.08.03 0 0 930

dejóneked... :)))

Előzmény: Törölt nick (928)
bobka2006 Creative Commons License 2007.08.03 0 0 929
b+, csak bemásoltam, de legközelebb futtatok egy helyesírást rajta :)))
Előzmény: stunc (926)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.03 0 0 928
én is nagyon ráérek ... úgyhogy most megetetem a fiamat meg magamat, aztán elütjük az időt némi alvással :DD
Előzmény: bobka2006 (924)
bobka2006 Creative Commons License 2007.08.03 0 0 927
eszerint Katalinka is nyugodtan felülhetett egy sasra vagy griffre, mert aki menekül, minden alkalmat megragad :)))
Előzmény: stunc (925)
stunc Creative Commons License 2007.08.03 0 0 926
A honvédség ilyen esetben kis betű:) Ha azt írod, Magyar Honvédség, vagy Török Honvédség, az más. Puszik.
Előzmény: bobka2006 (923)
stunc Creative Commons License 2007.08.03 0 0 925
Szerinted, ha egy csigának ég a háza, és odakintről megnyugtató szavakat hall, bármit ígérnek/mondanak neki, nem fog kirohanni azonnal? Ez pszichológia, szorult helyzetben, avagy vészhelyzetben neked eszedbe jutna, hogy eszel-e tejet/pókot/ algát/akármit, ha valaki menekülési útvonalat ígérne?
Előzmény: bobka2006 (922)
bobka2006 Creative Commons License 2007.08.03 0 0 924
az lesz a vége, hogy megszadizom stuncot :)) adok neki munkát, mert látom, nagyon ráér :)))
Előzmény: Törölt nick (921)
bobka2006 Creative Commons License 2007.08.03 0 0 923

Tudod, mit? Kapsz újabb gumicsontot :)))))

3)
Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán , mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az
említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra , hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!