Keresés

Részletes keresés

Lakó24 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 3534

Elég sokat megy az öntözőrendszer és eláztatja a tájat rendesen éccaka. Nem azzal van a baj az biztos.

Előzmény: diólakó (3532)
diólakó Creative Commons License 2007.07.01 0 0 3533

Még egy kérdés,hátha valaki halott róla?

A Kondorosi felől csinálják a padkát és a járdákat.

A kis parknak a kertkapunknál mi lesz a sorsa?Azt is parkosítják,vagy így marad.

Ha erről van infótok,köszönöm.M.

diólakó Creative Commons License 2007.07.01 0 0 3532

Sziasztok!

Újra egy örökzöldet hozok fel.Mikor lesz végre rend az udvarban?

Ki és mikor fogja kezelni a zöld területeket.Lassan úgy néz ki a füvünk mint a Szahara.Állítólag fizetünk kertápolást,vízdíjat,a közös költségben.Ebből biztosan futná néha egy kis locsolásra.A másik:két hétig nézhettük bölcs lakótársunkat a fehér Suzukijával,aki szemrebbenés nélkül parkol a tűzoltó csap előtt.Mire várunk,amíg megbüntetnek minket fél millára,vagy megkérjük az agyhalottat,parkoljon rendesen.A héten a gondnokság elkezdte renbe rakni a virágtartókat .Büszke tulajdonostársunk hazajött és arrébb lökdöste a 100 kilós ládát.Nehogymár hat méternél többet kelljen gyalogolnia az ajtajáig.Kiváncsian várom,ha elmegy vajon visszateszi vagy kitesz a helyére valami emléktárgyat?Buta kérdés.Bocs.Ha van ötletetek,csináljuk.Ne hagyjuk a szép környezetünket lepusztulni.Kellemes hétvégét.M.

kolpal Creative Commons License 2007.06.30 0 0 3531

Bocs, nem akartam riadalmat kelteni:)

Zsebzsarnok Creative Commons License 2007.06.30 0 0 3530

Már frászt kaptam, azt hittem, hogy valami történt.

Mivel nemrég volt az alakuló közgyűlés, meg is lepődtem volna ha a hivatal malmai gyorsabban forogtak volna, ismerve a jó magyar viszonyokat:).

Egy kicsit megijedtem, hogy közben történt valami:). Üdv a fedélzeten!

Előzmény: kolpal (3529)
kolpal Creative Commons License 2007.06.30 0 0 3529
Nem lakom itt, de mivel ezt tervezem, ezért kikértem pl. a tulajdonlapot, és abból kiderül, hogy nem alakult meg a társasház. Folyamatban van, de nem alakult meg.
Zsebzsarnok Creative Commons License 2007.06.30 0 0 3528
Itt laksz??? Ezt honnan vetted ???
Előzmény: kolpal (3526)
Doci43 Creative Commons License 2007.06.29 0 0 3527
Hát alakuló közgyűlés pedig már volt.
Előzmény: kolpal (3526)
kolpal Creative Commons License 2007.06.29 0 0 3526

A társasház még nem alakult meg.

Zsebzsarnok Creative Commons License 2007.06.28 0 0 3525

Hát tudod "az igaszság odaát van", szóval amiről lejjebb irtak, ahol a komoly és elismerem fontos dolgokat beszélik meg:)

Bár néhány úriembernek közülük újból elkellene egy kis magyar óra, mert akinek a beírásának a témája érinti őket és emiatt nem tetszik nekik ,azt nagyon egyénien értelmezik, ezen vidultam olyan jót:))), (én legalább csak helyesírni nem tudok, olvasni igen)

Ehhez én komolytalan vagyok, inkább pl. ha valaki kidobolja a kartonjait a kukatárolóba, mivel 2 év meggyőzőtt, hogy ugyse viszi el, fogom és kivonszolom én a szelektívbe, (amit az is megtesz akinek majd leharapták a fejét "odaát" és még egy-két itt lakó, vonszolás közben szoktunk találkozni:))), ha kiönt vki, vmit felmosom reménykedve abban, hogy lassan, de biztosan normalizálódni fog a helyzet, mert azért ez egy klassz kis lakópark, nemigen találni ilyen árban, ilyen tök jó környéken, százalékos arányban jóval több értelmes lakótárs van, elenyésző mennyiségű aki nem az, tehát messze veri a többit, pedig jó párat ismerek személyesen is:))))

Visszatérve a kérdésedre, valahol lent van a yahoos cím, már nem emlékszem kiírta, ott kell jelentkezni, név, cím kell ,mert jogosan csak itt lakó lehet tag.

