Szép a hangja? Az gyanús. Van a szerelőknek kis beépíthető hangchipjük is, amitől úgy duruzsol a gép, ahogy a gazdi hallani szeretné, de NEM MOS! Csak vizez. Majd ellenőrizd az ilyen olyan foltokat a felső-és alsóruhákon:DDD
(Bizony, Teve, ez a egy ravasz világ;))
Caitlin: nem tudom, hoyg hol van olyan tanulmány, vagy mifene, amit keresel. Csak azt tudom, hogy a turizmus ma és holnap a világon mindenütt a nagy reménység, a szépen fejlődő gazdasági ág. Mi még sehol sem vagyunk, bár már itt is megközelíti a GDP 10 százalékát a produktum. Mondjuk, a kereskedelem meg olyan, hogy mindig volt/van/lesz. Nekem kevés volt az infó, amit megadtál...
szerintetek hol tudnek utananezni, h mennyi ertelme van ma egy turizmus/idegenforgalmi diplomat megszerezni? ferjjel ezen beszlegetunk: mit is tanuljak. szeirnte a kereskedelem/marketing szaknak tobb ertelme van. en meg azon is filozok, h nem lenne-e eleg egy felsofoku okj szakkepesites, nem pedig meg +1 diploma.....
öhöhö... inkább fizetek 17k-t (szivattyúcsere + munkadíj), mint kiadok alsó hangon 80 000 Ft-ot egy új mosógépért... most egyébként békésen mos, idehallatszik a zümmögés, tiszta idill :D
Egyébként nem tudom, mit szórakozol a szereléssel, ha egy gép elromlik, ki kell dobni. Úgyis el fog romlani, főleg, ha szerelő már belenyúlt, mert ezek beleraknak egy kis időzítőt, amitől bizonyos időn belül megint k.o. a gép. Különben éhen halnának, nem tűnt még föl?
csillag, örök hála :))) nagyon korrekt volt az arc, pontosan érkezett, még 1,5 hibát gyorsan kiküszöbölt, és nem is volt olyan drága. sz'al köszi!!! :)
azert vannak a baratok/ismerosok, h ha kell veled nevessenek, ha kell lelket ontsenek es ha kell meghallgassanak.... szerintem. masik dolog ami eszembe jut ilyen szituaciokban, h a nyugati kulturak egyszeruen nem hagynak teret a gyaszmunkanak, a felkeszulesnek. pedig az elet veges, ezt nagyon pontosan tudjuk :(
Köszönöm, hogy ezt mondod. Próbálom ezt az "önző" elvet követni. Tudom, érzem, hogy most a gyerekeim a legfontosabbak, rájuk kell elsősorban koncentrálni.
Egyébként tegnap este derültek még ki cifraságok, amikor is felhívtam a nővéremet és már kiabáltam vele, hogy hagyják abba a titkolózást, azzal nem segítenek. Jobb tudni a biztos rosszat, mint a bizonytalanság és önámítás ... (legalábbis nekem).
Megpróbálok nem rágódni a témán, nem akarok itt hangulatot rontani ezzel.
en nagyon onzo megoldast tudok csak. gondolj pottyre es matera. allj anyukad es apukad mellett, de 1-2 lepes tavolsagba. a gyerekekkel nem teheted meg, h osszetorj. amikor lesz ra alkalmad (ejjel, gyerekmentes napokon, idovel, egyszer) akkor pedig szepen lassan feldolgozod. legabbis nekem igy sikerult atveszelni. a feldolgozas pedig a mai napig is tart.... pedig 1 eve temettuk el nagymamamat. es a legvaratlanabb bugyrokkbol jon emg mindig egy kis lelkiero es tamogatas, h atveszeld.
Babapiskóta babyteve (helyszín és időpont tekintetében alkalmazkodó vagyok) Bobka Caitlin Cicafül gandi Kismazsi (fel tudom ajánlani a házat+kertet helyszínül, de szívesen megyek bárhova is) lillia (csak aug. 21. után) mamua (hozzám igazán nem kell alkalmazkodni, de szeretek listákban szerepelni:)) sipric stunc (többszörösen bukott, túlkoros, de nem reménytelen) veron (aki hol ebbe, hol abba az osztályba látogat, és aki augusztus 9-12-ig nem elérhető) zsizzsik (akinek elsősorban hét közben jó, de hét végén is megoldható csak akkor tudni szeretné jó előre az időpontot)
Jujjjj. Senki sem szúrta eddig ki, hogy rosszul írtam a tali címét...
Itt a javítás: Osztálytalálkozó[b/] - 2007. augusztus (szeptember?)
Babapiskóta babyteve (helyszín és időpont tekintetében alkalmazkodó vagyok) Bobka Caitlin Cicafül gandi Kismazsi (fel tudom ajánlani a házat+kertet helyszínül, de szívesen megyek bárhova is) lillia (csak aug. 21. után) mamua (hozzám igazán nem kell alkalmazkodni, de szeretek listákban szerepelni:)) sipric stunc (többszörösen bukott, túlkoros, de nem reménytelen) veron (aki hol ebbe, hol abba az osztályba látogat, és aki augusztus 9-12-ig nem elérhető) zsizzsik (akinek elsősorban hét közben jó, de hét végén is megoldható csak akkor tudni szeretné jó előre az időpontot)
Öööö, töredelmesen bevallom, hogy nem aludtam. Anyukámmal lelkiztem telefonon, aztán meg sorozatot bámultam meg pletykalapot olvastam ... és mire rájöttem, hogy aludni kéne, addigra M úgy döntött hogy vége az alvásidőnek :)
update:) Osztálytalákozó - 2007. augusztus (szeptember?)
Kismazsi - annyi minden történhet még, és köztük jó dolgok is! A legfontosabb, hogy kiderült és már kezelik. Annyi mindennel meg lehet szépíteni egy beteg ember életét: neki ott vagy Te, az unkojája és a kis Pötty - hidd el, már ezzel is tudsz erőt adni. És ami lényeg, kifog jönni a kórházból és akkor vele lehetsz.
Szerinted, ha egy csigának ég a háza, és odakintről megnyugtató szavakat hall, bármit ígérnek/mondanak neki, nem fog kirohanni azonnal? Ez pszichológia, szorult helyzetben, avagy vészhelyzetben neked eszedbe jutna, hogy eszel-e tejet/pókot/ algát/akármit, ha valaki menekülési útvonalat ígérne?
3) Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán , mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra , hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.