Keresés

Részletes keresés

barbo Creative Commons License 2005.08.09 0 0 91

Már rég ott tartunk. Remélem, Szikora előtt most már mindig ez a közönség fog megjelenni, amikor a Magyar Szigetre gondol:

Előzmény: hotorpe (90)
hotorpe Creative Commons License 2005.08.09 0 0 90
lassan eljutunk oda, hogy magát fogja minősíteni az az előadó, aki ilyen rendezvényen fellépést vállal
Előzmény: barbo (89)
barbo Creative Commons License 2005.08.09 0 0 89
"de nem hinném, hogy rögtön nyilasozni kéne ha magyar zászlót láttok, vagy nemzeti rendezvényről hallotok." - csakhogy a rendezvény saját honlapján található képek tanusága szerint sokkal több az Árpád-sávos zászló, mint a trikolor. Azt pedig a nyilasok választották jelképükké. Ne légy farizeus!
Előzmény: tüzes fal (82)
P.I. Creative Commons License 2005.08.09 0 0 88

hogy mindenütt vannak problémás arcok vagy csoportok,

A rendezők között? Ugyanis ők kérték, hogy ne lépjen fel.

Bár nem voltam még a magyar szigeten de nem hinném, hogy rögtön nyilasozni kéne

Nem is kell ahhoz kilátogatni, elég megnézni a hivatalos honlapjukat. Az ajánlott linkek se kerüljék el a figyelmedet.

Előzmény: tüzes fal (82)
hotorpe Creative Commons License 2005.08.09 0 0 87
úgy látszik, mire kiöregednek, csak magyarságukból akarnak megélni némelyek
Előzmény: evangeline (81)
evangeline Creative Commons License 2005.08.09 0 0 86

Ez olyanba fog fulladni, mint amivel a "NagyKönyv" szavazásoknál is próbálkoztak:tökmindegy, hogy xar, pocsék, de valami trianoni/ii.vh-s-vesztes legyen benn az első 12-ben!

(Az ideiben is volt egy vajdasági - mellesleg borzasztó - lány.Amikor kiesett, tüntetni szervezték a vajdaságiakat, merthogy micsoda dolog magyar vérünket nem továbbjuttatni!Volt is hercehurca, de aztán elült a dolog....)

Hülye ez a tv2!

Előzmény: Végre végre! (79)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.09 0 0 85

Murphy mondja: "Akinek kalapácsa van, az mindent szögnek néz."

Szerintem ez nem a jogra, hanem a közvéleményre tartozó eset. Annyit tehetünk, hogy életben tartjuk a témát és azután ennek ismeretében a továbbiakban mindenki felelősen dönt.

A kicsi indián lány odaáll a nagy öreg indián elé:

- Apu elmennék a Magyar Szigetre.

A másik pofont a fal adta. :-)))

Előzmény: Indián (77)
P.I. Creative Commons License 2005.08.09 0 0 84

Szívesen segítek!"

Ő már csak ilyen szíves. Segít ő mindenkinek. Énekelt ő már a III/III-nak is.

Előzmény: evangeline (81)
hotorpe Creative Commons License 2005.08.09 0 0 83
igazad van, ez lenne a járható út; nálunk nem büntethető a gyűlöletbeszéd, a rasszizmus, akkor más jogi eszközökkeél kell fellépni ellenük
Előzmény: Indián (77)
tüzes fal Creative Commons License 2005.08.09 0 0 82

Nézzél már szét kisautó, mielőtt esztelen dudálásba kezdesz.

Először is nézd meg a nol cikket, "kifütyülték a gidát" amiből kiderül, hogy senki nem fütyült ki senkit.

Azon kívül aki volt már bármilyen fesztiválon az tudja, hogy mindenütt vannak problémás arcok vagy csoportok, még a pepsi szigeten is, csak maga a sziget fesztivál nem csípi a liberálisok szemét mert a liberális kultúrát követő füves-ittas bagázs ha randalírozik, újságcikk nélkül kivágják.

Itt a szervezők faszsága, hogy nem képesek rendet teremteni.

Bár nem voltam még a magyar szigeten de nem hinném, hogy rögtön nyilasozni kéne ha magyar zászlót láttok, vagy nemzeti rendezvényről hallotok.

Na majd kíváncsi leszek jövőre a polgári kormány oktatáspolitikájára, remélem belevisznek egy kis nemzeti vonalat, a várható jajjveszékelés miatt már megérné.

Előzmény: Vokálpatrióta (55)
evangeline Creative Commons License 2005.08.09 0 0 81

...és Vikidál már egy Magor-boltban beállt eladónak.Nemtom, mi jöhet még, amin meglepődünk.....

"- Ez egy különleges bolt. Itt ugyanis csak és kizárólag magyar termékek kaphatók - mesélte a színész-énekes. - Úgy tervezem, hogy ezentúl még több időt töltök itt. Szívesen segítek!"

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=26709

Előzmény: hotorpe (75)
P.I. Creative Commons License 2005.08.09 0 0 80

Csak egy kis szervezés kérdése, hogy a legközelebbi koncertjét egy alapos füttykoncert tegye tönkre. Megérdemli ez a szemét kis nyálgép.

