Keresés

Részletes keresés

doomsterson Creative Commons License 2018.05.07 0 0 14113

Erre magadnak kell rájönnöd, és ez egyben a lényeg megtalálása is lesz. Szerintem meg van rálátásod, csak nagyon a részletekre fókuszálsz.

Előzmény: bolond halál (14105)
ovisista2b Creative Commons License 2018.05.06 0 0 14112

Szia! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! MInden Jókat és mindég!

 

DE mért kellett Neki a "hivatássá" Tenni a veszélyességet?!?

 

Ha nincs mögötte úgy mondd "hatalom" (esetleg a tébolykállatság), akkor mi késztet valakit veszélyeskedni?!?

 

És ha nem eléggé veszélyeskedett és jön mögé a paródiája, akkor megszégyenülésében annyira van, hogy "direkt" leveti magát a szakadékba, mert szerinte nincs "joga" a nagyobb veszélyeztővel ellenkezni, illetve a hiúság megadta úgy mondd magát hogy legyőték az ugri-bugriak, pláne gúnyolva-heccelve-zrikálva?!?

 

Mért nem volt "joga" pl.: kötéltáncolni hívni az ugribugriat?!? Mért nem együtt folytatták a Mutatványokat és mért nem egész sisere-had költözik fel a kötélra, mint leánykar riszálva a főhőseket környezve és "gazdagítva?!?

 

Mért, hogy beletörődik a félállati létbe és mért nem Jut Eszébe lázadni ez ellen?!?

 

És vajon a tornyok, ahonnan kikényszerült Attrakciózni Neki is vajon fallikus attributuma és két faszság közt kell vajon csüngnie és csüggedni, ha a konkuranciát lát?!?

 

Nem nagyon Értem ezt sajnos! Mert még ha nagyon szigorúan vesszük: gladiátor-e Ő, hogy nem maradhat ÉLetbe, ha az ellensége átugorja?!? -- mintha a botjával kiegyensúlyozhatta volna magát és nem kellett volna leesnie, hanem megugrani túlnanan a hepciáskodó okoskodót és kitárgyalni, hogy kik is bérelték fel, hogy zavart okozzon?!?

Előzmény: bolond halál (14109)
bolond halál Creative Commons License 2018.05.06 0 0 14111

De ha feltételezzük az őszinte szándékot, akkor is hajlamosak vagyunk a saját tisztának vélt eszméinket "tisztaságba" csomagolni. (pl. egy vidéket járó bölcs szájába adni a szavainkat)

Előzmény: bolond halál (14110)
bolond halál Creative Commons License 2018.05.06 0 0 14110

Ez az erdő és patak, meg a vidéket egyedül járó remete- vagy prófétaszerű ember archetípussal inkább közvetve azt szeretné üzenni, hogy "itten most bölcsesség lesz elvetve". Bölcsességet, nagyságot akar vele sugallni, örökérvényűséget. Tökmindegy, hogy város vagy falu ilyen szempontból. Egy archetipikus jelenséggel könnyebben bekajálod a tant, nagyobb hatása lesz rád.

Előzmény: ovisista2b (14108)
bolond halál Creative Commons License 2018.05.06 0 0 14109

Szerintem nem a torony, nem a kötél a lényeges ebben, nem a forma, hanem a tartalom. A két ember és az őket figyelő tömeg viszonya egymáshoz, és ahhoz, amit tesznek.

A történet vége így szól:

"A piac és a sokaság olyan lett, akár a vihar korbácsolta tenger: mindenki összevissza futkosott, és szerteszaladt, leginkább ott, ahová a test zuhant.

Zarathustra azonban mozdulatlan maradt, és épp mellette csapódott földnek a test, vigasztalan állapotban és összezúzódva ugyan, de még nem holtan. A szerencsétlen egy idő után eszméletére tért, és látta, hogy Zarathustra mellette térdel. "Mit keresel itt?" szólalt meg nagy sokára, "rég tudtam, hogy egyszer gáncsot vet nékem az ördög. Most aztán visz a pokolba: neki akarod útját állani?"

"Becsületemre mondom, barátom", felelte Zarathustra, "egy szó sem igaz abból, amit beszélsz: nincs se ördög, se pokol. A lelked megelőzi halálában a testedet: ne tarts mostmár semmitől!"

