Keresés

Részletes keresés

szkd Creative Commons License 2003.07.11 0 0 603

Rogánról van szó? Ő mit hazudott?

A nyelvbotlás is hazugságnak számít ma már? Vagy csak 4 napja él e szabály?

Előzmény: lerr (600)
szkd Creative Commons License 2003.07.11 0 0 602

Szerintem ha "csak" egy havi egymilliós és munkaügyi kapcsolatról van szó akkor a ez kicsi kockázat arra, hogy a bíróságon a bíró vagy bírónő elfogadja a védőügyvéd elfogultságra való beadványát. De ebben nincs tapasztalatom

Ezért kéne egy kicsit feszegetni azt a szálat, hogy a Pannonplast/Britton/K&H cégcsoport/ÁAK milyen szálakkal kötődik egymáshoz.
Egy ember már elszállt, érdekes módon ő nem csak egy céghez kötődött

Előzmény: Dzsugas Viki (598)
ERDOS Creative Commons License 2003.07.11 0 0 601
Az előző kormány alatt valóban nem "vertem itt a nyálam". Van ennek egy igen egyszerű magyarázata. Nevezetesen az, hogy bár akkor sem értettem mindennel egyet, mégis úgy éreztem, hogy jó irányba mennek a dolgok. Úgy éreztem, hogy lassan (az ország) 1-ről a 2-re jut. Úgy éreztem, hogy a kormány szem előtt tartja az érdekeimet. Úgy éreztem, hogy a kormány külföldön hatásosan képviseli a magyar érdeket. Úgy éreztem, hogy értünk és velünk együtt tenni akarnak valamit.
Most nem ezt érzem. Ezért "verem a nyálam".
És minthogy ez egy nyilvános fórum meg is teszem, akkor is ha ez a komcsiknak nem tetszik.
Mert pofázni még szabad. -Még szabad!
Előzmény: Törölt nick (597)
lerr Creative Commons License 2003.07.11 0 0 600
Te meg azt vedd már észre, hogy ennek a topicnak a címe az, hogy Rogán Antal hazudott.
vannak más topicoc, amelyek az ügyet tárgyalják, ha kiváncsi vagy rá, olvass bele azokba.
Egyébként nem az a baj, hogy szóba hozta, hanem, hogy hazudott.
Mondhatjuk persze, hogy a szokásos módszert alkalmazta.

Kérdés, hogy ha van egy balhé, akkor egy kis nyikhaj hazudhat-e azzal kapcsolatban?
Szerintem nem.

Előzmény: ERDOS (595)
Szezonális Uborka Creative Commons License 2003.07.11 0 0 599
Ennyi bölcsességet írtam volna? Itt sem voltam! Vagy mégis? Huhh. Kezdek zavarodni.
Dzsugas Viki Creative Commons License 2003.07.11 0 0 598
BM lehet elfogulatlan csak annak vezetője nem, ha a férje szerződéssel bír a K&H-val
Ez így rendben van. Kérdés, hogy mennyire lehet a "BM", vagyis az apparátus elfogulatlan ha tudja, hogy a főnök férjéről van szó.
Előzmény: szkd (594)
turbo2 Creative Commons License 2003.07.11 0 0 596
" Orbán Viktor mint felelös politikus"

Ezt is az a geci hazug mondta, fujj,
HAZUDOTT
HAZUDOTT

ERDOS Creative Commons License 2003.07.11 0 0 595
Nézd csak meg a hozzászólásaitokat! Elég érdekes. Gyakorlatilag nem is baj, hogy bűncselekmény történt. Nem baj, hogy közpénzeken híznak "befektetők". Nem baj, hogy annak a kormánynak amely üvegzseb programot hirdetett minden hétre jut egy korrupciós botránya. A lényeg hogy mindezért az felelős aki szóba meri hozni.
A te zsebedből is éppúgy kilopják a pénzt mint az enyémből vedd már észre!
Előzmény: Törölt nick (593)
szkd Creative Commons License 2003.07.11 0 0 594

De az ügyvéd is hüje, nem csak Rogán!

