2000km használtam sokkal jobb volt a gázreakció jobb lett a gyorsulása a végsebessége nem változott. 3000-4000 körül volt egy kis idegessége a nyitott dobbal a motornak ezt teljesen kisimította én ezért rakattam bele és kisebb lett a rezonancia.
S ez a PC mit is csinál pontosan? Bocsánat, de annyira nem vagyok képben a témában és érdekelne, hogy használtad-e, illetve mi a tapasztalatod. Nekem van Gianelli kipufom és már régebben nézegettem PC-t is, de nem tom, hogy van-e létjogosultsága a mi kategóriánkban.
Na végre! Én nem tettem eddig szóvá, de hasonlókat tapasztalok. Sőt, emiatt a beállítása sem lesz soha ugyanolyan. Jobb-ban simán magam mögé látok, míg a balban, csak mellém. Különben megszokhtaó... 12500 km után egész észrevétlen :-)
Az nektek nem furcsa, hogy ha a kupplung, és a fékkar egyforma szögben van megdőltve, akkor a két tükör szára köszönőviszonyban sincs egymással? Ez engem annyira zavar...
Szia! Szerintem nem, én 173 vagyok, nekem volt pont méret, azt gondolom, kicsit "furán" fogsz rajta kinézni. Itt egy kép, bár ez f-es, de az ebből a szempontból ugyanaz.
Jun.13.-án ügyességi motorversenyt rendezünk a MOTOROS PARKBAN.A motort mi adjuk,az esélyegyenlőség érdekében.A nevezés ingyenes,a díjazás viszont óriási lesz.Az első helyezett egy MOTOROS BŐRRUHA boldog tulajdonosa lesz,amit a méretében kap.A nevezéseket az info@motorospark.hu mail címen adhatjátok le. Bővebb infóért gyertek az oldalunkra! www.motorospark.hu
A Honda willker hozza a teljes tesztkaravánját:CBR 1000RR,VFR 1200,XL700VA,VT 750CA,MT 700VA,CB1000RA
Én gondolkodtam rajta hogy ki kéne cserélni ez első futóművet a Versys-ére. Ugye az fordított villás. Csak kérdéses a felfogatási rész kompatibilitása, illetve hogy a rugóút miatt mennyivel emelkedne meg az eleje.
De ha megnézem a Stuntra átépített ER6n-eket azok is többnyire fordított első telókkan üzemelnek...
Én azt gondoltam, hogy csak olajat cserélek, de ha van rugóval tapasztalat, akkor szívesen veszem. Gyakorlatilag az egész utat kimozogja, de sosem éreztem, hogy felütne se most, se 95kg-nál. Mondjuk ez érdekes... És nem is dobál, nem úszik, semmi... Inkább ne is nyúljak hozzá??? :)
Talán kanyarban egy picit hullámzik, de ha jól tom az inkább a hátsó tag. Vagy tévedek?
Na egy kis infó, hátha valakit érdekel. Most vizsgáztattam a gépet, 10e lett volna, de a kipufogó miatt még egy 10est rá kellett dobni, viszont 1óra alatt megvolt és csak egy papírt írtam alá, minden mást intéztek, nagyon normális "nepper", de előtte beajánlottak engem is. Mindenkinek csak ajánlom, a Vas Gereben utcai NKH-ban volt. Privátban adok számot...
Volna egy eladó Leovince kipuffom er-6-ra. doboza is megvan, hangtompító is. eu konform meg minden. eladás oka, hogy az árából wilbers progresszív rugószettet szeretnék az első villákba.