Előzmény: waltertrout (3524)
waltertrout Creative Commons License 2007.06.28 0 0 3524
mi az a  másik hely?
Előzmény: Zsebzsarnok (3520)
-+Seth+- Creative Commons License 2007.06.28 0 0 3523
A Shofart nem kell, hogy érdekelje mi lesz a lakókkal, ő a befektetését védi amiben az albetétesítés valamint a társasház megalakulás után (ami már megtörtént) egyedül az eladatlan mélygarázsok és lakások maradnak. Az albetétesítést a szerződés szerint nekik kell végigcsinálni és meg is fogják tenni, a késlekedés okát nem tudom. De mindennek megvan az oka így ennek is, de persze tudom, hogy ez senkit sem nyugtat meg, sőt.
Előzmény: damals (3522)
damals Creative Commons License 2007.06.28 0 0 3522

ohhhh hát az nagyszerü! kb 4 hete is ezt mondták a földhivatalban. Már elnézést de ezeknek ennyire mindegy hogy itt mi történik a lakókkal?

Miért kell ennyit várni egy hiánypótlással?

Utána meg kezdödik a szabadságolás a földhivatalban is.....

-+Seth+- Creative Commons License 2007.06.28 0 0 3521
Nem, nem indult meg az albetétesítés mert a Shofar még nem tett eleget a hiánypótlásnak.
Előzmény: damals (3519)
Zsebzsarnok Creative Commons License 2007.06.27 0 0 3520

Te jó ég! Jártam barátnémnál, olvasgattam azt a "másik" helyet. Hehehe, megállapíthatom, hogy 1-2 ember nem tud v. nem akar magyarul olvasni az bizti. Sőt férfi léttükre erős feminim vonást mutatva kényszeresen törekednek arra, hogy az ővék legyen az utolsó szó ill. levél, buliii.

Innen legalább elmentek a komolykodók, nyugodtan irhat mindenki amit és amennyit akar. Eddig sem értettem mások mire föl tiltják meg egy nyilvános fórumon, hogy ki, miről, mennyit irhat, önjelölt moderátorként.

Úgyhogy lehet végre pletyizni, irhatsz arról, hogy nem tetszik a szomszédod muskátlija (mert miért kéne már, hogy tetszen, próbálja csak megszabni valaki) milyen piszok a Julcsi, hogy végigfolyatja a fagyit , lehet fröcsögni, lehet "kicsinyeskedni" ,ha meg minden ok. arról, hogy tegnap állt fel először a babád stb, mert miért ne írhatnál. Ezért is vannak az ilyen fórumok, ezért szeretik őket, tiszta pszichológia (most olvastam erről egy tanulmányt, azért vagyok ilyen okos:))) írd ki magadból és máris úgy érzed, hogy félig v. akár teljesen is megoldódott a dolog. Tiszta Hyde-park:)

Ha meg mindenki nyaral v. utál írni, én legalább jól elleszek itt, majd írok esszét ill. ódát a "Tölgyeshez",  a komoly témások is írhatnak persze:))), csak ne akarják megszabni a másét, a moderáció úgyis működik nélkülük is:)))

damals Creative Commons License 2007.06.27 0 0 3519

Tudomásom szerint a Shofar-tól de ezeket az ügyvédi irodák szokták intézni.

Remélem hogy már megtörtént és elindúlt a bejegyzés.

Ha tudtok valamit szóljatok.

Előzmény: Zsebzsarnok (3518)
Zsebzsarnok Creative Commons License 2007.06.27 0 0 3518

Na tessék, máris többet tudsz mint én két év után:)

Milyen hiánypótlást kért a földhivatal és kitől????

Előzmény: damals (3517)
damals Creative Commons License 2007.06.26 0 0 3517
sziasztok!

nekem azt mondták hogy a használatbavételi engedélyt beadták és az albetétesítést megkezdte a földhivatal.
Azt nem tudjátok, hogy a hiánypótlás amit kért a földhivatal megtörtént-e már? Illetve hogy bejegyeztek-e már valakit?