A férfi bizalmatlanul felpillantott. "Ha igazat beszélsz", mondotta aztán, "semmit sem veszítek, ha elvesztem az életet. Alig vagyok több, mint az állat, akit veréssel és sovány falatokkal táncolni tanítottak"

"Nem úgy van az", szólott Zarathustra, "a veszélyt tetted hivatásoddá, és ebben aztán nincs semmi megvetendő. Most pedig hivatásod tesz tönkre téged: ezért saját kezemmel temetlek el."

Midőn Zarathustra kimondta e szavakat, a haldokló többé már nem válaszolt; de megmozdította a kezét, mintha Zarathustra kezét kereste volna, hogy köszönetképpen megszorítsa."

Előzmény: ovisista2b (14108)
ovisista2b Creative Commons License 2018.05.06 0 0 14108

Szia! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat Előre is és mindég!

 

Köszi Hálásan, hogy JóváHagytad, hogy Pontosabb Képet is Kaphassunk ráFókuszálva a Gondokra!

 

Érzem Én is Veszélyt, hogy ha részletezünk -- rész: párt --, hogy akkor pártoskodunk is és hogy ez ne voljék "ördögi", azaz ne különüljünk el végletesen, csak némiképp Különböződgyjünk meg és össze meg mán ne is! Különbeknél Különbbhedettek Legyünk! Persze, nagyon JÓ!

 

Illetve itt a másik, hogy 'l art pour 'l art ne ördöngősködgyjünk se, azaz ne voljunk "zabhegyezők" se! Illetve Vigyázzunk Óvatoskán, hogy a különféle örvénylések és turbulenciák amik a feszültségeket kísérhetik, hogy nehogy elragadtatsanak túlzóan és netán ama hibába esnénk, mint a bűvész-inas, aki nagy mellénnyel elindít mindent és nem Tudgyja leállítani időben a trükközéseket!

 

Jó!

 

Tehát hol is vagyunk eme fantazmagóra közepette?!?

 

Hát "'zEmberek" közt, vagy nem?!?

 

És milyen 'zEmberek ezek?!?

 

Vélhetően városiak! Mondgyja is a szerző egy helyen "és szeretik a szomszédgyjaikat és hunyorgatnak" vagy mi!

 

Tehát elvileg melegben vannak!

 

És tornyokat is építgetnek! Iker-toronylatokat is akár, ami közé kötelet feszítenek!

 

De állj, állj!

 

Itt nagyon kell Vigyázni Óvatoskán, hogy egy Későbbi Időkből Szemlélve a Korábbiakat, nehogy félreMagyraázódhassunk, ahogyan Kutatjuk a Dolgokat a Tanulságokért!

 

TEhát a "szerző" "egyetemes" Értelemben Próbálná a tömeget ábrázolni, akik különféle településeket hoznak Létre, hogy kifeszíthessék a kötelet az iker-toronylatokból?!?

 

Hát úgy néz ki, hogy a "szerző" nem Univerzálisan Gondolja épp oly nagyon, azaz nem azt mondgyja, hogy a Föld minden táján ahol 'zEmberek részlenek különféle Csoportosulódásokban, hanem az Erdő és Patak közeli Létesítményében pont, ott emelt iker-tornyot és feszített szét kötelet, hogy az idomított kötéltáncos kilépjék a sokaság fölé és botjával egyensúlyozva Mutatsa, hogy úgy is Lehet "járni" csak nem nagyon Érdemes, hiszen Ő is csak azért teszi, mert hatalma van valakiknek felette és hát ki kell szolgálni az "igényket", azaz Mutatványt kell mindég praxizálni, hogy így nem érdemes toronyról toronyra kötél-táncikálni!

 

Így eddig helyes?!?

Előzmény: bolond halál (14107)
bolond halál Creative Commons License 2018.05.06 0 0 14107

Bár még el kéne olvasnom, akkor remélhetőleg jobban megvilágosodik. Egyébként ő elveti a fekete-fehér gondolkodást is, ennek illusztrálására idézi ezt a bibliai igét: „Ellenben a ti beszédetekben az igen legyen igen, a nem pedig nem, ami pedig túlmegy ezen, az a gonosztól van.” Mt.5,37 Csak nyilván az a kérdés, hogy a későbbiekben nem egyszerűsödik-e ez az árnyaltság önkényesen.

