Keresés

Részletes keresés

arom Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4743
Én sem néztem. :)
Előzmény: BitterSweetSymphony (4741)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4742
:/ Gratulálok nekik. Akkor csak a rész gyöngyszeme, a Cameron-Cséz féle spermadrámahaha volt igazi...ezért igazán fontos volt megcsinálni ezt a részt:-)
Előzmény: ladybyron (4732)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4741

Látom már megkaptad a választ. 

(Sztem te lehettél kb az egyetlen ember Mon, aki egyáltalán nem nézte a Dallast:-) Mondjuk ma már én sem nézném, ma már van rengeteg, ami tényleg jó, és nem csak azért jó, mert van. Mint anno a Dallas. Meg már nem is vagyok tizenpáréves:-))

A sorozatos topikokban a "Bobby csak álmodta az egészet" már-már fogalom, és  tipikusan akkor merül fel (nyilván iróniával átitatva:-), amikor valaki meghal, de aztán (többnyire rajongói nyivákolás hatására) feltámasztják, vagyis valahogy visszacsempészik a sorozatba...ami gondolhatod ált meglehetősen izzadtságszagú, erőltetett és gáz...senki nem szokta szeretni az ilyet.

Előzmény: ladybyron (4735)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4740

Sztem a színed ideális.

azért az csak igazi volt...hacsak nem akarják kitalálni, hogy House csak álmodta az egész 5. évadot... sokan örülnánek is neki...asszem pár részt leszámítva olyan nagyon nekem sem hiányozna.-)

Előzmény: ovits (4734)
ovits Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4739
OFF:
Ma már én is max. csak kocsma stílusban nézném újra (abból is elég lenne egy-két epizód).
(A sorozatban sokszor mutatták, ahogy a szereplők isznak, állítólag a kocsmákban minden ilyen jelenetnél legurítottak egy korsó sört.)
Előzmény: ladybyron (4738)
ladybyron Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4738

Köszi az infót. :-)) Nem, nem néztem, már a főcím hallatán pánikszerűen menekültem a szobából, ahol néhány családtagom áhítattal nézte. már akkor sme voltam könnyű eset. De most, hogy mondod, rémlik a Bobby név meg valami Jockey (???) is.

Nagyon vicces, hogy képesek voltak ezt meglépni. Már a House sem áll messze ettől. talán alul is múlta. :-)) 

Előzmény: ovits (4736)
ovits Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4737
Bocs, Pamela "csak" egy évadot álmodott.
Előzmény: ovits (4736)
ovits Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4736
Bobby Ewing a Dallasból. http://en.wikipedia.org/wiki/Bobby_Ewing

Ha nem ugrott volna be, vagy nem nézted a Dallast anno, ő volt az a figura, aki nagyon bejött az amerikai hölgyeknek. Miután szerepe szerint meghalt túl sokan követelték vissza a sorozatba, így visszaírták. Úgy támadt fel két évad után, hogy a felesége csak álmodta az egész két évadot.
Előzmény: ladybyron (4735)
ladybyron Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4735

A spoileres kérdésed tetszik. :-))) Várd ki a végét, még kihozhatják belőle. Már amúgy sem tudják, mivel sokkolják a nagyérdemút. Így jár az, aki mindig nagyot akar mondani.

Ki az a Bobby? Bittertől elfelejtettem megkérdezni. 

Előzmény: ovits (4734)
ovits Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4734
SPOILER:

Ez a Bobby vonal bennem is felmerült. Amikor anyuval először smaciztak (mármint az évad elején) az vajon igazi volt? Vagy már az is csak hallucináció?

OFF: melyik szín az ideális az írás elrejtésére?
Előzmény: BitterSweetSymphony (4730)
ladybyron Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4733
"Cuddy úgy ahogy van, nem is létezik, csak House képzeli őt. És Wilsont is...és...:-) Szóval ez így elég gáz. Lassan eljutunk oda, mint Bobby, h csak álmodta az egészet..."

