13 felettébb értékes, csupa jó tulajdonsággal rendelkező mindezek mellett oltott, chippezett és ivartalanított spániel- vagy spánielnek látszó négylábú várja a leendő gazdijelöltek hívását a 06309983947-es számon.Gazdikereső fotók és sztorik a http://www.spanielsos.hu
Kedves állatkedvelők! Nemrég indult egy új weboldal. Itt lehetőség van arra is, hogy elveszett, találta, vagy gazdit kereső állatokat felvigyünk. Ez is egy lehetőség lehet gazdit találni nekik. www.allatmania.hu
Budapesten , a XII. kerületben a Csillebérci tábornál találtam egy kistermetű , fehér , keverék kan kutyát. Mivel eredeti gazdája nem jelentkezett, örökbefogadót keresek! A kutyus emberekkel nagyon barátságos, ragaszkodó, más kutyákkal, macskákkal bátortalan, nem agresszív. Érdeklődni : 06-30-600-3121
(A képen láthatóhoz képest most jóval rövidebb a szőre)
Ha mindenki csak 1000,-Ft tud adni a problémája megoldódik! Mi már megtettük itt egy páran. Eddig Évának 43 eFt jött össze. Mindenkinek Onszépen köszöni, DE KÉRI AKI MÉG TUD SEGÍTSEN! Lassan megoldódni látszik a sok problémája, de ma még kér mindenkit, aki csak tud 1000,- forintjával segyítse meg őt és leginkább befogadott kutyusait!
Köszönettel,
Svecz Éva OTP 11773384-00460363
Ha vkinek az utalás gondot okoz Éva lakcíme: 4002 Debrecen, Puszedli u. 12.
Felnőtt németjuhász szuka kutya keresi a gazdiját.
Pár hete a nagy viharban mászott be hozzánk,mint kiderült elötte több helyen is próbálkozott már,de sajnos onnan kizavarták.Rettenetesen félt a dörgéstől.
Jól nevelt,látszik,h.foglalkoztak vele.Emberekkel,gyerekekkel nagyon barátságos.
Bőr nyakörv és bolha nyakörv is volt rajta. Fogazata hiányos.
"Nagyon kedves, nyugodt, békés öregúr, az én szuka kutyámnak rettenetesen szeretett volna udvarolni. A hátulja rossz, nehezen mozog, sokat fekszik, de tud járni. Az autóba hagyta magát beemelni, nyugodtan feküdt, a fejét az ölembe fektetve pihegett szegénykém... Rettenetes volt arra gondolni, hogy máris bízik bennünk, hagyja, bármit tegyünk vele, és nem tudni, mi lesz vele... Ki fogad majd örökbe egy idős, beteg kutyát, akiről csak annyit látni, hogy fekete? Szerintem ugyan fekete németjuhász, de akkor is csak egy átlagos fekete öreg kutya lesz ott... Most két alatt helyet kell majd találni neki, mert egyből a szívembe zártam, és tudom, más is így lenne, ha megismerné őt.
Kérek szépen mindenkit, aki úgy gondolja, egy öreg, magára hagyott gavallér is érdemel még pár szép évet, és nem csak a halál vár rá, az küldje el ezt a hírt róla akiknek csak tudja!
Csak egy csendes zug, egy félreeső meleg kuckó télen, egy árnyas sarok nyáron, néha egy kedves szó: mindössze ennyi igénye van már csak.
Jelenleg az Illatos úti gyepin van, ahol átmenetileg legalább biztosítva van az élete: kap enni-inni, nem üti el autó és nem bántja senki. De amint lejár a két hete (08. 16.) nem biztos, hogy a másnapot megéri...
Az Illatos eléhetősége: Fővárosi Közterület-felügyelet Állategészségügyi (Ebrendészeti) Telepe 1097 Budapest, Illatos út 23/A. Telefon: 1-280-6832 Nyitva tartás: hétfőtől szombatig: 10-14 óráig vasárnap és munkaszüneti napokon: 10-13 óráig www.illatosut.hu
A két hét lejárta után érdeklődni lehet: kardosszilvi@gmail.com vagy 20/582-63-84
Addig is igyekszem neki átmeneti befogadót találni, ha végleges gazdi nem is akad. Az esetleges orvosi költségeibe is igyekszem segíteni, ideiglenes esetén még kajában is segítek (és elnézést kérek, hogy csak részben, de jelenleg munkanélküli vagyok) "
Walton vagyok, 2,5éves, oltott, ivartalanított fiú kutya.
Pillanatnyilag Tatabányán lakom ideiglenes befogadónál, de én is szeretnék már egy igazi gazdit!
Rólam: termetem térdig érő, barátaim a gyerekek, a nagy séták és a természetes vizel (mert fürödni jó). Szeretek: emberek között lenni és pacsit osztogatni.
Ha egyedül hagysz sem rombolok, nem rágok, nem raplizom, teljesen szobatiszta vagyok.
Elérhetőségeim: valent.eszter@freemail.hu illetve 20-344-67-11 (kérlek sms-t küldj, mert nem mindig van térerőm, visszahívlak ígérem)
Van egy kutyus, akinek gazdit keresek, különben elaltatják. Szomorú vagyok, egyrészt, mert nagyon sajnálnám, másrészt megint csalódtam olyan emberben, akiben nagyon nem akartam. Nem gondoltam, hogy ilyenre képes lenne.