Előzmény: bolond halál (14106)
bolond halál Creative Commons License 2018.05.06 0 0 14106

Részletezhetjük...

Előzmény: ovisista2b (14104)
bolond halál Creative Commons License 2018.05.06 0 0 14105

Mi a részletekben való elveszés, és mi lenne az egész? Nekem nincs olyan rálátásom magamra, mint neked, külső szemlélőként.

Előzmény: doomsterson (14103)
ovisista2b Creative Commons License 2018.05.06 0 0 14104

Szia hát nem éppen Kedves is egyben „fuldoklóka”! Minden Jókat Előre is és mindég! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel!

 

Amíg ki Lehet vár a Válasz-Kérdődéseim Feléd Feleleteit rendre és Teljességükban is talán, nos addig csak egy Gondolatot Emelnék ki, amit Jeleztél, hogy Foglalkoztat!

 

Mintha a Zaratusztrából erre a helyre Hivatkoztál volna, ugye?!?

 

Kimásoltam pdf-ből amit a Böngésző Jutathatott:

 

„Ekkor  azonban  történt  valami,  a  mi  elnémíta  minden  szájat  és  merevvé  tőn  minden  szemet. Azonközben ugyanis dolgához látott a kötéltáncos: kilépett volt egy kis ajtóból s neki indult a kötélen,  amely  két  torony  közé  vala  feszítve,  im-ígyen,  hogy  a  piac  és  nép  fölött  függ  vala. Mikor  pedig  éppen  útjának  közepére  ért,  a  kis  ajtó  még  egyszer  kinyílott  és  tarka  fickó, komédiáshoz  hasonlatos  ugrott  ki  rajta  s  gyors  léptekkel  követé  az  elsőt.  „Előre,  bénaláb”,  - ordítá  borzasztó  hangon  -  „előre,   lajhár,   orozva   kereskedő,  viasz-arc!  Vigyázz,  nehogy sarkammal  csiklandozzalak!  Mit  mívelsz  itt  tornyok  között?  A  toronyba  való  vagy,  oda kellene téged zárni, elzárod a szabad utat a náladnál különbnek!” S minden szóval közelebb és közelebb  ért  hozzá:  midőn  pedig  már  csak  egy  lépésre  volt  mögötte,  akkoron  megtörténék  a borzasztó,  a  mi  minden  szájat  elnémíta  és  minden  szemet  merevvé  tőn:  -  ördög  módjára elbődüle  és  átugródék  azon,  a  ki  útjában  állott.  Ez  pedig  győzni  látván  versenytársát,  fejét vesztette  s  a  kötelet;  eldobta  rúdját  és  ennél  még  gyorsabban,  kezek-karok  örvényeképpen bukék  le  a  mélységbe.”

 

Vannak, Lehetnek Kérdések?!?

 

(Vagy ez egy „művészi önkény” bele kell törődni, hogy a „szerző” így nyilakoztatja úgy mondd ki, hogy tótum-faktum?!?)

 

Mert vélek szinte számolatlant!

 

Részletezzük?!?

 

(Úgyis megfedett itt az egyik „haver”, hogy elveszel a részletekben és Tudgyjuk, mert Tudósítanak, hogy az ördög a részletekben van! Vajon fessük-e falra az ördögöt?!? Mert még megjelenik! – óvnának Mások! És hát kellenek-e Nekünk ördöngősségek?!?)

Előzmény: bolond halál (14102)
doomsterson Creative Commons License 2018.05.05 0 0 14103

Szerintem fölöslegesen túlbonyolítod az életet, és nagyon elveszel a részletekben, mert nem az egészre, hanem a részletekre koncentrálsz. A végpontig viszont csak úgy fogsz tudni eljutni, ha az egészre próbálsz koncentrálni, és hanyagolod a részleteket. Bocs, ez csak egy észrevétel tőlem, nem bírálat. És csak azért, mert úgy veszem észre, hogy sokat rágódsz apró-cseprő, olykor teljesen jelentéktelen kérdéseken és dolgokon, (legalábbis a metafizika felől közelítve).