Nem lepne meg. A színvonal már régen ilyen alacsony.

"Bár azt nem bánnám, ha kiderülne, h pl Taubot és 13-at is csak H vizualizálta:-)"

ÉÉn nagyon elviselném, ha kiderülne, hogy a harmadik évad óta minden csak hallucináció. No most képzeld el, ha ezt a megoldást is jobnnak tartom, akkor mi lehet a véleményem. :-))

"Azért sztem ha az ember konstans halottakkal társalog, akkor nem fogorvoshoz kell mennie, előbb-utóbb a pszichiátria kikerülhetetlen. Még akkor is, ha ő Greghouse."

Ha valaki usque 50 évig em hisz a pszichiátriában, akkor hallucináció hatására sem hiszi el könnyen, hogy az segít rajta, akkor sem, ha nem talál szervi bajt. Ez sokkal hosszabb folyamat egy olyan karakternél, amilyen valaha House volt.

"Ha semmi sem segít rajta, viszont továbbra sem menne el elmeorvoshoz, akkor már buta és felelőtlen lenne"

Elég sok lehetséges diagnózist nem futtatott végig. Máskor például, ha agydaganatra gyanakszik valakinél, de nem találja a daganatot, még elég makacsul keresi. És vagy megtalálja, vagy talál mást. Most ebből a folyamatból semmit sem láttunk, csak hogy megnézett egy-két dolgot, mintegy kötelességből, és utána engedelmesen bevánszorgott a zártintézetbe. Szinte alig várta., már-már rohant. ;-)) Mellesleg ez a szobanövény tényleg, odavaló, néhány más szereplővel egyetemben. :-))

"Jó értem, tovább kellett volna szted húzniuk. Lehet, de sztem nincs akkora jelentősége"

Annyiban igen, hogy a makacság, a makacs kutatási vágy igencsak fontos eleme volt House karakterének, ahogyan a pszichiátiával szembeni ellenérzései is. És most mindkettő varázsütésre eltűnt.

Egyébként nem kellett volna húzni - nem kellett volna ezt a kínos hülyeséget kitalálni, ami szégyen az egész gárdára nézve. Már csak ennyire futja. :-((

"És főleg: vége az évadnak, egyszerűen nem volt erre több idő:-)"

Hja kérem, amikor kitalálták, akkor is tudták, hogy hány részes lesz. De lehet, hogycsak az utolsó pillanatban jutott eszébe valamelyik címeresnek. :-)) Így is, úgy is ciki. :-))
Előzmény: BitterSweetSymphony (4730)
ladybyron Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4732
SPOILER

Az irodai beszélgetés is hallu.

SPOILER END
Előzmény: BitterSweetSymphony (4731)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4731

Kvázi-SPOILER

Igazából azt nem tudom, h most akkor az egész leszokás is vizualizáció? Vagy azok a jelenetek igazak, csak Cuddy nélkül? Már az irodai jelenet sem történt meg? Mi az, ami valóban megtörtént ebben a tetves részben?:-)

BitterSweetSymphony Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4730

SPOILER

Anyu nála sem járt

Elmennek a jó búsba...elég idegesítő úgy nézni vmit, h kiderülhet bármelyik és bármilyen terjedelmű részről, h meg sem történt...majd kiderül, h Cuddy úgy ahogy van, nem is létezik, csak House képzeli őt. És Wilsont is...és...:-) Szóval ez így elég gáz. Lassan eljutunk oda, mint Bobby, h csak álmodta az egészet...Bár azt nem bánnám, ha kiderülne, h pl Taubot és 13-at is csak H vizualizálta:-)

