A mai műsor eléggé megrázó volt. Nem lehet eléggé súlyosan megbüntetni ezeket a gazembereket. De két megjegyzésem van: -Gergényi tudtommal a Budapesti rendőrfőkap. Nem vagyok biztos abban, hogy a REBISZ alája tartozik. Ettől függetlenül a tavalyi hazudozása miatt is elmehetne a fe... nyugdíjba. -Drága Puzsér (ha olvasod)! Tanuld már meg végre, hogy a megkülönböztető jelzés a rendőrautón a kék villogó és a szirénahang -így együtt. Amire te gondolsz (és nem volt a rendőrökön a tömegoszlatás alkalmával) az a "személyi azonosító jel/szám". Tehát amikor a megkülönböztető jelzést hiányolod, akkor azt kéred számon, hogy miért nem volt minden egyes zsandáron kék villogó és sziréna.
engem jobban zavar a pont fm azon bénázása, hogy éjfélkor nem kezdődnek el az ismétlések az utóbbi időben. sokszor csak az ismétléseket tudom meghallgatni, ezért maradok fennt éjjel fél2-ig de mostanában csak kuss van nincs adás.
épp elég hogy először a fialát kell végigvárnom csak azután jön a dem. rt.
ráadásul a blogjukon is csak 3-4, fél évvel ezelőtti adás szerepel oszt jóvan. nagyon kéne már frissíteni.
a mai műsorotok az utóbbi idők egyik legjobb műsora volt, gratulálok!
meg is ihlettetek: csináltam mind az indexen, mind az origon egy-egy új, azonos fórumot, amelynek az összefoglalója ez:
Nem elsősorban a programra gondolok, hanem olyan működési garanciákra, amelyek lehetővé teszik, hogy tisztességes embereknek is kedve legyen politizálni, és amelyik metacélokat, pl. a közvetlen demokrácia megteremtését célozza. Amelyikben nem lehet hazudni (vagy csak egyszer, és kirúgjuk). Amelyik fel meri vállalni, hogy minden párt éljen meg a saját tagdíjaiból, és amelyik betiltatna MINDEN politikai reklámot. Amelyikben a radikális őszinteség a norma és a szolidaritás a tagjaik között. Szóval MILYEN LENNE SZERINTETEK EGY IDEÁLIS PÁRT?
Ez a mai műsor megint olyan (egyedülállóan jó!), hogy ha valaki eddig soha nem hallotta a Demokrácia Rt-t, akkor gyakorlatilag most koncentráltan hallhatja azt a kritikus górcső alá vett (politikai-szociológiai-gazdasági, stb.) tényállást, amelyet ma más műsorban ennyire pregnáns megfogalmazásban nem hallhat.
Amúgy ha kizárólag a hallgatottság lenne a mérvadó, akkor reggelente egy könnyed Borosbocskor-klónt, délutánonként meg valami IQ-harcos betelefonálós műsort hallgathatnánk a Bp. Rádión is.
Vannak adatok, illetve egyáltalán a rádió vezetése figyeli egyáltalán, hogy mekkora az egyes műsorok hallgatottsága? Egyáltalán miért nem kérdezik meg legalább képzeletben a drága hallgatót, hogy mit akarnak? (Ha emlékeztek, lelkes ünneplés volt a műsor része, amikor visszajött pár napra reggelre a Puzsér és barátai, gyanitom, hogy ha szavazásra került volna a sor, Fiala nem kapja vissza a műsoridőt... - Persze tudom, hogy nem ez számit...)