December 7-én jön ki a live CD, "N°5 On Tour" címmel.
Tracklista:
1 D'entre les morts 2 Paradis inanimé 3 Lâme-stram-gram 4 Je m'ennuie 5 Appelle mon numéro 6 XXL 7 A quoi je sers 8 Pourvu qu'elles soient douces 9 Point de suture 10 Nous souviendrons nous 11 Rêver 12 Ainsi soit je... 13 Interlude - Avant que l'ombre... 14 Libertine 15 Sans contrefacon 16 Je te rends ton amour 17 Dégénération 18 Désenchantée 19 C'est dans l'air 20 Si j avais au moins...
Még egyszer köszi a közreműködést. Amúgy mi a pontos címe a hivatalos oldalának? Mert bárhova kattintok sehol sem írják, hogy az lenne az official site...
Hazaértem a genfiről. Sejtettem, hogy olyasmiben lesz részem, amiben korábban soha, de ennyire erős élményre nem számítottam. A koncert felénél jött a lassú blokk, az orrom előtt pár méterre bukkant fel a tömeg közepén. Már az addigi anyag, a színpadkép és az egész körítés leütött, erre ott állt velem szemben vagy 20 percig...
A desenchanteé felénél elment a hang, egy hangszer sem szólt, de a közönség nem zökkent ki az énekből. Mylene pár mp után észlelte a bajt, mosolygott, és biztatta a publikumot, hogy oké, folytassátok. Ezzel és egy nagy bocsánat kéréssel zárt. Nem volt belőle balhé... :)
Szeretném letölteni Mylene Farmer 2000 előtt készült video klippjeit. Sajnos nem igazán találtam meg őket jó minőségben, ha tudtok jó letöltő helyet kérlek osszátok már meg velem.