Hello szintén mindenkinek.Én kb 2 éve voltam utoljára Spanyolba és hát a kis emeletesház szerű szállodás nagyon olcsóak,legalább is ,ami tőlünk nem messze votl akkor,egy éjszaka 1 főre vacsorával és reggelivel 5000 HUF forint volt,ez nagyon nagyon olcsónak számít ott,ez Barcelóna belvárosában van,és nem ritka,persze ,azért egyátalán nem gyakori,de aki jó kereső az simán ellakhat egy hétig 50000 HuF-ból más meg 2 nap alatt kaja nélkül költ el annyit szállásra:)
Sziasztok! Nem találtam jobban passzoló topikot, bár kicsit off lesz a kérdésem, ezért elnézést. (Bár visszaolvastam és úgy láttam, nem csak szállás ügyekben folyt eddig sem a szó)
Tehát: nem találok arra vonatkozó információt, hogy hogyan lehetne eljutni (és vissza) legegyszerűbben Barcelonából Peratalladaba.
A legközelebbi hely pár tíz km-re Girona, oda látok vonatot sokat a RENFE honlapján, viszont akkor onnan hogyan tovább? Illetve a Barcelona Nord busztársaság honlapját néztem, de valamit elronthatok, mert nem sikerül túl mélyre mennem az infok között.
Mi június közepén megyünk, a Clickair-nél foglaltunk jegyet (156 Eur-ért, két főre, oda-vissza, illetékkel). Január elején vettük és ahogy nézem már azóta is drágult, érdemes hát sietni. A társaságról csak jókat hallottunk barátoktól, mi még nem repültünk velük. Üdv, Kékgyöngy
Tudom, hogy a topic címe olcsó SZÁLLÁS, de azért talán nem dobtok ki a kérdésemmel.
Június végén szeretnénk Barcelonába utazni. Szállásfoglalás és főleg a szabadság kivétel miatt viszont már most kéne tudnunk, hogy pontosan mikor megyünk. A kérdés:
A lányom ösztöndíjjal utazik 2 hét múlva 5 hónapra Barcelonába. Sajnos még mindig nem sikerült olcsó szállást találni Neki. Tudtok ajánlani olcsó, de biztonságos szállást?
Sziasztok, ha meg valaki jar erre. Ketten (par) mennenk Barcelonaba dec. 20. - jan. 7. kozott, es nem hotelt vagy hostelt keresek, hanem valaki lakasat atvennenk arra az idore, mig o hazautazik, igy mindkettonknek jo. ASAP valasz kellene, holnapi napon eldol, veszek-e repjegyet, nagyban fuggoen a szallastol. Koszi.
www.hotelfoglalas.hu Már egy másik topikban ajánlottam, mert én már utaztam velük, Barcelonába többször is és szerintem nagyon korrektek az árak és rengeteg féle szállás van rajta.
Tudnál esetleg ehhez a barcelonaiszallas.hu-hoz egy közvetlen telefonszámot adni? Mert kértem tőlük ajánlatot, de eddig még nem kaptam és szeretném mielőbb rövidrezárni a szállás kérdést.
Tudna valaki segíteni? Barcelonába mennénk a párommal dolgozni, de nem találunk viszonylag olcsó és kényelmes kiadó lakást. Már egy csomó helyen kerestünk, de nem találunk megfelelőt. Van valakinek tippje, hogy hol nézhetnénk utána, mert hosszú távra terveznénk és nem csak egy diákszállóba akarnánk menni.
Köszi a tippeket, sajnos mindegyik olcsó szállás foglalt arra az időre, amikor mi megyünk. Interneten keresztül foglaltunk a http://www.gobcn.com címen szállást, azt találtam ár-érték arányban a legjobbnak. Három éjszaka júliusban négyünknek 330 € lesz, azaz fejenként és éjszakánként 27,5 €. Légkondis magánszállás, nem diákszálló, metróállomás mellett stb. Remélem, tényleg jó lesz.
Én a Hello BCN nevű szállást tudom javasolni, mi ott voltunk 3 éjt januárban. Van négy ágyas szoba, 18 euro/ fő/ éj reggelivel, közös fürdővel. A metrómegálló kb. 2 perc, ráadásul az L3as, amivel majdnem minden elérhető. A Rambla kb. 10 perc gyalog. Az utca csendes, minket az ott lakók sem vertek fel éjjel.
két nagy gyerekkel (igazán csak a kisebbik nevezhető gyereknek, 13 éves) megyünk, úgyhogy nem néma csendre vágyunk. Egyszerűen olyan szállást szeretnénk, ami jól megközelíthető tömegközlekedéssel, a város belső részén fekszik, tiszta, megbízható, egyszerű és olcsó, és ahol éjjel 3-4 órakor nem vernek fel álmunkból a hazatérő fiatalok. Ha tudsz ilyet, előre is köszi az információt, és persze kellemes húsvéti ünnepeket neked és mindenkinek.
Kisgyerekekkel mentek? Csak azert kerdezem, hogy megtudjam, hogy mennyire csendes helyen szeretnetek aludni.
Barcelona nagyon draga, foleg a szallas. Siman elofordulhat, hogy egy tengerparti egy hetes apartmanos nyaralas olcsobban jon ki.
Mivel Barcelona egy nagyvaros, ezert autot nem erdemes berelni, kozlekedni nem lehet, es szinte mindenhol parkolasi dijat kell fizetni. Tomegkozlekedessel mindenhova el lehet jutni.
Megnéztem a honlapját, annak alapján elsősorban diákszállónak tűnik a BCN Loft. Tényleg az? Mi pl. családostul mennénk, így is ajánlod? NÉzegetem az internetes ajánlatokat Barcelonában (nekünk júliusban kellene 3 éjszaka 4 főre), de meglehetősen nagy a szórás. Pillanatnyilag úgy látom, hogy 3 éjszaka többe kerülne nekünk Barcelonában, mint egy hét egy Malaga melletti faluban, és ezt nem nagyon akarom elhinni. Tudnátok tanácsot adni: melyik negyedben érdemes szállást foglalni és kb. mennyi az elfogadható ár személyenként és éjszakánként? Milyen a tömegközlekedés Barcelonában? Érdemes B-kártyát váltani vagy jobb autót bérelni? Minden tippet, tapasztalatot köszönök előre is!
múlt szombaton jöttünk meg, a Raval negyedben található (10 perc séta lassú séta a Rambla) modern, kétszintes, három szoba nappalis lakást béreltünk 4 éjszakára 546 euróért. négyen voltunk.
Időpontváltozás miatt 2 db repülőjegy eladó Skyeuropa járattal június14.-i oda-, június 21.-i visszaúttal 87000 Ft-ért átírással együtt (átírás 2x7000 Ft). Ma ez az út 106000 Ft-ba kerül... Akit érdekel gonci3@t-online.hu-n megtalál