Imho Rogán nem őt vádolta meg hanem a Belügyminisztert, mondván nem tud elfogulatlan lenni az ügyben ha a férje jogi irodáját szerződéses szálak fűzik a céghez.

De aztán azt is mondta Rogán (igaz nem a klasszikus szavakkal), hogy nyelvbotlása volt és nem a szerződést látta hanem a tervezetet.
Ez olyan mint amikor Jánosi a titkos záradékkal hozakodott elő a Sportcsarnok szerződéssel, csak akkor a "megvádolt" fél nem rohant rögtön a bíróságra, hogy Jánosi megvádolta őt egy hüjeséggel

Amúgy a BM lehet elfogulatlan csak annak vezetője nem, ha a férje szerződéssel bír a K&H-val. De ez csak az én véleményem

Előzmény: Dzsugas Viki (585)
surmi Creative Commons License 2003.07.11 0 0 592
PSZAF mint intezmeny kell, es vezetnie is kell vkinek...
Szaszt hogy hogyan kevered ide, mintha o lenne az egyszemelyes intezmeny... igenis vannak szabalyok, eloado elkesziti, javaslat, jelentes, buntetes.
1. Az
2. Szasz nem tudhatta, o csak a Pannonplastot latta
3. 2. miatt nem all meg
4. Mar meg is hallgattak az uriembert, nyomozas kezdodott, most kit jelentsen fel Rogan meg egyszer?
4 (masodik) :) De, biztosan volt
5. Na ez emeletes okorseg... a K&H-nal, ha letezik a joltartott VIP-kor, es MSZP-sek, akkor mi van szerinted? CSak nekik van befektetesuk az orszagban?

surmi

Előzmény: turbo2 (583)
Wagner Lopez Creative Commons License 2003.07.11 0 0 591
"10 milliárd közpénzzel játszanak és tömködik a saját zsebüket, amiért természetesen a FIDESZ és feltehetően személy szerint Orbán Viktor felelős."

Ha jól tudom, nem tavaly kezdôdött az ügy.

Ha pedig hülye kommunistát akarsz, nézd a Stumpfot, Martonyit, Bencsiket...

Előzmény: ERDOS (587)
szkd Creative Commons License 2003.07.11 0 0 590

két kérdés:

milyen az a BÜNTETŐ feljelentés, ha már ilyen szép nagy betűkkel írtad?

melyik törvény szerint nevezi ki a kormány a PSZÁF elnökét? Magyarországon nincs ilyen törvény, Kubában lehet

Wagner Lopez Creative Commons License 2003.07.11 0 0 588
"A fideszes politikus közölte, hogy látta a szerződést, de a tartalmáról nem adhat tájékoztatást. Rogán Antal később módosított állításán, mondván nem szerződést, csak egy szerződés-tervezetet látott."

És még ekkor is gusztustalanul nagyképű volt. Mellébeszélt, teóriákat állított fel. és közölte, csak akkor hajlandó bocsánatot kérni, ha Jegesy ügyvédi irodája minden szerzôdését nyilvánosságra hozza. Mutasson már egy olyan ügyvédet, aki minden ilyen dokumentumát nyilvánossá teszi!

Előzmény: Dzsugas Viki (585)
ERDOS Creative Commons License 2003.07.11 0 0 587
Köszönöm a magyarázatodat. Mostmár értem. Tehát a komcsik 10 milliárd közpénzzel játszanak és tömködik a saját zsebüket, amiért természetesen a FIDESZ és feltehetően személy szerint Orbán Viktor felelős.

És mindemellett Te nagyon csini is vagy ugye?

Nem tennél fel egy képet magadról?

Láthatnánk egy igazi hülye kommunistát.