 

Rendben van, hogy sokat foglalkozol önmagaddal (ez a soraidból átjön, s talán valamiféle elismerésre is vágysz ezáltal). Oké. hogy sokat foglalkozol a beidegződéseiddel, a gátlásaiddal, önmagad zavaró tényezőivel, múltbeli traumáiddal, de az sem jó, ha túl gyakran elakadsz bizonyos pontokon, és nem tudsz tovább lépni nüansznyi részleteken, amelyek valójában lehet, hogy semmit nem jelentenek, sem önmagadnak, sem másoknak. És ezek a gyakori elakadások csak bezártsághoz vezetnek.

Előzmény: bolond halál (14102)
bolond halál Creative Commons License 2018.05.04 0 0 14102

Szerintem a rossz anyaságnak nincs politikai identitása... meg mi számít szélsőjobbnak, az is egy más kérdés. Ma már olyanra is rámondják, ami legfeljebb akkor volt szélsőjobb, amikor véletlenül ráment kurucinfóra, és akkor is egy sikoltás kíséretében majdnem szörnyethalt. :)

 

A figyelemhiány nyilván nem jelent teljes szétesettséget, és vannak fokozatai. Pl. főiskolán vagy régi baráti körből emlékszem olyanokra, hogy egy beszélgetés, kártyázás, bármilyen közös tevékenység közben képes voltam totál kikapcsolni és befele fordulni, végül ez gondokat is okozott. Vagy amikor sokadjára kérdezed meg valakitől, hogy van-e testvére, és már ferdén néz rád, hogy ennyire leszarod őt. Tanulásnál. Ahogy olvastam, eszembe jutott sokminden.

Egyébként már helyrerázódott ez a buszos dolog. Elkezdtem osztályozni a helyi lakosokat. Van a gyanakvó. (többnyire mély szemgödrű idős néni, aki némi megelőlegezett utálattal méreget, "hollók vájják ki a szemedet" hangulatban). Van a csevegős. (pl. nyugdíj előtt álló konyhás néni, aki az egész életét itt élte le) A kíváncsi, aki még nem látott a környéken, és szeretne többet tudni rólad. (lehet buszsofőr vagy kocsmai kangyülekezet) Ezek a kategóriák egymással részhalmazokat alalkothatnak. Meg persze van a közömbös.

 

Igen, pl. az elején van egy történet két kötéltáncosról természetes szelekció témában. Az egyik kimerészkedik a kötélre, mire jön a másik, aki átugorja a kötélen, így az egyik ettől a lendülettől leesik és meghal. Nem egészen értem, hogyan foglal itt állást például. Bátornak tartja az elsőt, de mégis természetesnek a történteket? Ahogy Jézusnál. Van, ahol azt mondja magáról, hogy nem antiszemita, de azért mégis az. Szerintem párszor át kéne rágnom ezt, hogy megérthessem, illetve majd el kéne olvasni. Na ez is, amikor belekapok könyvekbe... pl. a Hamvast is el akartam olvasni, ami itt meg talán már máshol is említve volt. :) 

Előzmény: ovisista2b (14098)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.02 0 0 14101

mi volt az indok a fogantatására?

Előzmény: DHARMAHOBÓK (14095)
ovisista2b Creative Commons License 2018.05.02 0 0 14099

Ja?!? És Kedves "izéke"! Minden Jókat és mindég!

 

Bocsáss meg, ha Figyelem-hiányosságod miatt nem Elemezted, hogy mikkel és Kikkel is Lennél Boldog?!? -- nos hogy ezt még firtatnunk kéne, illetve továbbGondolhatni ha már Harangozó Dokinő is Említi!

 

Ugye ez sem riaszt annyira, hogy Kedvet ne Kapj csakugyan is Örülészni?!?

 

Illetve ha már vagy még nem Tudhatod, hogy milyen is az, akkor legalább Kutatni, hogy hátha rájöhetsz megint vagy egyáltalában?!?

 

 

Előzmény: bolond halál (14096)
ovisista2b Creative Commons License 2018.05.02 0 0 14098

Szia ne mán folyton csak "fuldoklókának" Becézendő! Üdv és Üdvözülendés az Üdvöletekkel! Minden Jókat Előre is és mindég!

 

Hálásan Köszönöm hogy terheltséged ellenére is ilyen Konokat Tudhattál Figyelni azért mégiscsak Rám is akár!

