Keresés

Részletes keresés

pink_panther Creative Commons License 2005.03.11 0 0 704

Nekem ez most jobban tetszik!

Lehet, hogy már tudom, hogy mire számíthatok...

A zoltánerikás csaj ugyan fülsértő volt, de bátor. A Beatboxos gyerek meg istenkirály! :-)

FeketeTalp Creative Commons License 2005.03.11 0 0 703
Hát, azt gondolom, hogy megint nem a saját nemzedékemmel vitatkozom. Mivel esélytelennek látom, hogy egymást bármilyen szinten meggyőzzük, őszintén köszönöm a csevegést, és további kellemes társalgást kívánok, a magam részéről befejeztem.

Üdv: Fekete Talp
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2005.03.11 0 0 702
Nagyon kíváncsi vagyok a másodikra.
pink_panther Creative Commons License 2005.03.11 0 0 701
Izé... ha ez lesz, inkább nem kérnék képeket, köszönöm! :-)))
Thor Creative Commons License 2005.03.11 0 0 700
Mér, nem? :)
Előzmény: maplesyrup (698)
pink_panther Creative Commons License 2005.03.11 0 0 699

Na ez a hozzászólásod már sokkal szimpatikusabb.

Lehet, hogy én is túlreagáltam az elsőt, de a "ilyet többet NE" meg hasonlók nekem a megmondóemberek stílusát idézték és nem építő kritikát.

Más.

lányos zavar csünyán elvetette a súlykot, ebben a topikban olyan igazi fikanick-ként viselkedik, erős (túlságosan is erős) jelzőkkel, bántó, sértő, felháborító minősítésekkel.

Vele én sem kívánok többé vitába szállni - miután sok érv-ütköztetés után is ugyanazt cifrázza, némileg feleslegesnek is tartanám...

Előzmény: KuZo (684)
maplesyrup Creative Commons License 2005.03.11 0 0 698
Muramista! Muramista! de szíp embör ez a Hajós!
Előzmény: Fabien (696)
Vegetable Creative Commons License 2005.03.11 0 0 697
Jójó, én csak nem értettem, hol jönnek a képbe :-D
Előzmény: Krokofánt (693)
Fabien Creative Commons License 2005.03.11 0 0 696

Namármost miért nem szoktak képek lenni a Hajósos topikokban?

Ezen a képen HA gyakorolja a kifutón való manekenmenést és nézést. 

Bors2 Creative Commons License 2005.03.11 0 0 695

Nagy vívódás után, miszerint vitába szálljak-e veled egy-két kérdésben, ennél a reakciódnál döntöttem úgy, hogy inkább köszönöm szépen, de nem.

Nem tudom, hogy akartad-e, de bemutatkoztál... méghozzá rendesen.

Előzmény: lányos zavar (689)
restless Creative Commons License 2005.03.11 0 0 694
Elég hányás lett ez a topik. Ha a mai adás után is ez a hangnem folytatódik, akkor lehet, hogy kéne egy alternatív HA általános topikot nyitni, mert ide egyre kevésbé szívesen jön az ember.
Krokofánt Creative Commons License 2005.03.11 0 0 693

Veg, zolo, személy szerint én sérelmeztem a hangnemet. nálam ui. kiverte a biztosítékot. és megkérdeztem a moderátort, ő hogy látja. -mivel szvsz nem az én hatásköröm eldönteni, hogy hol a határ, hanem az övé.

elnézést hogy nem írtam ki a kultmoderációs topicba, legközelebb megteszem.

Előzmény: Törölt nick (683)
Bosco Creative Commons License 2005.03.11 0 0 692
Vegetable Creative Commons License 2005.03.11 0 0 691
fontosan=fontosat, további hibákat a bejövő főnök számlájára kéretik irni :-D
Előzmény: Vegetable (690)
Vegetable Creative Commons License 2005.03.11 0 0 690

A fasisztoid nem gunyt üz fogyatékos emberekből, hanem elpusztit(ani vágyik) bizonyos embercsoportokat...

Legutóbb főként a zsidókat és a kommunizmussal gyanusithatókat.