üdv,
Előzmény: kolpal (3516)
kolpal Creative Commons License 2007.06.26 0 0 3516

Mit lehet tudni a hanszálatba vételi engedélyről? Erről esetleg lenne valakinek információja? köszönöm előre is.

-+Seth+- Creative Commons License 2007.06.25 0 0 3515
Tulajdonlapok hiányát.
Előzmény: kolpal (3514)
kolpal Creative Commons License 2007.06.23 0 0 3514
Lehet hogy nagyon amatőr kérdés, de mit jelent pontosan az albetétesítés-probléma a tölgyesben?
Zsebzsarnok Creative Commons License 2007.06.23 0 0 3513

Szia! Nekem eddig hatan hatfélét mondtak, a legközelebbi 2 hónapot. De szerintem ne idegeskedj, mi 2 éve lakunk így itt:). Ha szabad tudnom a Shofartól v. magánszemélytől vetted és melyikben? (a magánszemélynél elhiszem, hogy nem vagy nyugodt, pláne ha hitel is volt a lakáson, de gondolom az ügyvéded úgyis utánanézett, hogy minden rendben legyen.)

Egyébként sem a lakópark vmilyen hibája, hanem a környező kedves családiházas szomszédaink problémázása miatt csúszott/csúszik a dolog. Remélem jól fogod érezni itt magad!:)))

Előzmény: damals (3512)
damals Creative Commons License 2007.06.22 0 0 3512
sziasztok,

van itt valaki aki nemrég vette a lakását a tölgyesben? Illetve nem tudjátok hogy áll az albetétesítés? van valami új hír?

Kösziiii
-+Seth+- Creative Commons License 2007.06.20 0 0 3511
nincs mit.
Előzmény: damals (3510)
damals Creative Commons License 2007.06.19 0 0 3510
Köszönöm Seth!

én is ezt tapasztaltam hogy a minöség tényleg nagyon ritka!

köszönöm a választ!
Előzmény: -+Seth+- (3509)
-+Seth+- Creative Commons License 2007.06.18 0 0 3509
Kocsifeltörés azért van mert a mélygarázs nem örzött és nem megfigyelt. Szóval ilyen máshol is van, nem tölgyes specialitás. Ha én rosszfiu lennék én is mélygarázsban dolgoznék mint az utcán ahol sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy valaki meglát. Ez tiszta sor.

Krumplidobálás meg egyedi eset, ilyen is van mindenhol mármint egyedi esetek. Csak máshol még késelnek is, na itt nem. :)

Műszaki kivetelezés pedig messze veri a többi újépítésű lakópark színvonalát. Akinek meg ez sem felel meg az költözzön családi házba mert nem hiszen, hogy ennyi pénzért mindent figyelembevéve jobbat talál.

Egyedüli nagy baja a lakóparknak, hogy nagy. Sok lakás van benne így nincs igazán közös érdek és ebből következően igazi közösség sem.
Előzmény: damals (3501)
SimonAR Creative Commons License 2007.06.17 0 0 3508
Szia:)

Most adtam el a lakásom és az új lakom vesz mélygarázst, amit szeretne kiadni majd. Akác 19. szám alatt lakunk itt tudsz érdeklődni. A héten szerződünk, de szerintem a mélygarázs meglesz hamarabb. Üdv ADrienn
Előzmény: agitorsten (3498)
Zsebzsarnok Creative Commons License 2007.06.17 0 0 3507
Lehet, hogy be szeretett volna szállni a partiba:), bár gondolom nem krumpliban játszottatok:)
Előzmény: csede (3506)
csede Creative Commons License 2007.06.17 0 0 3506
Az igazat megvallva pókerparti volt, de hangosak nem voltunk.
Előzmény: Zsebzsarnok (3504)
Zsebzsarnok Creative Commons License 2007.06.17 0 0 3505

Hááááát Békásmegyer, Óbuda egyes részeihez, Nagytétényhez viszonyítva végül is .........:)))))

Komolyra fordítva a szót egy-két lakótárstól eltekintve a többség szerintem szintén kellemes lakókörnyezetben szeretne élni és így is tesz. Reméljük, hogy a többiek is ha lassan is de így fognak érezni, bár épp most kezdett valaki már megint fúrni annak ellenére, hogy vasárnap nem csak nem illik, de rendeletileg nem is szabad:(

Előzmény: damals (3503)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!