 

MegPróbálok rövidebben kiFejeződhetni, hogy ne ingereljelek a Figyelem-hiányosságod okán!

 

Érteni-vélem, hogy Másikaidat is "zöld"-nek Látva, Te is Kedvet Kapnál "zöldelleni" és sajnos ez sehogyan se megy! Volt egykor egy Progresszív reklám és ott egy kislány Down-kórosan nem "normális" arart Lenni, hanem ha már speciális, hát akkor specialitásában kibontakozni, persze azért Figyelve arra is, hogy a Kapcsolatot ne vessze el a "normákkal" szemben sem!

 

Az utazásodra a távolsági busszal azonnal asszociálódtam egy friss "Élményletemre", mikor is az egyik Tüntikéről hazajövet a villamoson a közelembe szállt fel egy Hármas és annak a nő-tagja megnyilvánult végig az uton, hogy ő az "anya" mennyire sikertelen és csakugyan ha olyan anya, mint ameilyennek kitünt a Lénye, nos nem Csodálkozhatni, hogy lehagyta minden Gyermek és az unokáit is tiltják tőle! Azért fájt ez nagyon, mert nem csak hogy primitív szélsőjobbos lumperproletárnak néztek ki, hanem mert nagyon megijedtem hogy "kiváltságos" vagyok az Én Rózsika-Anyucicukácskám miatt, aki bár iskolázatlan volt, de mégis oly Nagyszerűke, hogy Igazi Példa-Kép-Mintádzkodt! És emiatt olyan számakozás fogott el a "gyűlölt" faszistoid Lények iránt, hogy nagyon! DE Tudom hogy a múltakból a szöveg, hogy csak kígyót ne melengessünk keblünkön! Ám sajnos mégis Próbálnám és ezért kell hogy Kontroll alatt lehessek, hogy meddig nem túl veszélyes ez!

 

A Figyelem-hiányosságod kicsit zavarba hoz, merrt ahogyan nézem és Látni is vélem posztjaid hát elég KOherensek! vagy ez csak Látszat?!?

 

 

És Bocsáss meg, hogy nem Tudhatok Segíteni a Zaratusztrával, mert megint nekifogtam előlről és sajnos annyira kikészít már az Intonációkája, hogy segogyan se Tudok tovább Juthatni az első soroknál! Együtt kéne Olvassuk, mert nem csak szöveg-Értési nehézségeim vannak, hanem nincs ki kalauzolna a Szimbóleumok közt! Nem Tudom sehogyan felfogni, hogy miket kell úgy mondd "képletes", vagy átvitt Értelemben felfogni, és hogy miket szó szerint?!?

 

Az a mondatod, hogy a teve (préda-állat" és az oroszlán (mint csúcs-ragadozói parazitállat, aki egyébként az evolúció egyik eszköze szelektálni) szóval a Gyermek hogy mint Igazodik ki köztük és hogy mely Új Mozzanatokat Képes Intuitíve felÉrhetni később Észzel is akár, ha van Sergítsége is hozzá, nos Igen Én Gyermek vagyok sajnos vagy sem immár 65 évesen is még ha Elme-beteg is! És azt is Tudod, hogy erről már mennyi mindent Küldtem is át Neked is "priviben"!

 

Ja?!? Erről Jut Eszembe, hogy Te a Kazohiniát azért nem Olvashatod, mint Én sajnos a Zaratustrával nem boldogulok úgy mondd?!?

 

Egyébként Szeretnél Animácskámmal így kinézni Velem?!?

 

 

És bocsánatott Kell Kérjek, hogy már megint túl hossszúkásra Sikeredtem!

 

Ezek ellenére is minden jÓkat és mindég! Hajrá Előre a Gyógyulandokba!

Előzmény: bolond halál (14096)
ovisista2b Creative Commons License 2018.05.02 0 0 14097

Szia Kedves "tz-2"! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészlettel! Minden Jókat és mindég!

 

Még mielőtt Hálásan Köszöngetném, hogy Figyelemre Méltóak a Ábra-Képződményeim Neked is és Örömködnék Kellően, illetve Méltán és Méltón Ünneplendően hogy Grtaulálsz is hozzá elIsmerőleg, nos előbb Kérlek, hogy Bocsáss meg Előre is, ha netán bántanálak azzal, hogy és itt meg is kell állj, hogy egyelőre még sajnos nem Alkotsz?!?