Azért sztem ha az ember konstans halottakkal társalog, akkor nem fogorvoshoz kell mennie, előbb-utóbb a pszichiátria  kikerülhetetlen. Még akkor is, ha ő Greghouse. Keresett fizikai betegséget, de ha egyszer nem talált? Ha semmi sem segít rajta, viszont továbbra sem menne el elmeorvoshoz, akkor már buta és felelőtlen lenne. Így nem lehet gyógyítani. Jó értem, tovább kellett volna szted húzniuk. Lehet, de sztem nincs akkora jelentősége. És főleg: vége az évadnak, egyszerűen nem volt erre több idő:-)

Előzmény: ladybyron (4729)
ladybyron Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4729
"nem tudtam, melyik része igaz és melyik része vizualizáció"

SPOILER

Egyik része sem. Anyu nála sem járt. A szerelmetes asszonykának fel sem tűnik, hogy "szíve szottyjával" gond van. Vagy tesz rá. :-))

SPOILER END

"Viszont House viselkedése hiteles volt sztem, pont h nem rohant rögtön a pszichiátriára, először szervi bajra gyanakodott"

Ez nagyon-nagyon soványka gyanakvás volt. Az eredeti House-nál ez csak a kezdet lett volna. Az egész most úgy festett, hogy eljátszadozik a lehetőséggel, hogy talán szervi, aztán az első kudarckák után rohan. (Azaz fancsali képpel vánszorog, aminek nagyon megrázónak kellene lennie. :-)) Ezzel szemben a valódi House keményen küzdött volna annak bizonyítására, hogy szervi, talált is volna rá jeleket, de ha nem, akkor is nagyon nehezen lehetett volna becipelni. Pláne meggyőzni. Az egész úgy tűnt, hogy ezen a gyanakváson igyekeztek túlesni, hogy "jó, jó House-nak azért egy kicsit illik ellenállnia", és alig várták, hogy megtérhessen. Csak azért tették be, hogy elgondolkozik a szervi okokon, mert az már túl feltűnő lett volna. Szórtak egy kis morzsát, de a problémán nem változtatott. Nagyon hiteltelen, hogy House ilyen könnyen elvonszolja magát a pszichiátriára, és hipp-hopp bízni kezd benne.

No persze, ha valaki ilyen szinten elveszíti önmagát, hogy bárki szórakozhat vele egy teljes évadon át, és ok nélkül bekattan, attól nem várhatom, hogy hű legyen magához, és a logikához. Méltósága pedig ennek a rajzfilmfigurának pedig nagyjából a Birthmark és a cuppanós óta nincs. Mondjuk, a többinek sincs nagyon. :-((

"Más kérdés, h az egész őrület-szálnak ugye rossz a kiindulópontja. És amúgy is meglennénk nélküle"

Elhiszem. :-(( Teljesen méltatlan az egész sorozathoz, hogy ilyen ócska eszközöket használ, csak mert ez a divat. Szappan volt, őrültség volt, már csak az ezoteria hiányzik. És a gonosz ikertesó, vagy az eltitkolt gyerek.
Előzmény: BitterSweetSymphony (4728)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4728

Amúgy sztem pont fordítva, ez most nem volt olyan vészes. Leszámítva a sperma-nyüglődést. Nem is értettem igazán, h mi a kínlódás tárgya...az egész tényleg semmi másra nem volt jó, csak h Cséz szerepelhessen kék pólóban:-)

A House-Cuddy dologban az zavart, h nem tudtam, melyik része igaz és melyik része vizualizáció.