Gesztiéknél fellép?

Előzmény: barbo (76)
Végre végre! Creative Commons License 2005.08.09 0 0 79

szép távlatok előtt

Jön az összmagyar Megasztár :))

A TV2 várja mindazon magyarul beszélő tehetségek jelentkezését, aki megfelelnek a versenykiírásnak, mely szerint 18-36 év közöttiek, nincs érvényben levő szerződésük egyetlen kiadóval sem és nem jelent meg önálló albumuk. iAki tehát beszél magyarul és bárhol él a világon, jelentkezzen a 00 36 30 3030234-es telefonszámon augusztus 15-ig.

Előzmény: hotorpe (75)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.09 0 0 78

Kedves Indián!

A szerződést nem a lány teljesíti, hanem az együttes. Az együttes eltérhet a produkciótól, hacsak erre nézve nincs kikötés. A szerődés nem teljesítését is csak a másik fél kifogásolhatja meg.

Pl. most jön játszani a RealMadrid. A csapat és nem az egyes játékosok. Ezért az edző változtathat az összeállításon.

Ugyanúgy egy szinházi produkció is változtathat a szereposztáson. A balettkarból kivesz valakit és betesz egy másikat.

Vagy nemrég egy filmben. A főszereplő megrendel egy kurvát:

- Azt hiszem, ma nem fog menni. A pénzt megtarthatod.

- Én is úgy gondoltam.

:-)))

Előzmény: Indián (73)
Indián Creative Commons License 2005.08.09 0 0 77
Nézd, a lényegen már kidühöngtük magunkat, most azon morfondírozunk, hogyan lehetne a gatyát is leperelni a rendezőkről...
Előzmény: barbo (76)
barbo Creative Commons License 2005.08.09 0 0 76

Halál izgalmasak ezek a jogi felvetések... Nem arról van szó, hogy a MAGYAROK nem engedtek fellépni egy MAGYAR kislányt, akinek külföldi az apja? Hogy a francba' nem látjátok a lényeget?

Milyen társaság az, amelyik egy zenei produkciót úgy ítél meg, hogy milyen színű az egyik vokálos lány?

Szikora megérdemli.

hotorpe Creative Commons License 2005.08.09 0 0 75
szép távlatok előtt állunk
Előzmény: kábelbúvár (72)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.08.09 0 0 74
Huhogás nem volt ?
Indián Creative Commons License 2005.08.09 0 0 73
Csak részben teljesedett, mert a produkció nem vótt teljes. Itten az az érdekes, hogy a lány nem teljesíthette szerződésben vállalt kötelezeccségét... és ez független attól, hogy esetleg ennek dacára kifizették...
Előzmény: Törölt nick (60)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.08.09 0 0 72

Nem szabad felidegesítenie magát, mer esetleges műtétnél kiderülhet, hogy idegenszívű...

:(

Előzmény: hotorpe (69)
P.I. Creative Commons License 2005.08.09 0 0 71

"szeretlek benneteket, és 99 százalékban egyetértünk, de van egy szinesbőrű gidánk, akit a szervezők nem engedtek szinpadra"

Ezt vajon hogy kell értelmezni? Én is utálom a fekákat, dehát ez nekem dolgozik.

Törölt nick Creative Commons License 2005.08.09 0 0 70

Hivatalosan természetesen nem. De egy 16 éves lánynak megjöhet már éppen a mensese és indiszopnáltan nem lép fel. :-)

Szikorának tudnia kellett volna, hogy ez milyen buli. A szervezőknek meg tudnia kellett volna, hogy mi a műsor, milyen a zenekar. Nem egy TESCO katalógusból kiválasztani az akciós tételt.

Előzmény: jehu (63)
hotorpe Creative Commons License 2005.08.09 0 0 69
Szikora nálam is leszerepelt; és ha belülről sem magyar, akkor mi van?
Előzmény: Törölt nick (67)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.08.09 0 0 68

Szegénynek alacsony a nyugdíja...

:((

Előzmény: Törölt nick (67)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.08.09 0 0 66
Gondolom a Kossuth téren se volt kötelező a szereplés...
Előzmény: Törölt nick (0)
hotorpe Creative Commons License 2005.08.09 0 0 65
én sem értettem a címet, azt hittem, állatbemutatóról van szó, csak amikor elolvastam a cikket, derült ki, hogy egészen másról
Előzmény: Nem tudom. (62)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.08.09 0 0 64
Szonja
Előzmény: Nem tudom. (62)
jehu Creative Commons License 2005.08.09 0 0 63

A megrendelőnek nem lehet olyan kívánsága (alkományosan, persze), hogy a zenekarnak ne legyen színesbőrű tagja.

Nem tudom. Creative Commons License 2005.08.09 0 0 62
Eleve mi az, hogy "gida"? Talan neve is van az illetonek. N t.
hotorpe Creative Commons License 2005.08.09 0 0 61
ilyen szerződést is lehet kötni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!