 

Ezt azért is hiányolom, hogy nem Alkotsz, mert sajnos Én is beleszédültem egy olyan Élet-szakaszba, hogy évek óta már, illetve 2016 február vége óta, mikor is szegény Öcsim is szünt testleg-tettleg, nos hogy Én se Alkotok sajnos és ezt nagyon szégyellem is! De valahogyan gátolt vagyok! És sehogyan se Lelem a felSzabadulhatást!

 

Így Kedves "tz-2" ha nem illetlenség, akkor Kérjük meg a "fuldoklókát" és mindenkit akik idetévednek, hogy Próbáljunk meg Együtt Alkotni, JÓ?!?

 

Addig is minden Jókat és mindég és hajrá Előre a Gyógyulandokba!

 

Még egy kis Segítség, hogy Komplex-ebben is Alkothatnánk, azaz Audió-Vizuálisan, mintegy videózva is, mert Vlagyimír Iljics Jelezte is, hogy a XX.-századi legKOmplex-ebb Művészeti-ága a Film, amit nem csak propagandának kéne devalválni!

 

Egy kis Minta a Hangózoka Zengeményeimből is, JÓ?!?

 

https://www.youtube.com/watch?v=dlOqm8LdweM

 

https://www.youtube.com/watch?v=b7wytx60ce0

 

https://www.youtube.com/watch?v=QzayMlnBUoQ

 

https://www.youtube.com/watch?v=TngOrK1x5Yg

 

https://www.youtube.com/watch?v=FXZl499bx5o

 

 

Előzmény: Törölt nick (14094)
bolond halál Creative Commons License 2018.05.02 0 0 14096

Nem "közöttük". Inkább olyan élmény ez, mintha egy festékszóróval, mondjuk zöld színűvel rányomnánk a falra egy pontot, amiből közelebb nézve van egy nagyjából egybefüggő középső rész, amitől kifelé egyre ritkul a festék, de tudod, hogy "ők" is odatartoznak, "akik" a legszélén vannak. Csak azt szeretném átélni, hogy én is "zöld" vagyok, és nem más színű. 

Most, ahogy utaztam egy távolsági buszon, és hallgattam az embereket, nemcsak kellemes duruzsolás volt, hanem rájöttem, hogy ezek ugyanolyan emberek, mint akik egyébként körülvesznek. Mindig arról beszélnek, mi történt itt meg ott, mi hol kapható, ki mit szeret, és valahogy ez a hétköznapiság annyira messze sodort tőlük. Hogy "ahova menekülök", ott is ugyanezek az emberek vannak. Mert miért is lennének mások... túl keveset éltem, azt hiszem. Csak egy illúziót szeretnék, hogy nem vagyok más, de nem bírnám ki őket hosszú távon. 

Van most egy könyvem, "Szétszórt elmék", a figyelemhiány zavarról szól, lehet, hogy ez a bajom, és mindig is ez volt. Csak erre még soha nem gondoltam, egy csomó dologban magamra ismerek.

Egyébként elkezdtem a Zarathustrát, kb. a 70. oldalon tartok. Mi volt neked a "borzalmas" ebben? Ez a tiszta materializmus, a szellemi fejlődés az "emberfeletti ember" felé a teve és az oroszlán után a gyermekben végződik. Ez mintha közel állna hozzád.

Előzmény: ovisista2b (14093)
DHARMAHOBÓK Creative Commons License 2018.05.01 0 0 14095

Csak azért írok ilyeneket, mert én is az Életet választottam a Halál helyett, mint itt mindenki. Megpróbálok valami indokot találni a létezésemre. 

Előzmény: bolond halál (14078)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.01 0 0 14094

Ezek a képek...

Te festetted ezeket?

Mert, ööö, nos, érdekesek, de...

Persze, te legalább más vagy, egyedi vagy.

Végül is, én is csak vergődöm a világban, ráadásul jóformán én nem alkotok semmit. Képeket, vagy bármit. Nem, semmit.

Szóval, grat.!