Szerintem te nézed le az embereket azzal, hogy megállapitod, hogy mivel nem olyanok, mint te, fogyatékosak. Ezt orvosi tesztekkel kell megállapitani, és igy is megvan, hogy milyen szintnél mennyire tekinthető fogyatékosnak....

Igy voltaképpen te nem azt mondod, hogy mások lenézik őket, hanem hogy te nem vagy olyan szép, okos, ügyes, stbstbstb mint én, ezért te egy szerencsétlen, lesajnálnivaló barom vagy... Szóval te nézed le bőszen azokat, akik szerepelnek, és te irod le azokat, akik nézik (ily módon önmagadat is, mert nézted, de ez már tul sokkolo lehet, hgoy belegondolj, ugyhogy nem csoda, ha nem teszed...)

Mellesleg a tévének mindegy, hogy te azzal nézed, hogy fuj, értelmi fogyatékos boá, és hogy nézheti valaki ezt ugy, hogy ez a spiné tök poén, ahogy baromkodik, mindenképpen látod a kertévének fontosan: a reklámot, sőt, másoknak is reklámozod a müsort, igy többen nézik majd a reklámot... (tudod, nem véletlen okos emberek mondása: mindegy hogy mit, de beszéljenek róla...)

Előzmény: lányos zavar (687)
lányos zavar Creative Commons License 2005.03.11 0 0 689

"Fogyatékosnak nevezed a fellépőket, és ugyanabban a tagmondatban azt állítod, hogy a műsor űzött gúnyt belőlük?"

Igen

A másik kérdésedről is kifejtettem már az álláspontomat.

Előzmény: pucros (688)
pucros Creative Commons License 2005.03.11 0 0 688
Melyik nézőnek adott hamis kiválasztottság-tudatot? Általában a nézők jobb énekesek/költők, mint amilyennek a fellépőket láthatták?

Fogyatékosnak nevezed a fellépőket, és ugyanabban a tagmondatban azt állítod, hogy a műsor űzött gúnyt belőlük?

Előzmény: lányos zavar (687)
lányos zavar Creative Commons License 2005.03.11 0 0 687
Nem így történt. Fasisztoidnak neveztem a műsort, mert fogyatékos emberekből űzött gúnyt. Fasisztoidnak, mert hamis kiválastotságtudatot adott a nézőknek és még sorolhatnám. A kioktatás szándéka nélkül szeretném megjegyezni, hogy a fasisztoid szónak van egy kiterejesztő értelmezése a történelmi fogalmon túl és egyikbe se feltétlenül tartozik bele az általad hiányolt "zsidóégetés".
Előzmény: Vegetable (682)
maplesyrup Creative Commons License 2005.03.11 0 0 686

A mai ÉS-ben György Péter ír a Gang-ról és a Benne leszek-ről...

Rettenetes (ál)gyerekek címmel. Hajós műsora csak egy kis szakasz, a hosszabb rész a Gangról szól, bár vonatkozhat HA-ra is.

Még nincs fennt az online ÉS, egy utolsó mondatot idézek.

" ..Hajós még mindig tehetséges. Még pár ilyen műsor és ennek vége. .......Az ellenkultúra bizony nem a tévék világában van otthon. Ha a rettenetes gyerekek azt hiszik, hogy egyszerre lehet továbbra is függetlennek látszani, és mélyen benne lenni a tévében, akkor lehet, hogy tévednek. Vannak közöttük néhányan, akikért nagy kár lenne."

pucros Creative Commons License 2005.03.11 0 0 685
Szerintem ellenkezőleg. Nélküle tényleg nem lenne az ő stílusa, de vele az. És ez egyre inkább így lesz azoknál az adásoknál, amiket azután vesznek fel, hogy korábbiak már adásban voltak.
Előzmény: KuZo (684)
KuZo Creative Commons License 2005.03.11 0 0 684
Moderátort én csak a vélemény(em)ünk esetleges kivágásának aspektusából írtam. Tehát ha a vélemény nem tetsző az illető számára, akkor azt esetleg moderátori helyzetben törölheti. Egyébként kénytelen átugrani. Lehet, hogy kicsit érzékenyen vettem fel, de számomra a hozzászólás azt sugallta, hogy "nem vagytok megmondóemberek" (tudnám, hogy kik azok?) ergo: maradj csendben és kapcsolj el. Én pedig a kritikát illetve véleményt abszolút építő jelleggel írtam. Aggód(unk)om azért, hogy Bandi ne ássa magát olyan mélyre, ahonnan már nincs visszaút, csak a Budapest TV-n, Anettka műsorában. H A egy nagyon jó humorral megáldott fazon, kellő exhibicionizmussal. Ez a műsor nem az Ő stílusa... SZERINTEM.
Előzmény: Vegetable (681)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.11 0 0 683