Viszont House viselkedése hiteles volt sztem, pont h nem rohant rögtön a pszichiátriára, hanem először szervi bajra gyanakodott, aztán a vicodinra. Más kérdés, h az egész őrület-szálnak ugye rossz a kiindulópontja. És amúgy is meglennénk nélküle:-)

BitterSweetSymphony Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4727
ez komoly???:O hónapokig fogják jegelni az utolsó részt? miért is? még messze a karácsony...
Előzmény: ovits (4724)
arom Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4726
Köszi. :) Hát ezek hülyék. :X
ovits Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4725
Azaz már csak olyan három-három és fél hónap, és kiderül, hogy House és Cuddy végleg egymáséi lettek-e.
ovits Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4724
"A csatorna szerencsétlensége, hogy a Született feleségek eheti epizódja után már csak kettő van hátra az évadból, a House-ból ráadásul pedig csak egy, azaz az évadok hagyományosan legizgalmasabb epizódjai előtt szakítják meg a sorozatokat"

http://comment.blog.hu/2009/12/07/a_tv2_jol_kitol_a_szuletett_felesegek_es_a_house_rajongoival
Előzmény: arom (4723)
arom Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4723
Már csak egy rész van hátra, és azt tavaszig tartogatják?
Áruljátok már el légyszi, hogy mennyire vagyunk az évadzárótól! :)
Előzmény: ovits (4720)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4722
Szóval ez most bejött. Tényleg olyan vacak volt mint jeleztétek. Sajnos.
Egyetlen gyógyír Cséz sok szereplése.
Bár az ő problémájuk is olyan művi, de srác az még mindig jó fej.
ladybyron Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4721
Summa summarum: az egész kiábrándító, ócska, lapos és szirupos - de legalább felesleges és ostoba. :-))
Előzmény: ovits (4720)
ovits Creative Commons License 2009.12.10 0 0 4720
A tv2 csak tavasszal adja le az utolsó részt, de én nem vártam meg, így ma 2 részt néztem, szóval SPOILER-es leszek.

A sperma-drámáról nem tudom eldönteni, hogy szarabb volt-e vagy feleslegesebb. Az utolsó részbeni House-Cuddy huzavona béna és értelmetlen volt, így a nagy megvilágosodás is elsikkadt. A beteg szálak is kissé elvarratlanok maradtak. Külön tetsztettek a műtőbeni magánéleti beszélgetések.

(Bemosakodtál? Igen? Akkor most már beszélhetünk a hüvelygombáról:

Kettes szikét kérek! Egyébként hogy vannak a csajod exférjének spermái? Köszönöm nővérke, a homlokomat is megtörölné? Gondolom jó tudni, hogy ha a kis csézik nem virgonckodnának, House-on kívül még van egy másik tuti donor is, nem?

OK, fiúk tudom, hogy most egy fontos műtét közepén vagyunk, de a csajom itt integet az ablakban úgyhogy most kimegyek egy picinykét. Ha addig a beteg netán elpatkolna, őszinte részvétem a hozzátartozóknak.
)

Nem vagyok túl jó hallucinálásban, de House-é már talán több, mint "kicsit több Vicodine-t vett be és olyanokat lát, ami nincs is ott" típusú. Bár így elkerülték, hogy megőrüljön, szóval nem kell éveket kerekeznie a klinika udvarán.
ladybyron Creative Commons License 2009.12.09 0 0 4719

A Vicodin létező fájdalomcsillapító, amit főként súlyos műtét utáni fájdalmakra adnak. Tudtommal az EU-ban nem engedélyezett.

És tényleg bírja a gyomra az embernek ezt a víz nélkül

Ó, meg sem kottyan az embernek. Előbb kezd hallucinálni a barátja halott szerelméről. :-))

Nyilván a szervi problémáknak ilyen körülmények között nagyobb az esélye, de logikát várni ettől a bagázstól aligha lehet.

Előzmény: Törölt nick (4718)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.09 0 0 4718
Én nem ismerem a gyógyszereket szerencsére, de elgondolkodtam, hogy nem reklám ez a vikodinnak, ha van ilyen egyáltalán?
És tényleg bírja a gyomra az embernek ezt a víz nélkül , úgy tűnik párossával kapkodott mennyiséget?
Előzmény: Maxipocak (4716)
arom Creative Commons License 2009.12.09 0 0 4717
A tv2-n ma már az évadzáró következik egyébként?
Maxipocak Creative Commons License 2009.12.07 0 0 4716
Ó, dupla adag hülyítés van benne, mert azt is elhintik közben, hogy az életvezetési/magánéleti problémáidra meg egyél egy kis antidepit, és hipp-kopp elmúlik. A legfőbb üzenete úgyis az volt, hogy ha szépen beveszed a bogyókáidat, akkor még kikerülhetsz a szabad világba.