 

Előzmény: ovisista2b (14090)
ovisista2b Creative Commons License 2018.05.01 0 0 14093

Szia Kedves "fuldoklóka"! Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! MInden Jókat Előre is és mindég!

 

Bocsáss meg Kérlek, hogy mivel most épp Jobban vagyok a szokásos depikézésnél, netán kevésbé Tudhatok Empatikus Lehetni és netán sokasítom és tetézem a bajod azzal a Kérdéssel, hogy mit Értsünk ezen?!?

 

"Szeretném azt a belső élményt érezni, hogy olyan vagyok, mint mások, vagy legalább léteznek hozzám hasonlóak."

 

Érzed Te is a bibit ezzel, épp ezért finomítottál is a túl "általánosító" "mások"-on azzal, hogy Jelezted, hogy Szeretnél Hozzád Méltó és Hasonlatos KIvü-Levőddel is KOmmunikálhatni, ugye?!?

 

Mert olyannak Lenni, mint "mások" az vajon mit is Jelenthet?!?

 

Mert mégis milyenek a "másokaink"?!? Illetve azok melyik Csoportja Szimpatikus vagy nem?!?

 

Mely Aspektusból Lenne Jó hasonlóság és melyekben nem?!?

 

TUdom, itt Taglaltak már erről néhány Dolgot, de felfrissíthatnénk, azaz felEleveníthetnénk, hogy Kik Között is Lennél Boldog?!?

 

Tudod a modern úgy nevezett "Közösségi Pszichiátriában" dr. Harangozó Judit Által is Gondozva, azt Tisztázzák legElőbb, hogy a beteg mitől vagy KIktől Lehetne Boldog, ha az Élet-Helyzete elakadása miatt nem Közelítheti azokat és Őket?!?

 

Tehát Te milyen Körülmények közt lehetnél Boldog és Kikkel?!?

 

Vagy ha netán túl régen vagy egyáltalán még nem Lehettél Boldog, akkor miképp Képzeled a Boldogabbságokat?!?

 

Hálás Köszönettel várom és el is, hogy Taglalhassuk a Kérdéseket, hogy Tanakodásinknak legyenek Tanulságai!

 

Akkor továbbra is minden Jókat és mindég és hajrá Előre a Gyógyulandokba!

Előzmény: bolond halál (14092)
bolond halál Creative Commons License 2018.05.01 0 0 14092

Csak úgy érzem, mintha fuldokolnék. Szeretném azt a belső élményt érezni, hogy olyan vagyok, mint mások, vagy legalább léteznek hozzám hasonlóak. Ettől nem leszek közösségibb ember, de talán nem fog úgy fájni. Szeretnék gyógyulni, túl sok volt ebből a télből.

Előzmény: ovisista2b (14091)
ovisista2b Creative Commons License 2018.05.01 0 0 14091

Üdv!

 

Párdon! Bocsánat az elmaradt "NEM" szóért!

 

Így helyes inkább és annál is inkább!

 

Segíts akárha Magadon is, hogy SEgíthessenek azok is, akik Segítenének és NEM hagynának pusztán csak haldoklani, ugye?!?

Előzmény: ovisista2b (14090)
ovisista2b Creative Commons License 2018.05.01 0 0 14090

Szia Kedves averziós Magad-Becézendően riasztóka!

 

Üdv és Üdvözülendés az Üdvlészletekkel! Minden Jókat Előre is és mindég!

 

Félre ne Érts Kérlek! Nem  szapulni akarlak! Nem is nagyon Tudhatnálak így, Igaz?!?

 

 

Viszont Te Kedves nagyon Jól megérezted a videód harságsága ellenére is, hogy Segítséget Kérni muszáj Lenne Mindenkinek, aki betegeskedik és ki nem?!?

 

Tudod a Dokik szarkazmusa: olyan hogy Épség és Egézség Etalonizáltsága nincs is, legfeljebb csak még nem diagnosztizálódhatott bajok!

 

Így azonban nagy Kérdés, hogy Kitől és milyen Segítséget Kapnánk?!? (Illetve hogy mennyiért?!?)

 

A félrediagnosztizálásoka és műhibákat kerülendő ugyan hogyan hidalhatóak át a szakadékok aközt, hogy tudatlanság-tébolyban szenvedünk a Föld-Gaia-Világlódhatácska minden Lakójával, ám mégis Létezhet akár Tudás is véletlenke a Csodák Csodájára, amelyek Készen Épen éppen is adekvát Segítség Lehet?!?