Nem vagyok valami nagy fórumozó, de a múltkor sikerült eljutnom egy olyan topikba, ahol egyes fórumozók árulkodhatnak másokra a moderátor felé. Ilyen feljelentgetős izé, meg hogy "kérem törölni eztmegezt a bejegyzést, mert szerintem sértő..." ilyesmi.

Azt hittem ilyen nincs is.

Lehet hogy így került ide....

Vegetable Creative Commons License 2005.03.11 0 0 682
Már hogy esetedben? Akkor felelhettél volna a kérdésemre, hogy melyik szereplő folytatott a benne leszek esetében zsidóégetést szerinted... De emellett a kérdés mellett "tökvéletlen" elszaladtál...
Előzmény: lányos zavar (678)
Vegetable Creative Commons License 2005.03.11 0 0 681

A moderátor mint olyan, hogy került ide? Azok azt állitják le, amikor tulfut a normál emberi kommunikáción egy topikban a kommunikáció, és ami némely helyen kiveri a biztositékot, más környezetben esetleg nem. Pl. a bazmegező topikban lehet csinálni a bazmegezést, valamelyik segitségkérős vagy kismamás topikban nem lehet csinálni...

De ennek semmi köze a vélemény nyilvánitásához...

Előzmény: KuZo (675)
Vegetable Creative Commons License 2005.03.11 0 0 680
Most volt időm megnézni... Ez csúcs :-DDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: maplesyrup (662)
labrys Creative Commons License 2005.03.11 0 0 679
Definíció: aki a stiláris kérdéseket illetően (is) dönt, az a moderátor.

Emlékeztető: a Modus értelmezése nem népszavazás útján, vagy más hasonló demokratikus módszerrel történik az Index nevű magáncég ingyenesen működtetett - ám nem állampolgári/alanyi jogon igénybevehető - beszélgetőfórumain.

Kérem moderációs kérdéseiddel a továbbiakban keresd fel a megfelelő topicokat!
Előzmény: lányos zavar (678)
lányos zavar Creative Commons License 2005.03.11 0 0 678
ezesetben a fasisztázás és a pondrózás nem stiláris eszköz, hanem tartalmi kérdés.
Előzmény: labrys (677)
labrys Creative Commons License 2005.03.10 0 0 677
Kérem ne személyeskedjetek a topicban! (Személyeskedés = a másik személyét támadni annak érvei helyett.) Továbbá kérem ügyeljetek a stílusra (pondrózás, fasisztázás etc.) is!

Köszönöm.
csinszka214 Creative Commons License 2005.03.10 0 0 676
a magánszám kéthetente ment.
Előzmény: KuZo (675)
KuZo Creative Commons License 2005.03.10 0 0 675

Talán említettem valahol, hogy ketten lennénk? Nem emléxem.

Be sem kapcsoljuk többet, ne félj! Az pedig, hogy minősítünk vagy nem, szerintem a mi dolgunk, nem pedig a tiéd. Szerencsére. Úgy gondoltam egy szabad fórum amely alkalmas arra, hogy beírjam a vélemény(em)ünk. Ha te ezt másképp gondolod, esetleg légy moderátor! A színházba el sem kell jönnie, csak ezt a műsort hagyja abba... Bandi bácsi sokkal többet érdemel, mint ez a ....

Sajnálom a dolgot. Ha a magánszám kéthetente 1 adással futott volna (lásd Fábry), akkor nem fulladt volna ki és most annak örülhetnénk, hogy van egy Hajós, aki ezt a sztendáp komedit jól csinálja... Ez a műsor sajnos nem erről szól...

Röviden ennyi.

Előzmény: pink_panther (671)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!