Magyarul: úgy volt szar az egész, ahogy. :o(
Előzmény: ladybyron (4715)
ladybyron Creative Commons License 2009.12.06 0 0 4715

Igaz, van segítség, hiszen antidepikkel és felszínes fecsegéssel (lévén rendes pszichoterápia NEM volt!) még az ilyen makacs fazonokat is helyre lehet tenni, mint Greghouse. Ugyehogyugye. Tessék szépen leszokni, pszichiáter bácsival beszélgetni, és akkor minden rendben lesz.

Na, erre a népnevelői hevületre nem is gondoltam. De ez is lehet, hogy az Amerikai Pszichiáterek Szövetsége is szoponzorálja a sorozatot. (A zsebkendőgyártók mellett. :-))

Mielőtt jönnének a kövek: semmi bajom  pszichiátriával, mindig is érdekelt, csak ez sem  csodaszer. Valakinek ilyen locsifecsi kell, valakinek egy Csernus-féle módszer, valakinek gyógyszerek, valakinek komplex terápia. House tuti, hogy nem az a a kategória, aki cseverészni akar. Persze, el lehet játszani, hogy meggyőződik a "beszélni róla" gyógyító erejéről, és kétségbeesésében hinni is kezd benne, de 1. ezt rendesen fel kell építeni, 2. valódi, tudományos terápiát kell felmutatni, 3. ha azt akarják bemutatni, hogy House - ördög tudja, miért - de a szimpla locsifecsiben is hisz már, mert annyira szobanövény, az sem baj, de akkor már beléphetne egy keresztény karizmatikus egyházba is. Mert ennél a teaházi csevegésénél az sem rosszabb, és legalább vicces lett volna. :-)) 

Másrészt elég nagy hazugság az, hogy ezekkel a locsifecsikkel, egyszerre csak elmúlik a fájdalma. Ezzel jól bebolondították az erre fogékony marhákat, akik most majd még inkább elhiszik, hogy bőven elég néhány traccsparti, és a fizikai fájdalmaiknak, problémáiknak annyi, és hogy minden fájdalom lelki eredetű, aminek az az oka, hogy csúnya dolgokat követtek el, és gyötri őket a bűntudat. Ha mégsem, akkor meg azért legyen bűntudatuk, hogy nem nyíltak meg eléggé. Remek. :-)) Ezerszer becsületesebb lett volna, ha megmutatják, hogy oké, megpróbálja, leszokik, de a fájdalom marad. Vagy azt, hogy nincsenek is fájdalmai, csak függőségből ragaszkodik a Vicodinhoz. De hogy néhány óra? nap? hét? diliház után varázsütésre leszokik, eltűnnek a fájdalmai, vagy legalábbis kezelni tudja azzal, hogy beszél róla/megnyílik/kész arra, hogy nyakába vegye Cuddy igáját/pitizik mások simizéséért, ez House-t nézve is hatalmas hazugság, és a sorozaton kívüli világra is.

Előzmény: Maxipocak (4712)
Maxipocak Creative Commons License 2009.12.06 0 0 4714
"Hogy banális és feleslges volt, ráadásul röhejes a 120 agyvérzés, infarktus, szívleállás, baleset, lelövés, túszdráma, kutyafüle után, arról nem is beszélek. Tényleg rajzfilmfigura lett belőle. :-))"

Ráadásul hallucinációból is kaptunk már néhány kört. Pl. pont a lelövés után ugye...
Előzmény: ladybyron (4711)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!