Dzsugas Viki Creative Commons License 2003.07.11 0 0 585
Tovább gyűrűik a K&H botrány: a megvádolt ügyvéd feljelenti Rogánt

Rágalmazás miatt feljelentette Rogán Antalt Jegesy András ügyvéd, akit a fideszes politikus a K and H Equities ügyeivel hozott összefüggésbe. Jegesy András szerdán helyezte kilátásban hogy "jogi úton vesz elégtételt" Rogán Antaltól, ha a fideszes politikus nem tudja bizonyítani az ellene felhozott vádjait, és nem kér tőle bocsánatot.
2003.07.11 12:28 MTI

Rogán Antal sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy információi szerint Jegesy András ügyvédet, a belügyminiszter férjét, szerződés kötötte a K and H Equities brókercéghez, amely "egymillió forintos jövedelmet jelentett számára".

A fideszes politikus közölte, hogy látta a szerződést, de a tartalmáról nem adhat tájékoztatást. Rogán Antal később módosított állításán, mondván nem szerződést, csak egy szerződés-tervezetet látott.

"Soha nem volt ügyvédi szerződésem sem a K and H Equities, sem a Britton cégekkel, nem folytattam semmiféle ügyvédi tevékenységet sem ezek, sem a Pannonplast ügyében vagy érdekében" - tudatta még aznap Jegesy András

ERDOS Creative Commons License 2003.07.11 0 0 584
Azt mondta, hogy nem lesz gáz áremelés.
Hazudott?
Hazudott!
Azt mondta lesz viszont ingyenes tankönyv.
Hazudott?
Hazudott!
Miért ne lehetne számonkérni?
Előzmény: turbo2 (579)
turbo2 Creative Commons License 2003.07.11 0 0 583
És valyon melyik kormány nevezte ki szász urat havi többmillióért a pszáf élére ??? És ezért a pénzért hQsünk mindössze annyit tett , hogy néhány millió forintra megbüntette a brókercéget. Na brávó.
1. Amit a brókerünk csinált az bqncselekmény
2. Szász úrnak kötelessége lett volna BÜNTETÖ feljelentést tenni
3 Ha nem teszi akkor bünrészes.
4. Ha rogán úr tudomására jurt ilyen dolog akkor nem sajtótájékoztatót kell tartani hanem szintén feljelentést kell teniie amire többek között állampolgári köteletettségén túl esküje is kötelezi.
4 Természetesen erre a FIDESZ 4 éve alatt nem volt példa
5. Nyilvánvaló, hogy befektetésekbQl kizárólak az MSZP-s képviselQknek van haszna hisz csak nekik van befektetése (javaslom a vagyonnyilatkozatok átnézését). Leszámítva azt a néhány kisbefektetQt akinek ez tényleg számít.q

Tévedsz , nem jöttem ki a sodromból , igen jól mulatok.
Még egyetlen kérdésre se tudtál érdemben válaszolni.

Előzmény: ERDOS (577)
Wagner Lopez Creative Commons License 2003.07.11 0 0 582
Barom!
Előzmény: ERDOS (569)
szkd Creative Commons License 2003.07.11 0 0 581

ez offtopik
amúgy pedig az "azt csak például igen hülyék kérik számon," jellegű választási ígéretmagyarázást már ismerjük.

Van egy topik igéret leltár címmel. Abban szépen fel vannak sorolva az ígéretek, de nem lehet frissíteni a kipipálásokkal mert nincsenek teljesítések

De ne térjetek el a tárgytól, plíz!

Előzmény: turbo2 (579)
hét szűk esztendő Creative Commons License 2003.07.11 0 0 580
Erdős Miklóshoz lehet szerencsénk, a HírTv csodálatos tehetségű riporteréhez. A héten két riportját láttam, a stílus hasonló. :-)
Előzmény: Törölt nick (573)
turbo2 Creative Commons License 2003.07.11 0 0 579
ERDOS!