Megértem az Ő indokait is, mert elköltözött onnan, ahol a kutyust tartotta, és most árulják az ottani házat az anyukája, a mamája is idősek otthonába megy, szóval megértem, hogy városi lakásba nem viheti, de azt nem értem, hogy egy élőlényt, akit eddig szerettek, aki eddig mindenkit szeretett, most mivel már útban van, akkor altassuk el! Szabaduljunk tőle! Nem értem ezt a mentalitást. Nagyon sajnálnám, ha megtörténne, ezért kérlek benneteket, ha valakinek szüksége lenne egy kb. 5-6 éves keverék kutyusra, kistermetű, nagyon játékos, ragaszkodó, hűséges, az jelentkezzen nálam, elég sürgős lenne a dolog!!!!
busaianiko@gmail.com
A kutyus Gyöngyöshalászon található, kérlek benneteket, ha valakit érdekelne esetleg, vagy tud valakiről, aki épp kutyust keres, az jelentkezzen. Nagyon megköszönném.
Gazdát keres Pöri, a kb. 7-8 éves németjuhász keverék szuka. (Kisebb termetű, kb. térdig ér!) Egy bolt telephelyén lakott eddig, de eredeti gazdája többé nem tart rá igényt.
Most a szomszédos bolt telehelyén fogadák be ideiglenesen, de megtartani nem tudják a másik 2 kutyájuk mellett. Nagyon kedves, barátságos kutyus. Nincs nagy mozgásigénye, inkább csak lassan sétálgat, nem szaladgál. Területét ugatva őrzi, de nem harap. Nagyon szereti, ha vakargatják, simogatják, ilyenkor nyüsszögve örül :-) A nem domináns kutyákkal teljesen jól kijön. Pöri Dunavarsányban van most (Pesttől kb. 30 km), fuvarban tudnánk segíteni.
Pöriről érdeklődni lehet: 06-20-211-4540
http://gallery.site.hu/d/6116784-2/P1010281.jpg
PÖRI TOPICJA:
http://www.freeforum.hu/futrinkautca/topik/25858
KÉPTÁRA:
http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/Pori
(Pöri a Futrinka Utca Kutyavédő és Kutyás Szabadidősport Egyesület oltalmát élvezi.)
Budapesten , a XII. kerületben a Csillebérci tábornál találtam egy kistermetű , fehér , keverék kan kutyát. Egyelőre gazdáját keresem . Érdeklődni : 06-30-600-3121
Badány 11 hónapos, közepes termetű, ízig-vérig játékos, vidám kölyökkutya. Teli van energiával, legszívesebben egész nap futkározna, mozogna, játszana más kutyákkal és a gazdával. A héten újabb nyakműtét vár rá. A kórházi ápolást követően nagyon szeretne végleges otthonába költözni, de ideiglenes befogadó jelentkezését is várjuk. Badány szobatiszta és cicabarát. Ivartalanítva, oltva, chipezve, benti tartással adja örökbe a Futrinka Egyesület. Érdeklődni a 06-30-475-1572-es számon vagy az info@futrinkautca.hu e-mail címen lehet. Badány képtára: http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/0504/ Badány és kiscica video: http://www.youtube.com/watch?v=KZxT2iAaIfM
Az előbb csengetett be a szomszéd kislány, hogy talált négy kiscicát, akinek az anyját tegnap elütötte egy autó. Két cicát meg tudott fogni, akiket most hazavitt, de holnapig tudja csak tartani. Vissza nem lehet vinni őket, ott nagyon életveszélyben vannak: egy telepet őrző vad kutya, a nagy forgalom és az ott lakó kisebbség miatt.
A cicák már egyedül esznek, isznak, kutyakompatibilisek és nagyon barátságosak, de soványkák.
A KVA-773-frsz-autó tulaja Hortobágy közelében kirakott egy spániel kutyát az autóból!!! Szegény szaladt az autó után de hiába! Az elkövetőnek üzenem, hogy előbb-utóbb körbeér ez az üzenet és minden ismerősöd rá fog jönni, hogy TE milyen aljasságot követtél el!!
Remélem az élet valahogy visszaadja... Küldjétek el minél többen, minél több helyre!
Másfél év körüli, ivartalanított kan kutya, jelenleg panzióban éldegél. Az eltelt pár hét alatt rengeteget változott pozitív irányban, kedveskedő, motiválható kutyuska. Szuka kutyusokkal már jól megvan, remekül fejlődik lelkileg és testileg egyaránt!
Igazán kedves, szeretetreméltó, hálás kutyus, szívből ajánljuk!
Gazdit keresek a képen látható kutyinak! 21.-én este találtam a Megyeri úton, valószínűleg kitették,nyakörv nem volt rajt. Hátsó lábán régebbi sérülés nyoma. Teljesen egészséges, féreghajtózva volt, chip nincs benne, ivartalanítva sincsen. 4-5 év körüli fekete szuka, mellén fehér csíkkal. Nagyon kedves, bújós, ragaszkodó- nagy méretű öleb. Jó házőrző, pórázon szépen megy. Kerti kutya és rendszeres sétáltatás estén nem is piszkít a kertbe! Nem ás, nem rág, nem kapar. Ha vkit érdekel, kérem, jelentkezzen ezen a számon: 0620/3159245 vagy írjon a vudu1@freemail.hu címre. Az is nagy segítség, ha továbbkülditek, kiteszitek vhova! Köszönöm!