 

Tudod, ilyeneket már mintha évek óta Tanakodnánk, hogy vajon Magyar Ugar-on Létezhet-e egyáltalában Igazi megOldása is akár a Kérdéseknek?!? (Hogy vajon nem Menekült-e már mindenki el innéd és csak a sarlatán kurzslott ráolvasós javvalatok maradtam vissza és akik ebből élnek?!?)

 

Így hát, amíg szuszoghatni, addig Próbálni kell csakugyan a Gyógyulandokkal, még ha nem is "örökre" meg Gyógyulni, hanem minima szakaszosan és minél több szakaszt Kísérleni meg Éppé Alkotni és persze Élni és Élvezni, amelyek Jobbak az egyáltalában nem Kívánatoska bajoknál!

 

Én is Veled vagyok abban -- és persze a videó sugallmányával is! -- hogy Nekünk kell betegenek megTalálni a Gyógyítgathatóink és közben hát véletlenke ki is Gyógyulhatunk ebből abból Csodákkal határosan!

 

Viszont mit Kezdgyjünk ugye a status quo-ban megLévően sajnos hazudozó depivel, hogy semminek semmi Értelme?!?

 

 

Ezek ellenére is minden Jókat továbbra is és mindég! Hajrá Előre a Gyógyulandokba!

 

Segíts akárha Magadon is, hogy SEgíthessenek azok is, akik Segítenének és hagynának pusztán csak haldoklani, ugye?!?

 

Gyógy-Puszikák hozzá!

 

Előzmény: bolond halál (14089)
bolond halál Creative Commons License 2018.05.01 0 0 14089

Öngyűlölet-önpusztítás miatt gondoltam, ide is illik. Akkor csak nekem volt érdekes...

Előzmény: doomsterson (14088)
doomsterson Creative Commons License 2018.05.01 0 0 14088

Semmi lényegi nem hangzik el ebben a videóban. Igazából nem értem, miért is linkelted be?

Előzmény: bolond halál (14087)
bolond halál Creative Commons License 2018.05.01 0 0 14087

Miért gondolod, hogy felszínes? Annak ellenére, hogy én sem vagyok híve a nyilvános térben való kitárulkozásnak, ez őszintének és mélynek tűnt. (ez a fórum csak olyan félnyilvánosság, más, amikor a saját nevét, arcát vállalja valaki).

Előzmény: doomsterson (14086)
doomsterson Creative Commons License 2018.05.01 0 0 14086

Azt, hogy túl felszínes és hebehurgya ez a videó.

Előzmény: bolond halál (14085)
bolond halál Creative Commons License 2018.04.30 0 0 14085

Mit szólsz ehhez? https://m.youtube.com/watch?v=WF7BDo1_ySs

 

Vagy újraépítik, és akkor az már egy másik rendszer, illetve másik kapcsolat, ha látszólag ugyanaz is. Vagy tényleg megváltoznak az emberek, körülmények, vagy másfajta nézőponttal újként tudunk tekinteni rá. (az más kérdés, hogy milyen nehéz ellenállni a mindentől való elszakadás eufóriájának)

Előzmény: doomsterson (14083)
Törölt nick Creative Commons License 2018.04.30 0 0 14084

Oké, lelkifurdalás nélkül nyírhatjuk ki magunkat, ha megunjuk a komfortot. Köszi.

Előzmény: özvi (14081)
doomsterson Creative Commons License 2018.04.30 0 0 14083

Pontosan erről van szó! És hát minden életszerű élmény előbb-utóbb magától kiüresedik. A nagy örömökben is el lehet fáradni, sőt, ezekbe lehet leginkább belefáradni. Tehát van egy olyan automatikus és természetes folyamat, ami mindenhogyan a kiüresedéshez vezet el, akár akarjuk, akár nem. A vagyonos emberek is egy idő után belefásulnak saját vagyonosságukba és kiüresedik az életük, még akkor is, ha ezt jól álcázzák kifelé. És ez mindenre igaz, a szerelemre, a kapcsolatokra, mindenre... az egész életre...

Előzmény: bolond halál (14080)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!