Te okostolyás "Megyó azt mondta szószerint:" nem lesz gáz áremelés. Hány évre garantáljam? 20-ra? Értsék meg végre! Nem lesz gáz áremelés"
" Hallottad amit mondott??? Kitünöen artikulálta (ami tQle szokatlan) az iróniát. Te igen müvelt mégis szerinted mit jelent ez a mondat??? Azt hogy 20 évig nem lesz úgye ??? Ezt az akkori kormány " a kommunisták azonnal 40%-al megemelik a gázárat" címq szarfosására válaszolta. Azt csak például igen hülyék kérik számon,hogy pl még mindig nem ingynes a tankönyv (mindezt 2002 szeptemberében, elmés). A FIDESZ MINDEN évben emelte az nem fájt ? Nem fizetett a kismamáknak, az nem fájt? Most meg Qk szarják a spanyolviaszt. Akkor 4 évig ez nem tünt fel nekik? Impotens egy csapat.

Nem Viktorka ígért 400% béremelést ?????? Szerinted akkor részeg volt vagy éppen rohama volt??
Persze nekem mindegy nem fontos, hogy megtanulj gondolkodni is, elég a hit is.

Előzmény: ERDOS (560)
surmi Creative Commons License 2003.07.11 0 0 578
Na ne mar! Belso ellenorzes - nem volt? DE!
Sot, volt mindenfele ellenorzes, de Kulcsar kifele mindent rendben levonek mutatott.
Bizonylatok, stb.
Szasz Karoly volt a bananhej...

surmi

Előzmény: turbo2 (575)
ERDOS Creative Commons License 2003.07.11 0 0 577
Kicsit kijöttél a sodrodból. Most fordulj el a monitortól és lélegezz mélyeket.

A Napi Gazdaságban érdekes cikket olvashatsz arról, hogy a VIP lista tagjainak jövedelmei tőzsdei árfolyamnyereségként jelentek meg. Melyik kormány is tette adómentessé ezt a jövedelemforrást? Ne próbálj az Orbán kormányra mutogatni mert most (sem) jön be.

Előzmény: turbo2 (575)
ikaruss Creative Commons License 2003.07.11 0 0 576
MTI 12:11
Jegesy rágalmazásért feljelentette Rogánt.
turbo2 Creative Commons License 2003.07.11 0 0 575
ERDŐS !

Szerinted az általad óhajtott tiszta kezet ki képviseli??
Mert ugye nem a kajah Ibrahim féle üzleteken meggazdagodott fidesz politikusok!
Néha nagyon szánalmas az erőlködésetek, és nagyon lehangoló az intelligenciátok. Remélem a gondolkodás képessége meg van bennetek. Ha valaki azt gondolja, hogy 3-4 év manőverei mindössze az utolsó 1 év hatalmon levőinak szolgálta érdekeit az igen buta. De ha mégis igaza lenne akkor nagyon furcsa , hogy a FIDESZ kormány által kinevezett tisztségviselők vajon mi a bánatos faszt csináltak 3 évig ha a szemük előtt lopták szét az országot. Nem nagyon akarok belegondolni de ha ez a verzió igaz akkor az előző 4 év kormánya igen pancser egy csapat és bizony a kutyámat se bíznám rá.

Előzmény: ERDOS (551)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.11 0 0 573
Totál sz@rban lehettek, ha már téged vetnek be, mint a tréfás beszólások és frappáns visszavágások nagymesterét :-).
Előzmény: ERDOS (571)
wizes Creative Commons License 2003.07.11 0 0 572
Erdőben?
Hát, ha van setétség, akkó' világos?
wizes.
ERDOS Creative Commons License 2003.07.11 0 0 571
?
Előzmény: wizes (570)
wizes Creative Commons License 2003.07.11 0 0 570
Totál erdőben jársz!
wizes.
ERDOS Creative Commons License 2003.07.11 0 0 569
És ugyan mibe kéne Rogánnak belebukni?
Abba, hogy lopnak a kommunisták?
Előzmény: HitetlenTamaska (567)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!